!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι αφήνετε για πουρμπουάρ;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
mec

Re: Τι αφήνετε για πουρμπουάρ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Ερμής έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:45 Στην Ιαπωνία αν αφήσεις πουρμπουάρ θα στα δώσουν πίσω στραβωμένοι, διότι αυτό δείχνει οτι τους λυπάσαι.
Απαγορεύονται και τα donations πχ στο ιντερνετ. Επίσης δεν τα κατάφερα ποτέ να κεράσω γιαπωνέζο.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:50

...Οι υπαλληλοι κανουν μια δουλεια και κανεις δεν τους εγγυηθηκε οταν υπεγραψαν οτι θα εχουν στανταρ πουρμπουαρ....
Μήν πάρεις όρκο γι`αυτό.
Το σύνηθες είναι να σου λένε θα πάρεις @@ για μισθό,αλλά μην ανησυχείς με τα tips θα βγάζεις καλά λεφτά.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Για πουρμπουαρ αφήνω τον αριθμό του τηλεφώνου αν είναι κάνα καλό κομμάτι η σερβιτόρα.
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

blackpaint έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:55
Ειναι θεμα καλων τροπων καστομ, κανεις δεν σε υποχρεωνει. Ειναι πως θες να φανεις, στο προσωπικο και στους συνδαιτημονες σου. Περι σνομπισμου, σου απαντησε το κουλουρι
Οι καλοι τροποι πρεπει να ειναι και απο τις δυο πλευρες. Και η εξυπηρετηση θα πρεπει να ειναι η ιδια ειτε ξερεις οτι καποιος θα σου δωσει πουρμπουαρ ειτε ξερεις πως οχι. Καλοι τροποι θα ειναι να αφησω αυτο που μπορω και θελω. Οχι να με κανεις "με το ζορι" να δωσω για να μη με χαρακτηρισεις. Ουτε να με κανεις να αισθανθω ασχημα που σου αφησα κατι παραπανω επειδη χαρηκα απο την εξυπηρερηση. Το να σου αφησει καποιος υπερβολικο πουρπουαρ ειναι η εξαιρεση και γω μιλαω για κανονα. Ειναι πολυ ασχημο να κανετε τον κοσμο να σκεφτεται μεχρι και τι θα δωσει για πουρμπουαρ μια φορα στο τοσο που θα βγει εξω.

Χαλαρωσε λιγο. Ψαχνεις να βρεις το κακο, εκει που δεν υπαρχει μου φαινεται.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

παιδιά στο νήμα με το φακελάκι γιατί δεν πάμε;
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Και η σερβιτόρα σκέφτεται μόλις δει το τηλέφωνο:
"Να ήταν και καλό κομμάτι να το αφήσει το τηλέφωνο,πάει στο διάολο,αλλά αυτός ο μαλάκας;;;;;;;;"
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Εγώ δεν αφήνω πουρμπουάρ, τουναντίον μπορεί να κάνω παζάρια :smt005:
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:51
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:48 είναι σαν να κάνεις επείδηξη των χρημάτων σου Καστομ.
είσαι λεφτού και δίνεις μερικά ψωροχιλιάρικα στους πτωχουληδες σερβιτόρους.
ούτε εμένα μ'άρεσε όταν κάποια στιγμή μου άφησαν 20 ευρώ.
ήταν σαν να ήθελαν να τους κάτσω γιατι ειναι λεφτάδες.
δε τα πήρα.
Οταν παιρνεις εναν καφε 3,5 και αφησεις το 20% ειναι πολλα;
ρε συ στο καφέ είναι πολύ λογικό να αφήσεις 50 λεπτά γιατι τ 20λεπτο σου φαίνεται ''λίγα χρήματα'' κι ότι κοροιδεύεις τον υπάλληλο.
και βέβαια υπάρχουν κάποιοι που αφήνουν το 10λεπτο και το 20λεπτο αλλά υποτιμητικά.
είναι στον άνθρωπο αυτό.και τέτοιο περιστατικό συνέβει.καλυτερα να μην αφήσει.
να σου κάνει 40 ευρω λογαριασμό και να σου αφήσει 20 λεπτά. το κάνει για να σε ξεφτιλίσει. καλύτερα να μην άφηνε.δεν απαιτώ πουρμπουάρ.

αντίστοιχα όταν παραγγέλνεις σάντουιτσ τουλάχιστον σε εμάς στα περισσότερα υπάρχει μίνιμουν ελάχιστη χρέωση.3,5 ευρω και πάνω. αν η παραγγελία είναι 4,2 μπορει να δώσω 30 λεπτά μπορεί να δωσω και 80 λεπτά.
το μεγιστο που εχω δωσει για πουρμπουάρ είναι 1 ευρώ για παραγγελία 9 ευρω.

