!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σωτηράκος(πρώην Ελληνική Λύση):O Βελόπουλος ήθελε συριζαίο διευθυντή στο γραφείο του"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
oldjedi
Phorum.gr user: oldjedi

Re: Σωτηράκος(πρώην Ελληνική Λύση):O Βελόπουλος ήθελε συριζαίο διευθυντή στο γραφείο του"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από oldjedi »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Φεβ 2019, 00:37
Kauldron έγραψε: 19 Φεβ 2019, 23:45
Ειδες καποιον αριστερο να λεει οτι ειναι προδοσια ;; Οχι ... ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ πως εγινε προς το συμφερον της Ελλαδας ...
To ΚΚΕ δε μετράει ως αριστερά?
Ο Καζάκης δε μετράει ως αριστερά?
Δεν πιστεύουν τίποτα, οι ευρωαριστεροί ΘΕΛΟΥΝ την καταστροφή της Ελλάδας.
ευχαριστουμε που κανετε τον διαχωρισμο αναμεσα στην πατριωτικη αριστερα και τους τροτσκιστες ακυρωνοντας την επιχειρηματολογια σας
:)

Δυστυχως η λεξη πατριωτισμος , εχει χασει την σημασια της ... ΟΛΟΙ ειναι πατριωτες , αριστεροι , κουμμουνιστες , ναζι , δεξιοι και ολα τα γκρουπουσκουλα τους , ΟΛΟΙ λενε πως ειναι πατριωτες ...
Για μενα και τις αποψεις μου , ο πατριωτισμος δεν συμβαδιζει με τον διεθνισμο της αριστερας ...

:wave:
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Σωτηράκος(πρώην Ελληνική Λύση):O Βελόπουλος ήθελε συριζαίο διευθυντή στο γραφείο του"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

oldjedi έγραψε: 20 Φεβ 2019, 00:23
Ειδες καποιον αριστερο να λεει οτι ειναι προδοσια ;; Οχι ... ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ πως εγινε προς το συμφερον της Ελλαδας ...

Ο Καζακης δεν μετραει ... Ζητημα ειναι αν ψηφισει τον εαυτο του ...
Το ΚΚ ( χωρις το Ε ) ειναι εναντιον του ΝΑΤΟ και πιστευει πως θα επρεπε να λεγονται οι Σκοπιανοι , Δημοκρατια της Μακεδονιας ...
Οι αριστεροι, δεν ξερω τι θελουν ... Ξερω πως ονειρευονται εναν κοσμο χωρις συνορα για ΟΛΟΥΣ , χωρις πολεμους και οπου ΟΛΟΙ θα εχουμε απο ενα ρετιρε 3 δωματιων και μια Πορσε παρκαρισμενη μπροστα απο την πολυκατοικια ...
ΔΕΝ με ενδιαφερουν ...

Για μενα υπαρχουν 2 καταστασεις ... οι παγκοσμιοποιητες ( μπανκστερς και λοιποι ) και οσοι αντιθενται στην παγκοσμιοποιηση ...Το αντιδοτο στην παγκοσμιοποιηση , ειναι ο εθνικισμος ...οχι ο εθνικοσοσιαλισμος , παραδειγμα ;; Το Ισραηλ ...

Αλλα ολα αυτα ειναι μια αλλη πολυ μεγαλη συζητηση...

Δε μιλάμε για το πόσες ψήφους θα πάρει, μιλάμε για το αν υπάρχει φορέας που έχει κάποιες θέσεις.
Εδώ και μόνο φαίνεται πως πάς να βγάλεις δικαιολογίες:
ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ πως εγινε προς το συμφερον της Ελλαδας
Οι αριστεροι, δεν ξερω τι θελουν
Από τι μια μεριά μου λες οτι πιστεύουν πως αυτό που κάνουν δεν είναι προδοσία, δηλαδή ισχυρίζεσαι οτι ξέρεις τί πιστεύουν, από την άλλη δηλώνεις οτι δεν ξέρεις τί θέλουν. Τελικά τί απ' τα δυο ισχύει?
Εγώ βλέπω οτι από τη μια μεριά πας να τους "δικαιολογήσεις" για το θέμα των Πρεσπών, ενώ απ' την άλλη πάς να παίξεις το πατριωτικό χαρτί. Αυτά τα πράγματα εμένα δεν μου αρέσουν, προτιμώ τις καθαρές κουβέντες. Ο Βελόπουλος είπε τη μπούρδα του, και μετά πήγε να το μπαλώσει. Εσύ αρχικά συμφώνησες με το Βελόπουλο, και όταν σου παρέθεσα την κωλοτούμπα του, μου το γύρισες και λες διαφωνώ με τον Βελόπουλο δεν είναι προδότες (μπάς και σώσεις την αρχική βιαστική τοποθέτηση). Και τώρα κάνεις ακροβατικά.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
oldjedi

