sys3x έγραψε: 04 Μαρ 2019, 19:55
stavmanr έγραψε: 04 Μαρ 2019, 14:29
sys3x έγραψε: 04 Μαρ 2019, 10:12
Θέλεις να πεις δλδ ότι οι άθρωποι εκεί στα βόρεια Σκόπια δεν έχουν οικοποιηθεί μία ξένη προς αυτούς ιστορία; για μήπως θες να πεις ότι όλοι οι άθρωποι στα βόρεια Σκόπια είναι ιστορικοί; θέλω να συνεχίσουμε την συζήτηση γι' αυτό ρωτάω αλλιώς αν όντως μιλάς για κανίς να ξέρω να κόψω την πλάκα και να αρχίσουμε τα σοβαρά.
Καθένας μπορεί να ζει τη φαντασίωσή του, sys3x. Αν εσύ θέλεις να λέγεσαι Αμαζόνος, είναι ένα προσωπικό σου δικαίωμα. Η ιστορικότητα, όμως, της συνέχειας της φυλής των Αμαζόνων δεν θα κριθεί από τη δική σου προσωπική φαντασίωση αλλά από συγκεκριμένα ιστορικά δεδομένα, στοιχεία και αναλύσεις.
Προτιμώ να ξεφύγουμε από τα σκοπιανά, τα οποία προσφέρονται κυρίως για flaming παρά για ανάπτυξη του γενικού θέματος.
Οκ αλλά επειδή μάλλον δεν κατάλαβες ότι σου έκανα δύο ερωτήσεις (που δεν έχουν σχέση με αυτά που μου έγραψες παραπάνω) αν θέλεις ξανακοίτα τες λίγο και πες μου. Στο λέω γιατί ξεκίνησες με φολς στέητμεντ - κανείς δεν... - αλλά θέλω να το σιγουρέψουμε ότι ήθελες να πεις κανίς, ότι μίλησες σωστά τελικά δλδ.
Σου απάντησα, sys, ότι είναι λάθος να πιάνεσαι σε γενικές συζητήσεις από συναισθηματικά φορτισμένα ή επίκαιρα πολωτικά θέματα.
Στο ερώτημά σου απάντησα ότι καθένας έχει το δικαίωμα να υποστηρίζει Ο,ΤΙ θέλει για τον εαυτό του. Το συγκεκριμένο ονομάζεται "δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού" και είναι αναγνωρισμένο θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι η ιστορία, ως επιστήμη, γράφεται από τις φαντασιώσεις του καθενός. Γι' αυτό και η ελληνική κυβέρνηση προχώρησε στη συμφωνία, με την οποία το διπλανό κράτος απαρνείται τη γνωστή μακεδονική ιστορία.
Προτιμώ να μην μπούμε στο σκοπιανό ζήτημα. Θα καταστρέψουμε το παρόν νήμα το οποίο αναφέρεται γενικά σε έθνη.