!!! DEVELOPMENT MODE !!!

BBC: Υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: BBC: Υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

run έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:28
wooded glade έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:24
run έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:19 οσοι αναδειχτηκαν στον πορτοκαλι το 2008

ο γκαπις μας εβαλλε σε επιτροπεια και ο αλεκσις παραχωρησε εθνικα δικαιώματα σε αμερικανιους γερμανους εγγλεζους σκοπιανούς

ενώ μανταρα στην θρακη στο αιγαιο κτλ
Εγώ ανάμεσα στα αγγλόνια ξέρω ότι υπάρχουν τα αβγά, τα οποία είναι όμως αβγά γενικώς.
Επίσης ότι το 1974 άφησαν τους Τούρκους, προφασιζόμενοι ότι "δεν μπορεί να ξαναγίνει αποικία η Κύπρος" και κάτι περίεργες δικαιολογίες.
Αλλά τον ανθελληνισμό -που όντως συναντάται σήμερα- δεν τον συναντούσα τότε και δεν μπορώ να τον ερμηνεύσω απόλυτα.
για αβγα να μιλας με αβγα

η αγγλια εχει αγγλικη εξωτερικη πολιτικη ΟΧΙ σαν τις ελληνικες ελιτ που αλλαζουν πολιτικη αναλόγως με τις συμβουλες που δινει η αμερικανικη πρεσβεια και οι λοιπες συμμαχικες
Γιατί είπα εγώ ότι έχει Σκωτσέζικη εξωτερική πολιτική ;
Την ερμηνεία ψάχνουμε.
Αλλά καλά είσαι μπερδεμένο, άσε άλλη φορά τα λέμε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

Επειδή έχασαν όλες τις αποικίες, τους έφυγαν ακόμα και η Σκωτία και η Ιρλανδία, έχουν Πακιστανό δήμαρχο και στις επόμενες εκλογές τους αν κατέβει το ΙSIS χτυπάει αυτοδυναμία...δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανακαλύπτουν ανύπαρκτα προβλήματα σε άλλες χώρες.

Βέβαια κρατάει από πολύ παλιά αυτό, απ' το ......"ατύχημα" του Ναβαρίνου
Άβαταρ μέλους
wooded glade

independent_44 έγραψε: 25 Φεβ 2019, 15:34 Επειδή έχασαν όλες τις αποικίες, τους έφυγαν ακόμα και η Σκωτία και η Ιρλανδία, έχουν Πακιστανό δήμαρχο και στις επόμενες εκλογές τους αν κατέβει το ΙSIS χτυπάει αυτοδυναμία...δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανακαλύπτουν ανύπαρκτα προβλήματα σε άλλες χώρες.

Βέβαια κρατάει από πολύ παλιά αυτό, απ' το ......"ατύχημα" του Ναβαρίνου
Τι να σου πω ;
Εγώ έχω πάει μιά φορά στο bbc παλιά, στο Bushhouse.
Ήταν μιά παραγωγή του Jimmy Savile, του μετέπειτα αποκαλυφθέντος μετά θάνατον παιδεραστή.
Βασικά είχε πάρει αβγικές θέσεις αυτός, έλεγε διάφορα κατά των ξένων που ζούσαν στην Αγγλία, σε στυλ Στούρμερ ναζιστικού παλιού αλλά συγκεκαλυμμένα.
Ήταν στο πάνελ και κάτι βουλευτές. Ο Τόρυ υπουργός, ο Norman Saint John Stevas, προς τιμήν του δεν συμφωνούσε με τις αβγοδηλώσεις του Savile.
Αλλά είχε πιάσει πρώτο τραπέζι πίστα μία παρέα Ιρακινών, οι οποίοι έπαιρναν το μικρόφωνο και του την έβγαιναν στο αλλοιώς. Έλεγαν λοιπόν οι Ιρακινοί "ναι εμείς δεν γουστάρουμε φιλίες με τους δυτικούς και ο Σαντάμ μας έχει τα τανκς και θα σας καθαρίσει όλους".
Γενικώς αλαλούμ, ήταν και οι goodies που τραγούδησαν το funky gibbon στο διάλειμμα.
Μετά όταν παίχτηκε η εκπομπή εγώ την μαγνητοφώνησα σαν πιθανό μελλοντικό πειστήριο εναντίον των αβγών και κάπου πρέπει να την έχω αυτή την κασέτα.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

wooded glade έγραψε: 25 Φεβ 2019, 10:17
brb και tyt έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:44
wooded glade έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:43 Είναι δύσκολο να υπάρχουν Έλληνες στα Σκόπια.
Θα έπρεπε να γλυτώσουν από τη Βουλγαροσκοπιανική φάση αλλά και από την ανταρτοκομμουνιστική φάση.
Επίσης έχοντας γλυτώσει από τα ανταρτοκουμούνια θα πρέπει στη συνέχεια να δέχτηκαν να παραμείνουν στην ίδια χώρα μαζί τους.
Είχα μιλήσει με έναν Σκοπιανό που μιλούσε ελληνικά σαν εμένα. Είχε φύγει μικρός με τους γονείς του. Με ρωτούσε αν ήξερα άτομα από το χωριό καταγωγής του.
Με κουμούνι σκοπιανό που ήξερε Ελληνικά κι εγώ έχω μιλήσει.
Μιλάμε για Έλληνες.
Τόσο περίπλοκα τα λέω και δεν καταλαβαίνεις;

Αν έμενε από την εδώ πλευρά των συνόρων θα ήταν Έλληνας ενώ τώρα είναι Σκοπιανος.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 25 Φεβ 2019, 12:31
brb και tyt έγραψε: 25 Φεβ 2019, 00:50
Νταρνάκας έγραψε: 25 Φεβ 2019, 00:42 Ένα μέρος τους συνεργάστηκε. Ήταν αυτοί που στελέχωσαν την βουλγαρική ΟΧΡΑΝΑ και ένας σλαβομακεδονικής καταγωγής ιστορικός που γεννήθηκε σε χωριό της Φλώρινας και ζει στον Καναδά, ο Άντριου Ρόσσος, τους υπολογίζει γύρω στους 10.000. Όταν η πλάστιγγα του πολέμου άρχισε να γέρνει εναντίον των Γερμανών και ήταν φανερό πως η ήττα τους ήταν πλέον θέμα χρόνου, οι περισσότεροι απ' αυτούς μεταπήδησαν στη ΣΝΟΦ κι αργότερα στον ΔΣ.
Κάπου είχα διαβάσει για άλλο νούμερο, δεν το βάζω γιατί δεν είμαι σίγουρος. Αλλά ακόμα και σωστό αν είναι αυτό που βάζεις, είναι μικρό μέρος.

Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν στοιχεία αυτών που ήταν στον ΕΛΑΣ στην αντίσταση και μετά αντάρτες. Αλλά αν πιστέψουμε ότι δεν επιτράπηκε να επιστρέψουν 70 χιλιάδες, ο αριθμός πρέπει να είναι πιο μεγάλος.
Την μεταπήδηση πολλών από την Οχράνα στο ΣΝΟΦ αναφέρει και ο Κολιόπουλος.

Ενδιαφέρον είχε κάτι που διάβασα στο διδακτορικό του Καλλιανιώτη: το 1945-46, στη Δ. Μακεδονία δρούσαν ανεξέλεγκτα πολλές γκρούπες Σλαβομακεδόνων αυτονομιστών που πέρα από χωροφύλακες, αγροφύλακες και δεξιούς αμάχους, σκότωναν και εαμίτες, αλλά το ΚΚΕ και το ΕΑΜ ''χρέωναν'' τις δολοφονίες των τελευταίων στους Έλληνες ακροδεξιούς.
Μάλλον συνεργατών των Βουλγάρων. Από μόνοι τους δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

Απ' ότι μου έχουν πει άτομα που έζησαν τα γεγονότα, ο ΕΛΑΣ τους κυνηγούσε ανελέητα.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

στα σκοπια υπαρχει εθνικη σαρακατσανικη μειονοτητα

ασχετα αν αδιαφορει για την υπαρξη της το σιωνιστικο ελ κρατιδιο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

τα ελ αντανακλαστικά (Τύπου σκυλου παβλωφ) χαρίζουν απλετο γέλιο

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Φεβ 2019, 16:16 στα σκοπια υπαρχει εθνικη σαρακατσανικη μειονοτητα

και από το αλφα του μεγαλου κυνος έχει
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Βινόσαυρος έγραψε: 25 Φεβ 2019, 16:18 τα ελ αντανακλαστικά (Τύπου σκυλου παβλωφ) χαρίζουν απλετο γέλιο

