Για όλα φταίνε τα μεγάλα αστικά κέντρα, αν δεν ήταν αυτά ακόμα κοτούλες θα είχαμε και θα ήμασταν ευτυχισμένοι... απλά να οργανονώμασταν λίγο με την υγεία. Να είχαμε δηλαδή έσοδα να την υποστηρίξουμε.. μόνο αυτή αξίζει.the comet the course the tail έγραψε: 03 Μαρ 2019, 23:11και πως θα γίνουν επενδύσεις; πώς θα έχεις ανταγωνιστική οικονομία, παραγωγή μεγάλης κλίμακας, εξαγωγές, περιθώρια κέρδους;;;;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Μαρ 2019, 23:05..και γιατί να θέλει να χτυπάει καρτα ;the comet the course the tail έγραψε: 03 Μαρ 2019, 23:02 η φεουδαρχία, η βιομηχανική επανάσταση πέρασαν αλλά δεν ακούμπησαν. ο ανέμελος χωρικός με το μισακό χωράφι και τις κοτούλες του έγινε αυτοαπασχολούμενος-μικροεπιχειρηματίας. η μικρομεσαία τάξη αντιστέκεται, δεν θέλει να χτυπάει κάρτα.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατι η Ελλαδα εχει τοσα πολλα Βενζιναδικα;
Re: Γιατι η Ελλαδα εχει τοσα πολλα Βενζιναδικα;
the end
Αμα είναι εμείς οι μικροαστοί να πεινασουμε ποτε να μην γίνουν όλα αυτάthe comet the course the tail έγραψε: 03 Μαρ 2019, 23:11και πως θα γίνουν επενδύσεις; πώς θα έχεις ανταγωνιστική οικονομία, παραγωγή μεγάλης κλίμακας, εξαγωγές, περιθώρια κέρδους;;;;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Μαρ 2019, 23:05..και γιατί να θέλει να χτυπάει καρτα ;the comet the course the tail έγραψε: 03 Μαρ 2019, 23:02 η φεουδαρχία, η βιομηχανική επανάσταση πέρασαν αλλά δεν ακούμπησαν. ο ανέμελος χωρικός με το μισακό χωράφι και τις κοτούλες του έγινε αυτοαπασχολούμενος-μικροεπιχειρηματίας. η μικρομεσαία τάξη αντιστέκεται, δεν θέλει να χτυπάει κάρτα.
![]()
-
the comet the course the tail
και εγώ υπερ αυτής της άποψης είμαι γενικά για τον πλανήτη. πρέπει να πατήσουμε φρένο, να κάνουμε ένα ξεσκαρτάρισμα στην παραγωγή, αποβιομηχανοποίηση, στροφή στην πχιότητα, την οικολογία, τις ανθρώπινες συνθήκες κλπ. αλλά....Πάνας έγραψε: 03 Μαρ 2019, 23:16Για όλα φταίνε τα μεγάλα αστικά κέντρα, αν δεν ήταν αυτά ακόμα κοτούλες θα είχαμε και θα ήμασταν ευτυχισμένοι... απλά να οργανονώμασταν λίγο με την υγεία. Να είχαμε δηλαδή έσοδα να την υποστηρίξουμε.. μόνο αυτή αξίζει.the comet the course the tail έγραψε: 03 Μαρ 2019, 23:11και πως θα γίνουν επενδύσεις; πώς θα έχεις ανταγωνιστική οικονομία, παραγωγή μεγάλης κλίμακας, εξαγωγές, περιθώρια κέρδους;;;;
![]()
Τι αλλά;the comet the course the tail έγραψε: 03 Μαρ 2019, 23:20 και εγώ υπερ αυτής της άποψης είμαι γενικά για τον πλανήτη. πρέπει να πατήσουμε φρένο, να κάνουμε ένα ξεσκαρτάρισμα στην παραγωγή, αποβιομηχανοποίηση, στροφή στην πχιότητα, την οικολογία, τις ανθρώπινες συνθήκες κλπ. αλλά....![]()
Τι τρέχουμε να προλάβουμε, γιατί έχουμε μπει σε αυτό το τριπάκι;
Πρέπει να το φιλοσοφήσουμε. Να δώσουμε νέα φώτα στην ανθρωπότητα, νέες ιδεολογίες, να αφήσουμε πίσω σάπιες ιδέες όπου κάνουν τον άνθρωπο σκλάβο.
Αυτοί με τις βαριές ιδεολογίες Κόμετ ήταν στην εποχή τους, ο άνθρωπος τώρα έχει ανάγκη άλλα πράγματα. Μια ιδεολογία που μου άρεσε ήταν το project Venus. Αλλά με τόσα αρπακτικά τριγύρω δεν έχει μέλλον.
the end
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δηλαδη πως θα λειτουργουσε το κρατος με πρωτογενες ελλειμα
Θα πληρωνε με μπικικινια;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ειδες καπου να ερχομαι απο τα Σκοπια και το εγραψες;Nandros έγραψε: 03 Μαρ 2019, 23:05
Στο νήμα για τα ακριβά διόδια με κάτι βιντεάκια, από Σκόπια δεν ερχόταν; Μπορεί να κάνω λάθος!
