Απλά χρησιμοποιείς μεγαλύτερο πιάτο.Ασέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:28 επισης, πως μπορειτε να φατε χωρις κουταλι; η μακαροναδα η σωστη η προστυχη, πιανει ολη την εκταση του πιατου, και σε υψος τοσο ωστε αν φυσηξει αερακι να πεφτει. δεν υπαρχει χωρος να στριψεις το πηρουνι στο πιατο, χρειαζεται ξεχωριστο εργαλειο για να το στριψεις πανω του.
![]()
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κρύο ή με σάλτσα; Ενδιαφέρον.Naranjita έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:19 μια συναδερφος κανει την εξής συνταγή για ανατριχίλες και κερδίζει νομίζω το βραβείο:
σπαγγέτο, τόνος κονσέρβα, φρέσκο μαρούλι χοντροκομμένο.
Λατρεύω τονομακαρονάδα. Αλλά μάλλον απέκτησα αλλεργία στον τόνο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Είπαμε κομμάτι ψωμί στο αριστερό να κρατάει κόντρα, 2 πιρουνιές, κομμάτι φέτα και το ψωμί μέσα. Επανάληψη μέχρι να τελειώσει το πιάτοΑσέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:28 επισης, πως μπορειτε να φατε χωρις κουταλι; η μακαροναδα η σωστη η προστυχη, πιανει ολη την εκταση του πιατου, και σε υψος τοσο ωστε αν φυσηξει αερακι να πεφτει. δεν υπαρχει χωρος να στριψεις το πηρουνι στο πιατο, χρειαζεται ξεχωριστο εργαλειο για να το στριψεις πανω του.
![]()
![]()
![]()
![]()
Συνοδεύεται με ντοματοσαλατα με έξτρα φέτα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ναι, αν είσαι στο βαπόρι και στη βάζει ο μάστορας, η μακαρονάδα έχει βγει έξω στα δελφίνια και ο δίσκος γέμισε τυριά. Αλλά και πάλι τρώγεται χωρίς κουτάλι. Εγώ, πάντως, με κουτάλι έφαγα πρώτη φορά σε εστιατόριο σε ηλικία 12 ετών. Ποτέ δεν το είχαμε στο σπίτι, ούτε σε άλλα σπίτια, και στην Ιταλία μόνο μια φορά σε σπίτι με ρώτησαν αν τρώω με κουτάλι. Νομίζω ήρθε από την Αμερική το χούι.Ασέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:28 επισης, πως μπορειτε να φατε χωρις κουταλι; η μακαροναδα η σωστη η προστυχη, πιανει ολη την εκταση του πιατου, και σε υψος τοσο ωστε αν φυσηξει αερακι να πεφτει. δεν υπαρχει χωρος να στριψεις το πηρουνι στο πιατο, χρειαζεται ξεχωριστο εργαλειο για να το στριψεις πανω του.
![]()
![]()
![]()
Ordem e Progresso.
στο μεγαλυτερο πιατο, θα βαλεις και περισσοτερο μακαρονι, με το ιδιο προβλημα.Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:29Απλά χρησιμοποιείς μεγαλύτερο πιάτο.Ασέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:28 επισης, πως μπορειτε να φατε χωρις κουταλι; η μακαροναδα η σωστη η προστυχη, πιανει ολη την εκταση του πιατου, και σε υψος τοσο ωστε αν φυσηξει αερακι να πεφτει. δεν υπαρχει χωρος να στριψεις το πηρουνι στο πιατο, χρειαζεται ξεχωριστο εργαλειο για να το στριψεις πανω του.
![]()
![]()
![]()
![]()
οπου βλεπεις πολλα τετοια
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
enterprise-psi έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:31Είπαμε κομμάτι ψωμί στο αριστερό να κρατάει κόντρα, 2 πιρουνιές, κομμάτι φέτα και το ψωμί μέσα. Επανάληψη μέχρι να τελειώσει το πιάτο

Ordem e Progresso.
Η κτηνωδία είναι μακαρόνια με κιμά σε ελληνικό μαγέρικο. Μισό πακέτο σπαγγέτο, κιμάς ένα κιλό, και το τυρί δύο κεφάλια, τριμμένο. Θυμάμαι τον Ασλανίδη να μου λέει, Να σου βάλω και μια κρύα μπιρίτσα, να το χορτάσεις; Θεϊκά γεύματα.
Ordem e Progresso.
Η μάνα, μου έχει πει οτι αυτό όντως το έκαναν στην αμερική κυρίως πολωνοί και ιρλανδοί μετανάστες που απλά έπιαναν την pasta μαζί με το πηρούνι, σα να πιάνεις σαλάτα ένα πράγμα. Μετα το συνέχισαν οι υπολοιποι. Στην Ελλάδα δε ξέρω πως είχε επικρατήσει οτι ειναι καθωσπρέπισμός.Cavaliere έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:32Ναι, αν είσαι στο βαπόρι και στη βάζει ο μάστορας, η μακαρονάδα έχει βγει έξω στα δελφίνια και ο δίσκος γέμισε τυριά. Αλλά και πάλι τρώγεται χωρίς κουτάλι. Εγώ, πάντως, με κουτάλι έφαγα πρώτη φορά σε εστιατόριο σε ηλικία 12 ετών. Ποτέ δεν το είχαμε στο σπίτι, ούτε σε άλλα σπίτια, και στην Ιταλία μόνο μια φορά σε σπίτι με ρώτησαν αν τρώω με κουτάλι. Νομίζω ήρθε από την Αμερική το χούι.Ασέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:28 επισης, πως μπορειτε να φατε χωρις κουταλι; η μακαροναδα η σωστη η προστυχη, πιανει ολη την εκταση του πιατου, και σε υψος τοσο ωστε αν φυσηξει αερακι να πεφτει. δεν υπαρχει χωρος να στριψεις το πηρουνι στο πιατο, χρειαζεται ξεχωριστο εργαλειο για να το στριψεις πανω του.
