Ναι.Σωματα λαδιουΠιστεψε με,οταν εβαζα το καλοριφερ πετρελαιου περισσοτερα πληρωνα.Βεβαια ξες,κλεινω τις κρεβατοκαμαρες και τουαλετα,απομονονω δηλαδη σαλονοκουζινα και στην τουαλετα αγκαλια με αεροθερμο.stergiosbik έγραψε: 24 Φεβ 2019, 20:38Mε ρευμα ζεσταινεσαι;Εσθήρ έγραψε: 24 Φεβ 2019, 17:22Ναι καλα,λες και εμεις που δεν ειδαμε χιονι απεξω απο την πορτα μας,δεν το εχουμε δαγκωσει;Παιδια κανει απιστευτο ψοφοκρυο! τι +15; + 30 λογαριασμος ΔΕΗ και βαλε.........Και χωρις να χιονισει εξω απο την πορτα μας.Αυτο και αν ειναι!
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
-
User_601
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- Βινόσαυρος
μακεδονία του αιγαίου;Gherschaagk έγραψε: 24 Φεβ 2019, 20:47Εδώ στον μαγικό Βορρά μας δίνονται πολλές ευκαιρίες για να φορέσουμε γούνες.Μηχανικός έγραψε: 24 Φεβ 2019, 18:14 Ευκαιρία να φορέσουν τις γούνες τους οι γυναίκες που έχουν στις ντουλάπες.![]()
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Μλκ κάπου έχω κι εγώ γούνα. Μου την είχαν κάνει δώρο και είναι και γνήσια. Την έχω φορέσει μόνο μέσα στο σπιτι.Gherschaagk έγραψε: 24 Φεβ 2019, 20:47Εδώ στον μαγικό Βορρά μας δίνονται πολλές ευκαιρίες για να φορέσουμε γούνες.Μηχανικός έγραψε: 24 Φεβ 2019, 18:14 Ευκαιρία να φορέσουν τις γούνες τους οι γυναίκες που έχουν στις ντουλάπες.![]()
Έχω που τα έχω τα κιλά, θα βάλω και τη γούνα ωσάν αρκούδα θα είμαι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για βάλτην και βγάλε και φώτο να την δούμε.Naida έγραψε: 24 Φεβ 2019, 21:24Μλκ κάπου έχω κι εγώ γούνα. Μου την είχαν κάνει δώρο και είναι και γνήσια. Την έχω φορέσει μόνο μέσα στο σπιτι.Gherschaagk έγραψε: 24 Φεβ 2019, 20:47Εδώ στον μαγικό Βορρά μας δίνονται πολλές ευκαιρίες για να φορέσουμε γούνες.Μηχανικός έγραψε: 24 Φεβ 2019, 18:14
Ευκαιρία να φορέσουν τις γούνες τους οι γυναίκες που έχουν στις ντουλάπες.![]()
Έχω που τα έχω τα κιλά, θα βάλω και τη γούνα ωσάν αρκούδα θα είμαι![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Α εγώ τις φοράω. Νόου προμπ.Naida έγραψε: 24 Φεβ 2019, 21:24Μλκ κάπου έχω κι εγώ γούνα. Μου την είχαν κάνει δώρο και είναι και γνήσια. Την έχω φορέσει μόνο μέσα στο σπιτι.Gherschaagk έγραψε: 24 Φεβ 2019, 20:47Εδώ στον μαγικό Βορρά μας δίνονται πολλές ευκαιρίες για να φορέσουμε γούνες.Μηχανικός έγραψε: 24 Φεβ 2019, 18:14 Ευκαιρία να φορέσουν τις γούνες τους οι γυναίκες που έχουν στις ντουλάπες.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Γιατι; Δεν έφαγες όλο το φαΐ σου;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
stergiosbik
Πονεμενη ιστορια και το πετρελαιο και το ρευμα.Εσθήρ έγραψε: 24 Φεβ 2019, 21:16Ναι.Σωματα λαδιουΠιστεψε με,οταν εβαζα το καλοριφερ πετρελαιου περισσοτερα πληρωνα.Βεβαια ξες,κλεινω τις κρεβατοκαμαρες και τουαλετα,απομονονω δηλαδη σαλονοκουζινα και στην τουαλετα αγκαλια με αεροθερμο.stergiosbik έγραψε: 24 Φεβ 2019, 20:38Mε ρευμα ζεσταινεσαι;Εσθήρ έγραψε: 24 Φεβ 2019, 17:22
Ναι καλα,λες και εμεις που δεν ειδαμε χιονι απεξω απο την πορτα μας,δεν το εχουμε δαγκωσει;Παιδια κανει απιστευτο ψοφοκρυο! τι +15; + 30 λογαριασμος ΔΕΗ και βαλε.........Και χωρις να χιονισει εξω απο την πορτα μας.Αυτο και αν ειναι!
