!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η χαρά του παιδεραστή πάλι οι στολές του Jumbo

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Η χαρά του παιδεραστή πάλι οι στολές του Jumbo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 05 Μαρ 2019, 11:59 Τωρα ας μπουμε λιγο στο σκεπτικο του νηματοθετη
Ειπαμε οτι ειναι spooky που σκεφτηκε την παιδεραστια αλλα ας παμεκαι παρακατω

Οι αποκριατικες στολες πανω κατω ειναι παντου οι ιδιες
ναι μωρέ καθόμαστε τώρα και ψειρίζουμε τη μαϊμού να βρούμε διαφορές

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

foscilis έγραψε: 05 Μαρ 2019, 15:30
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 05 Μαρ 2019, 11:59 Τωρα ας μπουμε λιγο στο σκεπτικο του νηματοθετη

Εικόνα

Εικόνα
Είδες τι σου κάνει μια στολή;

Προσθέτει αυτομάτως 5-7 χρόνια παραπάνω. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

foscilis έγραψε: 05 Μαρ 2019, 15:30

Εικόνα

Εικόνα
Τι λες; Δε καβλώνουν τα 14χρονα αγόρια με τη πρώτη στολή. Θέλουν και δίχτυ και χειροπεδες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
foscilis

είναι screenshots από τη στολή αστυνομικίνας για 12χρονο κορίτσι στα αντίστοιχα e-shop. Το ξέρω ότι στο Τζάμπο έχουν βάλει 16+ μοντέλο, ακριβώς επειδή οι στολές διαφέρουν και αν έβαζαν 12χρονο μοντέλο με τέτοιο ντύσιμο θα τους πήγαιναν μέσα.

Τώρα επί του θέματος έχω παρατηρήσει ότι τα popular mattresses στην τάξη σεξουαλικοποιούν τα κορίτσια και τα αγόρια τους (με διαφορετικό τρόπο το κάθε φύλο) από πάρα πολύ νωρίς.

Οι λόγοι κατά τη γνώμη μου άπτονται του κοινωνικού δαρβινισμού : για το popular mattress είναι καταστροφή να βγει αδερφή ο διάδοχος ή να μείνει στο ράφι η κόρη (η οποία επιπλέον έχει δυνατότητα να ανέβει κοινωνικά μέσω του άντρα της αρκεί να της έχει μπει πολύ καλά στο μυαλό ότι πρέπει να βρει άντρα). Έτσι είναι προγραμματισμένοι να εκπαιδεύουν τα παιδιά τους να μοιράζονται τις συγκεκριμένες εμμονές από όσο το δυνατόν νωρίτερα (και ταυτόχρονα τα εκπαιδεύουν να κάνουν το ίδιο στα δικά τους παιδιά). Δηλαδή πάνω-κάτω αυτό που είπε ο Ερμής, υπερτιμώντας τραγικά το επίπεδο του μέσου πατέρα.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

δηλαδή αν δεις ένα παιδάκι με το βρακακι του και σκεφτεις πονηρά
είναι κακοί οι γονείς που το άφησαν έτσι και όχι εσυ που σκεφτεσαι
πονηρά με παιδάκια;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Naida έγραψε: 05 Μαρ 2019, 09:34 Παλιότερα που έψαχνα με την ανηψιά μου στολή, είχε πέσει στα χέρια μου ένα προσπέκτους από άλλο μαγαζί με στολές. Είχε τέτοιες και πιο σεξουαλικες και σε μικρότερες ηλικίες. Πήρα τηλέφωνο και τους είπα δύο λόγια. Μου λέει η κοπέλα που το σήκωσε, έχετε δίκιο και εγώ αυτής της άποψης είναι αλλά ξέρετε πόσοι γονείς ερχονται και τα παίρνουν;
Γαμώ το λαηφστάηλ τους και τη μαλακία που τους δέρνει.

stergiosbik έγραψε: 05 Μαρ 2019, 09:29 Ναι γιατι στην κανονικη τους ζωη αυτες οι 15χρονες-16χρονες κυκλοφορουν με κελεμπιες.
Ωραία λογική. Κι αυτή δεν πρέπει να είναι πάνω από 14.
Τι θα πει σεξουαλικές στολές; Είχε κιλοτάκια με φερμουάρ ας πούμε. Βρακιά που μπαίνουν στον κώλο; Τι;
Τα παιδιά 8 χρονών που θα φορέσουν μια οποιαδήποτε στολή, δεν παίζει να τη δουν σέξι. Πολύ απλά επειδή δεν έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους. Αν τώρα κάποιος βλέπει μια φωτογραφία σαν αυτές που βλέπουμε εδώ στο νήμα και καυλώνει είναι δικό του θέμα.
Ειλικρινά βλέπεις κάτι σεξουαλικό στις φωτογραφίες αυτές;

