Πρέπει να δεις πώς μπαίνω στα τζιν.. Οι γυμναστικές επιδείξεις σε άλλο λέβελ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιες καθημερινές, οικιακές δουλειές αντιπαθείτε να κάνετε;
- Cecily Anne
Re: Ποιες καθημερινές, οικιακές δουλειές αντιπαθείτε να κάνετε;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Έχουμε συμφωνία κυρίων με την πεθερά. Δεν αντέχει τον πεθερό, της κάνει τα νεύρα κορδέλες.
Την αφήνουμε να μένει μια μέρα τη βδομάδα σε μας να ανασάνει, αλλά τα κάνει όλα λαμπίκο και αφήνει και δύο σπανακόπιτες (τη μία στην κατάψυξη).
Την αφήνουμε να μένει μια μέρα τη βδομάδα σε μας να ανασάνει, αλλά τα κάνει όλα λαμπίκο και αφήνει και δύο σπανακόπιτες (τη μία στην κατάψυξη).
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
skata politismo έχουμε.
αυτά όλα έπρεπε να γίνονται αυτόματα.
αυτά όλα έπρεπε να γίνονται αυτόματα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Βινόσαυρος
εκτος τα 2 πρώτα όλα τα άλλα δεν είναι το καλύτερο
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Cecily Anne έγραψε: 06 Μάιος 2018, 15:26 Αρνούμαι να σιδερώσω.
Τα ρούχα μου τα σιδερώνω στο κορμί μου.
Τι είπα τώρα.
Εκστασιάστηκα.

(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
-
fagano3
Το σιδερωμα ειναι το μονο ευχαριστω.Συνηθως το συνοδευω με Ζαχο Δογκανο στο γιουτιουμπ.
-
mec
Το συγύρισμα πώς ξεχωρίζει απ'το ξεσκόνισμα; Δηλαδή όταν λέμε συγύρισμα τί ακριβώς εννοούμε;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
απο που ειναι η πεθερα?αφήνει και δύο σπανακόπιτες (τη μία στην κατάψυξη).
Να στρώσεις κρεβάτια πχ. Ρούχα σε άκυρα σημεία που βαριόσουν να μαζέψεις την προηγούμενη. Παιχνίδια δεξιά κ αριστερά. Οτιδήποτε δεν είναι στη θέση του. Να βάλεις μια τάξη σε ο, τι είναι ακατάστατο.mec_ έγραψε: 06 Μάιος 2018, 20:18 Το συγύρισμα πώς ξεχωρίζει απ'το ξεσκόνισμα; Δηλαδή όταν λέμε συγύρισμα τί ακριβώς εννοούμε;
- Cecily Anne
Κατεδαφισμένη ντουλάπα.
3 ώρες δουλειά.
3 ώρες δουλειά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
mec
A OK. 'Εχω μικρό χώρο και τα τακτοποιώ όλα αμέσως, οπότε δεν μου πήγε καν το μυαλό. Δεν υπάρχουν και παιδιά, οπότε...Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 20:21Να στρώσεις κρεβάτια πχ. Ρούχα σε άκυρα σημεία που βαριόσουν να μαζέψεις την προηγούμενη. Παιχνίδια δεξιά κ αριστερά. Οτιδήποτε δεν είναι στη θέση του. Να βάλεις μια τάξη σε ο, τι είναι ακατάστατο.mec_ έγραψε: 06 Μάιος 2018, 20:18 Το συγύρισμα πώς ξεχωρίζει απ'το ξεσκόνισμα; Δηλαδή όταν λέμε συγύρισμα τί ακριβώς εννοούμε;
Εδιτ. Μάλλον το πιο ενοχλητικό είναι το καθάρισμα του μπαλκονιού που γεμίζει εύκολα φύλλα κι ένα πράγμα σαν ροκανίδι που έρχεται από τα δέντρα. Το πιο ευχάριστο είναι το σιδέρωμα, ίσως επειδή σιδερώνω σπάνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mec την 06 Μάιος 2018, 20:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
fagano3
Eiναι η μονη ωρα που βλεπω τηλεοραση,γιουτουμπ σειρες οποτε το εχω συνδιασει με κατι καλο.lyna έγραψε: 06 Μάιος 2018, 20:59Το έχει ξαναγράψει ότι είναι φαν του σίδερου ..Cecily Anne έγραψε: 06 Μάιος 2018, 19:53fagano3 έγραψε: 06 Μάιος 2018, 19:30 Το σιδερωμα ειναι το μονο ευχαριστω.Συνηθως το συνοδευω με Ζαχο Δογκανο στο γιουτιουμπ.![]()
νταξ, ευτυχώς δεν συμπέσαμε στη Γερμανία. Θα στην είχα πέσει μετά από αυτό το ποστ ΜΟΝΟ και μόνο για να σιδερώνεις. Ειλικρινά παντρευτείτε τον. Τώρα.![]()
Άρα το εννοεί![]()
Wtf![]()
Αυτο που σιχαινομαι ειναι το συγυρισμα.Σημερα γεμισα 3 σακουλες με γραμματα απο τραπεζες,ασφαλιστικες κλπ που θα πανε για πεταμα.7 χρονια το απεφευγα αλλα τωρα που φευγω πρεπει να το κανω.Ολο το πρωινο μου φαγε σημερα.Σαν να εσκαβα σε νταμαρι.
Επισης πρεπει να πεταξω τα μισα ρουχα.Καθαρισμα ντουλαπας απο ρουχα δεκαετιας και το ακομα χειροτερο να αγορασω νεα ρουχα
Πιστευω οτι θα γινω και πολυ καλος στο μαγειρεμα αν ασχοληθω αλλα μετα δεν θα εχω κανενα λογο να βγω εξω περα απο πεζοπορια.
- Cecily Anne
Έχω 4 ντοσιέ με φακελάκια και ταξινομημένες αποδείξεις από το 2012. Σουπερ μάρκετ αλλού. Ηλεκτρικά αλλού. ΔΕΗ αλλού. κλπ.fagano3 έγραψε: 06 Μάιος 2018, 21:06
Αυτο που σιχαινομαι ειναι το συγυρισμα.Σημερα γεμισα 3 σακουλες με γραμματα απο τραπεζες,ασφαλιστικες κλπ που θα πανε για πεταμα.7 χρονια το απεφευγα αλλα τωρα που φευγω πρεπει να το κανω.Ολο το πρωινο μου φαγε σημερα.Σαν να εσκαβα σε νταμαρι.
Επισης πρεπει να πεταξω τα μισα ρουχα.Καθαρισμα ντουλαπας απο ρουχα δεκαετιας και το ακομα χειροτερο να αγορασω νεα ρουχα![]()
Πιστευω οτι θα γινω και πολυ καλος στο μαγειρεμα αν ασχοληθω αλλα μετα δεν θα εχω κανενα λογο να βγω εξω περα απο πεζοπορια.
- blackpaint
εσυ πρεπει να χαλαρωσεις λιγο.Cecily Anne έγραψε: 06 Μάιος 2018, 21:10Έχω 4 ντοσιέ με φακελάκια και ταξινομημένες αποδείξεις από το 2012. Σουπερ μάρκετ αλλού. Ηλεκτρικά αλλού. ΔΕΗ αλλού. κλπ.fagano3 έγραψε: 06 Μάιος 2018, 21:06
Επισης πρεπει να πεταξω τα μισα ρουχα.Καθαρισμα ντουλαπας απο ρουχα δεκαετιας και το ακομα χειροτερο να αγορασω νεα ρουχα![]()
![]()
- Cecily Anne
Τι εννοείς;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 6 Απαντήσεις