Και γω συμφωνώ για τα πρωτεία των ρωμαιοκαθολικών στην βρωμιά. Υπάρχουν πολλά ράμματα για την γούνα τους, αλλά η ζημιά που κάνουν στα παιδιά είναι ασυγχώρητο έγκλημα.Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:26Έλα Νάντρος, πες το.Nandros έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:17 Μητροπολίτης πρώην Αττικής Παντελεήμων Μπεζενίτης
είχε καταδικαστεί τον Ιούνιο του 2008 σε εξαετή κάθειρξη από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων για υπεξαίρεση ποσού 66,5 εκατ. δρχ. την περίοδο 1995-1998 από τη Μονή Οσίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη, για το οποίο και φυλακίστηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού.
Στις 14 Μαΐου 2009 καθαιρέθηκε στις τάξεις των μοναχών. Το 2012 ο Μακαριστός Μητροπολίτης αποκαταστάθηκε και επανήλθε στην αρχιεροσύνη, μετά από σχετική απόφαση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Καταδικασμένος αμετάκλητα από τον Νόμο και φυλακισμένος, απαλλάχτηκε από την εκκλησία ΑΕ. Προφανώς κάποιους κρατούσε από τα @@!
Και ο DIOMEDESGR αγνοεί την υπεξαίρεση, υποστηρίζει την αθλιότητα, τα παπαδίστικα τερτίπια και αποκαλεί ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΗ τον άλλο!![]()
Πού είστε ρε Έκτορας και Ιωάννης Ειρηναίος να τα βάλετε με τους αθέους και να μας εξηγήσετε τα ανεξήγητα;
Αλήθεια, γιατί έπεσε εξαφανιζόλ από τους ενθέους στο νήμα; Βρωμάει μπαρούτι;:
Τι να εξηγήσω; Ότι υπάρχουν παλιάνθρωποι επίσκοποι στην Εκκλησία; Νομίζω αυτό είναι αυτονόητο, δεν χρήζει εξηγήσεως.![]()
Από εκεί και πέρα όμως, πιστεύω ότι στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία υπάρχει περισσότερη απατεωνιά και διαφθορά. Συγγνώμη αν κάνω λάθος.
Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία είναι ο ορισμός της franchise πολυεθνικής επιχείρισης. Η ορθόδοξη έχει κρατήσει ακόμη αυτό το πιο λαϊκό πνεύμα. Αυτή την εντύπωση έχω από αυτά που γνώρισα όταν ήμουν εντός εκκλησίας.
Οι δικοί μας ειδικεύονται στην ομοφυλοφιλία. Κατά καιρούς εμφανίζονται διάφοροι στα ΜΜΕ και τους παίρνεις είδηση αμέσως πως το τρίβουν το πιπέρι.
Όμως επειδή οι δικοί μας κάνουν λιγότερα - ή αποκαλύπτονται λιγότερα - δεν θα τους αθωώσουμε.
Δεν περιμένω από τον αρχιεπίσκοπο να αντιγράψει τον πάπα. Χρειάζεται κάκαλα γι αυτό.
Θα περίμενα όμως από τους πιστούς μας να εξεγερθούν και να απαιτήσουν ξεκαθάρισμα του κόπρου. Και βάζω στοίχημα ότι πολλοί - κάτι άγιοι επίτροποι πχ - ξέρουν αλλά το βουλώνουν.
.