!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ανάγκη για σοβαρό σκληρό δεξιό κόμμα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Nito
Επικοινωνία:

Re: Ανάγκη για σοβαρό σκληρό δεξιό κόμμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nito »

Παντού, παγκοσμίως, τα νεοπαγή ακροδεξά κόμματα είναι τσίρκα ολκής.
Οι σοβαροί αστοί/ελιτιστές θα πάνε στην κλασσική κεντροαριστερά της ΝΔ. Σιγά να μην παίξουν με ψεκασμένους.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

southern έγραψε: 01 Μαρ 2019, 13:10 δεν πιστεύω στο κοινωνικό κράτος, θέλω ένα κράτος που να βοηθά την επιχειρηματικότητα και να προσελκύει ξένες επενδύσεις για να δημιουργεί θέσεις εργασίας. ταυτόχρονα όμως θέλω και κλειστά σύνορα με μηδενική ανοχή στη παράνομη μετανάστευση και πολύ αυστηρό πλαίσιο για τη νόμιμη μετανάστευση και την απόδοση ιθαγένειας. θέλω μηδενική ανοχή στους μπαχαλάκηδες. Και την ακροαριστερή και αντιεξουσιαστική ιδεολογία εκτός νόμου
Ξενες επενδύσεις με κλειστά σύνορα (και μάλιστα μέσα στην ΕΕ κσι το ευρώ ) δεν γίνεται
Και οποιοδήποτε εθνικό φασιστικό κράτος έχει ως σύνθημα πρωτα οι έλληνες έχει φτιάξει και το κατάλληλο κοινωνικό κράτος για τα μέλη του έθνους (ας μην ξεχνάμε οτι το πρώτο κοινωνικό κράτος , οκτάωρο κλπ τα είχε δώσει ο Μεταξάς ..)
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Μαρ 2019, 20:43
southern έγραψε: 01 Μαρ 2019, 13:10 δεν πιστεύω στο κοινωνικό κράτος, θέλω ένα κράτος που να βοηθά την επιχειρηματικότητα και να προσελκύει ξένες επενδύσεις για να δημιουργεί θέσεις εργασίας. ταυτόχρονα όμως θέλω και κλειστά σύνορα με μηδενική ανοχή στη παράνομη μετανάστευση και πολύ αυστηρό πλαίσιο για τη νόμιμη μετανάστευση και την απόδοση ιθαγένειας. θέλω μηδενική ανοχή στους μπαχαλάκηδες. Και την ακροαριστερή και αντιεξουσιαστική ιδεολογία εκτός νόμου
Ξενες επενδύσεις με κλειστά σύνορα (και μάλιστα μέσα στην ΕΕ κσι το ευρώ ) δεν γίνεται
Και οποιοδήποτε εθνικό φασιστικό κράτος έχει ως σύνθημα πρωτα οι έλληνες έχει φτιάξει και το κατάλληλο κοινωνικό κράτος για τα μέλη του έθνους (ας μην ξεχνάμε οτι το πρώτο κοινωνικό κράτος , οκτάωρο κλπ τα είχε δώσει ο Μεταξάς ..)
Εγώ είμαι δεξιός δεν είμαι φασίστας
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
ΑΙΝΕΙΑΝ06

southern έγραψε: 01 Μαρ 2019, 20:49
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Μαρ 2019, 20:43
Εγώ είμαι δεξιός δεν είμαι φασίστας
Δεν είσαι δεξιός με την παραδοσιακή έννοια στην Ελλάδα , είσαι νεοφιλελευθερος
Η παραδοσιακή δεξια στην Ελλάδα δεν απέρριπτε το κοινωνικό κράτος , ακόμη και η χούντα , η οποια είχε δεχθεί Φιλιππινέζους μετανάστες το 1972 μετα απο αίτημα τω. Ελλήνων Εφοπλιστών , είχε κοινωνικό κράτος
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Μαρ 2019, 20:52 Δεν είσαι δεξιός με την παραδοσιακή έννοια στην Ελλάδα , είσαι νεοφιλελευθερος
Η παραδοσιακή δεξια στην Ελλάδα δεν απέρριπτε το κοινωνικό κράτος , ακόμη και η χούντα , η οποια είχε δεχθεί Φιλιππινέζους μετανάστες το 1972 μετα απο αίτημα τω. Ελλήνων Εφοπλιστών , είχε κοινωνικό κράτος
Αυτό ισχύει και όχι μόνο στην Ελλάδα

