!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το ιδανικο ταιρι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Το ιδανικο ταιρι
Το ιδανικό ταίρι όταν έβλεπε τον Hey Babe, θα έλεγα "ΑΑΑΑΑ, ξέρεις ποιος είναι αυτός;;!!!;;! Ο _____ ρε συ!!!", ώστε να μην χρειάζεται να αναρωτιέμαι εγώ.
Θες να πεις οτι το ιδανικό ταίρι πηγαίνει και με τους δυο μας +κουβεντούλα μετα;;;;Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Φεβ 2019, 16:54 Το ιδανικό ταίρι όταν έβλεπε τον Hey Babe, θα έλεγα "ΑΑΑΑΑ, ξέρεις ποιος είναι αυτός;;!!!;;! Ο _____ ρε συ!!!", ώστε να μην χρειάζεται να αναρωτιέμαι εγώ.
Για κάτσε να της στειλω ενα πμ
Ξέρεις από καλό ψήσιμο;
Γμσ τα αυτό δε το σκέφτηκα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Φεύγω με ελαφρά, θα με κατηγορεί οτι του κάνω χαλάστρα μετά χοχο
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κορίτσια, με έχετε παρεξηγήσει!Naida έγραψε: 24 Φεβ 2019, 17:00Ξέρεις από καλό ψήσιμο;![]()
Γμσ τα αυτό δε το σκέφτηκα![]()
Φυσικά και ξέρω από καλό ψήσιμο...
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Dwarven Blacksmith
Χμ όχι εννοούσα θα αναγνώριζε προηγούμενες ενσαρκώσεις σου. Αλλά αν στείλεις πες μου τι απάντησε.Hey Baby έγραψε: 24 Φεβ 2019, 16:58Θες να πεις οτι το ιδανικό ταίρι πηγαίνει και με τους δυο μας +κουβεντούλα μετα;;;;Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Φεβ 2019, 16:54 Το ιδανικό ταίρι όταν έβλεπε τον Hey Babe, θα έλεγα "ΑΑΑΑΑ, ξέρεις ποιος είναι αυτός;;!!!;;! Ο _____ ρε συ!!!", ώστε να μην χρειάζεται να αναρωτιέμαι εγώ.![]()
Για κάτσε να της στειλω ενα πμ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Κάπου πιο πάνω τον κατάλαβε ο ΑγιςDwarven Blacksmith έγραψε: 24 Φεβ 2019, 17:04Χμ όχι εννοούσα θα αναγνώριζε προηγούμενες ενσαρκώσεις σου. Αλλά αν στείλεις πες μου τι απάντησε.Hey Baby έγραψε: 24 Φεβ 2019, 16:58Θες να πεις οτι το ιδανικό ταίρι πηγαίνει και με τους δυο μας +κουβεντούλα μετα;;;;Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Φεβ 2019, 16:54 Το ιδανικό ταίρι όταν έβλεπε τον Hey Babe, θα έλεγα "ΑΑΑΑΑ, ξέρεις ποιος είναι αυτός;;!!!;;! Ο _____ ρε συ!!!", ώστε να μην χρειάζεται να αναρωτιέμαι εγώ.![]()
Για κάτσε να της στειλω ενα πμ![]()
Διεγραφη μετα απο ενόχληση αλλου χρηστη ανεξαρτητως αν δεν ηταν αυτο στις προθέσεις μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hey Baby την 24 Φεβ 2019, 18:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Για προβατινες, μιλάμε στο διπλανό τοπικ
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Για τιμωρία σου θα πω με πμ στο Νάνο ποιος είσαι και δεν θα σου απαντήσω στο πμ σου, να το βρεις μόνος σου 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος don't speak την 24 Φεβ 2019, 18:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
slide in my DMs