Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ιδέα τι θα σκεφτόμουν αν ήμουν φυτό.Βινόσαυρος έγραψε: 24 Φεβ 2019, 13:21 και παπαρουνα νασουν κυρα γαλή περήφανη θα ήσουν
αν δεν έλεγες «κοιτα, εδω που φύτρωσα κοντοστάθηκε
ο αισχυλος».
Εσύ ξέρεις καλύτερα.
Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ιδέα τι θα σκεφτόμουν αν ήμουν φυτό.Βινόσαυρος έγραψε: 24 Φεβ 2019, 13:21 και παπαρουνα νασουν κυρα γαλή περήφανη θα ήσουν
ο αισχυλος».
oldjedi έγραψε: 24 Φεβ 2019, 10:35
Κανενας αλλος λαος δεν εχει το σπερμα της διχονοιας , οπως οι Ελληνες ...
![]()
NewModelArmy έγραψε: 24 Φεβ 2019, 13:28oldjedi έγραψε: 24 Φεβ 2019, 10:35
Τον Δημοσθενη τον σκοτωσε η αθλια επεκτατικοτητα των Μακεδονων του Αλεξανδρου που μετα τον βγαλατε και σπουδαιοτερο Ελληνα της ιστοριας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Φεβ 2019, 13:26Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ιδέα τι θα σκεφτόμουν αν ήμουν φυτό.Βινόσαυρος έγραψε: 24 Φεβ 2019, 13:21 και παπαρουνα νασουν κυρα γαλή περήφανη θα ήσουν
ο αισχυλος».
Εσύ ξέρεις καλύτερα.
Δεν χρειάζεται διευκρίνηση το θέμα. Το ερώτημα απευθύνεται σε 3 κατηγορίες.mec έγραψε: 24 Φεβ 2019, 13:35 Ο Γούντης έβαλε λάθος το θέμα. Ενω ο τίτλος λέει «Ντρέπεστε που είστε Έλληνας ;» στο πρώτο του πόστ προσδιορίζει «Όταν είσαστε στο εξωτερικό ντρέπεστε που είστε Έλληνας ;»
Αυτό κάνει μία τεράστια διαφορά. Διότι όταν ζεις στην Ελλάδα, μπορείς να νομίζεις ό,τι θες, αλλά όταν ζεις έξω μπορεί, ανάλογα με τη χώρα, να είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα.
Και μην θεωρείτε ότι η αντιμετώπιση θα έχει αναγκαστικά σχέση με ρατσιστικές τάσεις βίας. Αυτό είναι μαλλον σπάνιο, διότι είναι πολύ αυστηροί οι αντιρατσιστικοί νόμοι και κανένας δεν το ρισκάρει να είναι φανερά επιθετικός. Δεν μπορείς όμως να ξέρεις τι σκέφτεται κάποιος για την εθνικότητά σου, όταν είναι σε πόστο που θα χρειαστεί να πάρει μια απόφαση για σένα πχ να εγκρίνει μια χρηματοδότηση για ένα πρότζεκτ σου. Κακά τα ψέματα, τα Βαλκάνια δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη.
Ισχύει. Παρόλα αυτά είμαι ένα κλικ παραπάνω περήφανος που είμαι έλληνας όταν είμαι εκτός ελλάδας γιατί από την μία είμαι μακριά από έλληνες που δεν χωνεύω και από την άλλη μισώ όλους τους ξένους περισσότερο. win win.
Εσύ ποιον θεωρείς σπουδαιότερο Έλληνα της ιστορίας μανμου;NewModelArmy έγραψε: 24 Φεβ 2019, 13:28oldjedi έγραψε: 24 Φεβ 2019, 10:35
![]()
Τον Δημοσθενη τον σκοτωσε η αθλια επεκτατικοτητα των Μακεδονων του Αλεξανδρου που μετα τον βγαλατε και σπουδαιοτερο Ελληνα της ιστοριας.
Γιατί όχι;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
δεν ξερω.Παντως σιγουρα οχι τον Χιτλερ της εποχης του.sys3x έγραψε: 24 Φεβ 2019, 13:45Εσύ ποιον θεωρείς σπουδαιότερο Έλληνα της ιστορίας μανμου;NewModelArmy έγραψε: 24 Φεβ 2019, 13:28oldjedi έγραψε: 24 Φεβ 2019, 10:35
![]()
Του ανθέλληνα ο τράχηλος χωρίς φάπα υποφέρει.sys3x έγραψε: 24 Φεβ 2019, 13:44ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Φεβ 2019, 13:26Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ιδέα τι θα σκεφτόμουν αν ήμουν φυτό.Βινόσαυρος έγραψε: 24 Φεβ 2019, 13:21 και παπαρουνα νασουν κυρα γαλή περήφανη θα ήσουν
ο αισχυλος».
Εσύ ξέρεις καλύτερα.
Θα δεις θα γυρίσει για περισσότερο, έχει γερό σβέρκο, αντέχει.
![]()
Για τους Έλληνες* πριν την κυριαρχία του Αλέξανδρου τι γνώμη έχεις;
Σε γενικες γραμμες υπηρχε υγιης ανταγωνισμος μεταξυ των πολεων κρατων.Για αυτο και προκοψαν.Οταν ηρθε ο Αλεκος και τους ενωσε με το ζορι(οπως ενωσε ο Χιτλερ την Ευρωπη) πηγαν τα παντα κατα διαολου και ηρθαν οι Ρωμαιοι και εκαναν περιπατο.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Φεβ 2019, 13:53Για τους Έλληνες* πριν την κυριαρχία του Αλέξανδρου τι γνώμη έχεις;
*Για να μην το κουράζουμε με τα γνωστά, εννοώ τις πόλεις-κράτη.
Οι Ρωμαίοι που επίσης ένωσαν με το ζόρι πως έκαναν περίπατο και δεν ήταν Χίτλερ; Μπάζει το αφήγημα. Δούλεψε το λίγο.NewModelArmy έγραψε: 24 Φεβ 2019, 13:55Σε γενικες γραμμες υπηρχε υγιης ανταγωνισμος μεταξυ των πολεων κρατων.Για αυτο και προκοψαν.Οταν ηρθε ο Αλεκος και τους ενωσε με το ζορι(οπως ενωσε ο Χιτλερ την Ευρωπη) πηγαν τα παντα κατα διαολου και ηρθαν οι Ρωμαιοι και εκαναν περιπατο.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Φεβ 2019, 13:53Για τους Έλληνες* πριν την κυριαρχία του Αλέξανδρου τι γνώμη έχεις;
*Για να μην το κουράζουμε με τα γνωστά, εννοώ τις πόλεις-κράτη.
Είναι θεοκτονοι , είχαν σταυρώσει τον καλο Χριστουλη