!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί τέτοιο κόλλημα με τη λαϊκή κουλτούρα?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί τέτοιο κόλλημα με τη λαϊκή κουλτούρα?
Έφερα κάποια παραδείγματα, αλλά δεν βλέπω κάτι μεμπτό σ' αυτό που έκανε. Πουλούσε την τέχνη του; ΟΚ
Ήταν όμως, αναμφισβήτητα, εξαιρετική.
Ήταν όμως, αναμφισβήτητα, εξαιρετική.
Δεν τον κόβω για χαζό.lyna έγραψε: 03 Μαρ 2019, 10:56 ασχετο με το θεμα
ειμαστε σίγουροι οτι ο ντάνος ξέρει να γράφει κατι παραπάνω απο ευχές σε γάμο, φάση;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
επιχειρηματίας ειναι, δεν θα μπορουσε να ειναι χαζός
δεν απασχολει να βγαινει σε εκπομπές, δεν δίνει συνεντευξεις, δεν καταναλώνεται και βγάζει ενα βιβλίο , τη μοναδική πηγή φρέσκων πληροφοριών για μια Ντανίτσα.
Καθόλου χαζό.
Για λόγιο δεν τον έχω.
Κ ναι υπεθετα οτι καποιος εγραψε το βιβλιο και ο Ντανος βγήκε μπροστά.
Γιατί να μην διαβάζει έτσι κανείς κ το βιβλιο απο κανα σύλλογο με ατομα ειδικών αναγκών; Πιο πολύ τόπο θα πιάσουν τα χρήματά του.
~~¥~~
- Υπερκουλτουριάρης
Ο ορισμός του παρλαπίπα, καραγκιόζη και απαίσιου ανθρώπου. Μια ατέλειωτη μισαλλόδοξη ηλιθιότητα διατυπωμένη με στόμφο. 30 δεύτερα πάτησα το βίντεο και μου σηκώθηκε η τρίχα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Μαρ 2019, 01:41 δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα από τον αείμνηστο Ρένο Αποστολίδη
Θα προτιμούσα να παρακολουθήσω συνέντευξη του Πατρικ Ογκουσότο.
Κοίτα γενικότερα και πριν το σαρβαηβορ ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος. Θέλω να πω μπορεί να μην είναι του πνευματικού επιπέδου που θα εντυπωσιάσει κάποιον μορφωμένο κτλ αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν μπορεί να μιλήσει.lyna έγραψε: 03 Μαρ 2019, 11:25επιχειρηματίας ειναι, δεν θα μπορουσε να ειναι χαζός
δεν απασχολει να βγαινει σε εκπομπές, δεν δίνει συνεντευξεις, δεν καταναλώνεται και βγάζει ενα βιβλίο , τη μοναδική πηγή φρέσκων πληροφοριών για μια Ντανίτσα.
Καθόλου χαζό.
Για λόγιο δεν τον έχω.
Γιατί να μην διαβάζει έτσι κανείς κ το βιβλιο απο κανα σύλλογο με ατομα ειδικών αναγκών; Πιο πολύ τόπο θα πιάσουν τα χρήματά του.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Προφανώς, συνήθως αυτό γίνεται. Τα περισσότερα βιβλία από διασημότητες, πολιτικούς, επιχειρηματίες γράφονται από τρίτους.lyna έγραψε: 03 Μαρ 2019, 11:25
Για λόγιο δεν τον έχω.
εχω να τον ακούσω απο το σερβαηβορ, δεν μπορώ να κρίνω.Naida έγραψε: 03 Μαρ 2019, 11:42Κοίτα γενικότερα και πριν το σαρβαηβορ ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος. Θέλω να πω μπορεί να μην είναι του πνευματικού επιπέδου που θα εντυπωσιάσει κάποιον μορφωμένο κτλ αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν μπορεί να μιλήσει.lyna έγραψε: 03 Μαρ 2019, 11:25επιχειρηματίας ειναι, δεν θα μπορουσε να ειναι χαζός
Καθόλου χαζό.
Για λόγιο δεν τον έχω.
θυμαμαι οτι ευφραδεια λόγου δεν ειχε
~~¥~~
Εντάξει η αλήθεια είναι ότι δεν συζητούσαν και κοινωνικοπολιτικοφιλοσοφικά θέματα στο σαρβαηβορ ούτε και εγώ τον έχω ακούσει να αναλύει σκέψεις και απόψεις.lyna έγραψε: 03 Μαρ 2019, 12:35εχω να τον ακούσω απο το σερβαηβορ, δεν μπορώ να κρίνω.Naida έγραψε: 03 Μαρ 2019, 11:42Κοίτα γενικότερα και πριν το σαρβαηβορ ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος. Θέλω να πω μπορεί να μην είναι του πνευματικού επιπέδου που θα εντυπωσιάσει κάποιον μορφωμένο κτλ αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν μπορεί να μιλήσει.lyna έγραψε: 03 Μαρ 2019, 11:25
επιχειρηματίας ειναι, δεν θα μπορουσε να ειναι χαζός
Καθόλου χαζό.
Για λόγιο δεν τον έχω.
Αυτό που θέλω να πω ότι ένας άνθρωπος δραστήριος και επιχειρηματικά και γενικότερα, που ανακατεύεται με ανθρώπους, δεν τον λες χαζό ή ότι δεν ξέρει να μιλήσει. Αυτό εννοώ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
οκ, δεν δθαφωνουμεNaida έγραψε: 03 Μαρ 2019, 12:44Εντάξει η αλήθεια είναι ότι δεν συζητούσαν και κοινωνικοπολιτικοφιλοσοφικά θέματα στο σαρβαηβορ ούτε και εγώ τον έχω ακούσει να αναλύει σκέψεις και απόψεις.lyna έγραψε: 03 Μαρ 2019, 12:35εχω να τον ακούσω απο το σερβαηβορ, δεν μπορώ να κρίνω.Naida έγραψε: 03 Μαρ 2019, 11:42
Κοίτα γενικότερα και πριν το σαρβαηβορ ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος. Θέλω να πω μπορεί να μην είναι του πνευματικού επιπέδου που θα εντυπωσιάσει κάποιον μορφωμένο κτλ αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν μπορεί να μιλήσει.
Αυτό που θέλω να πω ότι ένας άνθρωπος δραστήριος και επιχειρηματικά και γενικότερα, που ανακατεύεται με ανθρώπους, δεν τον λες χαζό ή ότι δεν ξέρει να μιλήσει. Αυτό εννοώ.
~~¥~~
Σύντομα και βουλευτής.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πάρα πολύ πιθανό. Δεν είναι ο ήρωας που μας αξίζει, αλλά που χρειαζόμαστε, σαν τον Batman.
Εγώ θα τον ψήφιζα αν είναι να του έκαναν συνέχεια κοντινά 
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θα ψήφιζες ΝΔ μαρή;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Όχι εντάξει είπαμε να λέμε καμιά μαλακία αλλά αυτό πάει πολύ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 101 Απαντήσεις
- 3534 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-