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Φεβ 2019, 16:16 στα σκοπια υπαρχει εθνικη σαρακατσανικη μειονοτητα

και από το αλφα του μεγαλου κυνος έχει
http://northmacedonians.blogspot.com/20 ... fyrom.html

πηξε :smt023
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: BBC συγχαίρει Σύριζα για Πρέσπες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

πατησιωτης έγραψε: 24 Φεβ 2019, 16:42
Juno έγραψε: 24 Φεβ 2019, 16:31 Καλό μου είπα εγώ να τους σκοτώσουμε και δεν το κατάλαβα; Να φάνε μαύρο στις εκλογές είπα. Και να δικαστούν.
Δίκες δεν μπορούν να γίνουν διότι όλα ήσαν νόμιμα.Αυτό που θα γίνει τώρα είναι ότι ο Κούλης θα κλείσει με τεχνάσματα,γιατί δεν μπορεί στα ίσια την πόρτα της ΕΕ και θα χρειασθεί μια άλλη κυβέρνηση της αριστεράς στο μέλλον για να την ανοίξει.Όποιος ενδιαφέρεται για το θέμα ας έχει το νου του για να μην την πατήσει πάλι.Κάποιο ελληνικό δικαστήριο θα βγάλει απόφαση ότι βάσει του άρθρου 7 στο βόρειο τμήμα του πρώτου μέρους :lol: οτιδήποτε μακεδονικό είναι και ελληνικό και ας τρέχουν οι άλλοι,αφού εξαντλήσουν τα ένδικα μέσα στην Ελλάδα στα διεθνή δικαστήρια για να αμφισβητήσουν την ερμηνεία της συνθήκης.Εξαίρεση η γλώσσα.Εάν πάντως τραβήξουν το σχοινί το ελληνικό κράτος μπορεί να ανοίξει θέμα ελληνικής μειονότητος στα Σκόπια.
Τι ήταν νόμιμο; Μας τη έφεραν στη βουλή ανυπόγραφη από τον Πρόεδρό τους, ο Ζάεφ έχει πει ένα εκατομμύριο φορές Μακεδονία σκέτο, το δημοψήφισμα σύμφωνα με τα γραφόμενα στη συμφωνία είχε κατακυρωτικό χαρακτήρα και όχι συμβουλευτικός και το έγραψαν κανονικά .. υπάρχει κάτι που δεν ακυρώνει τη συμφωνία; Φυσικά και είναι άκυρη. Ακόμα και αν οι ΗΠΑ τους θέλουν στο ΝΑΤΟ και παραμείνουν, έχουμε πολλούςλ΄΄ογους να τους το χτυπάμε πως είναι άκυρη. Δεν χρειάζονται τεχνάσματα.

Να και η "δημοσιογράφος".
https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/ ... e=5CE19D62
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Δεν έχουμε δηλώσεις πολιτειακών παραγόντων της Αγγλίας για το συμβάν όπως και για τις άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις ανθελληνισμού.
Έχουμε όμως πολλές δηλώσεις και συμπεριφορές διαφόρων από τις οποίες προκύπτει το εξής:

Υπάρχουν πολλοί Έλληνες στη Βρεταννία οι οποίοι είναι ανεπιθύμητοι, ειδικά τώρα επί εποχής μπρέξι.
Μπορεί να υπάρχουν και Σκοπιανοί αλλά είναι λίγοι.
Με τις ανθελληνικές εκδηλώσεις λοιπόν προωθείται ο Αγγλικός συριζαβγισμός.

Τα κουμούνια τώρα. Μα καλά θα έλεγε κάποιος, όταν κάνουν δηλώσεις που είναι υπέρ της αριστεράς τότε δεν είναι πάλι φιλελληνικές δηλώσεις, με "καλούς Έλληνες" τους αριστερούς υποτίθεται ; Επομένως δεν κάνουν τίποτα έτσι.
Όχι όμως δεν ισχύει, γιατί η αριστερά είναι εναντίον του ΝΑΤΟ και εναντίον της ΕΟΚ, άρα κανένας αριστερός δεν θα ερχόταν εδώ να το παίζει immigrant , να μας take the jobs, να επισκέπτεται τις pubs μας. Με λίγη τύχη θα τους έκοβαν και το λαιμό με τα κονσερβοκούτια οι αριστεροί.