απλά σου εξηγώ ως υπάλληλος πόσο με υποτιμα και το ένα και το άλλο.
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

Στρογγυλοποίηση στον κοντινότερο μεγαλύτερο ακέραιο...
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
LEONAS

waldorf έγραψε: 06 Μάιος 2018, 18:03 Και η σερβιτόρα σκέφτεται μόλις δει το τηλέφωνο:
"Να ήταν και καλό κομμάτι να το αφήσει το τηλέφωνο,πάει στο διάολο,αλλά αυτός ο μαλάκας;;;;;;;;"

Ναι αλλά όταν βλέπει και το εικοσαρικο;
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 18:02 παιδιά στο νήμα με το φακελάκι γιατί δεν πάμε;
Σωστά, το πουρμπουάρ του γιατρού είναι το φακελάκι.
Η ίδια λογική είναι.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Μάιος 2018, 18:11 απλά σου εξηγώ ως υπάλληλος πόσο με υποτιμα και το ένα και το άλλο.
Ναι αγαπουλα μου... απλως θελω να τονισω οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι... εχει τυχει να μην εχω καθολου ψιλα και να μη μενουν πολλα απτα ρεστα... αφησα ο,τι ειχα... γιατι να με κακοχαρακτηρισει ο υπαλληλος; μου φαινεται αδικο! Μου φαινεται δυσκολο να εχει στο μυαλο του ο πελατης να υποτιμησει τον υπαλληλο ειτε δινοντας περισσοτερα, ειτε λιγοτερα. Τωρα βεβαια, με το υπερβολικα πολλα, μπορει να θελει να δειχθει ο ιδιος ο πελατης, αυτο ομως δεν εχει να κανει με τον υπαλληλο αλλα με τον κομπλεξισμο του πελατη... Τεσπα. Θα ξερετε καλυτερα, που ειστε μες τα πραγματα. Το υπερβολικο πουρμπουαρ δε μαρεσει. Ουτε το καθολου, εκτος και αν ειμαι απογοητευμενη εντελως. Δε μετραω %. Θα εχω αφησει και λιγα χρηματα ισως ήη και καθολου, αλλα ποτε με καποιο σκοπο.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Μηχανικός έγραψε: 06 Μάιος 2018, 18:19
enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 18:02 παιδιά στο νήμα με το φακελάκι γιατί δεν πάμε;
Σωστά, το πουρμπουάρ του γιατρού είναι το φακελάκι.
Η ίδια λογική είναι.
ναι αλλά πήγαινε ρε να μας πεις για κανένα γνωστό σου να λυθούμε λίγο, κάτι μας δυσκολεύει ;)
Άβαταρ μέλους
LEONAS

Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 18:19
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Μάιος 2018, 18:11 απλά σου εξηγώ ως υπάλληλος πόσο με υποτιμα και το ένα και το άλλο.
Ναι αγαπουλα μου... απλως θελω να τονισω οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι... εχει τυχει να μην εχω καθολου ψιλα και να μη μενουν πολλα απτα ρεστα... αφησα ο,τι ειχα... γιατι να με κακοχαρακτηρισει ο υπαλληλος; μου φαινεται αδικο! Μου φαινεται δυσκολο να εχει στο μυαλο του ο πελατης να υποτιμησει τον υπαλληλο ειτε δινοντας περισσοτερα, ειτε λιγοτερα. Τωρα βεβαια, με το υπερβολικα πολλα, μπορει να θελει να δειχθει ο ιδιος ο πελατης, αυτο ομως δεν εχει να κανει με τον υπαλληλο αλλα με τον κομπλεξισμο του πελατη... Τεσπα. Θα ξερετε καλυτερα, που ειστε μες τα πραγματα. Το υπερβολικο πουρμπουαρ δε μαρεσει. Ουτε το καθολου, εκτος και αν ειμαι απογοητευμενη εντελως. Δε μετραω %. Θα εχω αφησει και λιγα χρηματα ισως ήη και καθολου, αλλα ποτε με καποιο σκοπο.

Δηλαδή πόσο πουρμπουαρ θέλεις;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

10%, εκτός αν με εκνευρίσει σερβιτόρος. Βασικά δε θυμάμαι να'χω εκνευριστεί με σερβιτόρο, αλλά δε θα αφήσω, αν εκνευριστώ.
Έχω εκνευριστεί, όμως, με τύπο που δεν άφηνε τίποτα και μάζευε και αυτά που αφήναμε εμείς. Τι'ναι τούτοι ρε.
Α και δεν πατάω ΠΟΤΕ σε μαγαζί που ξέρω ή είδα ή μου είπαν ότι αφεντικό τσεπώνει τα τιπς. Πίσσα και πούπουλα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”