Τουλάχιστον υπάρχει παραδοχή ότι σκόπιμα οι ενήλικες ντύνονται κάποιες με τρόπο τέτοιο ώστε να προκαλέσουν σεξουαλικά. Γιατί έπαιζε πολύ υποκρισία του τύπου ... μα απλά καθημερινά ρούχα φοράω.
Ε τα μικρά κορίτσια δεν σκέφτονται έτσι. Τι να κάνουμε;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Βινόσαυρος έγραψε: 05 Μαρ 2019, 15:52 δηλαδή αν δεις ένα παιδάκι με το βρακακι του και σκεφτεις πονηρά
είναι κακοί οι γονείς που το άφησαν έτσι και όχι εσυ που σκεφτεσαι
πονηρά με παιδάκια;
και οι δύο είναι κακοί.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 05 Μαρ 2019, 11:04
Atheos έγραψε: 05 Μαρ 2019, 10:49
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 05 Μαρ 2019, 10:36 Αν καποιος βλεποντας τις στολες σκεφτηκε την παιδεραστια καλο θα ηταν να επισκεφτει καποιον ειδικο και να του βγαλει ολα τα εσωψυχα του
Γινεται επικυνδινο το πραγμα
Νηματοθετη ακους;
Tί έπρεπε να σκεφτώ δηλαδή;
Τί ωραία μπουτάκια έχει το ανήλικο ή πώς να προστατευτεί από εν δυνάμει βιαστές και παιδεραστές;

Tι να σου πω
Στην παραλια οταν βλεπεις ανηλικα με μαγιο τι σκεφτεσαι;
Στις βαπτισεις οταν βλεπεις ανηλικα γυμνα τι σκεφτεσαι;
Εγώ σκέπτομαι πόσο μαλακία βαράει τον κόσμο που πάει και βαφτίζει το παιδί του.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ο συγκεκριμενο νηματοθετης ομως κανει μνεια μονο σε μια εταιρεια
Ειναι ξεκαθαρο πως δεν δινει δεκαρα για τα παιδια.Αυτο που τον ενδιεφερε ηταν να την πεσει στην συγκεκριμενη εταιρεια
Α ο νηματοθέτης είναι το πρόβλημα για σένα. Ο άλλος που πήδαγε θύματα τράφικινγκ ήταν εντάξει ας πούμε και πρέπει να τον υποστηρίξεις. Είσαι ψεύτης και υποκριτής.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Oπως εχω ξαναγραψει 500.000 Ελ και αλλοι τοσοι αλλοδαποι στην Ελλαδα πηδανε θυματα τραφικιγκ καθε χρονο
Ξυπνα επιτελους
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

foscilis έγραψε: 05 Μαρ 2019, 15:45 είναι screenshots από τη στολή αστυνομικίνας για 12χρονο κορίτσι στα αντίστοιχα e-shop. Το ξέρω ότι στο Τζάμπο έχουν βάλει 16+ μοντέλο, ακριβώς επειδή οι στολές διαφέρουν και αν έβαζαν 12χρονο μοντέλο με τέτοιο ντύσιμο θα τους πήγαιναν μέσα.

Τώρα επί του θέματος έχω παρατηρήσει ότι τα popular mattresses στην τάξη σεξουαλικοποιούν τα κορίτσια και τα αγόρια τους (με διαφορετικό τρόπο το κάθε φύλο) από πάρα πολύ νωρίς.

Οι λόγοι κατά τη γνώμη μου άπτονται του κοινωνικού δαρβινισμού : για το popular mattress είναι καταστροφή να βγει αδερφή ο διάδοχος ή να μείνει στο ράφι η κόρη (η οποία επιπλέον έχει δυνατότητα να ανέβει κοινωνικά μέσω του άντρα της αρκεί να της έχει μπει πολύ καλά στο μυαλό ότι πρέπει να βρει άντρα). Έτσι είναι προγραμματισμένοι να εκπαιδεύουν τα παιδιά τους να μοιράζονται τις συγκεκριμένες εμμονές από όσο το δυνατόν νωρίτερα (και ταυτόχρονα τα εκπαιδεύουν να κάνουν το ίδιο στα δικά τους παιδιά). Δηλαδή πάνω-κάτω αυτό που είπε ο Ερμής, υπερτιμώντας τραγικά το επίπεδο του μέσου πατέρα.
Οκ, αλλά το θέμα δεν είναι πόσο χρόνων είναι το μοντέλο αλλά πόσο χρόνων είναι το κορίτσι που θα φορέσει τη συγκεκριμένη στολή.

Η γνώμη μου είναι ότι αν αγοράσουν αυτήν τη στολή για 12χρονο οι γονείς, είναι όντως για τα σίδερα.

