!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άβαταρ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Άβαταρ
το ήξερα οτι δεν φταίνε τα χάπια αλλα κάποιον φαβο εχει η λακκα
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Σε λίγο θα ζητάτε να ποστάρει και κάποιο app.
Ότι γουστάρει ο καθένας ζητάει εντάξει; Δεν κατάλαβα!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
don't speak
Ενα app παρακαλώ να βαλσαμώνει τα πουλιά.
Δεν λέω για τον Σπύρο, αυτοί εκεί στο phpbb θέλουν εκσυχρονισμό, νέες ιδέες, νέα μυαλά. Αλλά το μόνο που κάνουν οι μπαγλαμάδες είναι να προσθέτουν like απομίμηση των sosial.
Καλά δεν φταίνε αυτοί, δεν με έχουν ανακαλύψει ακόμα.
the end
-
don't speak
Για να μην κουνιούνται τα φτερά σου.
Ρε συ μου έδωσες ιδέα με το κούνημα σου... απλά εγώ θα το ρυθμίσω κάθε 12 ώρες.....
Ρε σεις πως φτιάχνουμε γκιφάκια;
the end
Άμ έχεις έτοιμο βίντεο δώστο πάνω να στο κάνουν σε ένα σάιτ και το αποθηκεύεις. Άμα θες από διαφορετικές εικόνες, (στατικές) και αν έχεις λινουξιά βάλε το Τζιμπ και θα σου πω τα βήματα. Φωτοσοπ δεν ξέρω.
Re: Τεχνικά Θέματα του Φόρουμ - Προβλήματα - Αλλαγές
τον χρόνο σε δύο καρέ θέλω να ορίσω μόνο.Χαοτικός έγραψε: 04 Μαρ 2019, 22:56Άμ έχεις έτοιμο βίντεο δώστο πάνω να στο κάνουν σε ένα σάιτ και το αποθηκεύεις. Άμα θες από διαφορετικές εικόνες, (στατικές) και αν έχεις λινουξιά βάλε το Τζιμπ και θα σου πω τα βήματα. Φωτοσοπ δεν ξέρω.
the end
Στείλε τα τζιπέγκια άμα είναι και στο κάνω εγώ.Πάνας έγραψε: 04 Μαρ 2019, 23:02τον χρόνο σε δύο καρέ θέλω να ορίσω μόνο.Χαοτικός έγραψε: 04 Μαρ 2019, 22:56Άμ έχεις έτοιμο βίντεο δώστο πάνω να στο κάνουν σε ένα σάιτ και το αποθηκεύεις. Άμα θες από διαφορετικές εικόνες, (στατικές) και αν έχεις λινουξιά βάλε το Τζιμπ και θα σου πω τα βήματα. Φωτοσοπ δεν ξέρω.Πάνας έγραψε: 04 Μαρ 2019, 22:51
Ρε συ μου έδωσες ιδέα με το κούνημα σου... απλά εγώ θα το ρυθμίσω κάθε 12 ώρες.....
Ρε σεις πως φτιάχνουμε γκιφάκια;
Τι είναι αυτό; Δύο φώτο είναι, το άβαταρ μου, θέλω το πρωί να είναι με τα γυαλιά και τον καφέ και το βράδυ όπως είναι τώρα.Χαοτικός έγραψε: 04 Μαρ 2019, 23:04Στείλε τα τζιπέγκια άμα είναι και στο κάνω εγώ.Πάνας έγραψε: 04 Μαρ 2019, 23:02τον χρόνο σε δύο καρέ θέλω να ορίσω μόνο.Χαοτικός έγραψε: 04 Μαρ 2019, 22:56
Άμ έχεις έτοιμο βίντεο δώστο πάνω να στο κάνουν σε ένα σάιτ και το αποθηκεύεις. Άμα θες από διαφορετικές εικόνες, (στατικές) και αν έχεις λινουξιά βάλε το Τζιμπ και θα σου πω τα βήματα. Φωτοσοπ δεν ξέρω.
Από 18:00 το απόγευμα έως 06:00 το πρωί αυτό Και τις υπόλοιπες ώρες αυτό.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 04 Μαρ 2019, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Α όχι τζιφ δηλαδή. Εκτός αν... λες ρε μλκ να ορίζεται η αλλαγή της στρώσης στο δωδεκάωρο;
Θα ασχοληθώ λίγο.
Θα ασχοληθώ λίγο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση