Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
elchav έγραψε: 28 Φεβ 2019, 10:54
Η υγιής αντίδραση όταν συναντάς αγρινιώτισσα, είναι να φεύγεις σαν Nissan Skyline στην εκκίνηση των αγώνων του the Fast and the Furious
Γιατί;
Οι αγρινιώτισσες μπροστά στον ελ γυναικείο πληθυσμό, είναι ότι οι πυργιώτες για όλους τους Ελ
elchav έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:03
Οι αγρινιώτισσες μπροστά στον ελ γυναικείο πληθυσμό, είναι ότι οι πυργιώτες για όλους τους Ελ
Τα έχω ξανακούσει αυτά τα μακριά από Αγρινιώτισσα κι άλλες τέτοιες σοφίες. Μην ακούς τέτοιες βλακείες.
Μια χαρά γυναίκες είμαστε. Όπως σε όλες τις περιοχές έτσι και σε εμάς έχει διαφόρων ειδών ανθρώπους.
Τα έχω ξανακούσει αυτά τα μακριά από Αγρινιώτισσα κι άλλες τέτοιες σοφίες. Μην ακούς τέτοιες βλακείες.
Μια χαρά γυναίκες είμαστε. Όπως σε όλες τις περιοχές έτσι και σε εμάς έχει διαφόρων ειδών ανθρώπους.
Δεν άκουσα (δυστυχώς), για αυτό το είπα.
Ε εντάξει έτυχε να πέσεις στην περίπτωση. Το ίδιο θα μπορούσε να σου συμβεί με οποιαδήποτε από οποιαδήποτε πολη.
ο μισος νομος δηλωνει Αγρινιωτες στην Αθηνα, κι ας ειναι και απο το Βαλτο. με αυτην την λογικη λογιζουμε Αγρινιωτισσες την Μακρυπουλια την Μπακοδημου και την Μαστροκωστα.
κυριος Μακης έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:30
ο μισος νομος δηλωνει Αγρινιωτες στην Αθηνα, κι ας ειναι και απο το Βαλτο. με αυτην την λογικη λογιζουμε Αγρινιωτισσες την Μακρυπουλια την Μπακοδημου και την Μαστροκωστα.
Καταγωγή μπορεί να έχουμε από κάποιο χωριό, αλλά αν γεννήθηκαμε και μεγαλώσαμε Αγρίνιο, αγρινιώτες είμαστε.
Ολες τις φορες που εχω παρακολουθήσει συζητήσεις γυναικων το σενάριο είναι ιδιο.
'' Από που είναι η γυναίκα του ;''
- '' Από ..........'' *
Ομαδικη - ομοφωνη αντιδραση σαν μελη χορου σε τραγωδια
'' Απαπα οι χειρότερες''
* Δεν εχει καμια σημασια το χωριό - πολη - νομος - περιφερεια η αντίδραση είναι σταθερα ιδια