http://www.kathimerini.gr/994148/galler ... epanastash
Ακολουθούν πόλεις όπως Κοζάνη, Καστοριά, Πάτρα κ.α.
Το πουλόβερ ξηλώθηκε...
να πάνε πέντε μέτρα πιο κει και να καπνίσουν τους ζητάμε. Προκειμένου να μην εισπνέουν δηλητήρια όλοι οι άλλοι και να είναι ο κλειστός χώρος προσβάσιμος στο ισόποσο ποσοστό του πληθυσμού που έχει αναπνευστικά προβλήματα και αλλεργίες.ST48410 έγραψε: 08 Φεβ 2019, 22:27
Δεν έχω ασχοληθεί με το νόμο γιατί στο σπίτι ή στο γραφείο δεν καπνίζει κανείς. Ωστόσο μου φαίνονται υπερβολικά τα παραπάνω. Έχεις ανθρώπους που εργάζονται σε ορυχεία ή στην βαριά βιομηχανία σε χειρότερες συνθήκες. Εκεί τι γίνεται; Αν μη τι άλλο πρέπει να σκεφτείς ότι οι καπνιστές έχουν μια κάποια εξάρτηση και ζήσαμε δεκαετίες διαφήμισης τσιγάρου ακόμα και όσοι δεν είμαστε τόσο μεγάλοι. Ε, δεν μπορείς να απαιτείς ξαφνικά όλοι αυτοί να σταματήσουν άμεσα, ούτε να τους κάνεις την ζωή δύσκολη.
Εγω τωρα τελευταια δε βγαινω καν εξω να καπνισω. Ποσο θα κατσεις; 2 ωρες αντεχεις. Αναβω μια και καλη οταν φυγω. Δεν ειναι τοσο τρομερο, να εφαρμοστει ο αντικαπνιστικος. Καλο κανειFeindflug έγραψε: 24 Φεβ 2019, 12:11 Καλό θα είναι να ισχύσει η απαγόρευση του καπνίσματος σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Δεν είναι και τόσο τραγικό να βγεις 2-3 φορές έξω, για να καπνίζεις ένα τσιγάρο.
Συμφωνώ σε όλα εκτός του ότι χωρίς τσιγάρο είσαι κουλ.foscilis έγραψε: 24 Φεβ 2019, 12:23 στην πραγματικότητα το πρόβλημα των καπνιστών δεν είναι ότι κρυώνουν και μαλακίες. Είναι πρώτον ο εγκεφαλικός εθισμός στο να καπνίζεις κρατώντας ποτό, ή δουλεύοντας ή οτιδήποτε άλλο και δεύτερον το τεράστιο "ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΛ" που εισπράττουν ενώ οι πιο πολλοί πιστεύουν το ακριβώς αντίθετο.

Μια χαρά περνούσε ο κόσμος στις μεσαιωνικές ταβερνούλες.the comet the course the tail έγραψε: 24 Φεβ 2019, 12:29 το να απαγορευθεί το κάπνισμα σε χώρους ψυχαγωγίας είναι φασιστικό.
να υπάρχουν μαγαζιά να πιούμε, να ακούσουμε την μουσική μας, να χορέψουμε και να μην μπορούμε να καπνίσουμε; μιλάμε για μεσαίωνα.
+1foscilis έγραψε: 24 Φεβ 2019, 12:15να πάνε πέντε μέτρα πιο κει και να καπνίσουν τους ζητάμε. Προκειμένου να μην εισπνέουν δηλητήρια όλοι οι άλλοι και να είναι ο κλειστός χώρος προσβάσιμος στο ισόποσο ποσοστό του πληθυσμού που έχει αναπνευστικά προβλήματα και αλλεργίες.ST48410 έγραψε: 08 Φεβ 2019, 22:27
Δεν έχω ασχοληθεί με το νόμο γιατί στο σπίτι ή στο γραφείο δεν καπνίζει κανείς. Ωστόσο μου φαίνονται υπερβολικά τα παραπάνω. Έχεις ανθρώπους που εργάζονται σε ορυχεία ή στην βαριά βιομηχανία σε χειρότερες συνθήκες. Εκεί τι γίνεται; Αν μη τι άλλο πρέπει να σκεφτείς ότι οι καπνιστές έχουν μια κάποια εξάρτηση και ζήσαμε δεκαετίες διαφήμισης τσιγάρου ακόμα και όσοι δεν είμαστε τόσο μεγάλοι. Ε, δεν μπορείς να απαιτείς ξαφνικά όλοι αυτοί να σταματήσουν άμεσα, ούτε να τους κάνεις την ζωή δύσκολη.
ΕΛΕΟΣ
όταν κάπνιζα ΔΕΝ με πείραζε να πάω έξω για λίγα λεπτά.
είναι ένας περίεργος μεσαίωνας που ισχύει σε όλον τον πλανήτη εκτός από την Ελλάδα και την Καλκούτα.the comet the course the tail έγραψε: 24 Φεβ 2019, 12:29 το να απαγορευθεί το κάπνισμα σε χώρους ψυχαγωγίας είναι φασιστικό.
να υπάρχουν μαγαζιά να πιούμε, να ακούσουμε την μουσική μας, να χορέψουμε και να μην μπορούμε να καπνίσουμε; μιλάμε για μεσαίωνα.
Ναι, καλά... θα πάρουν τα αρχίδια μας! ο Πητ μου έλεγε ότι ο τζίρος έχει πέσει κατακόρυφα από την εφαρμογή του μέτρου. με τον Χάρη ήδη συζητάμε για εύρεση χώρου, κλειστής λέσχης καπνιστών με όλα τα παρελκόμενα...Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Φεβ 2019, 16:59Μια χαρά περνούσε ο κόσμος στις μεσαιωνικές ταβερνούλες.the comet the course the tail έγραψε: 24 Φεβ 2019, 12:29 το να απαγορευθεί το κάπνισμα σε χώρους ψυχαγωγίας είναι φασιστικό.
μην κρίνεις εξ ιδίων... άλλο ηδονιστής, άλλο ποζέρι...foscilis έγραψε: 24 Φεβ 2019, 19:02είναι ένας περίεργος μεσαίωνας που ισχύει σε όλον τον πλανήτη εκτός από την Ελλάδα και την Καλκούτα.the comet the course the tail έγραψε: 24 Φεβ 2019, 12:29 το να απαγορευθεί το κάπνισμα σε χώρους ψυχαγωγίας είναι φασιστικό.
Και άσε τις μαλακίες που χορεύεις. Κάθεσαι και ποζάρεις με το τσιγάρο, όλοι το ξέρουν αυτό.
the comet the course the tail έγραψε: 24 Φεβ 2019, 19:03Ναι, καλά... θα πάρουν τα αρχίδια μας! ο Πητ μου έλεγε ότι ο τζίρος έχει πέσει κατακόρυφα από την εφαρμογή του μέτρου. με τον Χάρη ήδη συζητάμε για εύρεση χώρου, κλειστής λέσχης καπνιστών με όλα τα παρελκόμενα...Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Φεβ 2019, 16:59Μια χαρά περνούσε ο κόσμος στις μεσαιωνικές ταβερνούλες.the comet the course the tail έγραψε: 24 Φεβ 2019, 12:29 το να απαγορευθεί το κάπνισμα σε χώρους ψυχαγωγίας είναι φασιστικό.
Φυσικά, και πρέπει να σημειώσουμε ότι συνεχίζει να περνά υπέροχα:Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Φεβ 2019, 16:59Μια χαρά περνούσε ο κόσμος στις μεσαιωνικές ταβερνούλες.the comet the course the tail έγραψε: 24 Φεβ 2019, 12:29 το να απαγορευθεί το κάπνισμα σε χώρους ψυχαγωγίας είναι φασιστικό.