!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ προσκάλεσε σωματείο ελεγχόμενο από τη Χρυσή Αυγή σε επιτροπή της βουλής για αβάντα !
- wooded glade
Ο ΣΥΡΙΖΑ προσκάλεσε σωματείο ελεγχόμενο από τη Χρυσή Αυγή σε επιτροπή της βουλής για αβάντα !
Μιλάμε για το νέο ιπποδρομιακό νομοσχέδιο, το οποίο σε παγκόσμια πρωτοτυπία εκχωρεί αρμοδιότητες της Φιλίππου Ενώσεως στην στοιχηματική εταιρεία ΟΠΑΠ ΑΕ !
Το ρεπορτάζ εδώ:
https://jockeynews.gr/post/pro-twn-pylw ... -ippodromo
Το χρυσαυγίτικο σωματείο είναι λοιπόν η "ΠΑΝΕΦΙΛ" ή Πανελλήνια Ένωση Φίλων Ιπποδρόμου, ένα σωματείο-σφραγίδα που αριθμεί 50-60 μέλη και που ελέγχεται από την Χρυσή Αυγή από το 2012.
Το σωματείο αυτό ιδρύθηκε το 1999 "για το καλό του Ελληνικού ιπποδρόμου", απέτυχε όμως ή δεν λειτούργησε σωστά ώστε να πετύχει και έτσι έμεινε με αυτά τα λίγα μέλη, εικονικά τα περισσότερα. Από το 2012 και μετά ο πρόεδρος του (ο δικηγόρος Αθηνών Σωτήρης Μεταξάς) ο οποίος ήταν απολιτίκ παλιά προσεχώρησε στη Χρυσή Αυγή και είναι σήμερα δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου. Σκληρές φωτογραφίες του με τον Μιχαλολιάκο, τη Ζαρούλια και τον Παναγιώταρο υπάρχουν πολλές στο διαδίκτυο.
Παλιά ο κρατικός ΟΔΙΕ δεν έδινε καμία σημασία στην "ΠΑΝΕΦΙΛ", τόσο πριν γίνει χρυσαυγίτικο σωματείο όσο και μετά.
Περιέργως όμως ο ΟΠΑΠ από ένα σημείο και μετά την πάει την ΠΑΝΕΦΙΛ.
Το Υπουργείο Αθλητισμού ήταν απόλυτα σε γνώση του θέματος.
Επί Κοντωνή κάποιος από την "ΠΑΝΕΦΙΛ" έκανε πολύ σκληρές χρυσαυγίτικες δηλώσεις από τηλεοράσεως και ο Κοντωνής έστειλε έγγραφο στο ΕΣΡ να διερευνηθεί. Όμως το ΕΣΡ διαλύθηκε, ακολούθησε το σήριαλ με τις άδειες των καναλιών που κράτησε για μήνες και όταν το ΕΣΡ τελικά επανασυστάθηκε η υπόθεση αυτή θάφτηκε.
Αλλά όμως τώρα τους προσκάλεσαν πρώτο τραπέζι πίστα !
Εξηγήσεις γι αυτό το πράγμα ;
Μία είναι ότι η "ΠΑΝΕΦΙΛ", σε μεγάλη απόσταση τώρα πιά από αυτά που έλεγε το 1999, υποστηρίζει και τους ειδικούς φόρους στο στοίχημα και όλα.
Η άλλη είναι η κοινωνική ανάδειξη της Χρυσής Αυγής σαν νόμιμης πολιτικής δύναμης στον εθνικό χώρο.
Το ρεπορτάζ εδώ:
https://jockeynews.gr/post/pro-twn-pylw ... -ippodromo
Το χρυσαυγίτικο σωματείο είναι λοιπόν η "ΠΑΝΕΦΙΛ" ή Πανελλήνια Ένωση Φίλων Ιπποδρόμου, ένα σωματείο-σφραγίδα που αριθμεί 50-60 μέλη και που ελέγχεται από την Χρυσή Αυγή από το 2012.
Το σωματείο αυτό ιδρύθηκε το 1999 "για το καλό του Ελληνικού ιπποδρόμου", απέτυχε όμως ή δεν λειτούργησε σωστά ώστε να πετύχει και έτσι έμεινε με αυτά τα λίγα μέλη, εικονικά τα περισσότερα. Από το 2012 και μετά ο πρόεδρος του (ο δικηγόρος Αθηνών Σωτήρης Μεταξάς) ο οποίος ήταν απολιτίκ παλιά προσεχώρησε στη Χρυσή Αυγή και είναι σήμερα δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου. Σκληρές φωτογραφίες του με τον Μιχαλολιάκο, τη Ζαρούλια και τον Παναγιώταρο υπάρχουν πολλές στο διαδίκτυο.
