!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Κανονικα πρεπει να προστεθει στον προγεννητικο ελεγχο εξεταση για προδιαθεση η μη σε τετοιου ειδους διατροφικες καταμπαμπιες.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
the comet the course the tail
σιγά το πράγμα... ο παππούς μου τα έτρωγε με μαχαιροπίρουνο. δεν ξέρω αν έφταιγε που δεν είχε δόντια, αλλά το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τα κόψει σε κομματάκια με κάθετες και οριζόντιες κινήσεις στο πιάτο. με τον ίδιο τρόπο έτρωγε και τα χόρτα...
Δεν ανατριχιάζετε λίγο;
Ελπίζω να μη θεωρείται ρεζίλι το να φας ζυμαρικό από σπαγγετόδεντρο
Πάντως,παρόλο που τρώω μακαρόνια με κουτάλι,έχω κόλλημα με τη συμπεριφορά στο τραπέζι.Ιδιαίτερα με το κοπή το κρέας!
Είμαι σε ταβερνείο με παρέα και έρχεται η (σούπερ καλοψημένη-μαυρογκαργκανιασμένη) μπριζόλα.
Το παληκαράκι που κάθεται απέναντί μου χουφτώνει με το δεξί το πηρούνι και το καρφώνει στο κρέας σαν να έπρεπε να το σκοτώσει εκείνη τη στιγμή.
Με το αριστερό επίσης χουφτώνει το μαχαίρι,σαν να κρατάει καλέμι,και αρχίζει και με τα δυό χέρια στον αέρα να ταλαιπωρεί το ήδη ταλαιπωρημένο κρέας."Μα πως τρώς έτσι του λέω"."Πως τρώω;Με μαχαίρι και με πηρούνι,δεν τρώω με τα χέρια"...
Ειλικρινά αν έτρωγε με τα χέρια δεν θα το σχολίαζα,κι εγώ το κάνω αν το απαιτεί η περίσταση.
Αλλά η άγνοιά του πραγματικά με τρέλανε.Θεωρούσε ότι τρώει σωστά,αφού κράταγε μαχαίρι και πηρούνι.Ασχέτως αν κράταγε το μαχαιροπήρουνο σαν σφυροκάλεμο και συμπεριφερόταν σαν να γκρεμίζει τοίχο.
Είμαι σε ταβερνείο με παρέα και έρχεται η (σούπερ καλοψημένη-μαυρογκαργκανιασμένη) μπριζόλα.
Το παληκαράκι που κάθεται απέναντί μου χουφτώνει με το δεξί το πηρούνι και το καρφώνει στο κρέας σαν να έπρεπε να το σκοτώσει εκείνη τη στιγμή.
Με το αριστερό επίσης χουφτώνει το μαχαίρι,σαν να κρατάει καλέμι,και αρχίζει και με τα δυό χέρια στον αέρα να ταλαιπωρεί το ήδη ταλαιπωρημένο κρέας."Μα πως τρώς έτσι του λέω"."Πως τρώω;Με μαχαίρι και με πηρούνι,δεν τρώω με τα χέρια"...
Ειλικρινά αν έτρωγε με τα χέρια δεν θα το σχολίαζα,κι εγώ το κάνω αν το απαιτεί η περίσταση.
Αλλά η άγνοιά του πραγματικά με τρέλανε.Θεωρούσε ότι τρώει σωστά,αφού κράταγε μαχαίρι και πηρούνι.Ασχέτως αν κράταγε το μαχαιροπήρουνο σαν σφυροκάλεμο και συμπεριφερόταν σαν να γκρεμίζει τοίχο.
μπρρρ, ανατριχιασα. που ειναι το τυρι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτό το αηδιαστικό που φέρνουν όλα τα φαγητά μαζί το κάνουν και οι ρώσοι, και το θεωρούν και χλιδή... Άλλο πετ χέιτ: που δεν παίρνουν τα μισοάδεια πασαλειμένα πιάτα από το τραπέζι, και αρχίζουν να στήνουν ντάνες. Όταν, δε, δω κάνα σκαρμόγυφτα να ανάβει τσιγάρο και να τινάζει στάχτες σε πιάτο... 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Χαζομάρες λες
- Λίνο Βεντούρα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πού ακριβώς;
Ε ρε cavaliere, να σε πάω στο pepper moon για να παραγγείλεις την καρμπονάρα τους....
Και θα έχω και δεμένο την Ερμή δίπλα σου - και εσύ δεμένος θα είσαι...
Και θα σας ταϊζω εγώ αυτή την καρμπονάρα...
ΥΓ
Και μετά θα καταγράφω σε βίντεο πως δυνατόν ένας άνθρωπος να σπάει τις αλυσίδες με τις οποίες τον έχουν δέσει...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
έτσι τρώω και γω, μέχρι και την αθερίνα καθαρίζω με χειρουργική ακριβεια...- όχι απο καλούς τρόπους, σιχαινομαι να πιάσω με τα χέριαΑσέβαστος έγραψε: 05 Μαρ 2019, 19:06φιλε παρακολουθουσα με προσηλωση μια σκωτσεζα, που ετρωγε ψαρι με μαχαιροπηρουνο. μιλαμε για σπαρακια, ακομη και γαυρο, δεν τα αγγιζε καθολου, ξεχωριζε το κρεας απο τα κοκκαλα τελεια, δεν πηγαινε τιποτα χαμενο.
Γκουγλαρα απο περιεργια αυτο το pepper moon και τωρα γραφω διασωληνωμενος απο την εντατικη - τμημα αηδιαστικων περιστατικων.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
χμμμ, ξέρεις το να φέρνουν τα πιάτα ταυτόχρονα σε μεγάλο χλιδάτο γεύμα λέγεται service à la française. Το να τα φέρνουν το ένα μετά το άλλο, λέγεται service à la russe. Από τους ρώσους το πήραν οι δυτικοί εστιάτορες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Μαρ 2019, 20:45 Αυτό το αηδιαστικό που φέρνουν όλα τα φαγητά μαζί το κάνουν και οι ρώσοι, και το θεωρούν και χλιδή... Άλλο πετ χέιτ: που δεν παίρνουν τα μισοάδεια πασαλειμένα πιάτα από το τραπέζι, και αρχίζουν να στήνουν ντάνες. Όταν, δε, δω κάνα σκαρμόγυφτα να ανάβει τσιγάρο και να τινάζει στάχτες σε πιάτο...![]()
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Επί μέγα ναπολέοντα μπορεί. Για πήγαινε να φας σε ρώσικο σπίτι σήμερα (αν και μάλλον εννοείς το σερβίρισμα; εγώ γράφω πίατα με την έννοια των κόρσες)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση