Το θεμα ειναι οτι θα σε κανει να το πιστεψεις.Χαοτικός έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:44Δεν υπάρχει ρε αυτό.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:42 Ας πούμε η απόδοση βάσει ενός συγκεκριμένου και μετρήσιμου στόχου. Για παράδειγμα, να πάρω το πτυχίο του μηχανικού σε πέντε χρόνια και με βαθμό τουλάχιστον επτά. Να πάρω δέκα κιλά μυική μάζα μέχρι το καλοκαίρι. Να ξεπεράσω τον στόχο πωλήσεων του ερχόμενου τριμήνου. Να τριπλασιάσω το εισόδημά μου στα επόμενα πέντε χρόνια κλπ κλπ κλπ. Οτιδήποτε μπορεί να ποσοτικοποιηθεί με κάποιο τρόπο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Life coaching χωρίς αναισθητικό
Re: Life coaching χωρίς αναισθητικό
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
τα στοιχεία ναι. Η νουθεσία όμως δε θα ήταν καλύτερο να γίνει απο κάποιον ήδη έμπειρο στο εκάστοτε θέμα και όχι απο τον κάθε αερολόγο;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:37Εάν διαβάσει κανείς το γνωστό (και ευρέως αναγνωρισμένο - δεν είναι της μοδός) βιβλίο του κόβεϊ οι επτά συνήθειες των επιτυχημένων ανθρώπων, θα ιδεί ότι δεν γίνεται λόγος για συνήθειες επιτυχημένων δικηγόρων ή επιτυχημένων αγροτών, αλλά για επιτυχημένους γενικά. Τα στοιχεία που ευνοούν την επιτυχία στους διαφόρους τομείς είναι κοινάΕρμής έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:07 Αυτό επίσης που δε καταλαβαίνω είναι.
Γιατί ένας δικηγόρος που θέλει να πετύχει να μη συμβουλευτεί ένα πετυχημένο δικηγορο;
Ένας μηχανικός το ίδιο, ένας αγρότης κ.ο.κ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Νομίζεις ότι είναι το ίδιο εύκολο για όλους να το επιτύχουν αυτό; Για μερικούς η διαφορά επιτυχίας με την αποτυχία είναι το κοουτσάρισμα που θα έχουν (ή δεν θα έχουν). Μην κρίνετε εξ' ιδίωνtalaipwros έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:43Αν θέλεις life coach για αυτό, πάνε στον καρανικα να σε διορίσει καλύτεραΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:42 Ας πούμε η απόδοση βάσει ενός συγκεκριμένου και μετρήσιμου στόχου. Για παράδειγμα, να πάρω το πτυχίο του μηχανικού σε πέντε χρόνια και με βαθμό τουλάχιστον επτά. ...
Κατ' αρχήν, δε μιλάμε για αερολόγους... Ας πάρομε, τώρα, το παράδειγμα της διαχείρισης χρόνου. Είναι ζητούμενο και για ένα δικηγόρο, και για ένα επιχειρηματία στον χώρο (ξέρω γω) της εστίασης με διαφορετικά σημεία πώλησης. Γιατί χρειάζεται ντε και σώνει να είσαι ο λυκουρέζος ή ο ιδιοκτήτης των γκούντις για να δώσεις συμβουλές για σωστή διαχείριση χρόνου;Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:49 τα στοιχεία ναι. Η νουθεσία όμως δε θα ήταν καλύτερο να γίνει απο κάποιον ήδη έμπειρο στο εκάστοτε θέμα και όχι απο τον κάθε αερολόγο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 28 Φεβ 2019, 16:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Cecily Anne
Τον αγαπω.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:50Νομίζεις ότι είναι το ίδιο εύκολο για όλους να το επιτύχουν αυτό; Για μερικούς η διαφορά επιτυχίας με την αποτυχία είναι το κοουτσάρισμα που θα έχουν (ή δεν θα έχουν). Μην κρίνετε εξ' ιδίωνtalaipwros έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:43Αν θέλεις life coach για αυτό, πάνε στον καρανικα να σε διορίσει καλύτεραΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:42 Ας πούμε η απόδοση βάσει ενός συγκεκριμένου και μετρήσιμου στόχου. Για παράδειγμα, να πάρω το πτυχίο του μηχανικού σε πέντε χρόνια και με βαθμό τουλάχιστον επτά. ...
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
talaipwros
Γενικώς το life coach είναι και αυτό ένα επάγγελμα, προσφέρει υπηρεσίες αλλά δεν σημαίνει ότι οι υπηρεσίες αυτές απευθύνονται σε όλους. Μας είχαν και μας στο MBA 4 νομιχω ώρες συζήτηση με έναν coach πληρωμένο, μετά άμα θέλαμε πληρώναμε. Κάναμε τις ώρες, θεώρησα ότι δεν είχε κάτι να μου πει και όταν τελείωσε το τσάμπα τον αποχαιρετησα. Άλλοι μπορεί να τα βρήκαν χρήσιμα ( Οδηγίες για συνεντεύξεις, emotional intelligence κλπ)
Αυτο που λες είναι πολύ σωστό και σημαντικό. Το θέμα είναι όμως απο ποιούς θα γίνει το κοουτσάρισμα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:50Νομίζεις ότι είναι το ίδιο εύκολο για όλους να το επιτύχουν αυτό; Για μερικούς η διαφορά επιτυχίας με την αποτυχία είναι το κοουτσάρισμα που θα έχουν (ή δεν θα έχουν). Μην κρίνετε εξ' ιδίωνtalaipwros έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:43Αν θέλεις life coach για αυτό, πάνε στον καρανικα να σε διορίσει καλύτεραΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:42 Ας πούμε η απόδοση βάσει ενός συγκεκριμένου και μετρήσιμου στόχου. Για παράδειγμα, να πάρω το πτυχίο του μηχανικού σε πέντε χρόνια και με βαθμό τουλάχιστον επτά. ...
Για παράδειγμα να το πάω στα εδώ. Θα μπορούσε ο λάιφ κόουτσερ να σου μάθει καλύτερα κάτι απο ότι ένας ήδη επιτυχημένος και έμπειρος στον τομέα σου. Δε νομίζω οτι θα ακουγες πίπες του τύπου "δεν θελω εργασία αλλα χρηματοδότηση της ζωής μου" και θα μάσαγες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 28 Φεβ 2019, 16:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εχω μια πρωην που παρακολούθησε ενα τριήμερο εντατικό σεμινάριο life coaching και έκτοτε κόλλησε και ασχολήθηκε με διάφορα τέτοια πράγματα.
Οι παρατηρήσεις που έχω είναι οι εξής: Καταρχάς δεν μου είπε ποτέ τι ακριβώς κάνανε σε αυτό το σεμινάριο, ούτε αυτή ούτε κάποιος άλλος απ όσους πήραν μέρος και γνώρισα αργότερα. Υπήρχε μια μυστικοπάθεια και λέγανε συγκεκριμένα πράγματα που σκοπό είχαν να σε πείσουν να το κάνεις κι εσύ. Υπήρχαν άτομα που κάναμε παρέα δυο τρεις φορές και είχανε πωρωθεί τόσο πολύ που προσφέρθηκαν να μου πληρώσουν το σεμινάριο απο την τσέπη τους γιατί ήταν τόσο τέλειο και lifechanging που δεν έπρεπε να το χάσω.
Μετά το πέρας του τριημέρου η προσωπικότητα της έκανε στροφή 180 μοιρών. Έγινε πολύ κοινωνική, πολύ δραστήρια άρχισε να ψάχνεται εντατικά σε διάφορους τομείς, αργότερα παραιτήθηκε απο την δουλειά της, έκανε κάτι σπουδές (του κώλου, δι αλληλογραφίας) και άρχισε να ασχολείται με κάτι ουρανομήκης μπούρδες για μετεμψυχώσεις κτλ. Το αποτέλεσμα είναι σήμερα να παριστάνει η ίδια την life coacher διατροφολόγο και αναλυτή προηγουμενων ζωών κάνοντας η ίδια ζωάρα.
Σε καμιά περίπτωση δεν πιστεύω οτι είναι απατεώνισσα, δηλαδή δεν κοροιδεύει συνειδητά. Όντως πιστεύει οτι διαβάζει τα βάρη που κουβαλάμε απο προηγούμενες ζωές (!). Επίσης όσο και αν αυτά είναι μπούρδες όντως χρειάστηκε πάρα πολύ θάρρος για να παρατήσει την δουλειά της, στην ουσία έκανε βουτιά στο κενό και στο τέλος της βγήκε.
ΥΓ: φυσικά κάπου σε αυτή την πορεία έγινε και vegan
Οι παρατηρήσεις που έχω είναι οι εξής: Καταρχάς δεν μου είπε ποτέ τι ακριβώς κάνανε σε αυτό το σεμινάριο, ούτε αυτή ούτε κάποιος άλλος απ όσους πήραν μέρος και γνώρισα αργότερα. Υπήρχε μια μυστικοπάθεια και λέγανε συγκεκριμένα πράγματα που σκοπό είχαν να σε πείσουν να το κάνεις κι εσύ. Υπήρχαν άτομα που κάναμε παρέα δυο τρεις φορές και είχανε πωρωθεί τόσο πολύ που προσφέρθηκαν να μου πληρώσουν το σεμινάριο απο την τσέπη τους γιατί ήταν τόσο τέλειο και lifechanging που δεν έπρεπε να το χάσω.
Μετά το πέρας του τριημέρου η προσωπικότητα της έκανε στροφή 180 μοιρών. Έγινε πολύ κοινωνική, πολύ δραστήρια άρχισε να ψάχνεται εντατικά σε διάφορους τομείς, αργότερα παραιτήθηκε απο την δουλειά της, έκανε κάτι σπουδές (του κώλου, δι αλληλογραφίας) και άρχισε να ασχολείται με κάτι ουρανομήκης μπούρδες για μετεμψυχώσεις κτλ. Το αποτέλεσμα είναι σήμερα να παριστάνει η ίδια την life coacher διατροφολόγο και αναλυτή προηγουμενων ζωών κάνοντας η ίδια ζωάρα.
Σε καμιά περίπτωση δεν πιστεύω οτι είναι απατεώνισσα, δηλαδή δεν κοροιδεύει συνειδητά. Όντως πιστεύει οτι διαβάζει τα βάρη που κουβαλάμε απο προηγούμενες ζωές (!). Επίσης όσο και αν αυτά είναι μπούρδες όντως χρειάστηκε πάρα πολύ θάρρος για να παρατήσει την δουλειά της, στην ουσία έκανε βουτιά στο κενό και στο τέλος της βγήκε.
ΥΓ: φυσικά κάπου σε αυτή την πορεία έγινε και vegan
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 28 Φεβ 2019, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ντάξει, μη κολάς, ένα παράδειγμα από πολλά δώσαμε. Βάλε δύο κιλά. Ή βάλε χάσιμο βάρους
- Cecily Anne
Κάνει σεμινάριο "πώς να συμπληρωσετε ημερολόγιο" και υπογράφει καρδούλα καρδούλα πουά σουφραζέτα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:50
Κατ' αρχήν, δε μιλάμε για αερολόγους... Ας πάρομε, τώρα, το παράδειγμα της διαχείρισης χρόνου. Είναι ζητούμενο και για ένα δικηγόρο, και για ένα επιχειρηματία στον χώρο (ξέρω γω) της εστίασης με διαφορετικά σημεία πώλησης. Γιατί χρειάζεται ντε και σώνει να είσαι ο λυκουρέζος ή ο ιδιοκτήτης των γκούντις για να δώσεις συμβουλές για σωστή διαχείριση χρόνου;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
talaipwros
Είναι σαν τους χρηματοπιστωτικους συμβούλους
Θένε ενάμιση χιλιάρικο για να καταλήξουμε να τα βάλουμε στο δείκτη ή σε ένα fund συνδεδεμένο με δείκτες.
Αν δε ξέρεις μπορεί να το βλέπεις χρήσιμο. Αυτά όμως είναι coaching σε ειδικά θέματα. Το coaching του στυλ "πάρε 5 ανάσες, Κάνε δέκα καμψεις και γέμισε θετική ενέργεια " νομίζω ότι αγγίζει τα όρια του τσαρλατανισμου. Ειμαι βέβαιος ότι ο mec δεν εννοεί αυτο
Θένε ενάμιση χιλιάρικο για να καταλήξουμε να τα βάλουμε στο δείκτη ή σε ένα fund συνδεδεμένο με δείκτες.
Αν δε ξέρεις μπορεί να το βλέπεις χρήσιμο. Αυτά όμως είναι coaching σε ειδικά θέματα. Το coaching του στυλ "πάρε 5 ανάσες, Κάνε δέκα καμψεις και γέμισε θετική ενέργεια " νομίζω ότι αγγίζει τα όρια του τσαρλατανισμου. Ειμαι βέβαιος ότι ο mec δεν εννοεί αυτο
- Cecily Anne
Παραπάνω έγραψε παραδειγματικά ότι έδινε συμβουλές και γαμώ σε άνεργους " πώς να κάνεις οικονομία τρώγοντας με 1.20".talaipwros έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:56 Είναι σαν τους χρηματοπιστωτικους συμβούλους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 28 Φεβ 2019, 16:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όχι εννοείται. Γενικά δε μιλάμε για αεριτζήδες (και πράγματι υπάρχουνε πολλοί που πουλάνε αέρα)Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:54 Δε νομίζω οτι θα ακουγες πίπες του τύπου "δεν θελω εργασία αλλα χρηματοδότηση της ζωής μου" και θα μάσαγες.
Ρε αμα σας λέω οτι απο κάπου θα ξεπηδήσει οτι και ο Σώρρας είναι ένας λάιφ κόουτσερ.gassim έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:54 εχω μια πρωην που παρακολούθησε ενα τριήμερο εντατικό σεμινάριο life coaching και έκτοτε κόλλησε και ασχολήθηκε με διάφορα τέτοια πράγματα.
εννοείται οτι τους βγαίνει.
Ο Ωνάσης κάποια στιγμή είχε πει οτι για κάθε κορόιδο που πεθαίνει, γεννιούνται δύο.
το ανέφερε ο λάιφ κόουτσερ κάποιες σελίδες πίσω.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:58Όχι εννοείται. Γενικά δε μιλάμε για αεριτζήδες (και πράγματι υπάρχουνε πολλοί που πουλάνε αέρα)Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:54 Δε νομίζω οτι θα ακουγες πίπες του τύπου "δεν θελω εργασία αλλα χρηματοδότηση της ζωής μου" και θα μάσαγες.
Cecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:58Παραπάνω έγραψε παραδειγματικά ότι έδινε συμβουλές και γαμώ σε άνεργους " πώς να κάνεις οικονομία τρώγοντας με 1.20".talaipwros έγραψε: 28 Φεβ 2019, 16:56 Είναι σαν τους χρηματοπιστωτικους συμβούλους
Ειχα την ευτυχια να εχω συγγενη LC
Τους μασησε 1.8 εκ ευρουλινια και ακομα τον ψαχνουν .
Τους μασησε 1.8 εκ ευρουλινια και ακομα τον ψαχνουν .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 486 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης