!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι να ψηφίσω;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Τι να ψηφίσω;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

mec έγραψε: 01 Μαρ 2019, 17:35 Δεν έχω ιδεολογικά κωλύμματα σε τέτοιο επίπεδο. Με ενδιαφέρει η ικανότητα και το αποτέλεσμα. Ποιες είναι οι άλλες επιλογές; Ας γελάσω. :003:
Θα ψήφιζες ένα κόμμα που θα υμνούσε τον Κεμάλ Ατατούρκ αν έλεγε αυτό που θέλεις να ακούσεις;
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
mec
Phorum.gr user: mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

brb και tyt έγραψε: 01 Μαρ 2019, 17:47
mec έγραψε: 01 Μαρ 2019, 17:35 Δεν έχω ιδεολογικά κωλύμματα σε τέτοιο επίπεδο. Με ενδιαφέρει η ικανότητα και το αποτέλεσμα. Ποιες είναι οι άλλες επιλογές; Ας γελάσω. :003:
Θα ψήφιζες ένα κόμμα που θα υμνούσε τον Κεμάλ Ατατούρκ αν έλεγε αυτό που θέλεις να ακούσεις;
Όταν λέω σε τέτοιο επίπεδο, εννοώ σε τοπικό. Σε εθνικό επίπεδο θα ήταν μεγάλο ρίσκο.
Επίσης δεν ψηφίζω με βάση το τι θέλω να ακούσω, αλλά με συγκεκριμμένα κριτήρια που εξέθεσα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

τιποτα

ακολουθησε το πνευμα Αμυρα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Ναζύριζα ποιός θα ψηφίσει ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

mec έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:30 Για Αθήνα σκέφτομαι μάλλον Κασιδιάρη, αλλά για εθνικές δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
Ζητώ τη βοήθεια του κοινού :003:
Με ποια κριτήρια θα τον ψηφίσεις αυτόν;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Αν θες να διώξεις τους ζαίους ψηφίζεις ΝΔ.

Μόνο. :8)
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas »

mec έγραψε: 01 Μαρ 2019, 17:35
brb και tyt έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:54
mec έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:30 Για Αθήνα σκέφτομαι μάλλον Κασιδιάρη, αλλά για εθνικές δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
Ζητώ τη βοήθεια του κοινού :003:
Η Ναζιστουπολη που έβαλε τον Μιχαλολιάκο στο δημοτικό συμβούλιο να χαιρετάει αρχαιοελληνικά.

Άστο, καλύτερα πήγαινε για ψάρεμα.

Ψηφίζεις κόμμα που στην ηγεσία του έχει Νεοναζί όπως είπε ο ευρωοβουλευτής Συναδινός που εκλέχτηκε με την Χρυσή Αυγή. Η οποία υμνεί τον Χίτλερ που έδωσε την Μακεδονία και την Θράκη στους Βούλγαρους και την Ήπειρο στους Τσάμηδες.
Δεν τον παίρνει για ναζιστικά με την ΕΕ κατά πόδας. Είναι ψυχωμένος, φαίνεται ικανός κι αποφασισμένος να βάλει μια τάξη. Θέλω την Αθήνα που γνώριζα, όχι αυτό που κατάντησε τώρα. Αυτά θεωρητικά, διότι δεν θα βγει. Μπορεί να είναι όμως μία πιεστική δύναμη και να τους πηγαίνει τρέχοντας. Δεν έχω ιδεολογικά κωλύμματα σε τέτοιο επίπεδο. Με ενδιαφέρει η ικανότητα και το αποτέλεσμα. Ποιες είναι οι άλλες επιλογές; Ας γελάσω. :003:
ακριβώς. οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος για τον δήμο αθηναίων ψηφίζει κασιδιάρη ανεξαρτήτως ιδεολογικών πεποιθήσεων. όσον αφορά τις εθνικές εκλογές δεν ξέρω αν σε καλύπτει ιδεολογικά η χα, εγώ πάντως ως συντηρητικός δεξιός, ακροδεξιός με τα σημερινά δεδομένα, θα την ψηφίσω δαγκωτό.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

metaxoskolikas έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:38 ακριβώς. οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος πεπλανημένος οπαδός της χούντας του Παπαδόπουλου, υμνητής του φασίστα Μεταξά και Νεοναζί υμνητής του Χίτλερ για τον δήμο αθηναίων ψηφίζει κασιδιάρη ανεξαρτήτως ιδεολογικών πεποιθήσεων. όσον αφορά τις εθνικές εκλογές δεν ξέρω αν σε καλύπτει ιδεολογικά η χα, εγώ πάντως ως συντηρητικός δεξιός, ακροδεξιός με τα σημερινά δεδομένα, θα την ψηφίσω δαγκωτό.
Fixed. :003:
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

