!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καταδικάστηκε ο Νίκος Γεωργιάδης της ΝΔ για ασέλγεια σε ανηλίκους

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Athina__P

Re: Καταδικάστηκε ο Νίκος Γεωργιάδης της ΝΔ για ασέλγεια σε ανηλίκους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

enaon έγραψε: 28 Φεβ 2019, 08:04 αθηνα, βοήθησε με να καταλάβω γιατί σε απασχολούν αυτά στο νήμα του Γεωργιάδη. Πώς γίνεται να εστιάζεις στα ξένα μέσα, στο Πεδίον του Άρεως, στα μεταναστάκια και τους μοναχικούς πενηντάρηδες που υπάρχουν σε όλους τους χώρους;

λές οτι δεν είναι και τόσο φοβερό, όλοι τα ίδια κάνουμε, σιγά; Θα έπρεπε πρώτα να πιάσουν τον περιπτερά και μετά τον εκπρόσωπο της ΕΕ;
Πού το διάβασες αυτό; :o :o :o Ίσα ίσα, που εδώ είμαστε χαλαροί...

Παραδοσιακά, υπήρχε μια πλατεία κάτω από την Ομόνοια που πηγαίναν τα ανήλικα όταν ξεμέναν από drug money και βρίσκαν λεφτά που τους δίναν ώριμοι κύριοι....

Αλλά δεν μοιάζει το όλο θέμα να εστιάζεται στα καημένα τα θύματα...

Το περίεργο ποιο είναι;

Ότι δεν ακούγεται σωστό ένας με δημόσια θέση να έχει ομοφυλοφιλικές σχέσεις - Ουπς, αυτό έχει καταρριφθεί, θα ήταν ομοφοβικό.
Ότι έχει ομοφυλοφιλοφιλικές σχέσεις με ανήλικο, δεν είναι κακό, ουπς, καταργήθηκε αυτό πριν 3 χρόνια με νόμο του Σύριζα! Και κάποιος έλεγε αυτό τον κύριο παιδεραστή! Με την έννοια του σημερινού νόμου, δεν τον λες και παιδεραστή.
Ότι πλήρωσε, αυτό μάλιστα, στην πυρά!

Δεν έχω και πολύ χρόνο σήμερα, enaon, αλλά προσωπικά με ενοχλεί που το ελληνικό κράτος, αν έκανε κάτι για τις πιάτσες ανηλίκων, το έκανε αφού έγινε ντόρος στα ξένα μέσα και στη βουλή και αφού έθιξε μεταναστόπουλα, γιατι τα δικά μας όσα βγήκαν από τις πιάτσες βγήκαν με ίδια μέσα.. Ποιος πελάτης πιάστηκε ποτέ;

Αλλά όπου υπάρχουν μποτ ή έστω πρόθυμοι να προβληματιστούν από τα μποτ βρίσκουν ζουμι! Δεν σε απασχολούν καθόλου οι ντόπιες πιάτσες enaon; όλα βαίνουν καλώς; Οι νόμοι χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν; Προφανώς! Αυτό λές ακριβώς! Τα ανήλικα πολύ που σε ενδιαφέρουν.

Απλά... αν κάτι είναι παράνομο είναι γιατί υπάρχουν θύματα και αυτά πρέπει να μας ενδιαφέρουν, ή μήπως όχι;

Θα μου πεις εδώ ασχολήθηκε η κοινή γνώμη με έναν Κλίντον και ένα πούρο, τι γυρεύεις τώρα...
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Υδράργυρος έγραψε: 28 Φεβ 2019, 08:43
Μας δουλεύεις τώρα; Στη Μολδαβία έχουν πέσει 20 χρονια φυλακές για αυτήν την ιστορία. Απλα ο Γεωργιάδης ξέφυγε με διπλωματικό διαβατήριο.
Έχουμε ακούσει τις πιο απίστευτες δικαιολογίες. Τι μας νοιάζει για τη Μολδαβία, οτι οι μισοί έχουν πάει με θύματα τράφικινκ, οτι έχει πάψει η δίωξη στη Μολδαβία (λόγω διπλωματικης ασυλίας). Είνια απίστευτο αυτό που βλέπουμε
Με λιγα λογια ο Υδραργυρος μας λεει πως μπορει να ερθει ενας τουρκος διπλωματης,να πηδηξει 7 παιδακια στην Αθηνα,να τον πιασουν οι Ελληνικες αρχες,να ξεφυγει επειδη εχει διπλωματικο διαβατηριο και να μην τιμωρηθει ποτε για το αδικημα του επειδη ηταν διπλωματης

Και τωρα Αθηνα ηρθε η ωρα να αναρωτηθεις
Τον πιστευεις τον Υδραργυρο;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Πάντως η αντίδραση της αθηνάς δείχνει
λες και είναι φιλη με τον κατηγορούμενο.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Ρε παιδιά δεν έχω χρόνο για όλες τις λεπτομέρειες, για αυτό ζήτησα λινκ... δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου αλλού στο τόπικ, δεν διάβασα. Τέλος πάντων, στη Μολαβία αποφάσισαν να ελέγξουν την κατάσταση με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αν εμείς έχουμε επιτυχίες ως προς αυτό με τον όποιον τρόπο, έστω με εξακρίβωση στοιχείων, μου κάνει.

Απλά παρατήρησα κάτι, that's all.
Βινόσαυρος έγραψε: 28 Φεβ 2019, 08:53 Πάντως η αντίδραση της αθηνάς δείχνει
Να βγάλω τότε και εγώ κάτι από το μυαλό μου όπως βγάζουν άλλοι για εμένα! Αφού δεν σας ενοχλούν οι ντόπιες πιάτσες ανηλίκων και η εγχώρια πορνεία ανηλίκων, μήπως είστε πελάτες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 28 Φεβ 2019, 08:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ενω ας πουμε για τον Υδραργυρο δεν σο περασε απο το μυαλοοτι φερετα σαν να ειναι φιλος του Μπαξ Μπανυ;
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Αναρωτήσου Αθηνα. Αναρωτήσου Αθήνα. Αναρωτήσου Αθηνά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Athina__P έγραψε: 28 Φεβ 2019, 08:55 Ρε παιδιά δεν έχω χρόνο για όλες τις λεπτομέρειες, για αυτό ζήτησα λινκ... δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου αλλού στο τόπικ, δεν διάβασα. Τέλος πάντων, στη Μολαβία αποφάσισαν να ελέγξουν την κατάσταση με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αν εμείς έχουμε επιτυχίες ως προς αυτό με τον όποιον τρόπο, έστω με εξακρίβωση στοιχείων, μου κάνει.

Απλά παρατήρησα κάτι, that's all.
Να βγάλω τότε και εγώ κάτι από το μυαλό μου όπως βγάζουν άλλοι για εμένα! Αφού δεν σας ενοχλούν οι ντόπιες πιάτσες ανηλίκων και η εγχώρια πορνεία ανηλίκων, μήπως είστε πελάτες;
Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι στην Ελλάδα υπάρχει ανοχή στο τράφικινκ. Αφού σύμβουλοι κυβερνήσεων εμπλέκονται σε αυτά και τα μισά ποστ σε αυτό το νήμα είναι "έλα μωρε τι έγινε, σοβαρός άνθρωπος είναι"
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Athina__P έγραψε: 28 Φεβ 2019, 08:55
Κάτσε, αφού δεν λες για το εμποριο ναρκωτικών σε αυτό
το νήμα έχεις άμεση σχέση. Δεν πάει έτσι, υποτίθεται
η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από κάτι συγκεκριμένο.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Gherschaagk έγραψε: 28 Φεβ 2019, 08:59 Αναρωτήσου Αθηνα. Αναρωτήσου Αθήνα. Αναρωτήσου Αθηνά.
Αν δεις διπλωματη αλλαξε πεζοδρομιο καλου κακου
Δεν τους αγγιζει τιποτα
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Ο Γεωργιάδης θα ξαναγυρίσει στα κορυφάια πόστα που ήτανε. Θα γίνει η δίκη σε δεύερο βαθμό, θα απαλλαγεί και θα τον ξαναδούμε σε κρατική θέση συμβούλου μείωσης του μεγάλου κράτους, να δίνει συμβουλές φτωχοποίησης σαν αυτές που έδινε στη Μολδαβία
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Υδράργυρος έγραψε: 28 Φεβ 2019, 09:03 Ο Γεωργιάδης θα ξαναγυρίσει στα κορυφάια πόστα που ήτανε. Θα γίνει η δίκη σε δεύερο βαθμό, θα απαλλαγεί και θα τον ξαναδούμε σε κρατική θέση συμβούλου μείωσης του μεγάλου κράτους, να δίνει συμβουλές φτωχοποίησης σαν αυτές που έδινε στη Μολδαβία
μαλλον όχι
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Αν δω Γιαννόπουλα τι να κάνω;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Athina__P έγραψε: 28 Φεβ 2019, 08:55 Ρε παιδιά δεν έχω χρόνο για όλες τις λεπτομέρειες, για αυτό ζήτησα λινκ... δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου αλλού στο τόπικ, δεν διάβασα. Τέλος πάντων, στη Μολαβία αποφάσισαν να ελέγξουν την κατάσταση με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αν εμείς έχουμε επιτυχίες ως προς αυτό με τον όποιον τρόπο, έστω με εξακρίβωση στοιχείων, μου κάνει.
Δες τη συνέντευξη της δικηγόρου των θυμάτων να σου λυθεί η υπόθεση
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Υδράργυρος έγραψε: 28 Φεβ 2019, 09:03 Ο Γεωργιάδης θα ξαναγυρίσει στα κορυφάια πόστα που ήτανε. Θα γίνει η δίκη σε δεύερο βαθμό, θα απαλλαγεί και θα τον ξαναδούμε σε κρατική θέση συμβούλου μείωσης του μεγάλου κράτους, να δίνει συμβουλές φτωχοποίησης σαν αυτές που έδινε στη Μολδαβία
Ε φυσικα
Αφου εναι διπλωματης αν του καυλωσει και το αποφασισει μπορει να γινει και προεδρος της Δημοκρατιας
Οτι κανουν θελουν αυτοι οι διπλωματες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 28 Φεβ 2019, 09:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Athina__P έγραψε: 28 Φεβ 2019, 08:55
Καταλαβε οτι στην υπόθεση αυτή εμπλέκεται άτομο που είναι στον εγκέφαλο της Νέας Δημοκρατίας
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”