Συμφωνώ. Ο μέσος ραγιάς νεοέλληνας είναι θρασύδειλος. Κάνει μαγκίες και τσαμπουκάδες όταν ξέρει ότι τον παίρνει. Η οπλοφορία το κόβει μαχαίρι αυτόDIOMEDESGR έγραψε: 25 Φεβ 2019, 17:21Οι τσαμπουκάδες σταματάνε όταν μιλάνε τα όπλα ! Ο θάνατος ΔΕΝ είναι στην ημερήσια διάταξη ΚΑΝΕΝΟΣ όσο ψυχωμένου και νάναι! Ακόμη και οι Kamikaze έτρεφαν την ισχνή ελπίδα πως θα καταπέσει το αεροπλανο-βόμβα λόγω τεχνικής βλάβης και θα επιβιώσουν !Feindflug έγραψε: 25 Φεβ 2019, 17:14 Βέβαια στην Ελλάδα θα υπήρχε μια περίοδος προσαρμογής, η οποία δεν ξέρω αν θα σήμαινε τον αφανισμό μας από τα "Τι είπες ρε καραγκιόζη;" και τα "Ποιον κορνάρεις ρε" ή αν θα επιζούσαμε αυτής. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν έχουμε το υπόβαθρο των Η.Π.Α. στο συγκεκριμένο θέμα και γενικά στην αρχή της ελευθερίας, όπως την εννοούν.
Αλλά όπως και να 'χει, θα ήταν μια ενδιαφέρουσα περίοδος.
Και καλύτερο μέτρο κατ'εμε είναι το open carry, η ΦΑΝΕΡΗ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ απτους πολίτες, αλλά Texas, για να δουλέψει η ΑΠΟΤΡΟΠΗ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κοινωνική Απαίτηση η ελεύθερη οπλοκατοχή (για τους Έλληνες)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κοινωνική Απαίτηση η ελεύθερη οπλοκατοχή (για τους Έλληνες)
Καντε και ενα θεμα κατα των εκτρωσεων και ενα θεμα taxation is theft.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
Το κοινωνική απαίτηση ποιος το λέει;
Παραβλέπω ότι δόθηκε ακριβώς ΜΗΔΕΝ φαιά ουσία και χρόνος στο παρόν τόπικ σε εναλλακτικές λύσεις, για τα θέματα που υποτίθεται λύνονται με τα μπιστολίδια, εκτός από τα μπιστολίδια.
Κάπου να μπει ένα φρένο δηλαδή στο να δημιουργούνται τρεντς ή υποτιθέμενα τρεντς από ανθρώπους που απλά έχουν χρόνο να χαζολογάνε στο ιντερνετ χωρίς άλλα διαπιστευτήρια, το θεμα αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό. Ή μήπως δεν είναι;
Παραβλέπω ότι δόθηκε ακριβώς ΜΗΔΕΝ φαιά ουσία και χρόνος στο παρόν τόπικ σε εναλλακτικές λύσεις, για τα θέματα που υποτίθεται λύνονται με τα μπιστολίδια, εκτός από τα μπιστολίδια.
Κάπου να μπει ένα φρένο δηλαδή στο να δημιουργούνται τρεντς ή υποτιθέμενα τρεντς από ανθρώπους που απλά έχουν χρόνο να χαζολογάνε στο ιντερνετ χωρίς άλλα διαπιστευτήρια, το θεμα αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό. Ή μήπως δεν είναι;
- Highlander
Α δηλαδή για να μη σου κάνουν μαγκιές για το ποιος θα περάσει πρώτος στο φανάρι να κυκλοφορούμε με καλασνικοφ.ΓΕΣΑΡ έγραψε: 25 Φεβ 2019, 17:28Συμφωνώ. Ο μέσος ραγιάς νεοέλληνας είναι θρασύδειλος. Κάνει μαγκίες και τσαμπουκάδες όταν ξέρει ότι τον παίρνει. Η οπλοφορία το κόβει μαχαίρι αυτόDIOMEDESGR έγραψε: 25 Φεβ 2019, 17:21Οι τσαμπουκάδες σταματάνε όταν μιλάνε τα όπλα ! Ο θάνατος ΔΕΝ είναι στην ημερήσια διάταξη ΚΑΝΕΝΟΣ όσο ψυχωμένου και νάναι! Ακόμη και οι Kamikaze έτρεφαν την ισχνή ελπίδα πως θα καταπέσει το αεροπλανο-βόμβα λόγω τεχνικής βλάβης και θα επιβιώσουν !Feindflug έγραψε: 25 Φεβ 2019, 17:14 Βέβαια στην Ελλάδα θα υπήρχε μια περίοδος προσαρμογής, η οποία δεν ξέρω αν θα σήμαινε τον αφανισμό μας από τα "Τι είπες ρε καραγκιόζη;" και τα "Ποιον κορνάρεις ρε" ή αν θα επιζούσαμε αυτής. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν έχουμε το υπόβαθρο των Η.Π.Α. στο συγκεκριμένο θέμα και γενικά στην αρχή της ελευθερίας, όπως την εννοούν.