![]()
![]()
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
κι εγώ έχω μία λεοπάρ.(επίσης σαν της Νάιδας κι εμένα είναι δώρο)Gherschaagk έγραψε: 24 Φεβ 2019, 21:29Α εγώ τις φοράω. Νόου προμπ.Naida έγραψε: 24 Φεβ 2019, 21:24Μλκ κάπου έχω κι εγώ γούνα. Μου την είχαν κάνει δώρο και είναι και γνήσια. Την έχω φορέσει μόνο μέσα στο σπιτι.Gherschaagk έγραψε: 24 Φεβ 2019, 20:47
Εδώ στον μαγικό Βορρά μας δίνονται πολλές ευκαιρίες για να φορέσουμε γούνες.![]()
αλλά ντρέπομαι να κυκλοφορήσω έτσι.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
Καλά κάνεις - είσαι η μονη στα κιλά της δωμεσα αντε + κατι πολυ λιγα παραπάνω - δεν θα σου πηγαινει - θελει ογκο για να αναδειχθει.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 24 Φεβ 2019, 21:42κι εγώ έχω μία λεοπάρ.(επίσης σαν της Νάιδας κι εμένα είναι δώρο)Gherschaagk έγραψε: 24 Φεβ 2019, 21:29Α εγώ τις φοράω. Νόου προμπ.Naida έγραψε: 24 Φεβ 2019, 21:24
Μλκ κάπου έχω κι εγώ γούνα. Μου την είχαν κάνει δώρο και είναι και γνήσια. Την έχω φορέσει μόνο μέσα στο σπιτι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
βάλε και το ύψος.Αγις έγραψε: 24 Φεβ 2019, 21:45Καλά κάνεις - είσαι η μονη στα κιλά της δωμεσα αντε + κατι πολυ λιγα παραπάνω - δεν θα σου πηγαινει - θελει ογκο για να αναδειχθει.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 24 Φεβ 2019, 21:42κι εγώ έχω μία λεοπάρ.(επίσης σαν της Νάιδας κι εμένα είναι δώρο)
σαν χαλάκι μπάνιου θα μοιάζω.
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν έχω λεοπάρ.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 24 Φεβ 2019, 21:42κι εγώ έχω μία λεοπάρ.(επίσης σαν της Νάιδας κι εμένα είναι δώρο)Gherschaagk έγραψε: 24 Φεβ 2019, 21:29Α εγώ τις φοράω. Νόου προμπ.Naida έγραψε: 24 Φεβ 2019, 21:24
Μλκ κάπου έχω κι εγώ γούνα. Μου την είχαν κάνει δώρο και είναι και γνήσια. Την έχω φορέσει μόνο μέσα στο σπιτι.
Δεν ντρέπομαι που τις φοράω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Εμένα ρωτάς ;; ΕΜΕΝΑΑΑΑ; Που δεν θα δω χιόνι μέχρι να μπω σε αεροπλάνο ;;;;
~~¥~~
Eσθήρ ανέλαβεGherschaagk έγραψε: 24 Φεβ 2019, 21:55Δεν έχω λεοπάρ.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 24 Φεβ 2019, 21:42κι εγώ έχω μία λεοπάρ.(επίσης σαν της Νάιδας κι εμένα είναι δώρο)
Δεν ντρέπομαι που τις φοράω.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1061 Προβολές
-