Τα ίδια σκατά είσαι με αυτόν οποτε καληνύχτα.Pirate7G έγραψε: 27 Φεβ 2019, 17:47Λευκός Λύκος έγραψε: 27 Φεβ 2019, 17:22Ο εσμός των ναζιστών που λες,δεν ξεπούλησε καμιά Μακεδόνια.Εντάξει;Ενώ ο Καμμένος που ΨΗΦΙΣΕΣ και έγλυφες τα αρχίδια του για το πόσο καλός είναι την ξεπούλησε.Κατάλαβες γιατί λεω ότι δεν έχεις ιχνος ντροπής;oldjedi έγραψε: 26 Φεβ 2019, 23:14
![]()
Απο ποτε , αγαπητε , εγινες κριτης για το ποιος εχει ντροπη και ποιος οχι ;;
Οταν εσυ δεν ντρεπεσαι για το οτι υποστηριζεις εναν εσμο ναζιστων , εχεις την εντυπωση οτι μπορεις να κρινεις εμενα ;;
![]()
Άτομα σαν και εσένα,με αυτήν την νοοτροπία,οδήγησαν την χώρα στα σκατά.
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που βγάζεις και γλώσσα σήμερα.
Μία χαρά στα λέει. Και σε ενοχλει τόσο που αναγκάζεσαι να φτιάχνεις παραμυθάκια τύπου "ξεπούλημα της Μακεδονιας", για να βρεις κάτι να ανταπαντησεις.
Η ντροπή είναι όλη και μόνο δική σου, ως ψηφοφόρος του χιτλερικό εμετού που υποστηρίζεις.
Ως χιτλερικός, σε αυτήν την χώρα, έχεις λάθος εντύπωση αν νομίζεις ότι μπορείς να κρίνεις τον οποιονδήποτε.
Ακομα κι η ΝΔ μπροστά σας, ακόμα κι ο ψεύτης ο Βελόπουλος είναι αγγελουδια μπροστά σας.
Μιλάνε όλοι, μιλάνε κι οι χιτλερικοι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυριάκος Βελόπουλος
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: Κυριάκος Βελόπουλος
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Όχι ο Βελήογλου. Τους έγλειφε και τους έστειλε στο Ξυνό Νερό να πουν Βούλγαρους τους κατοίκους. Μου έγραφαν σε κασέτες την εκπομπή του και την άκουγα το βράδυ αλλά δεν κράτησα εκείνη που αποκάλεσε τους Χρυσαυγίτες ''καλά παιδιά''.Pirate7G έγραψε: 27 Φεβ 2019, 17:47 Μία χαρά στα λέει. Και σε ενοχλει τόσο που αναγκάζεσαι να φτιάχνεις παραμυθάκια τύπου "ξεπούλημα της Μακεδονιας", για να βρεις κάτι να ανταπαντησεις.
Η ντροπή είναι όλη και μόνο δική σου, ως ψηφοφόρος του χιτλερικό εμετού που υποστηρίζεις.
Ως χιτλερικός, σε αυτήν την χώρα, έχεις λάθος εντύπωση αν νομίζεις ότι μπορείς να κρίνεις τον οποιονδήποτε.
Ακομα κι η ΝΔ μπροστά σας, ακόμα κι ο ψεύτης ο Βελόπουλος είναι αγγελουδια μπροστά σας.
Όσο για τους οπαδούς του κόμματος που έχει στην ηγεσία του Νεοναζί, είναι αποτέλεσμα της κρίσης ότι ξεμύτισαν. Και αποτέλεσμα της πολιτικής της Γερμανάις. Αν δεν έβαζε τον Καρατζαφέρη να ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο, τώρα η Χρυσή Αυγή θα είχε το κανονικό της ποσοστό 0.2% και ο Golden θα έκανε άλλη δουλειά.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Αφού είσαι άσχετος με αυτά, τι μιλάς;brb και tyt έγραψε: 27 Φεβ 2019, 17:54Όχι ο Βελήογλου. Τους έγλειφε και τους έστειλε στο Ξυνό Νερό να πουν Βούλγαρους τους κατοίκους. Μου έγραφαν σε κασέτες την εκπομπή του και την άκουγα το βράδυ αλλά δεν κράτησα εκείνη που αποκάλεσε τους Χρυσαυγίτες ''καλά παιδιά''.Pirate7G έγραψε: 27 Φεβ 2019, 17:47 Μία χαρά στα λέει. Και σε ενοχλει τόσο που αναγκάζεσαι να φτιάχνεις παραμυθάκια τύπου "ξεπούλημα της Μακεδονιας", για να βρεις κάτι να ανταπαντησεις.
