Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 05 Μάιος 2018, 22:32enaon έγραψε: 05 Μάιος 2018, 22:21
πάντως το μόνο σίγουρο είναι οτι τα σουβλάκια εκεί ήταν πάμφθηνα, τσιφούτι, έπρεπε να αφήσεις 10 ευρώ.![]()
Δεν θα με πείραζε και να του άφηνα τα ρέστα απο €20, αλλά ηταν η καχυποψία και ο αφιλόξενος, μη-ευγενικός τρόπος που με αντιμετώπισε σαν πελάτη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντρέπεστε να χρησιμοποιείτε τα χάλκινα;
Re: Ντρέπεστε να χρησιμοποιείτε τα χάλκινα;
Εννοείται πως οχι. Σκύβω και το παίρνω κανονικά. Το θεωρώ τύχηvagabondo έγραψε: 05 Μάιος 2018, 22:01 Βλέπετε χάλκινο στον δρόμο, ντρέπεστε να σκύψετε και να το πάρετε;![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ναι αλλά εγώ δεν κολλάω στο πώς πληρώνεις, αλλά στο πώς τα έχεις στην κατοχή σου εξαρχής, ώστε μετά να πληρώσεις.Custom_F έγραψε: 05 Μάιος 2018, 22:32 Νομίζω πως έκανα ξεκάθαρο ότι δε μιλάω να πληρώσεις ένα μεγάλο ποσό. Το πολύ να πάρεις κάτι μέχρι ευρώ, Αντε δύο αν έχει κ πεντάλεπτα.
δεν καταφέρνω να τα μαζέψω, για παλιά που είχα μηχανή δεν το συζητάω καν, απλά τα άφηνα. Μετά που πήρα αυτοκίνητο, έβαλα μαξιλαράκι στην θέση στο χειρόφρενο για να μην κάνουν θόρυβο και τα έβαζα εκεί, μετά σταμάτησαν και στα φανάρια να τα δέχονται τα παιδιά, και σταμάτησα και εγώ να τα παίρνω.
Όταν ήμουν μικρός έχανα χρήματα που και πού, στην αρχή στεναχωριόμουνα πολύ, τελικά με βοήθησε. Τώρα σκέφτομαι οτι χάνω ένα ευρώ τον μήνα κατα λάθος και ας μην το χάνω, και έτσι μπορώ να μην μαζέψω 100 λεπτάκια, είναι το ίδιο.
σκέψου το και έτσι, δεν αξίζει να φας 3 τσίχλες λιγότερο τον μήνα ώστε να μην ασχολείσαι με όλα αυτά, δεν είναι πιο απλή η ζωή έτσι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 05 Μάιος 2018, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Βινόσαυρος
το να το πάρεις έτσι;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Βινόσαυρος
τι ντροπη !Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 05 Μάιος 2018, 22:14Σκυβω και τα μαζεύω.vagabondo έγραψε: 05 Μάιος 2018, 22:01 Βλέπετε χάλκινο στον δρόμο, ντρέπεστε να σκύψετε και να το πάρετε;![]()
Οι μόνες φορές που δεν τα μάζεψα ήταν οταν υπηρχαν βρωμιές/ακαθαρσίες/ορυκτελαια/πισα κλπ
Δεν με εμπόδισε ποτέ το ότι με έβλεπαν οταν τα μάζευα.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Γιατί «ντροπή» ;Βινόσαυρος έγραψε: 05 Μάιος 2018, 22:41τι ντροπη !Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 05 Μάιος 2018, 22:14Σκυβω και τα μαζεύω.vagabondo έγραψε: 05 Μάιος 2018, 22:01 Βλέπετε χάλκινο στον δρόμο, ντρέπεστε να σκύψετε και να το πάρετε;![]()
Οι μόνες φορές που δεν τα μάζεψα ήταν οταν υπηρχαν βρωμιές/ακαθαρσίες/ορυκτελαια/πισα κλπ
Δεν με εμπόδισε ποτέ το ότι με έβλεπαν οταν τα μάζευα.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Εγώ μέχρι 5λεπτο
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ναι γιατί το βρίσκεις. Δε στο δίνει κάποιος πχ σε ρέστα.Όπως και κλειδάκια άμα βρίσκω στο δρόμο τα παίρνω
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ηράκλειτος
- †
Και εγώ το παίρνω για γούρι αλλά αυτό το Σκύβω και το παίρνω κανονικά. μου ακούγεται κάπως.
God.exe is missing. Universe will restart.
Αφού αυτό ρωτούσεΗράκλειτος έγραψε: 05 Μάιος 2018, 22:46 Και εγώ το παίρνω για γούρι αλλά αυτό το Σκύβω και το παίρνω κανονικά. μου ακούγεται κάπως.
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλε ο, τι θέλει ας κάνει ο καθένας. Απλώς μου κάνει εντύπωση αυτή η απαξίωση.enaon έγραψε: 05 Μάιος 2018, 22:40ναι αλλά εγώ δεν κολλάω στο πώς πληρώνεις, αλλά στο πώς τα έχεις στην κατοχή σου εξαρχής, ώστε μετά να πληρώσεις.Custom_F έγραψε: 05 Μάιος 2018, 22:32 Νομίζω πως έκανα ξεκάθαρο ότι δε μιλάω να πληρώσεις ένα μεγάλο ποσό. Το πολύ να πάρεις κάτι μέχρι ευρώ, Αντε δύο αν έχει κ πεντάλεπτα.
δεν καταφέρνω να τα μαζέψω, για παλιά που είχα μηχανή δεν το συζητάω καν, απλά τα άφηνα. Μετά που πήρα αυτοκίνητο, έβαλα μαξιλαράκι στην θέση στο χειρόφρενο για να μην κάνουν θόρυβο και τα έβαζα εκεί, μετά σταμάτησαν και στα φανάρια να τα δέχονται τα παιδιά, και σταμάτησα και εγώ να τα παίρνω.
Όταν ήμουν μικρός έχανα χρήματα που και πού, στην αρχή στεναχωριόμουνα πολύ, τελικά με βοήθησε. Τώρα σκέφτομαι οτι χάνω ένα ευρώ τον μήνα κατα λάθος και ας μην το χάνω, και έτσι μπορώ να μην μαζέψω 100 λεπτάκια, είναι το ίδιο.
Βασικά τα πιο πολλά είναι απτά κοινόχρηστα που μου τα φέρνουν ακριβώς κ γω αλλαζω τα χάλκινα με μεγαλύτερα νομίσματα για να μη μαζεύονται στα κοινόχρηστα.
Παλιοκοριτσο!Naida έγραψε: 05 Μάιος 2018, 22:48Αφού αυτό ρωτούσεΗράκλειτος έγραψε: 05 Μάιος 2018, 22:46 Και εγώ το παίρνω για γούρι αλλά αυτό το Σκύβω και το παίρνω κανονικά. μου ακούγεται κάπως.
![]()
![]()
Αλήθεια λέω. Γιατί με κάνετε έτσι εμένα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
σου είπα, το καταλαβαίνω μία χαρά αν τα έχεις, αν είχα θα το έκανα άνετα, δεν βλέπω καμία ντροπή, αλλά δεν είναι πρακτικό να τα μαζεύεις νομίζω αν είσαι αγοράκι, αν είσαι και πρωτοδεσμίτης δεν βγάζει νόημα για έργο/απόδοση η πράξη ;)Custom_F έγραψε: 05 Μάιος 2018, 22:49 Καλε ο, τι θέλει ας κάνει ο καθένας. Απλώς μου κάνει εντύπωση αυτή η απαξίωση.
Βασικά τα πιο πολλά είναι απτά κοινόχρηστα που μου τα φέρνουν ακριβώς κ γω αλλαζω τα χάλκινα με μεγαλύτερα νομίσματα για να μη μαζεύονται στα κοινόχρηστα.
σου έχω ένα νήμα, τίμησε το
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 05 Μάιος 2018, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 94 Απαντήσεις
- 3028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 46 Απαντήσεις