η συζητηση μου θυμιζει τις μπουρδες του μανου που ελεγε οτι η μεση αναλογια δασκαλων μαθητων ειναι χαμηλη
ε προφανως αν βαλεις στην εξισωση τα νησια και την επαρχια τοτε μικραινει η αναλογια
οι φιλελε προσπαθουν να προσαρμοσουν πολιτικες που ειναι δομημενες για αλλες χωρες με διαφορετικη γεωγραφικη μορφολογια στην μπανανια με αποτελεσμα να νεκρωσουν την περιφερεια και να την παραδωσουν βορα στην τουρκια (για τα νησια) και τις γερμανικες εταιριες και στην υπερσυγκεντρωση δραστηριοτητας και πληθυσμου στα 2 μεγαλα αστικα κεντρα πραγμα που εχει αποδειχθει οτι ευνοει την παρασιτικη δραστηριοτητα και μειωνει δραστικα τις πιαθνοτητες αναπτυξης του πρωτογενους και του δευτερογενους τομεα
αλλα κατα τα αλλα ειναι υπερ της αποκεντρωσης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 03 Μαρ 2019, 21:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Nandros
Ας ξεκινησουμε απο το οτι αγοραζω ισπανικα βραβευμενα ελαιολαδα ειναι γνωστο γιατι το εχω γραψει εγω στοπαλιο και συγκεκριμενα στο νημα με τα ελαιοτριβεια;
Αλλα εσυ ειδες να τοομολογησα στο νημα για τα ελληνικα βραβευμενα ελαιολαδα
Δευτερον δεν εχω αποκαλεσει ποτε λαθρεμπορους καποιους σε σχεση με το ελαιολαδο
Λαδεμπορους ναι
Μαυραγοριτες ναι
Φοροφυγαδες ναι
Αφου κοιμασαι ορθιος αστο να παει στο διαολο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 03 Μαρ 2019, 21:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Μαρ 2019, 21:47
Πως να κρατησεις λινκ απο κατι που φανταστηκες;
Δεν υπαρχει νημα που να μου εχειςριξει τρομπονι γενκως οχι μονο για την φοροδιαφυγη
Απο την αλλη υπαρχουν πολλα νηματα που φανταστηκες οτι το εκανες
Αυτο ειναι ενα νημα που τον ηπιες ασυστολα
Μπερδευτηκες παλι
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Να γιατί έχουμε τόσα πολλά πρατήρια. Σίγουρο κέρδος και μαύρο χρήμα για το ένα τρίτο των ιδιοκτητών τους. Και είναι και προκλητικοί. Πολλοί παρκάρουν το πανάκριβο πορσικό τους ως μόστρα στο βενζινάδικο. Όχημα που αν δεν φοροδιέφευγαν δεν πρόκειται να είχαν.
Ενώ αν πάνε όλα σε πολυεθνικές εταιρείες που θα φοροδιαφεύγουν ΝΟΜΙΜΑ από την νομοθεσία της ΕΕ, θα κερδίσει τίποτα η Ελλάδα;
Κέρδισε τίποτε η Ελλάδα; Μερικά πορσικά με βουλγαρικές πινακίδες για τους ιδιοκτήτες των πρατηρίων, μερικούς σκουρόχρωμους λαθρομετανάστες εργαζόμενους στα βενζινάδικα και πολύ νοθευμένο καύσιμο για τους υπολοίπους...
Να γιατί έχουμε τόσα πολλά πρατήρια. Σίγουρο κέρδος και μαύρο χρήμα για το ένα τρίτο των ιδιοκτητών τους. Και είναι και προκλητικοί. Πολλοί παρκάρουν το πανάκριβο πορσικό τους ως μόστρα στο βενζινάδικο. Όχημα που αν δεν φοροδιέφευγαν δεν πρόκειται να είχαν.
Ενώ αν πάνε όλα σε πολυεθνικές εταιρείες που θα φοροδιαφεύγουν ΝΟΜΙΜΑ από την νομοθεσία της ΕΕ, θα κερδίσει τίποτα η Ελλάδα;
Κέρδισε τίποτε η Ελλάδα; Μερικά πορσικά με βουλγαρικές πινακίδες για τους ιδιοκτήτες των πρατηρίων, μερικούς σκουρόχρωμους λαθρομετανάστες εργαζόμενους στα βενζινάδικα και πολύ νοθευμένο καύσιμο για τους υπολοίπους...
