Να βγαλει αν κανει κανενα μηναChilloutbuddy έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:37Δεν ξεκινάει κανείς μάστορας δουλειά αν δεν είναι να βγάλει 500άρικο.
Το ακριβότερο ξύλο παίρνω μ'αυτά τα λεφτά.
Αλλα μιλαμε για 2 ωρες υποθεση ελεος;
Καντο μονος
Να βγαλει αν κανει κανενα μηναChilloutbuddy έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:37Δεν ξεκινάει κανείς μάστορας δουλειά αν δεν είναι να βγάλει 500άρικο.
Αυτό εννοώ, δε θα την πάρει καν τη δουλειά αν είναι για 2 ώρες, δεν τον συμφέρειbluerose έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:42Να βγαλει αν κανει κανενα μηναChilloutbuddy έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:37Δεν ξεκινάει κανείς μάστορας δουλειά αν δεν είναι να βγάλει 500άρικο.
Αλλα μιλαμε για 2 ωρες υποθεση ελεος;
Καντο μονος
Τα τσακίζεις και με τη λίμα λοξά καθαρίζεις.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Μάιος 2018, 15:16
Έχει από αυτές τις κουλούρες που τις σιδερώνεις και κολλάνε και κόβεις ό,τι περισσεύει με το μαχαιράκι.
Πολύ μου αρέσει, μπράβο!bluerose έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:39 Εγω το τυλιξα το τιμολογησα φεύγει αύριο αψογο για τα δεδομενα μου ρεζιλι δε θα γινω
Αυτό που εβαλα αβαφο πριν
50 κιλα είναι.
Άλλο δε βαζω, για τυχον διαφημηση παραγγελιες ΔΕ δεχομαι, εχω να περασω το καλοκαιρι κυπριακα κι ας είμαι τσιμα. Να τα λεμε όλα
Ότι θελετε ρωτάτε.
Να εκανα κανενα βιντεο;;![]()
WP_20180502_015.jpg
ξέρεις τι είχα στο μυαλό μου; μια σανίδα πάνω στη μέγγενη και απ'την άλλη μεριά να είναι ίδιο πάχος ο ίδιος ο πάγκος, κάπως έτσι:waldorf έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:45 Ο πάγκος που έβαλα παραπάνω (σαν ιδέα και όχι must do) είναι αρκετά στιβαρός για να σηκώσει μέγγενη.Ξυλουργική μέγγενη εννοώ,αν θες βαριά "μηχανουργική" με την ανάλογη χρήση,μάλλον πρέπει να πας σε σιδηροκατασκευή.

δε μ'αφήνει να τον αλλάξω, γιατί;Chilloutbuddy έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:47 Εννοείται να βάλεις βίντεο αν/όταν κάνεις κέφι, μπας και ξεστραβωθούμε λίγο![]()
Βάζετε γενικά, θα αλλάξω και τον τίτλο του νήματος μη νομίζει ο κόσμος ότι είναι μόνο για μένα. Βάζετε.
Το συγκεκριμενο είναι ασημι τα λουλουδάκια και το άλλο εκρου πατίνα ελαφρος περασμένηChilloutbuddy έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:47
Πολύ μου αρέσει, μπράβο!![]()
αλλά θέλει και το κατάλληλο σπίτι, πχ κάτω από ένα παράθυρο ωραίο.
Αυτή το χρώμα πώς γίνεται; (αν δεν είναι μυστικό του επαγγέλματος)
Εννοείται να βάλεις βίντεο αν/όταν κάνεις κέφι, μπας και ξεστραβωθούμε λίγο![]()
Βάζετε γενικά, θα αλλάξω και τον τίτλο του νήματος μη νομίζει ο κόσμος ότι είναι μόνο για μένα. Βάζετε.
για woodworking bench έχει άπειρα σχέδια στο ιντερνετChilloutbuddy έγραψε: 06 Μάιος 2018, 15:35 Mέχρι να βρει φωτό ο Waldorf κυρίες και κύριοι τα φώτα σας παρακαλώ, το επόμενο πρότζεκτ είναι μεγάλο.
Θέλω τέτοιο:
όχι αναγκαστικά τόσο όμορφο ούτε τόσο βαρύ.
Τα προβλήματά μου είναι κυρίως δύο:
α) δεν έχω μεγάλους σφιγκτήρες για να κάνω σανίδες σάντουϊτς. Ούτε θέλω να αγοράσω γιατί δεν έχω πολύ χώρο και ούτε ξέρω αν θα τους χρησιμοποιήσω ξανά. Έχω ένα μεγάλο απόκομμα πάγκου (πάχος περίπου 5εκ, ίσως χρησιμοποιήσω αυτό για το πάνω. Αλλά δεν ξέρω μετά πώς θα εφαρμόσει η μέγγενη.
β) είμαι άσχετος![]()
αν δείτε κανα καλό σχέδιο σχετικά εύκολο πείτε μου.
Μια χαρα είναι ο τιτλοςChilloutbuddy έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:52δε μ'αφήνει να τον αλλάξω, γιατί;Chilloutbuddy έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:47 Εννοείται να βάλεις βίντεο αν/όταν κάνεις κέφι, μπας και ξεστραβωθούμε λίγο![]()
Βάζετε γενικά, θα αλλάξω και τον τίτλο του νήματος μη νομίζει ο κόσμος ότι είναι μόνο για μένα. Βάζετε.![]()
βάζετε πάντως εσείς ό,τι γουστάρετε.
Όχι δεν εχουν τετοια εδω οι επαγγελματιες. Σου λεω εχω γυρισει ότι κινειται και δε κινειταιΠάνας έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:56 Αυτό είναι τραπέζι για επαγγελματίες για συγκεκριμένες δουλειές... εγώ θα το κατέστρεφα σε χρόνο ρεκόρ με τις δουλειές που κάνω και δεν είναι μόνο ξυλουργικές.
α οκ. Η γυναίκα μου κάνει κάτι τέτοια στο σπίτι όταν έχει κανένα έπιπλο που το βαρέθηκε.bluerose έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:53Το συγκεκριμενο είναι ασημι τα λουλουδάκια και το άλλο εκρου πατίνα ελαφρος περασμένηChilloutbuddy έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:47
Πολύ μου αρέσει, μπράβο!![]()
αλλά θέλει και το κατάλληλο σπίτι, πχ κάτω από ένα παράθυρο ωραίο.
Αυτή το χρώμα πώς γίνεται; (αν δεν είναι μυστικό του επαγγέλματος)
Εννοείται να βάλεις βίντεο αν/όταν κάνεις κέφι, μπας και ξεστραβωθούμε λίγο![]()
Το συνηθες λαθος είναι το ξεφλούδισμα. Τρομακτικο. ΠΟΤΕ δε βαφουμε άλλο επιπλο ήδη και το παλαιωνουμε...γιατι πρεπει να ξερεις πχ σε λακα δε πιανει θα ξεφλουδισει
Πρωτο είναι οι εταιριες παιρνω από 2 συγκεκριμένες και δεύτερο για επαγ. τετοια επιφάνεια που ασχολουμε χρόνια, θέλει γερη πατίνα. Οι εταιριες που λεμε
Μετα είναι θεμα τεχνικης

Ο Πάνας βρίσκεται εδώ, αν και εγχειρισμένος κούτσα κούτσα κάνει τη δουλειά.bluerose έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:57 Θα βαλει κι ο πανας περιμενω κουζινα, να ρωτας πριν κανεις το λαθος![]()