brb και tyt έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:44
metaxoskolikas έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:38 ακριβώς. οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος πεπλανημένος οπαδός της χούντας του Παπαδόπουλου, υμνητής του φασίστα Μεταξά και Νεοναζί υμνητής του Χίτλερ για τον δήμο αθηναίων ψηφίζει κασιδιάρη ανεξαρτήτως ιδεολογικών πεποιθήσεων. όσον αφορά τις εθνικές εκλογές δεν ξέρω αν σε καλύπτει ιδεολογικά η χα, εγώ πάντως ως συντηρητικός δεξιός, ακροδεξιός με τα σημερινά δεδομένα, θα την ψηφίσω δαγκωτό.
:+1:
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

αναφέρομαι στους λογικούς ανθρώπους. όχι στους αριστεριστές της κεερφα ή του στενού πυρήνα του συριζα. δε σε αφορά το θέμα με λίγα λόγια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metaxoskolikas την 01 Μαρ 2019, 18:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

metaxoskolikas έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:45
οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος αρκεί να μην είναι αριστεριστής της κεερφα.
Στον Δένδια το είπες; :D

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

brb και tyt έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:47
metaxoskolikas έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:45

οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος αρκεί να μην είναι αριστεριστής της κεερφα.
Στον Δένδια το είπες; :D

πέρα από το γεγονός ότι οι απόψεις που εκφράζει ο δένδιας είναι αριστερίστικες, αν έμενε στον άγιο παντελεήμονα ή στα σεπόλια, μια χαρά θα ψήφιζε κασιδιάρη.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

metaxoskolikas έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:48 πέρα από το γεγονός ότι οι απόψεις που εκφράζει ο δένδιας είναι αριστερίστικες, αν έμενε στον άγιο παντελεήμονα ή στα σεπόλια, μια χαρά θα ψήφιζε κασιδιάρη.
Ο περιπτεράς του μου είπε ότι είναι μέλος του ΚΕΕΡΦΑ, και ότι στην κρεβατοκάμαρα έχει αφίσα του Στάλιν.

Όσο για τον σανό στον Άγιο Παντελεήμωνα, οι μυστικές υπηρεσίες και το τοπικό αστυνομικό τμήμα έστησαν καλό σκηνικό για την παράσταση.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

brb και tyt έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:51
metaxoskolikas έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:48 πέρα από το γεγονός ότι οι απόψεις που εκφράζει ο δένδιας είναι αριστερίστικες, αν έμενε στον άγιο παντελεήμονα ή στα σεπόλια, μια χαρά θα ψήφιζε κασιδιάρη.
Ο περιπτεράς του μου είπε ότι είναι μέλος του ΚΕΕΡΦΑ, και ότι στην κρεβατοκάμαρα έχει αφίσα του Στάλιν.

Όσο για τον σανό στον Άγιο Παντελεήμωνα, οι μυστικές υπηρεσίες και το τοπικό αστυνομικό τμήμα έστησαν καλό σκηνικό για την παράσταση.
δεν είναι αριστεριστής στα οικονομικά, είναι όμως αριστεριστής σε όλα τα υπόλοιπα όσον αφορά τις απόψεις που εκφράζει,γι' αυτό και χειροκροτείται από τους συριζαιους.
είμαι όμως σίγουρος ότι αν έμενε στα σεπόλια ή τον άγιο παντελεήμονα ο κασιδιάρης θα ήταν μία από τις βασικές του επιλογές, αν όχι η βασική του.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

metaxoskolikas έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:54
brb και tyt έγραψε: 01 Μαρ 2019, 18:51

δεν είναι αριστεριστής στα οικονομικά, είναι όμως αριστεριστής σε όλα τα υπόλοιπα όσον αφορά τις απόψεις που εκφράζει,γι' αυτό και χειροκροτείται από τους συριζαιους.
είμαι όμως σίγουρος ότι αν έμενε στα σεπόλια ή τον άγιο παντελεήμονα ο κασιδιάρης θα ήταν μία από τις βασικές του επιλογές, αν όχι η βασική του.
Στο ότι η Χρυσή Αυγή είναι Νεοναζί και υμνεί αυτόν που έδωσε την Μακεδονία και την Θράκη στους Βούλγαρους και την Ήπειρο στους Τσάμηδες είναι Έλληνας εθνικιστής και πατριώτης ή ανθέλληνας εθνομηδενιστής και εθνοπροδότης;;

Δηλαδή πόσο πεπλανημένος μπορέι να έιναι κάποιος που δεν είναι Νεοναζί για να ψηφίζει Χρυσή Αυγή;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”