Για το Τζήμερο τι γνώμη έχεις;metaxoskolikas έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:38 ακριβώς. οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος για τον δήμο αθηναίων ψηφίζει κασιδιάρη ανεξαρτήτως ιδεολογικών πεποιθήσεων. όσον αφορά τις εθνικές εκλογές δεν ξέρω αν σε καλύπτει ιδεολογικά η χα, εγώ πάντως ως συντηρητικός δεξιός, ακροδεξιός με τα σημερινά δεδομένα, θα την ψηφίσω δαγκωτό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι να ψηφίσω;
Re: Τι να ψηφίσω;
- metaxoskolikas
τον συμπαθώ αλλά τον απορρίπτω λόγω αθεϊσμού.mec έγραψε: 01 Μαρ 2019, 22:08Για το Τζήμερο τι γνώμη έχεις;metaxoskolikas έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:38 ακριβώς. οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος για τον δήμο αθηναίων ψηφίζει κασιδιάρη ανεξαρτήτως ιδεολογικών πεποιθήσεων. όσον αφορά τις εθνικές εκλογές δεν ξέρω αν σε καλύπτει ιδεολογικά η χα, εγώ πάντως ως συντηρητικός δεξιός, ακροδεξιός με τα σημερινά δεδομένα, θα την ψηφίσω δαγκωτό.
- Υπερκουλτουριάρης
Όχι, ο 2ος γύρος είναι του Κας, έτσι και αλλιώς δεν θα εκλεγει, ας είναι δυνατός.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2019, 21:02
Ότι από τη στιγμή που δεν θα έριχνες Μπακογιάννη, αν έριχνες στον πρώτο γύρο Πωλ, θα έριχνες και στον δεύτερο γύρο Πωλ.![]()
Ο Γερουλάνος πάντως, νομίζω ταιριάζει για δήμαρχος Αθηναίων και αφού κάνει το αγροτικό του, μπορεί να αναστήσει και την Δημοκρατική παράταξη
Tο πρόβλημα με τους δημάρχους ειδικώς στην Αθήνα είναι ότι λειτουργούν με το σκεπτικό των ατενίστας. Δηλαδή κάπου μπλέκουν τις χαριτωμένες "δράσεις" με τις πραγματικές ανάγκες των δημοτών. Και κατά την άποψη μου, ο Γερουλάνος έχει ακριβώς αυτό το προφίλ του πνευματικού εκσυγχρονιστή.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 02 Μαρ 2019, 10:12Όχι, ο 2ος γύρος είναι του Κας, έτσι και αλλιώς δεν θα εκλεγει, ας είναι δυνατός.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2019, 21:02
Ότι από τη στιγμή που δεν θα έριχνες Μπακογιάννη, αν έριχνες στον πρώτο γύρο Πωλ, θα έριχνες και στον δεύτερο γύρο Πωλ.![]()
Ο Γερουλάνος πάντως, νομίζω ταιριάζει για δήμαρχος Αθηναίων και αφού κάνει το αγροτικό του, μπορεί να αναστήσει και την Δημοκρατική παράταξη![]()
Μεταξύ μας, δεν πιστεύω ότι είναι τόσο ξενέρωτο το δικό σου προφίλ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υπερκουλτουριάρης
Ούτε εγώ
Τελικά πήρα την απόφαση να μην ψηφίσω τίποτα και γενικώς να μην ασχολούμαι με τα ελληνικά πράγματα. Αφενός είναι υπόθεση των εγχωρίων κι αφετέρου η γενική αποτίμηση της κατάστασης με έχει αποθαρρύνει.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Πες και άλλα κόλακα.brb και tyt έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:44Fixed.metaxoskolikas έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:38 ακριβώς. οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος πεπλανημένος οπαδός της χούντας του Παπαδόπουλου, υμνητής του φασίστα Μεταξά και Νεοναζί υμνητής του Χίτλερ για τον δήμο αθηναίων ψηφίζει κασιδιάρη ανεξαρτήτως ιδεολογικών πεποιθήσεων. όσον αφορά τις εθνικές εκλογές δεν ξέρω αν σε καλύπτει ιδεολογικά η χα, εγώ πάντως ως συντηρητικός δεξιός, ακροδεξιός με τα σημερινά δεδομένα, θα την ψηφίσω δαγκωτό.![]()
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Αν θυμάμαι σωστά είσαι κατοικος εξωτερικού.mec έγραψε: 03 Μαρ 2019, 10:15 Τελικά πήρα την απόφαση να μην ψηφίσω τίποτα και γενικώς να μην ασχολούμαι με τα ελληνικά πράγματα. Αφενός είναι υπόθεση των εγχωρίων κι αφετέρου η γενική αποτίμηση της κατάστασης με έχει αποθαρρύνει.
Χωρίς καμιά εμπάθεια και παρεξήγηση,θεωρώ ότι οι Έλληνες του εξωτερικού δεν θα πρέπει να έχουν λόγο στις εκλογές για τον απλούστατο λόγο οτι βρισκονται εκτός Ελλάδος,δεν ζουν την καθημερινότητα τους εδώ με τα οποια προβλήματα.
Είτε εθνικές είτε δημοτικές εκλογες.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Άλλος ένας που θα κλαίει, όταν ο Κούλης γλεντήσει τον Αλέξη τους.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 02 Μαρ 2019, 19:13Ούτε εγώγια αυτό δεν ασχολούμαι πλέον. Μόνο το αντιμητσοτακικό σύνδρομο με κινητοποιεί, βασικό ένστικτο και έτσι.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Golden Age
Όπως το πες. Πνεύμα. Ωσονούπω, έρχεται η επανάσταση:
Mήπως ο Νίκος Γεωργιάδης γλεντάει εδώ και χρόνια τον Κούλη;Πρετεντέρης έγραψε: 03 Μαρ 2019, 10:53Άλλος ένας που θα κλαίει, όταν ο Κούλης γλεντήσει τον Αλέξη τους.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 02 Μαρ 2019, 19:13Ούτε εγώγια αυτό δεν ασχολούμαι πλέον. Μόνο το αντιμητσοτακικό σύνδρομο με κινητοποιεί, βασικό ένστικτο και έτσι.
![]()
- Golden Age
Αναφέρεις το Δένδια λες και πρόκειται για κάτι πολιτικά διαφορετικό απο την ΚΕΕΡΦΑ.brb και tyt έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:47Στον Δένδια το είπες;metaxoskolikas έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:45οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος αρκεί να μην είναι αριστεριστής της κεερφα.![]()

- Golden Age
Το νέο όνομα της ΝΔ είναι αυτό; Να μοιάζει με το ιδεολογικό της αδελφάκι τον ΣΥΡΙΖΑ;
- Golden Age
Άλλο να σου ανοίγει τα σύνορα ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλο η ΝΔ. Έχει άλλη χάρη, μυρίζει λεβάντα.
- Golden Age
Γιατί μόνο η ΝΔ; Και ο Λαφαζάνης μπορεί να το κάνει. Εαν ψηφίσεις Λαϊκή Ενότητα για κυβέρνηση, δεν θα 'χεις ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση.