Μπορεί να μη σας γεμίζει το μάτι αλλά το τραβήξαμε μαζί με τον γιο μου χθες στην ταράτσα. Κανονικά θέλει καμιά τριανταριά φωτογραφίες για να φανεί καλά, δυστυχώς προλάβαμε μόνο 9 και μετά πλάκωσαν τα σύννεφα.
ή δικιά μου σκιά, είχα πάει στό τάφο τής μητέρας μου(γιά μνημόσυνο) καί όπως πέρναγα πίσω απ'τό Ναό έπιασα τή σκιά...
ωστόσο έκανε πολύ κρύο καί φορούσα κουκούλα, είχα όμως επάνω μου τό παλιό κινητό, άν είχα τό 10 τής απλ θά έβγαινε καλύτερο...
από πίσω είχαν καί ένα φως γιατί ήταν ήδη σούρουπο...
και που η κοπελίτσα που είχε για δασκάλα ο γιος μου μέχρι σήμερα έμαθε ότι απολύεται γιατί η λεχώνα που αναπλήρωνε αποφάσισε να γυρίσει στη δουλειά 4 μήνες νωρίτερα.
ή δικιά μου σκιά, είχα πάει στό τάφο τής μητέρας μου(γιά μνημόσυνο) καί όπως πέρναγα πίσω απ'τό Ναό έπιασα τή σκιά...
ωστόσο έκανε πολύ κρύο καί φορούσα κουκούλα, είχα όμως επάνω μου τό παλιό κινητό, άν είχα τό 10 τής απλ θά έβγαινε καλύτερο...
Εκεί είναι στο νεκροταφείο; Ήταν που ήταν απόκοσμη η φωτό με την περιγραφή έγινε ακόμα πιο πολύ. Ωραία όμως η ιδέα.
Εκεί είναι στο νεκροταφείο; Ήταν που ήταν απόκοσμη η φωτό με την περιγραφή έγινε ακόμα πιο πολύ. Ωραία όμως η ιδέα.
Ζωή σε εσάς σου εύχομαι
ευχαριστώ πολύ Νάιντα αλλά έχει φύγει πρίν πολλά χρόνια.....ερχόταν όμως στά όνειρα καί μέ ενοχλούσε γιατί τήν είχα παραμελήσει....
άα....τήν ιδέα τήν πήρα από μία γνωστή μου αρτίστρια πού έχω στό fb
αυτήν