!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καλό παιδί, αλλά χαζό

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
mec

Καλό παιδί, αλλά χαζό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Σας έτυχε ποτέ να μπλέξετε με κάποιον χαζό και να μην μπορείτε να ξεμπλέξετε; Εγώ έμπλεξα με τον Φαφάση (το αντίστοιχο ελληνικό θα ήταν κάτι σε Φούλης).

Τον γνώρισα σε ένα οικονομικό φόρουμ πριβέ, οπου ψαχνόταν να κάνει ένα φόρουμ ως digital nomad και δεν ήξερε. Του λέω βάλε bbpress κι αν ζοριστείς ξαναρώτα. Ε λοιπον δεν σταμάτησε να ρωτάει ακόμα και πράγματα που θα μπορούσε να ψάξει μόνος του και στο τέλος κουράστηκα, αλλά βγήκε κάτι πολύ καλό, γιατί τον βοήθησα και στο design (css). Έλειψα για κάποιες μέρες κι όταν γυρνάω, τίγκα το inbox στα πιμί. Διάφοροι τύποι που με ρωτάγαν πώς να κάνουν φόρουμ. Την ψιλιάζομαι τη δουλειά και πάω στο profile του, οπού βλέπω ανακοίνωση: «Λόγω έλλειψης χρόνου, λυπάμαι που δεν μπορώ να σας βοηθήσω για δημιουργία φόρουμ και σας παραπέμπω στο συνάδελφο (λινκ προς το profile μου). Ευχαριστώ.» :smt005:

Τις επόμενες μέρες ανοίγει ένα νήμα όπου ψαχνόταν για φορολογικά μοντάζ για να παρακάμψει το γαλλικό νόμο κι είχε καταλήξει σε κάτι τελείως βλακώδες. Κάθομαι σαν ηλίθιος και του εξηγώ το νόμο, μια ερμηνεία που θα μπορούσε να βρει ψάχνοντας σε φορολογικά sites μέσω google. Δεν με πιστεύει κι απευθύνεται σε έναν φοροτεχνικό ο οποίος του γραφει ακριβώς τα ίδια. Αντί να το παραδεχτεί, δημοσιεύει την απάντηση του φοροτεχνικού και βάζει από κάτω δύο λινκς, ένα για paypal κι ένα για bitcoin με μια ανακοίνωση:
«Έχουμε επιτέλους μία επίσημη απάντηση που θα βοηθήσει πολλούς. Σας παρακαλώ συμβάλετε για τα έξοδα έρευνας 55Ε. Δώστε 5, 10 ευρώ, ο,τι μπορεί ο καθένας. Εκτός αν νομίζετε ότι είμαι ο μοντέρνος σκλάβος σας που δουλεύει δωρεάν και δεν νοιάζεστε για το αν έχει σπίτι να κοιμηθεί ή κάτι να φάει.»
«Είσαι καλά που πετάς τα λεφτά σου και θες να τσοντάρουμε κιόλας», ποστάρω.
«Μα εγώ ξοδεύτηκα, εντάξει όποιος θέλει», απαντάει.
Δυο μέρες μετά στέλνει πιμι «Πιστεύεις ότι το μοντάζ που έκανα για Μάλτα είναι καλό;» «Στείλε μου 55Ε και θα σου πω» του απαντάω. :smt005:

Σήμερα, ύστερα από μέρες που είχα να μπω, ξαναβρίσκω το inbox γεμάτο πιμί από άτομα που ενδιαφέρονται να φτιάξουν επιχείρηση στο Αγιον Όρος. Έχει δημοσιεύει ο παπάρας ένα άρθρο που λέει ότι το Αγιον Όρος είναι offshore χώρα, όπου αναπαράγει κάτι πληροφορίες του 2003 ενός φοροτεχνικού από Λωζάνη που μιλάει για ιδιαίτερο φορολογικό καθεστώς κι έχει βάλει ένα υστερόγραφο «Περιμένουμε με αγωνία τον Έλληνα συνάδελφό μας να επιβεβαιώσει». :smt005:
Ορέστης 35

Re: Καλό παιδί, αλλά χαζό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Χαχαχα! Ψεκασμενος
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Εννοειται οτι ειναι πιο ευκολο να σου λεει καποιος τι να κανεις απο το να προσπαθεις μονος σου. Ετσι μπλεκουμε εμειςπου θελουμε να βοηθαμε.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

τα θελει και ο πωπος σου...
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

:smt005: :smt005: :smt005:
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
Isomnia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isomnia »

Νομίζω ότι το έθεσες ανάποδα: "χαζό παιδί, αλλά καλό" :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Isomnia την 08 Μάιος 2018, 11:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Χαζο ναι, το καλο δεν βλεπω με αυτα που γραφεις
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

έτσι είναι. στις δουλειές πάντα θα υπάρχουν αυτοι οι τυποι, που στρωνουν τους αλλους να ψαξουν και να βρουν λυσεις γιατι απλα οι ιδιοι είτε βαριουνται, είτε δεν εχουν την νοηση να το κανουν.