Όσο για τους οπαδούς του κόμματος που έχει στην ηγεσία του Νεοναζί, είναι αποτέλεσμα της κρίσης ότι ξεμύτισαν. Και αποτέλεσμα της πολιτικής της Γερμανάις. Αν δεν έβαζε τον Καρατζαφέρη να ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο, τώρα η Χρυσή Αυγή θα είχε το κανονικό της ποσοστό 0.2% και ο Golden θα έκανε άλλη δουλειά.
Πως ακριβώς έβαζε ο γυφτοβελοπουλος τους ΧΑυγιτες να πάνε στο ξυνό νερό; Στην σκληροπυρηνική ΧΑ της δεκαετίας του 90' θα έδινε εντολές ο... βελόπουλος; Αυτά που γράφεις είναι για να γελάνε και οι πέτρες
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Το 1998 πρέπει να έγινε. Είχες γεννηθεί τότε;ΓΕΣΑΡ έγραψε: 27 Φεβ 2019, 17:58 Αφού είσαι άσχετος με αυτά, τι μιλάς;
Πως ακριβώς έβαζε ο γυφτοβελοπουλος τους ΧΑυγιτες να πάνε στο ξυνό νερό; Στην σκληροπυρηνική ΧΑ της δεκαετίας του 90' θα έδινε εντολές ο... βελόπουλος; Αυτά που γράφεις είναι για να γελάνε και οι πέτρες
Και να απαντήσεις αν δέχεσαι ότι η χούντα ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕ το δημόσιο χρέος σαν αριθμό σύμφωνα με το βίντεο που έβαλες.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Άτομα σαν τον Βελοπουλο,μέχρι το 2010-2011 δεν τολμούσαν να περάσουν απο τα γραφεια όυτε καταλαθος.Πόσο μάλλον το 1998 που λεει και μπετυςΓΕΣΑΡ έγραψε: 27 Φεβ 2019, 17:58Αφού είσαι άσχετος με αυτά, τι μιλάς;brb και tyt έγραψε: 27 Φεβ 2019, 17:54Όχι ο Βελήογλου. Τους έγλειφε και τους έστειλε στο Ξυνό Νερό να πουν Βούλγαρους τους κατοίκους. Μου έγραφαν σε κασέτες την εκπομπή του και την άκουγα το βράδυ αλλά δεν κράτησα εκείνη που αποκάλεσε τους Χρυσαυγίτες ''καλά παιδιά''.Pirate7G έγραψε: 27 Φεβ 2019, 17:47 Μία χαρά στα λέει. Και σε ενοχλει τόσο που αναγκάζεσαι να φτιάχνεις παραμυθάκια τύπου "ξεπούλημα της Μακεδονιας", για να βρεις κάτι να ανταπαντησεις.
- Golden Age
Του έχω απαντήσει 500 φορές, αλλά βάζει συνεχώς την ίδια κασσέτα για να λασπολογεί, όπως κάνει ως συνήθως.Λευκός Λύκος έγραψε: 27 Φεβ 2019, 18:08Άτομα σαν τον Βελοπουλο,μέχρι το 2010-2011 δεν τολμούσαν να περάσουν απο τα γραφεια όυτε καταλαθος.Πόσο μάλλον το 1998 που λεει και μπετυςΓΕΣΑΡ έγραψε: 27 Φεβ 2019, 17:58Αφού είσαι άσχετος με αυτά, τι μιλάς;brb και tyt έγραψε: 27 Φεβ 2019, 17:54
Όχι ο Βελήογλου. Τους έγλειφε και τους έστειλε στο Ξυνό Νερό να πουν Βούλγαρους τους κατοίκους. Μου έγραφαν σε κασέτες την εκπομπή του και την άκουγα το βράδυ αλλά δεν κράτησα εκείνη που αποκάλεσε τους Χρυσαυγίτες ''καλά παιδιά''.
Το '98 στο Ξινό Νερό είχε πάει όλος ο "χώρος" σε διαμαρτυρία ενάντια στην επιδίωξη φιλοσκοπιανών κύκλων περιοχής να αποκαλθηλώσουν άγλαμ ενός Ήρωα Μακεδονομάχου.