Παλιά ο κρατικός ΟΔΙΕ δεν έδινε καμία σημασία στην "ΠΑΝΕΦΙΛ", τόσο πριν γίνει χρυσαυγίτικο σωματείο όσο και μετά.
Περιέργως όμως ο ΟΠΑΠ από ένα σημείο και μετά την πάει την ΠΑΝΕΦΙΛ.
Το Υπουργείο Αθλητισμού ήταν απόλυτα σε γνώση του θέματος.
Επί Κοντωνή κάποιος από την "ΠΑΝΕΦΙΛ" έκανε πολύ σκληρές χρυσαυγίτικες δηλώσεις από τηλεοράσεως και ο Κοντωνής έστειλε έγγραφο στο ΕΣΡ να διερευνηθεί. Όμως το ΕΣΡ διαλύθηκε, ακολούθησε το σήριαλ με τις άδειες των καναλιών που κράτησε για μήνες και όταν το ΕΣΡ τελικά επανασυστάθηκε η υπόθεση αυτή θάφτηκε.
Αλλά όμως τώρα τους προσκάλεσαν πρώτο τραπέζι πίστα !
Εξηγήσεις γι αυτό το πράγμα ;
Μία είναι ότι η "ΠΑΝΕΦΙΛ", σε μεγάλη απόσταση τώρα πιά από αυτά που έλεγε το 1999, υποστηρίζει και τους ειδικούς φόρους στο στοίχημα και όλα.
Η άλλη είναι η κοινωνική ανάδειξη της Χρυσής Αυγής σαν νόμιμης πολιτικής δύναμης στον εθνικό χώρο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσκάλεσε σωματείο ελεγχόμενο από τη Χρυσή Αυγή σε επιτροπή της βουλής για αβάντα !
Τζογαδόροι αλογομούρηδες δημοκράτες, ενωθείτε!
Οι φασίστες μας παίρνουν τον ιππόδρομο!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσκάλεσε σωματείο ελεγχόμενο από τη Χρυσή Αυγή σε επιτροπή της βουλής για αβάντα !
όταν ήρθαν να πάρουν τον ιππόδρομο δε μίλησα, δεν ήμουν αλογομούρηςKauldron έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:45
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- wooded glade
Ναι ε ;Kauldron έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:45
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δικαίωμα του του ατόμου.
Τον θυμάμαι παλιά το 1992 σε μιά συζήτηση για τις Αμερικάνικες εκλογές (Κλίντον εναντίον Μπους) δεν ήξερε ποιός ήταν ο δημοκρατικός μεταξύ των δύο και ποιός ο ρεπουμπλικάνος !
Το σωματείο αυτό απέτυχε διότι ο πρόεδρος έγινε και ... πράκτορας (επειδή ήταν γνωστός και σαν δημοσιογράφος λέει του την έδωσαν την άδεια). Άρα ήταν πιά και συνδικαλιστής και management ταυτόχρονα και φυσικά προέκρινε τις θέσεις του management πλέον.
Δεν του έδιναν όμως σημασία ο δε ΟΔΙΕ δεν είχε καμία όρεξη τα αλογομούρια -της οποιασδήποτε μορφής- να αναμιγνύονται στα διοικητικά.
Αλλά κατάφερε να πλασαριστεί στο νέο συριζαβγικό καθεστώς !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 01 Μαρ 2019, 16:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Tim AlakaseisaiΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:52όταν ήρθαν να πάρουν τον ιππόδρομο δε μίλησα, δεν ήμουν αλογομούρηςKauldron έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:45
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- wooded glade
Ναζισταριά έγιναν οι δικοί σου πάντως.Beria έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:54Tim AlakaseisaiΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:52όταν ήρθαν να πάρουν τον ιππόδρομο δε μίλησα, δεν ήμουν αλογομούρηςKauldron έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:45
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και δε λέει που θεωρείς αστείο τον ιππόδρομο.
Άλλοι δεν τον θεωρούν.
Κι εγώ θεωρώ αστείο το κλωτσοσκούφι που παίζει η ομάδα σου, ο Νιόνιος, αντί να πάνε να δουλέψουν σε καμιά οικοδομή.
Deliriumwooded glade έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:56Ναζισταριά έγιναν οι δικοί σου πάντως.Beria έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:54Tim AlakaseisaiΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:52
όταν ήρθαν να πάρουν τον ιππόδρομο δε μίλησα, δεν ήμουν αλογομούρης
![]()
![]()
![]()
Άλλοι δεν τον θεωρούν.