Δεν γνωριζεις οτι η διαδρομη Θεσσαλνικη Σκοπια δεν εχει διοδια;
Εχει μονο κατι παλια διοδια που ειχε βαλει η χουντα και εχουν πλεον καταργηθει
Σε καθε post δειχνεις την τρικυμια που εχεις στο κρανιο σου
Αρίστος for Tsirpas
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Συμμετεχεις σε καποιον διαγωνισμο βλακειας και προσπαθεις να ερθεις πρωτος;Μηχανικός έγραψε: 03 Μαρ 2019, 22:21
Δηλαδή Γιαννόπουλε αγοράζουμε από Ουκρανία χωρίς να πληρώνουμε στο τελωνείο;![]()
Αρίστος for Tsirpas
Και είχα πιστέψει τα περί Βουλγαρίας. 
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρίστος for Tsirpas
-
the comet the course the tail
τί είναι αυτό το Project Venus; η χαμένη Ατλαντίδα στο Σταρ Τρεκ;Πάνας έγραψε: 03 Μαρ 2019, 23:30Τι αλλά;the comet the course the tail έγραψε: 03 Μαρ 2019, 23:20 και εγώ υπερ αυτής της άποψης είμαι γενικά για τον πλανήτη. πρέπει να πατήσουμε φρένο, να κάνουμε ένα ξεσκαρτάρισμα στην παραγωγή, αποβιομηχανοποίηση, στροφή στην πχιότητα, την οικολογία, τις ανθρώπινες συνθήκες κλπ. αλλά....![]()
Πρέπει να το φιλοσοφήσουμε. Να δώσουμε νέα φώτα στην ανθρωπότητα, νέες ιδεολογίες, να αφήσουμε πίσω σάπιες ιδέες όπου κάνουν τον άνθρωπο σκλάβο.
Αυτοί με τις βαριές ιδεολογίες Κόμετ ήταν στην εποχή τους, ο άνθρωπος τώρα έχει ανάγκη άλλα πράγματα. Μια ιδεολογία που μου άρεσε ήταν το project Venus. Αλλά με τόσα αρπακτικά τριγύρω δεν έχει μέλλον.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Nandros έγραψε: 03 Μαρ 2019, 23:05 [
Στο νήμα για τα ακριβά διόδια με κάτι βιντεάκια, από Σκόπια δεν ερχόταν; Μπορεί να κάνω λάθος!
Και για να τελειωνουμε με αυτες τις αηδιες
Οποιος ταξιδευει συχνα στα Βαλκανια οπως εγω δεν βαζει ποτε καυσιμα σε πρατηριο με αποσταση 30-50 χλμ απο τα συνορα
Οποιος δεν ξερει ουτε κατα που πεφτουν τα Βαλκανια σχηματιζει γνωμη απο αυτα που βλεπει στην τηλεοραση και εκτιθεται
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Α-χα! Και γιατί η Ελλάδα έχει τόσο πολλά νησιά; Στρέβλωση λέγεται αυτό. Αν θέλουμε να πάμε μπροστά πρέπει να χαρίσουμε μερικά.Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: 02 Μαρ 2019, 04:20και 140 κατοικημένα νησιάΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 02 Μαρ 2019, 00:31Awesomatic έγραψε: 02 Μαρ 2019, 00:27 Η αναλογία σε σχέση με το μέγεθος της χώρας πάντως δεν φαίνεται κακή.
Η Ελλαδα εχει περισσοτερα βενζιναδικα αποοσα εχουν το Βελγιο κι η Αυστρια μαζι
Εχει σχεδον ιδια βενζιναδικα απο την Πολωνια
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Η αλήθεια είναι ότι από τα 15 σου μέχρι τώρα πρέπει να έχεις κάνει πολλά χιλιόμετρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όχι, είναι μια μελέτη που έχει κάνει ο Πίτερ Τζόσεφ με επιστήμονες συνεργάτες του όπου εθελοντικά έχουν εκπονήσει κάποια σχέδια για το κίνημα. Για το ζέιγκειστ. Αλλά ο κόσμος μάλλον δεν έχει κουράγια να αντιδράσει ακολουθώντας τον συν τον σχετικό πόλεμο που έφαγε.the comet the course the tail έγραψε: 04 Μαρ 2019, 00:00τί είναι αυτό το Project Venus; η χαμένη Ατλαντίδα στο Σταρ Τρεκ;Πάνας έγραψε: 03 Μαρ 2019, 23:30Τι αλλά;the comet the course the tail έγραψε: 03 Μαρ 2019, 23:20 και εγώ υπερ αυτής της άποψης είμαι γενικά για τον πλανήτη. πρέπει να πατήσουμε φρένο, να κάνουμε ένα ξεσκαρτάρισμα στην παραγωγή, αποβιομηχανοποίηση, στροφή στην πχιότητα, την οικολογία, τις ανθρώπινες συνθήκες κλπ. αλλά....![]()
Αυτοί με τις βαριές ιδεολογίες Κόμετ ήταν στην εποχή τους, ο άνθρωπος τώρα έχει ανάγκη άλλα πράγματα. Μια ιδεολογία που μου άρεσε ήταν το project Venus. Αλλά με τόσα αρπακτικά τριγύρω δεν έχει μέλλον.![]()
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 660 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-