Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 26 Φεβ 2019, 23:11
πες στον Άγιο ότι
με σορτσάκια,κολάν και μίνι μόνο μπουτάκια δειχνουμε,άντε και κωλαράκι.
τα μεμέ θέλουν και ντεκολτέ για να δειχθούν.
Μόνο με σορτς φαίνονται τα πάντα, πλην του εφήβαιου και των οπισθίων.
Gherschaagk έγραψε: 26 Φεβ 2019, 23:01
Δεν έχω καταναλωτικό καρντιά μου. Το δαχτυλίδι όμως θα το πάρω.
Πάρε ένα επάργυρο βραχιόλι για τους ρευματισμούς, βρε φίλε, και άσε τα κατασκευάσματα του διαβόλου.
Εξάλλου το χρυσό είναι μπανάλ πλέον. Δε ζούμε στο Μπρονξ των 80ς.
Το έχει και σε ασημί. Δεν μου ξεφεύγει φίλος. Θα γίνει δικό μου και θα το τοποθετώ και θα χαίρομαι.
Ντροπή! Να ήταν σε σκούρο μπλε τουλάχιστον, να απέδιδε ένα κύρος.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 26 Φεβ 2019, 23:11
πες στον Άγιο ότι
με σορτσάκια,κολάν και μίνι μόνο μπουτάκια δειχνουμε,άντε και κωλαράκι.
τα μεμέ θέλουν και ντεκολτέ για να δειχθούν.
Μόνο με σορτς φαίνονται τα πάντα, πλην του εφήβαιου και των οπισθίων.
Gherschaagk έγραψε: 25 Φεβ 2019, 23:43
Όχι δεν είναι ακραίο το σενάριο.
Εδώ οι άλλοι κάνανε δεύτερο, δεν ήταν ότι δεν ξέρανε και τους έτυχε, το θέλανε. Κι ο ευτυχής πατέρας για να μην φορτώνεται τα παιδιά έχει δουλειά και το ΣουΚού. Και τον δεκαπενταύγουστο δούλευε. Γενικά μετά τα παιδιά πολλή δουλειά....
Δεν τα έκανε μόνη της τα παιδιά η άλλη ούτε το ένα ούτε το άλλο. Δεν ήρθαν εύκολα. Προσπαθούσαν 3 χρόνια πλας.