Εικόνα

ο κύριος προφανώς αναμασάει αμερικάνικα βιντεο στο yt και υποστηρίζει τις αμερικάνικες "συντηρητικές" θέσεις του supply side Jesus και της Ayn Rant,οι οποίες πρεσβεύουν ότι οι φτωχοι είναι φτωχοί γιατί είναι άχρηστοι και πρέπει ή να πεθάνουν ή να γίνουν επισήμως δούλοι. Αυτό+ λίγο κλασικό αυταρχισμό φασιστικού τύπου. Αν είσαι ο Κοχ ή ο Μερσερ είναι λίγο πολύ κατανοητό γιατι να πιστεύεις κάτι τέτοια. Οι φτωχοδιάβολοι απο την Ελλάδα που αναμασούν τέτοια πράγματα στο πχορουμ.γρ πρέπει να είναι τελείως μα τελείως κασμάδες....
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Για να εχεις σκληρή εθνικιστική γραμμή θα πρέπει να είσαι υπερδύναμη (και εκεί ...παίζεται ..)
Το να προσπαθεις να μιμηθεις αμερικανικά πρότυπα για τα ελληνικά δεδομένα είναι αστείο
(Η Γερμανία του Αδόλφου σαν ισχυρό κράτος της εποχής του μπορούσε να έχει το σύνθημα Πρώτα η Γερμανία και τσ συναφή αλλά ..δεν παρακαλούσε για ξένους επενδυτές όπως η σημερινή Ελλάδα ..)
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Για να μιλάς για πατρίδα η και για έθνος θα πρέπει η πατρίδα και το έθνος να σε φροντίζουν ως πολίτη τους σε κοινωνικό έστω πλαίσιο (δωρεαν υγεια , παιδεία , πολεμας για την πατρίδα και το έθνος γιατί αυτά θα φροντίσουν τα παιδιά σου αμα σκοτωθεις κλπ κλπ)
Αμα η πατρίδα και το έθνος σε έχει γραμμένο , εκεί που δεν πιάνει μελανη, σαν φτωχό η σπόρο πολίτη , τοτε ισχύει το γνωστό Οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΙΝΕΙΑΝ06 την 01 Μαρ 2019, 22:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Αλλιώς το να πάω να πολεμήσω για μια πατρίδα η οποια δεν θα δώσει ουτε ένα ποτήρι γάλα στο παιδί μου αμα σκοτωθώ εγώ γι αυτή η θα φερθεί στην χήρα γυναικα μου χειρότερα απο ότο θα συμπεριφερόταν ο ξένος κατακτητής ...
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Μαρ 2019, 21:13 Για να εχεις σκληρή εθνικιστική γραμμή θα πρέπει να είσαι υπερδύναμη (και εκεί ...παίζεται ..)
Το να προσπαθεις να μιμηθεις αμερικανικά πρότυπα για τα ελληνικά δεδομένα είναι αστείο
(Η Γερμανία του Αδόλφου σαν ισχυρό κράτος της εποχής του μπορούσε να έχει το σύνθημα Πρώτα η Γερμανία και τσ συναφή αλλά ..δεν παρακαλούσε για ξένους επενδυτές όπως η σημερινή Ελλάδα ..)
Δεν έχεις καταλάβει την έννοια του συνθήματος. :D Εάν την είχες καταλάβει θα θυμόσουν ότι και το σύνθημα "Πρώτα η Ελλάδα" το έριξε ο Σημίτης το 1999 τον οποίο φαντάζομαι να ψήφισες.Αλλά τι σήμαινε το σημίτειο "πρώτα η Ελλάδα" τότε;Σήμαινε συγκεκριμένα ότι δίνουμε το έδαφός μας και την ψήφο μας στο ΝΑΤΟ για να βομβαρδίσει τη Σερβία παρ ότι δεν μας αρέσει γιατί κοιτάμε την πάρτη μας.Το "Αmerica First" που λάνσαρε ο Τραμπ σήμαινε ότι δεν πολεμάμε πλέον για λογαριασμό συμμάχων ή του "ελεύθερου κόσμου" αλλά μόνο για λογαριασμό της Αμερικής.Αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά περισσότερους πολέμους.Σημαίνει ότι κοίτάζω μόνο την πάρτη μου.Αυτός είναι φυσικά ο λόγος της εναντίον του κατακραυγής και των ιστοριών για σχέσεις με τη Ρωσία.Ένα σύνθημα σήμερα πρώτα ο Έλληνας πιθανότατα σημαίνει πετάμε στη θάλασσα τους λαθρομετανάστες.Δεν χρειάζεται πόλεμος για να το κάνεις αυτό.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Φιλε Πατησιωτη :D και το σύνθημα
Η Ελλάδα ανηκει στους Ελληνες
ηταν σύνθημα του ΠΑΣΟΚ
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Μαρ 2019, 22:20 Φιλε Πατησιωτη :D και το σύνθημα
Η Ελλάδα ανηκει στους Ελληνες
ηταν σύνθημα του ΠΑΣΟΚ
Φυσικα! Το συνθημα του ΠΑΣΟΚ ηταν Εθνικη ανεξαρτησια-Λαικη κυριαρχια μεχρι και στον υμνο τους που αργοτερα σωπασαν το φωναζουν.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

