Golden Age έγραψε: 01 Μαρ 2019, 17:22
Απο το λινκ που έβαλες :
Θα έλεγα ότι μεταξύ των τουλάχιστον 50 παρευρισκόμενων περίπου οι 15 εκπροσωπούσαν φορείς του ιπποδρόμου. Ηταν εκεί η ΦΕΕ, η Ιπποδρομίες ΑΕ, ο ΣΙΙΔΙΠ, η ΕΙΔΙΕ, η ΕΠΔΙ, η ΕΝΕΠΔΙ και… η ΠΑΝΕΦΙΛ.
7 σωματεία του ιπποδρόμμου ήταν καλεσμένα.
Εαν μάλιστα κρίνω απο τα άλλα γραφόμενά σου, η ΠΑΝΕΦΙΛ είναι παλιό σωματείο κι όχι κάποιο που δημιουργήθηκε απο το '12 και μετά. Επίσης, έχει παρουσιάσει κάποιον ιδεολογικό χαρακτήρα;
Απο που προκύπτει λοιπόν το "συμπέρασμα" (λέμε τώρα, γιατί διαχρονικά έχεις την τάση να κάνει χυδαία βρώμικη σπέκουλα, ενδεικτικό της "αξιοπιστίας" σου);
Σωματείο του ιπποδρόμου με το οποίο γέλαγαν και οι πέτρες (σ.σ. το σωματείο των σκοπιανών με τη συνέντευξη πολύ ανώτερο !).
Άσε γιατί τα ξέρω από μέσα.
Δεν συμφωνούσα βέβαια να γελάνε και οι πέτρες πριν γίνει χρυσαυγίτικο, αλλά όταν ο πρόεδρος έλεγε ότι δίνει πιά περισσότερο σημασία στα πρακτορικά του καθήκοντα και όχι στους "φίλους των αλόγατων", δεν μου έπεφτε και λόγος.
Οι άλλοι φορείς που διαβάζεις είναι βέβαια επαγγελματικοί θεσμικοί φορείς και είναι και η ΕΝΕΠΔΙ που δεν είναι και τόσο αλλά σχηματίστηκε για να υποστηρίξει Σύριζα (σ.σ. ΕΠΔΙ είναι ο σύλλογος προπονητών που είναι αντι-σύριζα και ΕΝΕΠΔΙ ο ... αποστατικός σύλλογος προπονητών).
Ένας από αυτούς που λέει "δεν είμαι πιά Χρυσή Αυγή" δεν ανακατεύομαι αν και ήταν
ο σκληρός παλιά (άστο - ότι νάναι).
Αλλά ο πρόεδρος είναι τώρα και από τα ισχυρά αβγο-στελέχη, πιθανόν υποψήφιος βουλευτής τον Μάϊο-Οκτώβριο.