Μπα ναι;;;;
ΜΗΠΩΣ λοιπόν να ήμασταν λίγο πιο ανοικτόμυαλοι προτού αρχίσουμε τους αφορισμούς;
Ε ρε γλέντια, μόνοι τους τα γράφουνε...
Μπα ναι;;;;
Όπως πάντα δεν είδες καν λόγω εθελοτυφλίας το ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ και ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΕ!!!
Ποιος σου είπε ότι δεν το είδα βρε κακομοίρη; Ήμουν και σίγουρος ότι θα το γράψεις αυτό.OANNHSEA έγραψε: 28 Φεβ 2019, 21:07Όπως πάντα δεν είδες καν λόγω εθελοτυφλίας το ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ και ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΕ!!!
Και ξαναλέω εγώ ο χαζός: Μήπως να αφήναμε τους αφορισμούς ότι κάτι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να υπάρχει διότι αύριο μπορεί να το βρούμε μπροστά μας;OANNHSEA έγραψε: 28 Φεβ 2019, 21:07Άρα μιλάμε για κάτι που δεν πιστεύαμε ότι υπήρχε, αλλά το έχουμε πλέον μπροστά μας!!!
Και σου ξαναλέω πρασοπώλη ότι έχω τις πληροφορίες μου. Δεν ζήτησα από κανέναν να τις πάρει ως θέσφατο.OANNHSEA έγραψε: 28 Φεβ 2019, 21:07Ενώ εσύ πιστεύοντας στα παραμύθια και μόνο, σχίζεις τις κιλότες σου ότι οι γίγαντες υπήρξαν χωρίς να έχεις κανένα στοιχεία για αυτό!!!

Δεν κατάλαβα; Γιατί να μη πώ γιά την λάβα; Μήπως αναγνώρισες το μέγεθος τής παπαριάς σου και ζήτησες ταπεινά συγγνώμη; Και τώρα ακόμη, πιστεύεις ότι η πατημασιά στον γρανίτη είναι αληθινή.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Με κάτι τέτοιο:Καβαλάρης έγραψε: 28 Φεβ 2019, 21:15Απλώς θέτω το ερώτημα: Αν αυτό εδώ είναι γνήσιο, με τι θα έμοιαζε ο ιδιοκτήτης του;
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Διότι δεν αναφέρθηκα σε αυτήν.
Ούτε γι' αστείο.Leporello έγραψε: 28 Φεβ 2019, 21:18Μήπως αναγνώρισες το μέγεθος τής παπαριάς σου και ζήτησες ταπεινά συγγνώμη;
Ποια; Δεν γράφει τίποτα για την συγκεκριμένη πατημασιά το άρθρο. Πάλι δεν διάβασες τι έφερες ε;Leporello έγραψε: 28 Φεβ 2019, 21:18Αλλά ας πούμε και γιά την άλλη πατημασιά στο ποτάμι. Γι'αυτήν εδώ μιλάμε:
Αστειότητες. Η πατημασιά είναι αρκετά καθαρή ώστε να μην συγχέεται με δεινοσαύρου.Leporello έγραψε: 28 Φεβ 2019, 21:18Αλλά και άνθρωπος να μην έβαλε το χέρι του, μπορεί να έγινε το ίδιο πράγμα με αυτό:
Α ναι μωρέ! Τώρα που το λες είναι ξεκάθαρο. Πώς και δεν το καταλάβαμε αμέσως;
Το δάχτυλο μπορεί να είναι μη επιβεβαιωμένο αλλά δεν είναι σε καμμία περίπτωση "αόρατο". Ούτε και η πατημασιά.Jimmy81 έγραψε: 01 Μαρ 2019, 04:26Οταν τα στοιχεία σου είναι αέρας κοπανιστός όπως δηλώσεις παλιών μελών του phorum.gr (!!) και αόρατα ευρήματα μη επιβεβαιωμένης γνησιότητας όπως το "δάχτυλο γίγαντα" είναι ξεκάθαρο ποιος σκέφτεται σαν πρόβατο.
Καβαλάρης έγραψε: 28 Φεβ 2019, 21:15Απλώς θέτω το ερώτημα: Αν αυτό εδώ είναι γνήσιο, με τι θα έμοιαζε ο ιδιοκτήτης του;

Τόλκιν = 1456 = Τσίπρας σας ξεκωλιάζει = ΧέοπαςΚουρκούας έγραψε: 01 Μαρ 2019, 10:15 Οι αφελείς πιστεύουν ότι αυτά που έγραψε ο τόλκιν είναι μυθοπλασία.