southern έγραψε: 01 Μαρ 2019, 12:57 απογοήτευση η κατάσταση. Η ΧΑ δεν λέει να σοβαρευτεί και να μετατραπεί σε αστικό ακροδεξιό κόμμα, και παραμένει εκτός ευρώ.. Συν ότι παραμένει απομονωμένη από όλα τα άλλα σκληρά δεξιά κόμματα. Ο δε Βελόπουλος είναι ένας έμπορος προϊόντων της κακιάς ώρας με αμαρτωλές επαφές, συν το ότι σπρώχνεται από το ΣΥΡΙΖΑ. Η δε ΝΔ έχει γίνει υπερβολικά κεντρώα για τα γούστα μου. Ο Φαήλος δεν τραβάει και δεν τον βοηθά το παρουσιαστικό του. Ο Καρατζαφέρης γέρασε και ο Καμμένος μετά τη συγκυβέρνηση με την αριστερά δεν δικαιούται να μιλά για πατριωτισμό.
Απελπισία!! Ένα σοβαρό σκληρό δεξιό κόμμα θα μπορούσε να συνεργαστεί με σοβαρά ευρωπαϊκά κινήματα αλλά και να συγκυβερνήσει μαζί με τη ΝΔ.
Φυσικά υπό συμφωνία για το μεταναστευτικό. Ως ψηφοφόρος θα ξαναψηφίσω με βαριά καρδιά ΧΑ γιατί ενοχλεί περισσότερο, εκτός αν μειώσει πολύ τη ψαλίδα ο ΣΥΡΙΖΑ και το ρίξω ΝΔ για να πέσει. Αναμένω κάποια χαρισματική προσωπικότητα με σοβαρή χρηματοδότηση για να αποσπάσει τις ψήφους της ΧΑ, του Βελόπουλου και ενός μεγάλου κομματιού από τα λοιπά κόμματα... :roll:
Ακροδεξιο σοβαρο κομμα στην Ελλαδα θα παρει πολλα χρονια να δεις και αυτο ειναι μια απο τις καλες κληρονομιες της Χουντας και της δεξιας πριν απο αυτην που βοηθησαν στην απολυτη επικρατηση της κεντροαριστερης Δημοκρατιας και της "γελοιοποιησης" των εθνικων εννοιων απσξιωνοντας τον χωρο.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Ας τολμησω να εκφράσω μια απορία
Το θα κερδίσει ο μέσος έλληνας πολίτης εαν στην Ελλάδα επικρατήσει ενα τέτοιο σκληρο σκροδεξιό εθνικιστικό πολιτικό κομμα ;
Θα βελτιωθεί μήπως το οικονομικό του επίπεδο ; (θα ..τρώμε καλύτερα ;) :smt005:
Η θα λυθούν όλα τα προβλήματα που έχει με τους γείτονες του ;(θα ..τρομάξουν οι τούρκοι οι Αλβανοί οι Σκοπιανοί οι άγγλοι γαλλοι πορτογάλοι , ρώσοι γερμανοί και αμερικανοί ..και θα σεβαστούν τσ ελληνικά εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα ..) :smt005:
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Ας υποθέσουμε σαν υπόθεση εργασίας οτι σε ολοκληρο τον ελληνικο λαο συμβαίνει μια τεράστια ανοδος του εθνικιστικού συναισθήματος
Γιατί θεωρείτε ότο αυτό θα λειτουργήσει υπέρ των συμφερόντων του ;
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Μαρ 2019, 23:03 Ας υποθέσουμε σαν υπόθεση εργασίας οτι σε ολοκληρο τον ελληνικο λαο συμβαίνει μια τεράστια ανοδος του εθνικιστικού συναισθήματος
Γιατί θεωρείτε ότο αυτό θα λειτουργήσει υπέρ των συμφερόντων του ;
Είναι σοσιαλιστές, γι'αυτό. Ακόμα και αυτοί που βγάζουν αφρούς στο άκουσμα της λέξης,είναι καταφανώς σοσιαλιστές. η άποψη ότι όλα θα φτιάξουν, όλα μπορούν να γίνουν και η κοινωνία μπορεί να γίνει ουτοπική αρκεί να υπάρχει βούληση είναι σοσιαλιστική....
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”