για να κάνεις κρύα, κάνεις τη ζεστή πιο πηχτή, την αφήνεις να κρυώσει και μετά αραιώνεις με γάλα και βάζεις και παγάκια.Belladonna έγραψε: 26 Φεβ 2019, 23:56Καλά, αυτό πρέπει να είναι τουρμπο (γκανάζ έμαθα από τις εκπομπές ότι λέγεται)Κουρκούας έγραψε: 25 Φεβ 2019, 22:57 Το βασικό: μία καλή μπάρα σοκολάτας τουλάχιστον 70% κακάο. Την ψιλοκόβεις και τη ρίχνεις σε ζεστό γάλα με λίγο νερό (και αν θες ζάχαρη). Περίπου μισο λίτρο υγρό για 100 γρ σοκολάτα για δυο άτομα. Δοκιμάζεις να βάλεις μυρωδικά κατά προτίμηση, εμένα μ' αρέσει τσίλι.
εναλλακτικά, μπορείς να βάλεις τη ζεστή σοκολάτα σε παγοθήκη και να την έχεις ως παγάκια....