Ο Βελόπουλος που με τις εκπομπές του ασχολούντνα με αυτά τα θέματα, είχε στείλει και αυτός, όπως και διάφορα κανάλια, ρεπόρτερ να καλύψει δημοσιογραφικά την κινητοποίηση.
Αυτό το γεγονός το πήρε ο αρχιλασπούρας και το παρουσιάζει σαν "αποστολή της ΧΑ απο τον Βελόπουλο".
Μου έγραφαν σε κασέτες την εκπομπή του και την άκουγα το βράδυ
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Το 1996 ήταν; άρα το άλλο ναζάκι δεν είχει γεννηθεί.Golden Age έγραψε: 27 Φεβ 2019, 18:18 Του έχω απαντήσει 500 φορές, αλλά βάζει συνεχώς την ίδια κασσέτα για να λασπολογεί, όπως κάνει ως συνήθως.
Το '98 στο Ξινό Νερό είχε πάει όλος ο "χώρος" σε διαμαρτυρία ενάντια στην επιδίωξη φιλοσκοπιανών κύκλων περιοχής να αποκαλθηλώσουν άγλαμ ενός Ήρωα Μακεδονομάχου.
Ο Βελόπουλος που με τις εκπομπές του ασχολούντνα με αυτά τα θέματα, είχε στείλει και αυτός, όπως και διάφορα κανάλια, ρεπόρτερ να καλύψει δημοσιογραφικά την κινητοποίηση.
Σου έχω πει ότι πήρε κάποιος τηλέφωνο ''στον αέρα'' στον Βελήογλου και του είπε τι γίνεται στο Ξυνό Νερό και μετά δυο-τρεις μέρες πήγαν εκεί Χρυσαυγίτες περικυκλωμένοι από αστυνομικούς για να τους προστατεύσουν. Ο Βελήογλου έδειξε βίντεο.
Τάδε έφη ο οπαδός των ορφανών του Γκαίμπελς. Δεν έδειξε τίποτα σχετικό άλλο κανάλι.Golden Age έγραψε: 27 Φεβ 2019, 18:18 Αυτό το γεγονός το πήρε ο αρχιλασπούρας και το παρουσιάζει σαν "αποστολή της ΧΑ απο τον Βελόπουλο".
- Golden Age
Κι εγώ σου ξαναλέω ότι δεν ασχολούνταν μόνο ο Βελόπουλος. Το θέμα το είχαν αναδείξει τα εθνικσιτικά έντυπα την ίδια εποχή. Τα περι "προστατεύουν" είναι μπούρδες. Ούτε το '98 προστάτευαν κανέναν, ούτε το 2008, όπου και κατέτεθη στεφάνι στη Μνήμη του Ήρωος Παπαπέτρου.brb και tyt έγραψε: 27 Φεβ 2019, 18:24
Το 1996 ήταν; άρα το άλλο ναζάκι δεν είχει γεννηθεί.
Σου έχω πει ότι πήρε κάποιος τηλέφωνο ''στον αέρα'' στον Βελήογλου και του είπε τι γίνεται στο Ξυνό Νερό και μετά δυο-τρεις μέρες πήγαν εκεί Χρυσαυγίτες περικυκλωμένοι από αστυνομικούς για να τους προστατεύσουν. Ο Βελήογλου έδειξε βίντεο.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Βρε αγλαέ, μόλις πήραν τηλέφωνο στην εκπομπή του Βελήογλου για το Ξυνό Νερό, πήγε εκεί η Χρυσή Αυγή. Τι δεν καταλαβαίνεις; Και σου είπαν ψέματα ότι έδειξαν άλλα κανάλια το γεγονός. Ξαναρώτα να σου πουν την αλήθεια.Golden Age έγραψε: 27 Φεβ 2019, 18:27Κι εγώ σου ξαναλέω ότι δεν ασχολούνταν μόνο ο Βελόπουλος. Το θέμα το είχαν αναδείξει τα εθνικσιτικά έντυπα την ίδια εποχή. Τα περι "προστατεύουν" είναι μπούρδες. Ούτε το '98 προστάτευαν κανέναν, ούτε το 2008.brb και tyt έγραψε: 27 Φεβ 2019, 18:24
Το ξέρεις οτι είσαι ρόμπα, όταν ακόμα και ο Καρατζαφέρης μπορεί να σε κρεμάει στα μανταλάκια.
Από το 10 και μετά.
