!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eργαστήριο Chillout
Re: Eργαστήριο Chillout
Αυτό σε σι εν σι βγαινει
Αν κανεις πολλά, ιδια τέτοια πολλά με αυτό το τρόπο που εχεις βγαινουν;; Εχεις κάποια φορμα;
Αν κανεις πολλά, ιδια τέτοια πολλά με αυτό το τρόπο που εχεις βγαινουν;; Εχεις κάποια φορμα;
Όλο το "έργο" πατάει στην τεχνική "intarsia" (χωρίς να είναι).
Κάθε κομμάτι που βλέπεις είναι ανεξάρτητα κομμένο και στο τέλος τα κολλάς όλα μαζί.Και το αστεράκι είναι κολλημένο στην "μπάλα φωτιάς" του μάγου.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
που το ήξεραwaldorf έγραψε: 06 Μάιος 2018, 15:44Γιατί γελάτε κύριε;
Ναί φτιάχνουμε ΚΑΙ τάρανδους όταν είναι η εποχή τους:
ωραίος ρε φίλε
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Αυτος είναι για τις λεπτοδουλειες.
Εσυ με το παγκο. Παλια δουλεύαμε σ αλλον, κι επισης εχω γυρισει αρκετα, κανενας δεν εχει τετοιο παγκο, παλια ηταν καποιοι που φτιαχνανε αποκλειστικα τέτοιους και τους παιρνανε οι αλλοι ξυλουργοι
Πλεον θα ηθελα ένα ωραιο είναι αλλα, ....λες να φτιάχνω παγκους;ppp
Δε βαζουν....από μεγαλο ως μικρο, εχουν τη σανιδα με τη σιδηροκατασκευη
Εσυ με το παγκο. Παλια δουλεύαμε σ αλλον, κι επισης εχω γυρισει αρκετα, κανενας δεν εχει τετοιο παγκο, παλια ηταν καποιοι που φτιαχνανε αποκλειστικα τέτοιους και τους παιρνανε οι αλλοι ξυλουργοι
Πλεον θα ηθελα ένα ωραιο είναι αλλα, ....λες να φτιάχνω παγκους;ppp
Δε βαζουν....από μεγαλο ως μικρο, εχουν τη σανιδα με τη σιδηροκατασκευη
- Chilloutbuddy
έχω 62άρα χαμηλής γωνίας, κάνει.

Αλλά σου είπα δε θα κάνω τέτοια πράγματα, θα χρησιμοποιήσω έτοιμο κομμάτι πάνω, αφού το έχω και κάθεται (και μου πιάνει και το χώρο).
Φαίνεται κιόλας λίγο πάνω αριστερά στη φωτογραφία. Ωραίο, ίσιο, κινέζικο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 06 Μάιος 2018, 16:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολλά ίδια τέτοια δεν μπορείς να κάνεις.Μιλάμε για ΠΟΛΛΕΣ ώρες πάνω στη σέγα (χώρια τις ακόμα περισσότερες ώρες για να τρίψεις και να φινίρεις κομμάτια της τάξης μεγέθους των 5mm).bluerose έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:16 Αυτό σε σι εν σι βγαινει
Το cnc ποτέ δεν το συμπάθησα.Τουλάχιστον για το δικό μου ερασιτεχνικό επίπεδο.
Αυτό το "έργο" που έκανα με τις όποιες ατέλειες είναι αποτέλεσμα χειρονακτικής εργασίας και όχι χειριστή μηχανήματος-προγραμματιστή.
Ειδες; Κανενας δεν
Πανε κανε βαση σιδερενια
Πανε κανε βαση σιδερενια
- Chilloutbuddy
Ωραία είναι. Φτιάξε κάδρα και βάλτα σαν ανάγλυφα μέσα.waldorf έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:25Πολλά ίδια τέτοια δεν μπορείς να κάνεις.Μιλάμε για ΠΟΛΛΕΣ ώρες πάνω στη σέγα (χώρια τις ακόμα περισσότερες ώρες για να τρίψεις και να φινίρεις κομμάτια της τάξης μεγέθους των 5mm).bluerose έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:16 Αυτό σε σι εν σι βγαινει
Αυτό το "έργο" που έκανα με τις όποιες ατέλειες είναι αποτέλεσμα χειρονακτικής εργασίας και όχι χειριστή μηχανήματος-προγραμματιστή.
Το σι εν σι είναι για καποια περισσοτερα κομμάτια για τυχόν μικρολάθηwaldorf έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:25Πολλά ίδια τέτοια δεν μπορείς να κάνεις.Μιλάμε για ΠΟΛΛΕΣ ώρες πάνω στη σέγα (χώρια τις ακόμα περισσότερες ώρες για να τρίψεις και να φινίρεις κομμάτια της τάξης μεγέθους των 5mm).bluerose έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:16 Αυτό σε σι εν σι βγαινει
Είσαι σ άλλο επίπεδο πολύ καλύτερο εγω δε μπορω πχ και για μοναδικα κομμάτια γιατι, τα φτιάχνεις σωστά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 06 Μάιος 2018, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Chilloutbuddy
Θα με κάνεις τώρα να πάω να βγάλω την ηλεκτροκόλληση απ'την αποθήκη
Δε θέλω, πρέπει να βγω έξω, σπίθες, να περιμένω πότε θα λείπουν τα παιδιά απ'το σπίτι κλπ
Κι εδώ δεν είναι έτσι απλά πάω και μου φτιάχνουν, είναι γεμάτο σκιτζήδες και οι καλοί μάστορες είναι ΠΑΝάκριβοι και δεν ενδιαφέρονται καν για τέτοιες μικροδουλειές.
Μια απλη σιδηροκατασκευη και πανάκριβα;;
Chill για πάγκο "στα μέτρα μας" ρίξε μιά ματιά σ`αυτόν τον τύπο:
https://woodworking.formeremortals.net/ ... e-mortals/
Γενικά αυτός ο τύπος (αν δεν τον έχεις ανακαλύψει ακόμα) προτείνει πράγματα για μας,for mere mortals και όχι επαγγελματίες ή "ερασιτέχνες" με εργαστήρια και εξοπλισμό των 50k.
Γενικά αυτός ο τύπος (αν δεν τον έχεις ανακαλύψει ακόμα) προτείνει πράγματα για μας,for mere mortals και όχι επαγγελματίες ή "ερασιτέχνες" με εργαστήρια και εξοπλισμό των 50k.
- Chilloutbuddy
Δεν ξεκινάει κανείς μάστορας δουλειά αν δεν είναι να βγάλει 500άρικο.
Το ακριβότερο ξύλο παίρνω μ'αυτά τα λεφτά.
Αυτό που εβαλα αβαφο πριν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 06 Μάιος 2018, 23:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Chilloutbuddy
Θέλω να παίρνει μέγγενη όμως. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που θέλω βαρύ πάγκο, αλλιώς βολεύομαι και με τα σπαστά μου τραπεζάκια.waldorf έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:35 Chill για πάγκο "στα μέτρα μας" ρίξε μιά ματιά σ`αυτόν τον τύπο:
Δε με νοιάζει ο εξοπλισμός, κόβω και πλανιάζω και με το χέρι για ένα πρότζεκτ, κι ας μου πάρει ένα μήνα.