!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντρέπεστε να χρησιμοποιείτε τα χάλκινα;
- blackpaint
Re: Ντρέπεστε να χρησιμοποιείτε τα χάλκινα;
εχω μια ολοκληρη βαλιτσα απο δαυτα, φιλοδοξω να αυξησω το κεφαλαιο σε μεγεθος πισινας για να κανω βουτιες μεσα, οπως ο σκρουτζ.
Είναι καλό ναχεις στόχους.blackpaint έγραψε: 05 Μάιος 2018, 15:25 εχω μια ολοκληρη βαλιτσα απο δαυτα, φιλοδοξω να αυξησω το κεφαλαιο σε μεγεθος πισινας για να κανω βουτιες μεσα, οπως ο σκρουτζ.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εγω παντως δεν ντρεπομαι μια με τα χαλκινα
συνηθως μαζευονται λιγα στο αμαξι οποτε τα δινω σε κανα περιπτερα για συμπληρωμα για τσιγαρα
συνηθως μαζευονται λιγα στο αμαξι οποτε τα δινω σε κανα περιπτερα για συμπληρωμα για τσιγαρα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Δηλαδή καμία τσίχλα, νερό, ψιλοπραματα με τι τα αγοραζετε; Με 5ευρο, 20ευρο;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Εξαφανιστηκαν απ την αγορα τα 200ευρα και 100ευρα. Για παντε καντε αναληψη ξερω γω συνταξη. 50ευρα ειναι. Τουλαχιστο εδω. Μεχρι προ 3ετιας ειχαν 200ευρα. Τωρα τα ταμεια των σουπερ εχουν 50 και 20 και λοιπα
Ισως λογω χρησης καρτων
Ισως λογω χρησης καρτων
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Τότε πρέπει να συναινέσεις σε authentication βάσει βιομετρικών χαρακτηριστικών.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Μάιος 2018, 14:19 Ποιο το νόημα της ανέπαφης συναλλαγής κάρτας-μηχανήματος όταν εξαναγκάζεσαι σε πολλαπλή επαφή δαχτύλου-μηχανήματος;
Σπατάλη τεχνολογίας και χρόνου.
Αν πάλι δε θες καμία ασφάλεια, να σου δώσω ένα τραπεζικό λογαριασμό να μου καταθέσεις όλα τα χρήματα σου. Θα στα πάρει που θα στα πάρει κάποιος, οπότε δώστα σε εμένα να τελειώνουμε.
Δηλαδή, τα χάλκινα, δεν είναι λεφτά; Τι νεοελληνικά κόμπλεξ, με τα ψιλά, καλά κάνει ο Τόμσεν.
Ordem e Progresso.
- Dwarven Blacksmith
Μα έχω μια ασφάλεια. Αν μου κλαπεί η κάρτα ή εντοπίσω ύποπτη συναλλαγή, παίρνω τηλέφωνο και ακυρώνω την κάρτα, καθώς και όποια συναλλαγή έγινε.Jack Shephard έγραψε: 05 Μάιος 2018, 15:58Τότε πρέπει να συναινέσεις σε authentication βάσει βιομετρικών χαρακτηριστικών.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Μάιος 2018, 14:19 Ποιο το νόημα της ανέπαφης συναλλαγής κάρτας-μηχανήματος όταν εξαναγκάζεσαι σε πολλαπλή επαφή δαχτύλου-μηχανήματος;
Αν πάλι δε θες καμία ασφάλεια, να σου δώσω ένα τραπεζικό λογαριασμό να μου καταθέσεις όλα τα χρήματα σου. Θα στα πάρει που θα στα πάρει κάποιος, οπότε δώστα σε εμένα να τελειώνουμε.
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί δεν ειναι σαν τα bitcoins που άμα σου τα κλέψουν πάει χάθηκαν.
Η διαφορά είναι ότι αυτό επιβαρύνει τις τράπεζες, γι αυτό σου δίνουν αυτή την "ασφάλεια", για να προστέψουν τον εαυτό τους, όχι εσένα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αν έχω, δίνω. Όχι γραφικότητες του στυλ σακιά με νομίσματα, αλλά έχει τύχει να δώσω π.χ. είκοσι σέντς σε χάλκινα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
mec
Το νόημα είναι οι εύκολες συναλλαγές με μικροποσά (μεχρι 20Ε στη Γαλλία). Καμμία πληκτρολόγηση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Μάιος 2018, 14:19 Ποιο το νόημα της ανέπαφης συναλλαγής κάρτας-μηχανήματος όταν εξαναγκάζεσαι σε πολλαπλή επαφή δαχτύλου-μηχανήματος;
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Βινόσαυρος έγραψε: 05 Μάιος 2018, 14:23 Τετοια προβλήματα δημιουργεί ο καπιταλισμός...