![]()
![]()
![]()
Αυτό που λες οτι στην ιταλία σε ρώτησαν αν θες κουτάλι ισχύει γιατί θεωρούν πως οι ξένοι δε μπορούν χωρίς.
Όπως σε κάποια λίγα εστιατόρια στην Ασία μπορεί να σε ρωτήσουν για πιρούνι αν σε δουν ξένο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 28 Φεβ 2019, 11:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
κι εγω το ιδιο. σπιτι μου δεν τρωγαμε με κουταλι, σε εστιατοριο το πρωτοειδα, και ειπα αφου δεν εχει σουπα, τιντουτο; το περιεργαστηκα λιγο, και, για δες, βολευει. καλο.Cavaliere έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:32Ναι, αν είσαι στο βαπόρι και στη βάζει ο μάστορας, η μακαρονάδα έχει βγει έξω στα δελφίνια και ο δίσκος γέμισε τυριά. Αλλά και πάλι τρώγεται χωρίς κουτάλι. Εγώ, πάντως, με κουτάλι έφαγα πρώτη φορά σε εστιατόριο σε ηλικία 12 ετών. Ποτέ δεν το είχαμε στο σπίτι, ούτε σε άλλα σπίτια, και στην Ιταλία μόνο μια φορά σε σπίτι με ρώτησαν αν τρώω με κουτάλι. Νομίζω ήρθε από την Αμερική το χούι.Ασέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:28 επισης, πως μπορειτε να φατε χωρις κουταλι; η μακαροναδα η σωστη η προστυχη, πιανει ολη την εκταση του πιατου, και σε υψος τοσο ωστε αν φυσηξει αερακι να πεφτει. δεν υπαρχει χωρος να στριψεις το πηρουνι στο πιατο, χρειαζεται ξεχωριστο εργαλειο για να το στριψεις πανω του.
![]()
![]()
![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Δε το απολάμβανες με αυτό τον τρόπο ε;Cavaliere έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:35 Η κτηνωδία είναι μακαρόνια με κιμά σε ελληνικό μαγέρικο. Μισό πακέτο σπαγγέτο, κιμάς ένα κιλό, και το τυρί δύο κεφάλια, τριμμένο. Θυμάμαι τον Ασλανίδη να μου λέει, Να σου βάλω και μια κρύα μπιρίτσα, να το χορτάσεις; Θεϊκά γεύματα.
Εγώ πάντως έξω σπάνια θα πάρω μακαρονια. Το θεωρώ χαζό να βγω έξω να φάω μακαρόνια. Εκτός κι αν είναι με τίποτα γαρίδες νααα. Ή αστακό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
κρύοNaida έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:31Κρύο ή με σάλτσα; Ενδιαφέρον.Naranjita έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:19 μια συναδερφος κανει την εξής συνταγή για ανατριχίλες και κερδίζει νομίζω το βραβείο:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Έλα ρε ωραίο θα είναι. Δροσερό. Αλλά δεν ξέρω ίσως τα λεπτά μακαρόνια να μην μ' άρεσαν.θα έβαζα βίδες.Naranjita έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:42κρύοNaida έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:31Κρύο ή με σάλτσα; Ενδιαφέρον.Naranjita έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:19 μια συναδερφος κανει την εξής συνταγή για ανατριχίλες και κερδίζει νομίζω το βραβείο:
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εκείνη την εποχή τρώγαμε κάθε μέρα σε μαγέρικο, τα μακαρόνια με κιμά αλά ελληνικά ήταν η σίγουρη λύση. Και γενικά, είναι ό,τι πιο ευχάριστο, δεν έχει κόκαλα, είναι νόστιμο, και δεν φέρνει κλανιές.Naida έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:38Δε το απολάμβανες με αυτό τον τρόπο ε;
Εγώ πάντως έξω σπάνια θα πάρω μακαρονια. Το θεωρώ χαζό να βγω έξω να φάω μακαρόνια. Εκτός κι αν είναι με τίποτα γαρίδες νααα. Ή αστακό.
Ordem e Progresso.
Τελικά δεν κατάλαβα. Σ' άρεσε έτσι με μπόλικο κιμα, τυρί και μπύρα μετά;Cavaliere έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:45Εκείνη την εποχή τρώγαμε κάθε μέρα σε μαγέρικο, τα μακαρόνια με κιμά αλά ελληνικά ήταν η σίγουρη λύση. Και γενικά, είναι ό,τι πιο ευχάριστο, δεν έχει κόκαλα, είναι νόστιμο, και δεν φέρνει κλανιές.Naida έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:38Δε το απολάμβανες με αυτό τον τρόπο ε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν βαριέσαι ναι αλλά γιατί μαρούλι ;Naranjita έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:42κρύοNaida έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:31Κρύο ή με σάλτσα; Ενδιαφέρον.Naranjita έγραψε: 28 Φεβ 2019, 11:19 μια συναδερφος κανει την εξής συνταγή για ανατριχίλες και κερδίζει νομίζω το βραβείο:
σπαγγέτο, τόνος κονσέρβα, φρέσκο μαρούλιχοντροκομμένο.
Το έκαναν παλιά στο κυλικείο της δουλειάς, λάθος δεν ξαναπήρα, μόνος του είναι ωραίος με το ηλιέλαιο, αλλά στο μακαρόνι πέφτει βαρύ, θέλει κάτι τρίτο ως καταλύτη, μιά κόκκινη σαλτσούλα 10' όσο βράζει το ζυμαρικό ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση