!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πρωθυπουργός Λουξεμβούργου σε Αραβες ηγέτες: στις πιο πολλές χώρες σας θα με καταδίκαζαν επειδή είμαι παντρεμένος με άνδ

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Πρωθυπουργός Λουξεμβούργου σε Αραβες ηγέτες: στις πιο πολλές χώρες σας θα με καταδίκαζαν επειδή είμαι παντρεμένος με

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

πατησιωτης έγραψε: 03 Μαρ 2019, 13:47 Τον καταδίκασε και ο βουλευτής Αχαίας Νικολόπουλος.

https://www.newsbeast.gr/politiki/arthr ... to-twitter
Άλλο σε κράζω, άλλο σου κόβω το κεφάλι.
Προσωπικά διαφωνώ και με το κράξιμο για τον τρόπο ζωής κάποιου, εφόσον δε μας ενοχλεί το άτομο.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Re: Πρωθυπουργός Λουξεμβούργου σε Αραβες ηγέτες: στις πιο πολλές χώρες σας θα με καταδίκαζαν επειδή είμαι παντρεμένος με

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

Ωραίος.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Άβαταρ μέλους
Apergos8

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Apergos8 »

Η ομοφυλοφιλία γενικά είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες της Αφρικής και της Ασίας και σε κάποιες άλλες χώρες της Ωεκανίας(όπως η Σαμόα,τα νησιά Σολομώντα κτλ).Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι στις πιο πολλές χώρες που σήμερα είναι παράνομη αυτό οφείλεται στην ευρωπαική αποικιοκρατία.Γενικά μπορούμε να πούμε ότι στις χριστιανικές χώρες της Αφρικής και κάποιες χριστιανικές χώρες της Ωκεανίας(Σαμόα,Νησιά Σολομώντα κτλ) καθώς και σε αρκετά μουσουλμανικά κράτη η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη.Υπάρχουν και κάποιες χώρες όπως η Ρωσία,το Κιργιστάν,η Λευκορωσία κτλ που αν και δεν απαγορεύουν ρητά την ομοφυλοφιλία εντούτοις έχουν νόμους που απαγορεύουν την δημόσια υποστήριξη της ομοφυλοφιλίας.Από τις Ορθόδοξες και τις Βαλκανικές χώρες (βάζω και την Τουρκία λόγω Κων/πολης και Ανατολικής Θράκης στα Βαλκάνια) μόνο η Ελλάδα διαθέτει σύμφωνο συμβίωσης για ομοφυλόφιλους.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”