για να σου φορτωσει πάντως εξτρα δουλεια και να δινεις πληροφοριες σε τριτους, μια χαρα δουλεψε το μυαλο του (για να την αποφυγει ο ιδιος)

δεν ειναι χαζοι, τεμπέληδες ειναι.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Αυτός είναι χαζός; Σε έπιασε 3 φορές κότσο να του κάνεις τη δουλειά και τον λες και χαζό;
ΛοΛ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

To έχω πάθει σε φόρουμ για μετανάστευση που χωρίς ιδιαίτερο λόγο πήγα κι έγραψα την ιστορία μου με λεπτομέρειες, λινκ στις αιτήσεις με εξηγήσεις και συμβουλές μπας και βοηθήσω κάποιον που ήταν σε παρόμοια θέση με εμένα. Ολόκληρο σεντόνι, και μετά επειδή ήταν φόρουμ απάντησα κι ένα σωρό ερωτήσεις από κάτω.

Τις επόμενες μέρες τίγκα το πμ. Εκεί ήταν δύο περιπτώσεις, οι μισοί βασικά αγνόησαν εντελώς ό,τι έγραφα και με ρωτάγανε αν μπορώ "να τους κάνω πρόσκληση". Του εξηγώ ότι αυτό ήταν το '70 και τώρα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, και η απάντηση ήταν βασικά "ναι οκ, αλλά κάνε μου εσύ μια πρόσκληση, γιατί ξηγιέσαι έτσι και δε μου κάνεις πρόσκληση".

Οι άλλοι μισοί βασικά θέλανε να μπω εγώ στα λινκ που έβαλα, να διαβάσω τα πάντα που αφορούν την υποπερίπτωσή τους (τα οποία αλλάζουν συνέχεια), να τους πώ τι να κάνουνε και μετά ίσως να έμπαιναν στον κόπο να γράψουν την αίτηση αλλά δεν ξέρουν καλά αγγλικά και ίσως χρειαστούν βοήθεια. Σε μια στιγμή μαλακίας αποφάσισα να το κάνω για έναν, έφαγα 2-3 μέρες να ψάχνω, του το έφτασα στο 99% και γυρνάει και μου λέει ότι τα παρατάει γιατί είναι πολύ δύσκολο. Οκ.

Την επόμενη μέρα ξεκινάει συζήτηση στο φόρουμ "οι Έλληνες της Αυστραλίας δε βοηθάνε".

Από τότε όποιος με ρωτάει του λέω να πάει Γερμανία.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

γερμανια δεν ειναι ο Καβαλιέρε;

δώσε το νικ του για βοήθεια

:smt005:

(θα με σφάξει ο καβαλιερε τώρα :003: )
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Chilloutbuddy έγραψε: 08 Μάιος 2018, 11:55 To έχω πάθει σε φόρουμ για μετανάστευση που χωρίς ιδιαίτερο λόγο πήγα κι έγραψα την ιστορία μου με λεπτομέρειες, λινκ στις αιτήσεις με εξηγήσεις και συμβουλές μπας και βοηθήσω κάποιον που ήταν σε παρόμοια θέση με εμένα. Ολόκληρο σεντόνι, και μετά επειδή ήταν φόρουμ απάντησα κι ένα σωρό ερωτήσεις από κάτω.

Τις επόμενες μέρες τίγκα το πμ. Εκεί ήταν δύο περιπτώσεις, οι μισοί βασικά αγνόησαν εντελώς ό,τι έγραφα και με ρωτάγανε αν μπορώ "να τους κάνω πρόσκληση". Του εξηγώ ότι αυτό ήταν το '70 και τώρα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, και η απάντηση ήταν βασικά "ναι οκ, αλλά κάνε μου εσύ μια πρόσκληση, γιατί ξηγιέσαι έτσι και δε μου κάνεις πρόσκληση".

Οι άλλοι μισοί βασικά θέλανε να μπω εγώ στα λινκ που έβαλα, να διαβάσω τα πάντα που αφορούν την υποπερίπτωσή τους (τα οποία αλλάζουν συνέχεια), να τους πώ τι να κάνουνε και μετά ίσως να έμπαιναν στον κόπο να γράψουν την αίτηση αλλά δεν ξέρουν καλά αγγλικά και ίσως χρειαστούν βοήθεια. Σε μια στιγμή μαλακίας αποφάσισα να το κάνω για έναν, έφαγα 2-3 μέρες να ψάχνω, του το έφτασα στο 99% και γυρνάει και μου λέει ότι τα παρατάει γιατί είναι πολύ δύσκολο. Οκ.

Την επόμενη μέρα ξεκινάει συζήτηση στο φόρουμ "οι Έλληνες της Αυστραλίας δε βοηθάνε".

Από τότε όποιος με ρωτάει του λέω να πάει Γερμανία.
εχεις καμια ιδεα τι διαδικασια χρειαζεται για να κατεβεις αυστραλια? :003:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

alekhine έγραψε: 08 Μάιος 2018, 12:57 εχεις καμια ιδεα τι διαδικασια χρειαζεται για να κατεβεις αυστραλια? :003:
Βεβαίως, το πρώτο βήμα είναι πας στη Γερμανία :003:
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Chilloutbuddy έγραψε: 08 Μάιος 2018, 11:55 Την επόμενη μέρα ξεκινάει συζήτηση στο φόρουμ "οι Έλληνες της Αυστραλίας δε βοηθάνε".
:lol:
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Chilloutbuddy έγραψε: 08 Μάιος 2018, 13:01 Βεβαίως, το πρώτο βήμα είναι πας στη Γερμανία :003:
:smt005:
σε είχα ρωτήσει κι εγώ κάποτε
δεν ήξερα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”