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Μαρ 2019, 21:52
η συζητηση μου θυμιζει τις μπουρδες του μανου που ελεγε οτι η μεση αναλογια δασκαλων μαθητων ειναι χαμηλη
ε προφανως αν βαλεις στην εξισωση τα νησια και την επαρχια τοτε μικραινει η αναλογια
οι φιλελε προσπαθουν να προσαρμοσουν πολιτικες που ειναι δομημενες για αλλες χωρες με διαφορετικη γεωγραφικη μορφολογια στην μπανανια με αποτελεσμα να νεκρωσουν την περιφερεια και να την παραδωσουν βορα στην τουρκια (για τα νησια) και τις γερμανικες εταιριες και στην υπερσυγκεντρωση δραστηριοτητας και πληθυσμου στα 2 μεγαλα αστικα κεντρα πραγμα που εχει αποδειχθει οτι ευνοει την παρασιτικη δραστηριοτητα και μειωνει δραστικα τις πιαθνοτητες αναπτυξης του πρωτογενους και του δευτερογενους τομεα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Μαρ 2019, 21:54
Nandros
Ας ξεκινησουμε απο το οτι αγοραζω ισπανικα βραβευμενα ελαιολαδα ειναι γνωστο γιατι το εχω γραψει εγω στοπαλιο και συγκεκριμενα στο νημα με τα ελαιοτριβεια;
Λαδεμπορους ναι
Μαυραγοριτες ναι
Φοροφυγαδες ναι
waldorf έγραψε: 03 Μαρ 2019, 21:08Λάθος ερώτηση.Βασικό συμπέρασμα σε όλα τα νήματα του ΓΓ (μπιτζίνες,λάδια,ξύδια):Δεν θα πουλιόταν φτηνότερα,αλλά γιατί να υπάρχουν τόσα;Γιατί τα κέρδη να μοιράζονται σε δέκα ενώ θα έπρεπε να μοιράζονται σε δύο.
sys3x έγραψε: 03 Μαρ 2019, 21:51γιάνννη, νοιώσε λίγο ρε, δεν είναι ότι θέλουμε/θέλει κανείς να σε κοροϊδεύουν, τους/μας αναγκάζεις. Νοιώσε ρε λίγο.
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις, θύμα του πχόρουμ!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Μαρ 2019, 21:54
Nandros
Λαδεμπορους ναι
Μαυραγοριτες ναι
Φοροφυγαδες ναι
Το λάδι είναι άλλη περίπτωση από το καύσιμο. Μην τα βάζουμε όλα στο μπλέντερ... Από το λάδι κανείς δεν απέκτησε πορσικά. Χώρια που ο ανταγωνισμός βελτίωσε την ποιότητα. Στα βενζινάδικα απλά δεν έχουμε ανταγωνισμό.
Στα πρατήρια βλέπεις να έχουν στη σειρά την ίδια τιμή. Στο λάδι αυτό δεν ισχύει. Χώρια που ο κοσμάκης τρώει ντόπιο ποιοτικό λάδι...
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Μαρ 2019, 21:52
αλλα κατα τα αλλα ειναι υπερ της αποκεντρωσης
στην Ελλάδα είναι διαφορετικά τα πράγματα
Ρεεε νοιώστε λέμε. Το τσάμπα πέθανε
σωστα
αυτα πες τα σε οσους εχουν οικογενειακες επιχειρησεις ή πουλανε υπηρεσιες ως εε στην εσωτερικη αγορα και ψηφιζουν νδουλα για να τους κοψει τους φορους
θα καθομαι σε μια γωνια να χασκογελαω με τους δεξιουληδες τετοιου τυπου οταν διαπιστωσουν οτι η μειωση φορου μετα το τσακισμα περαιτερω της ζητησης θα τους φερει σε δυσχερεστερη θεση απο πριν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 03 Μαρ 2019, 22:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
8 σειδες και δεν καταλαβες το θεμα της συζητησης
Το θεμα δεν ειναι το κλεισιμο αλλα η υπαρξη υπεραριθμων βενζιναδικων
Συζηταμε το παρον