ενώ στον κομμουνισμό έχεις το κουπονάκι σου και ξεσκάς.
bluerose έγραψε: 05 Μάιος 2018, 15:21 Για επαγγελματιες ειναι καλο αντι να καθονται να μετρανε ταμειο
απο οικονομικής απόψεως είναι σπατάλη ενεργειας, χρόνου, πόρων κ.λ.π.Ασέβαστος έγραψε: 05 Μάιος 2018, 13:02 προσφατα μια υαπλληλος κοντινου καταστηματος μου ζητησε τετοια ψιλα, της εδωσα οτι μουχε περισσεψει, δυο χουφτες γεματες, τα μετρησε και τα εβγαλε 4 ευρω. η εργατοωρα που καταναλωσε για να τα μετρησει πρεπει να αξιζε περισσοτερο.
ο μοναδικός λογος που υπάρχουν τα 1 και 2 σεντς είναι για να μπορεί να γινει η ξεγελαστική τιμολόγηση 39,99
στη Φινλανδία τα κατήργησαν
The €0.01 and €0.02 coins are not used in Finland; only few were minted, for collectors. Due in large part to the inefficiency of producing and accepting the 1 cent and 2 cent coins, Finnish businesses and banks have employed a method known as "Swedish rounding" when tallying sums. While individual prices are still shown and summed up with € 0.01 precision, the total sum is then rounded to the nearest €0.05 when paying with cash. Thus, sums ending in €0.01, €0.02, €0.06 and €0.07 are rounded down to the nearest 5 cents, while sums ending in €0.03, €0.04, €0.08 and €0.09 are rounded up to the nearest 5 cents. The 1 cent and 2 cent coins are legal tender and are still minted for collector sets as required by the EMU (European Monetary Union) agreement.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Τώρα με τη χρέωση στις σακούλες χρειάζονται.
Αν ψωνίσεις κάτι π.χ. 10 ευρώ ακριβώς και δεν έχεις ψιλά 0,04€ για τη σακούλα, θα φύγεις χωρίς σακούλα ή θα χαλάσεις το επόμενο χαρτονόμισμα που είναι 50ευρο;
Αν ψωνίσεις κάτι π.χ. 10 ευρώ ακριβώς και δεν έχεις ψιλά 0,04€ για τη σακούλα, θα φύγεις χωρίς σακούλα ή θα χαλάσεις το επόμενο χαρτονόμισμα που είναι 50ευρο;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Δεν είναι 100% foolproof μέθοδος και δε θα κάνουμε αυτή τη δουλειά, να τσεκάρουμε ανά τακτά διαστήματα τραπεζικούς λογαριασμούς για ύποπτες συναλλαγές.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Μάιος 2018, 16:09 Μα έχω μια ασφάλεια. Αν μου κλαπεί η κάρτα ή εντοπίσω ύποπτη συναλλαγή, παίρνω τηλέφωνο και ακυρώνω την κάρτα, καθώς και όποια συναλλαγή έγινε.
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί δεν ειναι σαν τα bitcoins που άμα σου τα κλέψουν πάει χάθηκαν.
Η διαφορά είναι ότι αυτό επιβαρύνει τις τράπεζες, γι αυτό σου δίνουν αυτή την "ασφάλεια", για να προστέψουν τον εαυτό τους, όχι εσένα.
Κανείς δε θα εμπιστευόταν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και το κίνητρο για το οικονομικό έγκλημα θα ήταν πολύ μεγάλο. Οι δικλείδες ασφαλείας των συναλλαγών δημιουργούν εμπιστοσύνη μεταξύ των συναλλασομένων.
Σου είπα: βιομετρικά χαρακτηριστικά που εγώ προσωπικά είμαι υπέρ. Μακάρι να μπορούμε να πληρώνουμε κάποια στιγμή με το δακτυλικό μας αποτύπωμα (αρκεί να μη μπορεί να γίνει spoofed). Δε θα αργήσει πιστεύω.
Αυτό ήταν καλό παρεπιμπτόντως
-
Γιωργης
Γιατι να ντραπω? Σαμπως δε τα δουλεψα? Ιδρωτας δεν ειναι? Ισα-ισα ειναι τα πρωτα που χρησιμοποιω και ειδικα στην ελλαδα, και χεστηκα για αυτους που περιμένουν. Να τα μετρησει ο υπαλληλος γιαυτο πληρωνεται. Απαξ και τυχει και μου μεινουν πολλα παω σπαρκασσε τα πεταω στο μηχανημα και μπαινουν στο σπαρκοντο αυτοματα. Δεν ειμαστε ολοι απο πυργο κυριοι...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 94 Απαντήσεις
- 3028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 46 Απαντήσεις