ναι και εμένα ενός φίλου του μήχ, μια φορά είχε πάει να πάρει κάτι ναρκωτικά απο τους γύφτους, να τα σπρώξει, μην παρεξηγηθώ, είχαν και μία ωραία μερσεντές σε καλή τιμη, την αγόρασε αλλά στο πορμπακάζ βρήκε μετά δύο μέρες 2 βουλγάρες δεμένες, τις άφησε να φύγουν αλλά τον χτύπησαν πρώτα, γενικά ο κόσμος δεν πάει καλά, κάνεις το καλό και μπλέκεις απο το τίποτα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2019, 01:05 Μου θυμησε τα νιατα μου
Ειχα παει να περασω ενα κλματιστικο σε μια γρια και πηγε να μου κανει στοματικο στον υπνο μου![]()
Γιατι αν δεν κοιμηθεις στο σπιτι που περασες το κλιματιστικο πως θα διασφαλισεις οτι η εγκατασταση εχει γινει σωστα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καταδικάστηκε ο Νίκος Γεωργιάδης της ΝΔ για ασέλγεια σε ανηλίκους
Re: Καταδικάστηκε ο Νίκος Γεωργιάδης της ΝΔ για ασέλγεια σε ανηλίκους
- Cecily Anne
Πώς τη θες την επιβεβαίωση; Να κάτσεις να σε γαμήσει;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Φεβ 2019, 00:47 https://www.documentonews.gr/article/ta ... wsan-video
και παθητικος εκτος των αλλων
επιβεβαιωση Οττο για γκει-δεξια![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
αυτά είναι, τώρα θα μας λένε και ποιόν να γαμήσουμε, γυναίκες.Cecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 01:14Πώς τη θες την επιβεβαίωση; Να κάτσεις να σε γαμήσει;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Φεβ 2019, 00:47 https://www.documentonews.gr/article/ta ... wsan-video
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Εθνι ποσταρει τα βιντεο που μας ειπε οτι δεν ειδαν οι Ελληνικες αρχες γιατι δεν τα ζητησαν απο τις Μολδαβικες αρχες ,απο το site του Βαξεβανη που τα ειχε αλλα κατα τον Εθνι δεν τα παρουσιασε στο δικαστηριο
Εθνι εισαι μετρ στο αυτοτρομπονιασμα
Εθνι εισαι μετρ στο αυτοτρομπονιασμα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Eθνικοκοινωνιστης
νευρακια βλεπωCecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 01:14Πώς τη θες την επιβεβαίωση; Να κάτσεις να σε γαμήσει;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Φεβ 2019, 00:47 https://www.documentonews.gr/article/ta ... wsan-video
αχ νδουλικα μου,να δουμε πιο αλλο αντικοινωνικο στοιχειο θα ξεπλυνετε-στηριξετε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Cecily Anne
Γιατί μπορώ.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Φεβ 2019, 01:19νευρακια βλεπωCecily Anne έγραψε: 28 Φεβ 2019, 01:14Πώς τη θες την επιβεβαίωση; Να κάτσεις να σε γαμήσει;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Φεβ 2019, 00:47 https://www.documentonews.gr/article/ta ... wsan-video
γιατι ετσι?![]()
Μένιο Παρτα τρία μου και Καβάλα στο άλογα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Φεβ 2019, 01:19
αχ νδουλικα μου,να δουμε πιο αλλο αντικοινωνικο στοιχειο θα ξεπλυνετε-στηριξετε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 28 Φεβ 2019, 03:54, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
είπες κάτι για τον όττο , ή για τους δεξιούς, δεν έχει σημασία που το είχε πει πράγματι ο οττο, τα παίρνει η σεσι 
- Eθνικοκοινωνιστης
αχ ανατριχιασα τωρα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το ιδανικό θα ήταν να δημοσιοποιούνται όλα αυτά τα περιστατικά.enaon έγραψε: 28 Φεβ 2019, 00:56πρέπει να λάβει δυναμικά δράση, να απαγορεύσει την δημοσιοποίηση τέτοιων περιστατικών, δεν είναι σωστό να τα μαθαίνει ο κόσμος, χαλάει την εικόνα. Όπως έκανες εσύ που τα έσβηνες, έτσι περίπου, αλλά με μπάν απο την Ευρώπη.talaipwros έγραψε: 28 Φεβ 2019, 00:54Πρώτου καταδικάσει την κυβέρνηση για έλεγχο της δικαιοσυνης και έλεγχο του τυπου, χρειάζονται και αλλά στοιχεία
Αλλά σ' αυτήν την περίπτωση, θα προκύψουν κάποιες δυσάρεστες συνέπειες και στα φερόμενα ως πολιτικώς ορθά πεδία.
Προσωπικώς, στηρίζω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ξέρω ξέρω, στηρίζεις αλλά 
Δεν υπάρχει κάποιο αλλά.
Έχω απόλυτα σαφείς απόψεις σε αυτά τα θέματα.
Και ξέρω να διαχωρίζω τις καταστάσεις.
Αν έχεις οποιαδήποτε απορία, μπορείς να την γράψεις και θα σου απαντήσω με σαφήνεια.
Μετά θα σου κάνω κι εγώ κάποιες ερωτήσεις και πρέπει να κάνεις το ίδιο.
Πάρε τον χρόνο σου και τα λέμε αύριο. Καληνύχτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν έχω απορίες για εσένα γαλή στα πολιτικά, είσαι αριστοκράτισσα, μπλε μέχρι το κόκκαλο.
Εχει και δευτερη πράξη η επεσε αυλαια;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
επόμενη εννοείς, όχι δεύτερη. Η δεύτερη ήταν το 2011 περίπου, έχουν περάσει αρκετές απο τότε. Πάντως έχει και επόμενη, έφεση, ίσως πανηγυρική αθώωση και επιτέλους αναγνώριση ότι απλά ήταν άτυχος, οι παρέες έφταιγαν.
Πολυ αργα για επεξεργασία, εχει ηδη καταγραφεί και σταλεί στην διαχείριση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