Απολαύστε υπεύθυνα, ΜΗ πίνετε ή τρώτε όταν τον βλέπετε, γιατί θα καταλήξει στην οθόνη σας.
Εγώ σας προειδοποίησα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Golden Age
Τη μία λες ότι πήγαν 2-3 μήνες μετά, τώρα λες ότι πήγαν αμέσως. Μεθυσμένος γράφεις; Ή απλά λες συστηματικά ψέμματα; Εγώ πιστεύω το 2ο. Τα εθνικστικά έντυπα της εποχής είχαν αναδείξει την όλη ιστορία.brb και tyt έγραψε: 27 Φεβ 2019, 18:30Βρε αγλαέ, μόλις πήραν τηλέφωνο στην εκπομπή του Βελήογλου για το Ξυνό Νερό, πήγε εκεί η Χρυσή Αυγή. Τι δεν καταλαβαίνεις; Και σου είπαν ψέματα ότι έδειξαν άλλα κανάλια το γεγονός. Ξαναρώτα να σου πουν την αλήθεια.Golden Age έγραψε: 27 Φεβ 2019, 18:27Κι εγώ σου ξαναλέω ότι δεν ασχολούνταν μόνο ο Βελόπουλος. Το θέμα το είχαν αναδείξει τα εθνικσιτικά έντυπα την ίδια εποχή. Τα περι "προστατεύουν" είναι μπούρδες. Ούτε το '98 προστάτευαν κανέναν, ούτε το 2008.brb και tyt έγραψε: 27 Φεβ 2019, 18:24
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Μέρες ρε. 14 Φεβρουαρίου ήταν. Ρώτα να σου πούνε.Golden Age έγραψε: 27 Φεβ 2019, 20:11 Τη μία λες ότι πήγαν 2-3 μήνες μετά, τώρα λες ότι πήγαν αμέσως. Μεθυσμένος γράφεις; Ή απλά λες συστηματικά ψέμματα; Εγώ πιστεύω το 2ο. Τα εθνικστικά έντυπα της εποχής είχαν αναδείξει την όλη ιστορία.
Λευκός Λύκος έγραψε: 27 Φεβ 2019, 17:53Τα ίδια σκατά είσαι με αυτόν οποτε καληνύχτα.Pirate7G έγραψε: 27 Φεβ 2019, 17:47Λευκός Λύκος έγραψε: 27 Φεβ 2019, 17:22
Ο εσμός των ναζιστών που λες,δεν ξεπούλησε καμιά Μακεδόνια.Εντάξει;Ενώ ο Καμμένος που ΨΗΦΙΣΕΣ και έγλυφες τα αρχίδια του για το πόσο καλός είναι την ξεπούλησε.Κατάλαβες γιατί λεω ότι δεν έχεις ιχνος ντροπής;
Άτομα σαν και εσένα,με αυτήν την νοοτροπία,οδήγησαν την χώρα στα σκατά.
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που βγάζεις και γλώσσα σήμερα.
Μία χαρά στα λέει. Και σε ενοχλει τόσο που αναγκάζεσαι να φτιάχνεις παραμυθάκια τύπου "ξεπούλημα της Μακεδονιας", για να βρεις κάτι να ανταπαντησεις.
Φιλιά
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Ο ΛΛ, από ό,τι έχω δει να γράφει, ήταν εκεί πολύ πριν την κρίση. Είναι πραγματικός χρυσαυγίτης. Ο άλλος είναι είναι απλά υπάλληλος. Και κακός κιόλας.brb και tyt έγραψε: 27 Φεβ 2019, 17:54Όχι ο Βελήογλου. Τους έγλειφε και τους έστειλε στο Ξυνό Νερό να πουν Βούλγαρους τους κατοίκους. Μου έγραφαν σε κασέτες την εκπομπή του και την άκουγα το βράδυ αλλά δεν κράτησα εκείνη που αποκάλεσε τους Χρυσαυγίτες ''καλά παιδιά''.Pirate7G έγραψε: 27 Φεβ 2019, 17:47 Μία χαρά στα λέει. Και σε ενοχλει τόσο που αναγκάζεσαι να φτιάχνεις παραμυθάκια τύπου "ξεπούλημα της Μακεδονιας", για να βρεις κάτι να ανταπαντησεις.
Αν ήταν στο χέρι του ΛΛ, ο άλλος δεν έγραφε τώρα εδώ.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
-