Κι εγώ θεωρώ αστείο το κλωτσοσκούφι που παίζει η ομάδα σου, ο Νιόνιος, αντί να πάνε να δουλέψουν σε καμιά οικοδομή.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- wooded glade
Delirium damage controllium syrizokium.Beria έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:57Deliriumwooded glade έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:56Ναζισταριά έγιναν οι δικοί σου πάντως.
Άλλοι δεν τον θεωρούν.
- wooded glade
Πάντως σε συγχαίρω γιατί μπαίνεις για damage control αμέσως.wooded glade έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:59Delirium damage controllium syrizokium.Beria έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:57Deliriumwooded glade έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:56
Ναζισταριά έγιναν οι δικοί σου πάντως.
Άλλοι δεν τον θεωρούν.
Τα άλλα συρίζια που παίρνουν και τα εξηντάλεπτα βαριούνται που ζουν.
Beria έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:54Tim AlakaseisaiΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:52όταν ήρθαν να πάρουν τον ιππόδρομο δε μίλησα, δεν ήμουν αλογομούρηςKauldron έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:45
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
wooded glade έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:59Delirium damage controllium syrizokium.Beria έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:57Deliriumwooded glade έγραψε: 01 Μαρ 2019, 16:56
Ναζισταριά έγιναν οι δικοί σου πάντως.
Άλλοι δεν τον θεωρούν.
Hypallilicium emmonicus antisyrizokium
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- wooded glade
Αφήστε τα ψόφια.
Να κι αν εσείς θεωρείτε σοβαρή δραστηριότητα τις ιπποδρομίες να κι αν δεν θεωρείτε.
Η κυβέρνηση προφανώς το θεωρεί σοβαρή, για να φτιάχνει νόμο.
Για τα ναζισταριά συμμάχους σας τι έχετε να πείτε ;
Να κι αν εσείς θεωρείτε σοβαρή δραστηριότητα τις ιπποδρομίες να κι αν δεν θεωρείτε.
Η κυβέρνηση προφανώς το θεωρεί σοβαρή, για να φτιάχνει νόμο.
- wooded glade
Να επίσης και αν υποστηρίζετε υψηλά επίπεδα φορολόγησης, να κι αν δεν υποστηρίζετε.
Ποντάρει άλογο κουτσό
και παίρνει πεντακόσια
Εγώ ποντάρω σ’ αετό
και χάνω κάπου τόσα
Μολόγα τα, μολόγα τα
τα φράγκα μοιρολόγατα
Τι γίνανε, μολόγα τα
χορτάρι για τ’ αλόγατα
Σηκώνει τον Ιππόδρομο
μ’ ένα παλιό κοσάρι
Εγώ αδειάζω καφετιά
και γίνονται κριθάρι
και παίρνει πεντακόσια
Εγώ ποντάρω σ’ αετό
και χάνω κάπου τόσα
Μολόγα τα, μολόγα τα
τα φράγκα μοιρολόγατα
Τι γίνανε, μολόγα τα
χορτάρι για τ’ αλόγατα
Σηκώνει τον Ιππόδρομο
μ’ ένα παλιό κοσάρι
Εγώ αδειάζω καφετιά
και γίνονται κριθάρι
- Golden Age
Απο το λινκ που έβαλες :
7 σωματεία του ιπποδρόμμου ήταν καλεσμένα.Θα έλεγα ότι μεταξύ των τουλάχιστον 50 παρευρισκόμενων περίπου οι 15 εκπροσωπούσαν φορείς του ιπποδρόμου. Ηταν εκεί η ΦΕΕ, η Ιπποδρομίες ΑΕ, ο ΣΙΙΔΙΠ, η ΕΙΔΙΕ, η ΕΠΔΙ, η ΕΝΕΠΔΙ και… η ΠΑΝΕΦΙΛ.
Εαν μάλιστα κρίνω απο τα άλλα γραφόμενά σου, η ΠΑΝΕΦΙΛ είναι παλιό σωματείο κι όχι κάποιο που δημιουργήθηκε απο το '12 και μετά. Επίσης, έχει παρουσιάσει κάποιον ιδεολογικό χαρακτήρα;
Απο που προκύπτει λοιπόν το "συμπέρασμα" (λέμε τώρα, γιατί διαχρονικά έχεις την τάση να κάνει χυδαία βρώμικη σπέκουλα, ενδεικτικό της "αξιοπιστίας" σου);
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 77 Απαντήσεις