Αν την αγοράσουν για 15 χρονο ή 16χρονο, κανένα πρόβλημα γιατί είναι σαφές ότι ένα 16χρονο που θα φορέσει αυτήν την στολή, πάει έτσι ντυμένο και στα μπαράκια τις καθημερινές. Και ότι ήδη ψωνίζει/ψωνίζεται μόνο του, γενικώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 05 Μαρ 2019, 16:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ερμής έγραψε: 05 Μαρ 2019, 14:14 Και φυσικά κανείς πατέρας δε θα ντύσει το κοριτσάκι του έτσι. Κάτι ξέκωλα μανάδες το κάνουν που θέλουν να δώσουν τις ίδιες αρχές και στην επόμενη γενιά.
Επειδή δεν είσαι πατέρας μπορείς να περιορίσεις τις αθλιότητες που γράφεις; Που θα κρίνεις του γονείς κιόλας επειδή η σκέψη σου είναι παρανοϊκή! Μαζευτείτε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Χαοτικός έγραψε: 05 Μαρ 2019, 16:30
Naida έγραψε: 05 Μαρ 2019, 09:34 Παλιότερα που έψαχνα με την ανηψιά μου στολή, είχε πέσει στα χέρια μου ένα προσπέκτους από άλλο μαγαζί με στολές. Είχε τέτοιες και πιο σεξουαλικες και σε μικρότερες ηλικίες. Πήρα τηλέφωνο και τους είπα δύο λόγια. Μου λέει η κοπέλα που το σήκωσε, έχετε δίκιο και εγώ αυτής της άποψης είναι αλλά ξέρετε πόσοι γονείς ερχονται και τα παίρνουν;
Γαμώ το λαηφστάηλ τους και τη μαλακία που τους δέρνει.

stergiosbik έγραψε: 05 Μαρ 2019, 09:29 Ναι γιατι στην κανονικη τους ζωη αυτες οι 15χρονες-16χρονες κυκλοφορουν με κελεμπιες.
Ωραία λογική. Κι αυτή δεν πρέπει να είναι πάνω από 14.
Τι θα πει σεξουαλικές στολές; Είχε κιλοτάκια με φερμουάρ ας πούμε. Βρακιά που μπαίνουν στον κώλο; Τι;
Τα παιδιά 8 χρονών που θα φορέσουν μια οποιαδήποτε στολή, δεν παίζει να τη δουν σέξι. Πολύ απλά επειδή δεν έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους. Αν τώρα κάποιος βλέπει μια φωτογραφία σαν αυτές που βλέπουμε εδώ στο νήμα και καυλώνει είναι δικό του θέμα.
Ειλικρινά βλέπεις κάτι σεξουαλικό στις φωτογραφίες αυτές;

Τουλάχιστον υπάρχει παραδοχή ότι σκόπιμα οι ενήλικες ντύνονται κάποιες με τρόπο τέτοιο ώστε να προκαλέσουν σεξουαλικά. Γιατί έπαιζε πολύ υποκρισία του τύπου ... μα απλά καθημερινά ρούχα φοράω.
Ε τα μικρά κορίτσια δεν σκέφτονται έτσι. Τι να κάνουμε;
Μα δεν είναι το θέμα τα παιδιά που θα το φορέσουν τι σκεφτονται.
Δωσ' μου ένα καλό λόγο που πρέπει το παιδί να ντυθεί με στολή που παραπέμπει σε σεξουαλικές φαντασιώσεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 05 Μαρ 2019, 16:43 Oπως εχω ξαναγραψει 500.000 Ελ και αλλοι τοσοι αλλοδαποι στην Ελλαδα πηδανε θυματα τραφικιγκ καθε χρονο
Ξυπνα επιτελους
Έχεις στοιχεία γι αυτές τις 500.000; Θα μας τρελάνεις ρε φίλε;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 05 Μαρ 2019, 16:48
Μα δεν είναι το θέμα τα παιδιά που θα το φορέσουν τι σκεφτονται.
Δωσ' μου ένα καλό λόγο που πρέπει το παιδί να ντυθεί με στολή που παραπέμπει σε σεξουαλικές φαντασιώσεις.
Έχει σχέση και το τι σκέφτονται τα "παιδιά" βρε Νάιδα.

Γιατί παίζει και το ιδεολόγημα ότι αν κάποιοι δούν ένα κορίτσι ντυμένο έτσι, έχουν βρώμικο μυαλό αν σκεφτούν βρώμικα ενώ το κοριτσάκι έχει τελείως αγνές προθέσεις και δεν του έχει περάσει καν από το αθώο του μυαλό ότι μπορεί να προκαλεί βρώμικες σκέψεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”