Και καλύτερο μέτρο κατ'εμε είναι το open carry, η ΦΑΝΕΡΗ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ απτους πολίτες, αλλά Texas, για να δουλέψει η ΑΠΟΤΡΟΠΗ.
- Highlander
Τέλεια! Να μιλάν τα όπλα από δω και πέρα! Εμπρός να γίνουμε φαρ ουεστDIOMEDESGR έγραψε: 25 Φεβ 2019, 17:21Οι τσαμπουκάδες σταματάνε όταν μιλάνε τα όπλα ! Ο θάνατος ΔΕΝ είναι στην ημερήσια διάταξη ΚΑΝΕΝΟΣ όσο ψυχωμένου και νάναι! Ακόμη και οι Kamikaze έτρεφαν την ισχνή ελπίδα πως θα καταπέσει το αεροπλανο-βόμβα λόγω τεχνικής βλάβης και θα επιβιώσουν !Feindflug έγραψε: 25 Φεβ 2019, 17:14 Βέβαια στην Ελλάδα θα υπήρχε μια περίοδος προσαρμογής, η οποία δεν ξέρω αν θα σήμαινε τον αφανισμό μας από τα "Τι είπες ρε καραγκιόζη;" και τα "Ποιον κορνάρεις ρε" ή αν θα επιζούσαμε αυτής. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν έχουμε το υπόβαθρο των Η.Π.Α. στο συγκεκριμένο θέμα και γενικά στην αρχή της ελευθερίας, όπως την εννοούν.
Αδυναμία κατανόησης κειμένου. Κλασικός αριστερος-ζαίος.Highlander έγραψε: 25 Φεβ 2019, 18:11Α δηλαδή για να μη σου κάνουν μαγκιές για το ποιος θα περάσει πρώτος στο φανάρι να κυκλοφορούμε με καλασνικοφ.ΓΕΣΑΡ έγραψε: 25 Φεβ 2019, 17:28Συμφωνώ. Ο μέσος ραγιάς νεοέλληνας είναι θρασύδειλος. Κάνει μαγκίες και τσαμπουκάδες όταν ξέρει ότι τον παίρνει. Η οπλοφορία το κόβει μαχαίρι αυτόDIOMEDESGR έγραψε: 25 Φεβ 2019, 17:21
Οι τσαμπουκάδες σταματάνε όταν μιλάνε τα όπλα ! Ο θάνατος ΔΕΝ είναι στην ημερήσια διάταξη ΚΑΝΕΝΟΣ όσο ψυχωμένου και νάναι! Ακόμη και οι Kamikaze έτρεφαν την ισχνή ελπίδα πως θα καταπέσει το αεροπλανο-βόμβα λόγω τεχνικής βλάβης και θα επιβιώσουν !
Και καλύτερο μέτρο κατ'εμε είναι το open carry, η ΦΑΝΕΡΗ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ απτους πολίτες, αλλά Texas, για να δουλέψει η ΑΠΟΤΡΟΠΗ.![]()
Κάποιος έγραψε ότι αν επιτραπεί η οπλοφορία θα έχουμε μακελειό στα φανάρια. Τα πάνω ποστ που παραθέτεις η είναι απάντηση πως ΠΡΟΦΑΝΩΣ κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Ο ψευτόμαγκας του δρόμου βρίζει μόνο και δεν βγαίνει από το αμάξι τώρα που το χειρότερο που μπορεί να πάθει είναι να φάει 2 γρήγορες, φαντάσου αμα ξέρει πως αν το παρατραβήξει θα κινδυνέψει η ζωή του
Highlander έγραψε: 25 Φεβ 2019, 18:13Τέλεια! Να μιλάν τα όπλα από δω και πέρα! Εμπρός να γίνουμε φαρ ουεστDIOMEDESGR έγραψε: 25 Φεβ 2019, 17:21Οι τσαμπουκάδες σταματάνε όταν μιλάνε τα όπλα ! Ο θάνατος ΔΕΝ είναι στην ημερήσια διάταξη ΚΑΝΕΝΟΣ όσο ψυχωμένου και νάναι! Ακόμη και οι Kamikaze έτρεφαν την ισχνή ελπίδα πως θα καταπέσει το αεροπλανο-βόμβα λόγω τεχνικής βλάβης και θα επιβιώσουν !Feindflug έγραψε: 25 Φεβ 2019, 17:14 Βέβαια στην Ελλάδα θα υπήρχε μια περίοδος προσαρμογής, η οποία δεν ξέρω αν θα σήμαινε τον αφανισμό μας από τα "Τι είπες ρε καραγκιόζη;" και τα "Ποιον κορνάρεις ρε" ή αν θα επιζούσαμε αυτής. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν έχουμε το υπόβαθρο των Η.Π.Α. στο συγκεκριμένο θέμα και γενικά στην αρχή της ελευθερίας, όπως την εννοούν.
- Highlander
Ε σε αυτό απάντησα και εγώ. Αν είναι δυνατόν να λέμε ότι επειδή δεν θέλουμε ψευτομαγκιές στα φανάρια καλό θα είναι να υπάρχει το φόβητρο ότι έχεις καλάσνικοφ μέσα στο αμάξι και θα τον καθαρίσεις με την πρώτη κουβέντα. Πάμε καλά;ΓΕΣΑΡ έγραψε: 25 Φεβ 2019, 18:16Αδυναμία κατανόησης κειμένου. Κλασικός αριστερος-ζαίος.Highlander έγραψε: 25 Φεβ 2019, 18:11Α δηλαδή για να μη σου κάνουν μαγκιές για το ποιος θα περάσει πρώτος στο φανάρι να κυκλοφορούμε με καλασνικοφ.ΓΕΣΑΡ έγραψε: 25 Φεβ 2019, 17:28
Συμφωνώ. Ο μέσος ραγιάς νεοέλληνας είναι θρασύδειλος. Κάνει μαγκίες και τσαμπουκάδες όταν ξέρει ότι τον παίρνει. Η οπλοφορία το κόβει μαχαίρι αυτό![]()
Κάποιος έγραψε ότι αν επιτραπεί η οπλοφορία θα έχουμε μακελειό στα φανάρια. Τα πάνω ποστ που παραθέτεις η είναι απάντηση πως ΠΡΟΦΑΝΩΣ κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Ο ψευτόμαγκας του δρόμου βρίζει μόνο και δεν βγαίνει από το αμάξι τώρα που το χειρότερο που μπορεί να πάθει είναι να φάει 2 γρήγορες, φαντάσου αμα ξέρει πως αν το παρατραβήξει θα κινδυνέψει η ζωή του
- Highlander
Παλιές καλές εποχές ε; Ωραία περνάγαν στο φαρ ουεστΓΕΣΑΡ έγραψε: 25 Φεβ 2019, 18:16Highlander έγραψε: 25 Φεβ 2019, 18:13Τέλεια! Να μιλάν τα όπλα από δω και πέρα! Εμπρός να γίνουμε φαρ ουεστDIOMEDESGR έγραψε: 25 Φεβ 2019, 17:21
Οι τσαμπουκάδες σταματάνε όταν μιλάνε τα όπλα ! Ο θάνατος ΔΕΝ είναι στην ημερήσια διάταξη ΚΑΝΕΝΟΣ όσο ψυχωμένου και νάναι! Ακόμη και οι Kamikaze έτρεφαν την ισχνή ελπίδα πως θα καταπέσει το αεροπλανο-βόμβα λόγω τεχνικής βλάβης και θα επιβιώσουν !
Και καλύτερο μέτρο κατ'εμε είναι το open carry, η ΦΑΝΕΡΗ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ απτους πολίτες, αλλά Texas, για να δουλέψει η ΑΠΟΤΡΟΠΗ.![]()
![]()
![]()
Highlander έγραψε: 25 Φεβ 2019, 18:18Ε σε αυτό απάντησα και εγώ. Αν είναι δυνατόν να λέμε ότι επειδή δεν θέλουμε ψευτομαγκιές στα φανάρια καλό θα είναι να υπάρχει το φόβητρο ότι έχεις καλάσνικοφ μέσα στο αμάξι και θα τον καθαρίσεις με την πρώτη κουβέντα. Πάμε καλά;ΓΕΣΑΡ έγραψε: 25 Φεβ 2019, 18:16Αδυναμία κατανόησης κειμένου. Κλασικός αριστερος-ζαίος.Highlander έγραψε: 25 Φεβ 2019, 18:11
Α δηλαδή για να μη σου κάνουν μαγκιές για το ποιος θα περάσει πρώτος στο φανάρι να κυκλοφορούμε με καλασνικοφ.![]()
Ξεφτιλίζεσαι. Από την άλλη ζαίος είσαι, τι περιμένω
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
Ρε παιδιά, να μην επαναλαμβάνομαστε. Ξαναέγραψα ότι ο λαϊκισμός του τύπου "θα γίνει φαρ ουεστ" δεν βοηθάει την συζήτηση ενώ υποτιμά τον χρήστη.Highlander έγραψε: 25 Φεβ 2019, 18:13 Τέλεια! Να μιλάν τα όπλα από δω και πέρα! Εμπρός να γίνουμε φαρ ουεστ
Κανείς, (οκ εγώ τουλάχιστον) δεν προπαγανδίζει την χρήση όπλων για οποιοδήποτε παράνομο σκοπό. Αυτό που προβάλω εγώ σαν λύση του συνδρόμου "ξες ρε ποιος είμαι εγώ" είναι η ΑΠΟΤΡΟΠΗ εξαιτίας της φανερής οπλοφορίας.
Να το γράψω κι αλλιως: Ο φόβος φιλάει τα έρμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DIOMEDESGR την 25 Φεβ 2019, 18:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
Γιατί όχι, μήπως σου χαλάμε την Αριστερή δεσποτική νιρβάνα που σε αγκαλιάζει απαλά, όπως η λάσπη τα γουρούνια?Δρακουμελ έγραψε: 25 Φεβ 2019, 18:04 Καντε και ενα θεμα κατα των εκτρωσεων και ενα θεμα taxation is theft.
Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείτε τέτοια θέματα ΤΑΜΠΟΥ?
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
- Highlander
Δηλαδή είναι προτιμότερο το να κυκλοφορούμε με καλάσνικοφ από το να υπάρχουν φαινόμενα του τύπου ξέρειςποιοςείμαιεγώ. Μάλιστα. Καθόλου συναίσθηση έχουμε;DIOMEDESGR έγραψε: 25 Φεβ 2019, 18:32Ρε παιδιά, να μην επαναλαμβάνομαστε. Ξαναέγραψα ότι ο λαϊκισμός του τύπου "θα γίνει φαρ ουεστ" δεν βοηθάει την συζήτηση ενώ υποτιμά τον χρήστη.Highlander έγραψε: 25 Φεβ 2019, 18:13 Τέλεια! Να μιλάν τα όπλα από δω και πέρα! Εμπρός να γίνουμε φαρ ουεστ
Κανείς, (οκ εγώ τουλάχιστον) δεν προπαγανδίζει την χρήση όπλων για οποιοδήποτε παράνομο σκοπό. Αυτό που προβάλω εγώ σαν λύση του συνδρόμου "ξες ρε ποιος είμαι εγώ" είναι η ΑΠΟΤΡΟΠΗ εξαιτίας της φανερή οπλοφορίας.
Και η λύση του ξερειςποιοςειμαιεγω είναι το καλασνικοφ; Αν δεν είναι αυτό λαϊκισμός, τότε τι είναι; Κάπως έτσι λειτουργούσαν και στο φαρ ουεστ. Για να μην υπάρχει κίνδυνος μην τυχόν τους προσβάλλουν είχαν έτοιμο και το κουμπουρι. Κάτι ήξεραν.
Συριζαιος είναι ο "ανθρωπος", περιμένεις να βγάλεις άκρη; και εγώ προσπάθησα αλλά δενDIOMEDESGR έγραψε: 25 Φεβ 2019, 18:32Ρε παιδιά, να μην επαναλαμβάνομαστε. Ξαναέγραψα ότι ο λαϊκισμός του τύπου "θα γίνει φαρ ουεστ" δεν βοηθάει την συζήτηση ενώ υποτιμά τον χρήστη.Highlander έγραψε: 25 Φεβ 2019, 18:13 Τέλεια! Να μιλάν τα όπλα από δω και πέρα! Εμπρός να γίνουμε φαρ ουεστ
Κανείς, (οκ εγώ τουλάχιστον) δεν προπαγανδίζει την χρήση όπλων για οποιοδήποτε παράνομο σκοπό. Αυτό που προβάλω εγώ σαν λύση του συνδρόμου "ξες ρε ποιος είμαι εγώ" είναι η ΑΠΟΤΡΟΠΗ εξαιτίας της φανερή οπλοφορίας.
Προβατοποιηθήκαμε τοσο πολυ που ο ελευθερος Πολιτης - Οπλίτης να θεωρειται μιασμα .
Οτι καλυτερο δλδ για καθε λάτρη της χουντας - κομθουνιας - φασισταριάς κ κάθε εναν που γουστάρει αναμπουμπούλα και εμας ετοιμους για σφαγη και να μας κάτσει στο σβερκο.
Οτι καλυτερο δλδ για καθε λάτρη της χουντας - κομθουνιας - φασισταριάς κ κάθε εναν που γουστάρει αναμπουμπούλα και εμας ετοιμους για σφαγη και να μας κάτσει στο σβερκο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 710 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-