Δεν έχει σημασία αν έχουμε κωλοτουμπική αριστερά τώρα, γιατί είχαμε και Σημιτική "αριστερά" προ δεκαπενταετίας.
Η κανονική αριστερά είναι η καλή για τον σκοπό αυτό.

Σας φαίνεται περίεργο ; Το μπρέξι δεν σας φαίνεται περίεργο ;
Κατά 52% -επισήμως- προτιμούν να μην υπάρχει ούτε χανζαπλάστ στα νοσοκομεία μεθαύριο παρά να ξεμπρεξιτοποιηθούν.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Rakomelofronas έγραψε: 24 Φεβ 2019, 22:09 Για διδασκαλία της γλώσσας ως δεύτερης ξένης γλώσσας στο σχολείο το συζητάμε, αρκεί να γίνει με την ονομασία "σλαβομακεδονικά" και στη βάση της αμοιβαιότητας με τα ελληνικά στα σχολεία της νότιας Σλαβομακεδονίας.
Χαρούμενο το νέον έτος 1912 που έχετε στο σύμπαν σας λολ
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

elchav έγραψε: 25 Φεβ 2019, 14:31
Υδράργυρος έγραψε: 25 Φεβ 2019, 14:24
πατησιωτης έγραψε: 25 Φεβ 2019, 14:24

Δεν πρόκειται όμως για συνθήκη τύπου Λωζάννης.Απλώς αυτοί που νίκησαν στον πόλεμο αποφάσισαν και διέταξαν.
Έχουν χαρτί με υπογραφές όμως. Ενώ εσύ δεν έχεις τίποτα
Δεν πειράζει, πήραν πούλο ανυπόγραφα
Να μην ξεχάσουμε και τους Τσάμηδες που εκδιώχθηκαν και αυτοί χωρίς υπογραφές. :a040:
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

πατησιωτης έγραψε: 25 Φεβ 2019, 14:32
Υδράργυρος έγραψε: 25 Φεβ 2019, 14:24 Έχουν χαρτί με υπογραφές όμως. Ενώ εσύ δεν έχεις τίποτα
Έχω το βέτο στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.Το ένα το αντάλλαξε ο Τσίπρας με τις Πρέσπες αλλά μένει το δεύτερο.
συγνώμη τι ακριβώς θα λέει το βέτο; "Αρνούμαι να βάλω τη Βόρεια Μακεδονία στην ΕΕ όσο υπάρχουν πολίτες μου των οποίων τα δικαιώματα βάσει ΕΣΔΑ επιθυμώ να παραβιάζω;"

Παιδιά εντάξει να τα λέτε αυτά μεταξύ σας στο τσελιγκάτο, όλες καβλώσαμε με τον Κούλη που θέλει να κάνει σαφές ότι το βέτο δεν το παραχωρεί (τρίδιπλο γούρλωμα ματιών) αλλά πιο έξω δεν ξέρω αν τους αρέσει να πρέπει να αλλάξουν βρακί στη μέση του Eurogroup γιατί χέστηκαν από τα γέλια.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

foscilis έγραψε: 25 Φεβ 2019, 17:12
πατησιωτης έγραψε: 25 Φεβ 2019, 14:32
Υδράργυρος έγραψε: 25 Φεβ 2019, 14:24 Έχουν χαρτί με υπογραφές όμως. Ενώ εσύ δεν έχεις τίποτα
Έχω το βέτο στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.Το ένα το αντάλλαξε ο Τσίπρας με τις Πρέσπες αλλά μένει το δεύτερο.
συγνώμη τι ακριβώς θα λέει το βέτο; "Αρνούμαι να βάλω τη Βόρεια Μακεδονία στην ΕΕ όσο υπάρχουν πολίτες μου των οποίων τα δικαιώματα βάσει ΕΣΔΑ επιθυμώ να παραβιάζω;"

Παιδιά εντάξει να τα λέτε αυτά μεταξύ σας στο τσελιγκάτο, όλες καβλώσαμε με τον Κούλη που θέλει να κάνει σαφές ότι το βέτο δεν το παραχωρεί (τρίδιπλο γούρλωμα ματιών) αλλά πιο έξω δεν ξέρω αν τους αρέσει να πρέπει να αλλάξουν βρακί στη μέση του Eurogroup γιατί χέστηκαν από τα γέλια.
Για πάρτε επίσημη συριζαϊκή πολιτική εσείς υπέρ της σκοπιανής "μειονότητος" να δούμε ποιός θα γελάσει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”