Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αυτό που μου αρέσει είναι ότι κάποιοι έχουν απαιτήσεις για "αρχές" από τις εταιρείες ξεπλύματος
Ποιες ειναι αυτες η εταιρειες ξεπλυματος που εχουν σχεση και με το νημα;
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
stergiosbik έγραψε: 05 Μαρ 2019, 09:36
Γι αυτο υπαρχει και ο γονεας ξερεις.
Αμα οι γονεις δεν μπορουν να προφυλαξουν την κορη ακομη και σ αυτα τα μικρα πραγματα τοτε καλυτερα να παραδωσουν τα παιδια σε κανενα χαμογελο του παιδιου.
Αν και υπαρχουν και μαναδες που μια χαρα φορανε στις 8χρονες κορες τους αντιστοιχα ρουχα.
Ναι ο γονέας είναι εκεί για να το αποτρέψει κτλ σε όποιον γονιό κόβει λίγο.
Αλλά και σαν κατάστημα αυτό και άλλα παρόμοια έχουν λογική να πλασάρουν τέτοιες ιδέες; Εδώ κανονικά θέλει πρόστιμα.
Αυτό που μου αρέσει είναι ότι κάποιοι έχουν απαιτήσεις για "αρχές" από τις εταιρείες ξεπλύματος
Jumbo,Lidl.
Δεν έχεις φαντασία.
Σύγκρινε πόσα mega toy-stores έχουν, π.χ., κάποιες μεγαλουπόλεις όπως Παρίσι, Λονδίνο, Νυρεμβέργη (η διεθνής πρωτεύουσα του παιδικού παιχνιδιού =0) με την Αθήνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saliveros την 05 Μαρ 2019, 12:46, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 05 Μαρ 2019, 10:36
Αν καποιος βλεποντας τις στολες σκεφτηκε την παιδεραστια καλο θα ηταν να επισκεφτει καποιον ειδικο και να του βγαλει ολα τα εσωψυχα του
Γινεται επικυνδινο το πραγμα
Νηματοθετη ακους;
Tί έπρεπε να σκεφτώ δηλαδή;
Τί ωραία μπουτάκια έχει το ανήλικο ή πώς να προστατευτεί από εν δυνάμει βιαστές και παιδεραστές;
Tι να σου πω
Στην παραλια οταν βλεπεις ανηλικα με μαγιο τι σκεφτεσαι;
Στις βαπτισεις οταν βλεπεις ανηλικα γυμνα τι σκεφτεσαι;
Αν νομίζεις ότι αυτες είναι συγκρίσιμες περιστάσεις σου έχω άσχημα νεα
“A half-truth is even more dangerous than a lie. A lie, you can detect at some stage, but half a truth is sure to mislead you for long.”
Jumbo,Lidl.
Να τα μας..........
Αρχισαμε............
Και μετα μου λες οτι δεν ειχες στοχο τα jumbo
Oλως τυχαιως γραφεις ψευδως οτι ξεπλενουν χρημα
Και για να δεσει το γλυκο γραφεις και το ιδο ψεμα για τα Lidl
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Jumbo,Lidl.
Να τα μας..........
Αρχισαμε............
Και μετα μου λες οτι δεν ειχες στοχο τα jumbo
Oλως τυχαιως γραφεις ψευδως οτι ξεπλενουν χρημα
Και για να δεσει το γλυκο γραφεις και το ιδο ψεμα για τα Lidl
Πες αλεύρι.
Jumbo-σκάνδαλο μεγατόνων με εμπλοκή της Εθνικής Τράπεζας
Γιατι χασκογελας
Εμπλεκομενος ειναι ο Παπαευαγγελου με προσωπικη του εταιρεια
Τι στον πεοντα δεν καταλαβες απο αυτα που διαβασες;