Kauldron έγραψε: 20 Φεβ 2019, 11:44
oldjedi έγραψε: 20 Φεβ 2019, 00:23

Ο Καζακης δεν μετραει ... Ζητημα ειναι αν ψηφισει τον εαυτο του ...
Το ΚΚ ( χωρις το Ε ) ειναι εναντιον του ΝΑΤΟ και πιστευει πως θα επρεπε να λεγονται οι Σκοπιανοι , Δημοκρατια της Μακεδονιας ...
Οι αριστεροι, δεν ξερω τι θελουν ... Ξερω πως ονειρευονται εναν κοσμο χωρις συνορα για ΟΛΟΥΣ , χωρις πολεμους και οπου ΟΛΟΙ θα εχουμε απο ενα ρετιρε 3 δωματιων και μια Πορσε παρκαρισμενη μπροστα απο την πολυκατοικια ...
ΔΕΝ με ενδιαφερουν ...

Για μενα υπαρχουν 2 καταστασεις ... οι παγκοσμιοποιητες ( μπανκστερς και λοιποι ) και οσοι αντιθενται στην παγκοσμιοποιηση ...Το αντιδοτο στην παγκοσμιοποιηση , ειναι ο εθνικισμος ...οχι ο εθνικοσοσιαλισμος , παραδειγμα ;; Το Ισραηλ ...

Αλλα ολα αυτα ειναι μια αλλη πολυ μεγαλη συζητηση...

Δε μιλάμε για το πόσες ψήφους θα πάρει, μιλάμε για το αν υπάρχει φορέας που έχει κάποιες θέσεις.

Δεν ειναι θεμα υπαρξης θεσεων ... οταν οι υπαρχουσες θεσεις ειναι ανεφικτες , η ονειροπαρμενες , ουσιαστικα ειναι ανυπαρκτες ...

Εδώ και μόνο φαίνεται πως πάς να βγάλεις δικαιολογίες:
ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ πως εγινε προς το συμφερον της Ελλαδας
Οι αριστεροι, δεν ξερω τι θελουν
Καμμια δικαιολογια ... δεν ψαχνω για δικαιολογια ... Ειναι η πραγματικοτητα ... Οπως ΕΣΥ θεωρεις οτι ξερεις ποιο ειναι το συμφερον της χωρας ... ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ κανουν και αυτοι

Από τι μια μεριά μου λες οτι πιστεύουν πως αυτό που κάνουν δεν είναι προδοσία, δηλαδή ισχυρίζεσαι οτι ξέρεις τί πιστεύουν, από την άλλη δηλώνεις οτι δεν ξέρεις τί θέλουν. Τελικά τί απ' τα δυο ισχύει?

Σου γραφω αυτα που διαβαζω και ακουω ... Εκτος και αν εσυ δεν ακους και δεν διαβαζεις τις δικες τους αναλυσεις ... Αλλο θεμα , ειναι το οτι ΔΕΝ συμφωνω με τις δικαιολογιες τους γιατι εχω δικες μου αποψεις τις οποιες εχω καταγραψει , ιδιως στο παλιο φορουμ ...

Εγώ βλέπω οτι από τη μια μεριά πας να τους "δικαιολογήσεις" για το θέμα των Πρεσπών, ενώ απ' την άλλη πάς να παίξεις το πατριωτικό χαρτί. Αυτά τα πράγματα εμένα δεν μου αρέσουν, προτιμώ τις καθαρές κουβέντες. Ο Βελόπουλος είπε τη μπούρδα του, και μετά πήγε να το μπαλώσει. Εσύ αρχικά συμφώνησες με το Βελόπουλο, και όταν σου παρέθεσα την κωλοτούμπα του, μου το γύρισες και λες διαφωνώ με τον Βελόπουλο δεν είναι προδότες (μπάς και σώσεις την αρχική βιαστική τοποθέτηση). Και τώρα κάνεις ακροβατικά.

Αγαπητε , δεν τους δικαιολογω , ακομα να το καταλαβεις ;; Ισως δεν μπορεις να με πιασεις ...
Η δικη μου θεση ειναι αντιθετη και με αυτη της ΝΔουλας και συμφωνη με την θεση που εχει ο Βελοπουλος ... ΟΧΙ στο ονομα , ΟΧΙ στην εθνικοτητα , ΟΧΙ στην ομιλουμενη γλωσσα ...ΑΝ διαφωνουσα με τον Βελοπουλο σε αυτα , ΔΕΝ θα επαιρνα την αποφαση να τον ψηφισω...
ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ομως ειναι η ΕΚΤΙΜΗΣΗ της κινησης για υπογραφη συμφωνιας , με τους ορους που υπεγραφη ...
Σου ειπα επισης οτι ΔΕΝ ειναι για μενα ευαγγελιο ο Βελοπουλος ...
Μπορω και διατηρω αυτο το δικαιωμα , να κανω κριτικη στο ΠΩΣ πρεπει να χαρακτηριζονται καποια πραγματα ...
Εσυ επιμενεις στο ασπρο/μαυρο ... Σορρυ , αλλα διαφωνουμε ...
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μιλάς γι' ανέφικτες θέσεις, και θα ψηφίσεις Βελόπουλο, που οι θέσεις του είναι γελοίες, βασιζόμενες σε μια υποτιθέμενη σχέση που έχει με τον Πούτιν (με τον οποίο η μοναδική συνάντηση ήταν μια χειραψία που είχε για 3 δευτερόλεπτα). Κι εγώ να ήμουν εκεί, θα μου έκανε χειραψία ο Πούτιν.
Από 'κει και πέρα, λυπάμαι, αλλά ναι, θεωρώ οτι πάς να τους δικαιολογήσεις, και στρογγυλεύεις.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Kauldron έγραψε: 20 Φεβ 2019, 23:45 Μιλάς γι' ανέφικτες θέσεις, και θα ψηφίσεις Βελόπουλο, που οι θέσεις του είναι γελοίες, βασιζόμενες σε μια υποτιθέμενη σχέση που έχει με τον Πούτιν (με τον οποίο η μοναδική συνάντηση ήταν μια χειραψία που είχε για 3 δευτερόλεπτα). Κι εγώ να ήμουν εκεί, θα μου έκανε χειραψία ο Πούτιν.
Από 'κει και πέρα, λυπάμαι, αλλά ναι, θεωρώ οτι πάς να τους δικαιολογήσεις, και στρογγυλεύεις.
γιατι ποιες ειναι οι θεσεις της χ.α. ?

θα βαλει με συνθηκες πακι τους ελ να δουλευουν στα χωραφια τους φασιστοελληνουτζων γαιοκτημονων μπουκωμενους απο τις επιδοτησεις?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 20 Φεβ 2019, 23:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
oldjedi

Kauldron έγραψε: 20 Φεβ 2019, 23:45 Μιλάς γι' ανέφικτες θέσεις, και θα ψηφίσεις Βελόπουλο, που οι θέσεις του είναι γελοίες, βασιζόμενες σε μια υποτιθέμενη σχέση που έχει με τον Πούτιν (με τον οποίο η μοναδική συνάντηση ήταν μια χειραψία που είχε για 3 δευτερόλεπτα). Κι εγώ να ήμουν εκεί, θα μου έκανε χειραψία ο Πούτιν.

Αντι να κανεις χαρακτηρισμους , θα ηταν καλυτερο να αναλυεις τις γελοιες θεσεις του Βελοπουλου αποδεικνυοντας την γελοιοτητα τους ...
Δεν με απασχολει ο Πουτιν ... Ιδιαιτερα στο θεμα αυτο δεν συμφωνω με τον Βελοπουλο ... Αλλα αυτο ειναι μια αδιαφορη λεπτομερεια ...
Μην λυπασαι καθολου ... Εχεις καθε δικαιωμα στο να εχεις μια διαμορφωμενη αποψη ... σεβαστη μεν , αλλα επειδη διαφωνω με αυτην , την θεωρω αδιαφορη ...

Άβαταρ μέλους
Kauldron

oldjedi έγραψε: 20 Φεβ 2019, 23:50

Αντι να κανεις χαρακτηρισμους , θα ηταν καλυτερο να αναλυεις τις γελοιες θεσεις του Βελοπουλου αποδεικνυοντας την γελοιοτητα τους ...
Δεν με απασχολει ο Πουτιν ... Ιδιαιτερα στο θεμα αυτο δεν συμφωνω με τον Βελοπουλο ... Αλλα αυτο ειναι μια αδιαφορη λεπτομερεια ...
Μην λυπασαι καθολου ... Εχεις καθε δικαιωμα στο να εχεις μια διαμορφωμενη αποψη ... σεβαστη μεν , αλλα επειδη διαφωνω με αυτην , την θεωρω αδιαφορη ...

Μα το οτι "γνωρίζει προσωπικά τον Πούτιν" είναι κεντρικό σημείο στην πολιτική του. Αδιάφορη λεπτομέρεια το οτι σε κοροϊδεύει λέγοντάς σου τέτοιες μπούρδες?
Από πού ν'αρχίσουμε για τις μπούρδες που έχει πεί? Από τα 42 τουρκικά επιθετικά ελικόπτερα που πήγανε στην Αλβανία, και θα μας έκαναν επίθεση εκ των όπισθεν?

:lol:

Απ' το οτι δήλωνε οτι υπάρχει βασιμότητα στην υπόθεση των 600 δις του Σώρρα?

:g030:

Σου λέει "έχει βασιμότητα η υπόθεση, την ψάχνω εδώ και πάρα πολλές μέρες (Ιφιγένεια κάνει ζέστη)" (πού και να μην την έψαχνε) δηλαδή Ε-Λ-Ε-Ο-Ο-Ο-Ο-Σ.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
oldjedi

Kauldron έγραψε: 21 Φεβ 2019, 12:44

Μα το οτι "γνωρίζει προσωπικά τον Πούτιν" είναι κεντρικό σημείο στην πολιτική του. Αδιάφορη λεπτομέρεια το οτι σε κοροϊδεύει λέγοντάς σου τέτοιες μπούρδες?
Από πού ν'αρχίσουμε για τις μπούρδες που έχει πεί? Από τα 42 τουρκικά επιθετικά ελικόπτερα που πήγανε στην Αλβανία, και θα μας έκαναν επίθεση εκ των όπισθεν?

Τον γνωρισε , ναι η οχι ;; Το ΑΝ εχει διασυνδεσεις κοντα στον Πουτιν , το ξερεις ναι η οχι ;;
Ποιος διεψευσε τα ελικοπτερα στην Αλβανια ;; Εχει η Τουρκια , ναυτικη βαση στην Αλβανια , ναι η οχι ;;

:lol:

Εκτιμηση εκανε ...λανθασμενη ;; Ναι ... λοιπον ;; Ειναι αυτο πολιτικη αναλυση ;;

:g030:

Σου λέει "έχει βασιμότητα η υπόθεση, την ψάχνω εδώ και πάρα πολλές μέρες (Ιφιγένεια κάνει ζέστη)" (πού και να μην την έψαχνε) δηλαδή Ε-Λ-Ε-Ο-Ο-Ο-Ο-Σ.
Ακουσε ... ΑΝ ΔΕΝ εχεις τιποτα αλλο σοβαρο να πεις , οπως π.χ καποια διαφωνια σου σε οποιαδηποτε πολιτικη αναλυση εχει κανει , ειναι περιττη η κουβεντα ...
Δεν παροτρυνε κανενα να παει να δωσει λεφτα στον Σωρρα και μαλιστα σε καποιο σημειο προς το τελος , λεει οτι πιθανον να ειναι μπαρουφα ...Εκτος απο αυτον , πολλοι ειχαν υποστηριξει τον Σωρρα , εκεινο τον καιρο ...

Αλλα εδω μιλαμε για ΠΟΛΙΤΙΚΗ ... ΑΝ εχεις αντιρρησεις στα οσα προτεινει , προτεινε εσυ κατι καλυτερο , η πες μας ποιος προτεινει κατι το καλυτερο ...

Το να μην εχεις προτασεις και να το παιζεις κριτης υπερανω ολων , δεν λεει τιποτα ...

Μεχρι στιγμης , δεν εχεις αρθρωσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ πολιτικη θεση , που να κοντραρει τα οσα λεει ο Βελοπουλος ...

Περιμενω τις προτασεις σου ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος oldjedi την 22 Φεβ 2019, 00:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Τη δουλειά του έκανε ο άνθρωπος :lol:
Άβαταρ μέλους
oldjedi

Golden Age έγραψε: 22 Φεβ 2019, 00:23

Τη δουλειά του έκανε ο άνθρωπος :lol:

Πρεπει να προσδιορισεις ΠΟΙΑ ειναι η δουλεια του ... Παροτρυνε κανενα ακροατη να παει στον Σωρρα ;; Πουλησε κανενα κομποσκοινι ;; Ουτε το ενα , ουτε το αλλο ...

Περα απο το βιοποριστικο του επαγγελμα , ασχολειται ΚΑΙ με την πολιτικη ...

Αλλα απο οτι βλεπω και διαβαζω , προτασεις δεν εχεις ...

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Ακουσε ... ΑΝ ΔΕΝ εχεις τιποτα αλλο σοβαρο να πεις , οπως π.χ καποια διαφωνια σου σε οποιαδηποτε πολιτικη αναλυση εχει κανει , ειναι περιττη η κουβεντα ...
Δεν παροτρυνε κανενα να παει να δωσει λεφτα στον Σωρρα και μαλιστα σε καποιο σημειο προς το τελος , λεει οτι πιθανον να ειναι μπαρουφα ...Εκτος απο αυτον , πολλοι ειχαν υποστηριξει τον Σωρρα , εκεινο τον καιρο ..
Δεν παρότρυνε κανέναν να πάει να δώσει φράγκα στο Σώρρα, αλλά συγγνώμη, άνθρωπος που ακούει κάποιον άλλον να λέει οτι έχει... 600 δις (χωρίς να είναι ούτε στο Forbes, ούτε πουθενά, αλλά να έχει... παιδότοπο στην Πάτρα), και δεν τον παίρνει ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ με τις πέτρες, αλλά αντίθετα λέει οτι έχει βασιμότητα η ιστορία του, και μάλιστα αφού το έχει ψάξει, είναι επιεικώς βλάξ, μη πώ τίποτε άλλο. Ε, άμα θέλω βλάκες, έχω και τον Κούλη ως επιλογή.
Ακόμα και σε παιδάκι να πεί κάποιος οτι έχει 600 δις, θα βάλει τα γέλια, αλλά ο Βελόπουλος έσπευσε να μιλήσει για βασιμότητα. Αν πιάνεται κότσος τόσο εύκολα, δε μου κάνει ούτε για να διευθύνει περίπτερο, όχι τη χώρα.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
oldjedi

Kauldron έγραψε: 22 Φεβ 2019, 20:12
Δεν παροτρυνε κανενα να παει να δωσει λεφτα στον Σωρρα και μαλιστα σε καποιο σημειο προς το τελος , λεει οτι πιθανον να ειναι μπαρουφα ...Εκτος απο αυτον , πολλοι ειχαν υποστηριξει τον Σωρρα , εκεινο τον καιρο ..
Δεν παρότρυνε κανέναν να πάει να δώσει φράγκα στο Σώρρα, αλλά συγγνώμη, άνθρωπος που ακούει κάποιον άλλον να λέει οτι έχει... 600 δις (χωρίς να είναι ούτε στο Forbes, ούτε πουθενά, αλλά να έχει... παιδότοπο στην Πάτρα), και δεν τον παίρνει ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ με τις πέτρες, αλλά αντίθετα λέει οτι έχει βασιμότητα η ιστορία του, και μάλιστα αφού το έχει ψάξει, είναι επιεικώς βλάξ, μη πώ τίποτε άλλο. Ε, άμα θέλω βλάκες, έχω και τον Κούλη ως επιλογή.
Ακόμα και σε παιδάκι να πεί κάποιος οτι έχει 600 δις, θα βάλει τα γέλια, αλλά ο Βελόπουλος έσπευσε να μιλήσει για βασιμότητα. Αν πιάνεται κότσος τόσο εύκολα, δε μου κάνει ούτε για να διευθύνει περίπτερο, όχι τη χώρα.

Το οτι λεει πως μαλλον ειναι μπαρουφα , δεν σε πειθει ;; ...
ΑΝ δεν το θεωρουσε μπαρουφα , θα το στηριζε ... ΔΕΝ το στηριξε , ουτε αυτο σε πειθει ;;
Το οτι λεει οτι ειναι ΠΙΘΑΝΟ να εχει βασιμοτητα , σε κανει να πιστευεις πως τον στηριζει ;; Πολυ ευπιστος εισαι Χελωνε ...

Αλλωστε , το θεμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ... Πολιτικα , εχεις καποιες παρατηρησεις ;;

Μπορει για σενα να μην μπορει να διευθυνει ουτε περιπτερο ... Και παλι λαθος κανεις ... ειναι πετυχημενος επιχειρηματιας και δεν εχει αναγκη την πολιτικη για να επιβιωσει ... Αυτο τον κανει ικανο να προσφερει στην διαχειρηση της χωρας ...

Σου επαναλαμβανω , οτι θα ηθελα , να ακουσω τις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ σου , εκτος απο την κριτικη σου ...

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Το οτι λεει οτι ειναι ΠΙΘΑΝΟ να εχει βασιμοτητα , σε κανει να πιστευεις πως τον στηριζει ;; Πολυ ευπιστος εισαι Χελωνε ...
Το ποιός είναι εύπιστος και ξεχνάει πολύ εύκολα, το βλέπουμε.
Σου επαναλαμβανω , οτι θα ηθελα , να ακουσω τις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ σου , εκτος απο την κριτικη σου ...
Να σου πώ, εγώ λέω να πάνε 2 ομάδες υποβρυχίων καταστροφών να βάλουν μερικές βόμβες με μαγνήτη σε μερικά τουρκικά πλοία, σε απάντηση για την προώθηση τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο (αν το άκουσες), και στην άσκηση "Γαλάζια Πατρίδα".
Τί δε σε πείθει? Και ο Βελόπουλος τέτοια έλεγε.
Επιπλέον, έλεγε οτι αν ήταν αυτός κυβέρνηση, το άγαλμα του Αλέξανδρου στα Σκόπια δε θα υπήρχε. Το είπε στην εκπομπή του χτές.
Λοιπόν, αν τις καφενειακού επιπέδου ατάκες τις θεωρείς πολιτική, έχω πολλές τέτοιες θέσεις.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
oldjedi

Kauldron έγραψε: 23 Φεβ 2019, 10:50
Το ποιός είναι εύπιστος και ξεχνάει πολύ εύκολα, το βλέπουμε.
Να σου πώ, εγώ λέω να πάνε 2 ομάδες υποβρυχίων καταστροφών να βάλουν μερικές βόμβες με μαγνήτη σε μερικά τουρκικά πλοία, σε απάντηση για την προώθηση τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο (αν το άκουσες), και στην άσκηση "Γαλάζια Πατρίδα".
Τί δε σε πείθει? Και ο Βελόπουλος τέτοια έλεγε.
Επιπλέον, έλεγε οτι αν ήταν αυτός κυβέρνηση, το άγαλμα του Αλέξανδρου στα Σκόπια δε θα υπήρχε. Το είπε στην εκπομπή του χτές.
Λοιπόν, αν τις καφενειακού επιπέδου ατάκες τις θεωρείς πολιτική, έχω πολλές τέτοιες θέσεις.

Μαλλον εσυ υποβαθμισες την κουβεντα μας σε καφενειακο επιπεδο ...

Η προταση σου , για να ανοιξουμε πολεμο με την Τουρκια , ειναι για γελια ...Εχεις την εντυπωση πως οι Τουρκοι ειναι μεμετηδες και χαζοι ;;

Φερε ηχητικα ντοκουμεντα , οτι ελεγε παρομοιες κουταμαρες και ο Βελοπουλος ...

Επισης φερε και ηχητικο ντοκουμεντο για το αγαλμα του Μ.Αλεξανδρου ...Το τι πολιτικη θα ακολουθουσε ο Βελοπουλος , ΑΝ ηταν κυβερνηση ( ονειρο απατηλο ) δεν την ξερουμε ... Υποθεσεις κανουμε απο οσα ακουμε ...

Εξακολουθεις να μην αναφερεσαι σε πολιτικες προτασεις του Βελοπουλου ...
Εξακολουθεις επισης να μην αναφερεις ποιες προτασεις ποιανου κομματος θεωρεις σωστες ...

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μαλλον εσυ υποβαθμισες την κουβεντα μας σε καφενειακο επιπεδο ...
O Βελόπουλος είναι του καφενείου.
Επισης φερε και ηχητικο ντοκουμεντο για το αγαλμα του Μ.Αλεξανδρου
Και να σου έφερνα, που δεν έχω καμία διάθεση να ψάχνω σ' όλες τις παπαριές του Βελόπουλου, θα έλεγες "ε, εγώ διαφωνώ μ' αυτή τη θέση", και θα καθάριζες.
Άστο. Ειλικρινά δε βλέπω για ποιό λόγο θέλεις να αποκαλείς τον εαυτό σου "πατριώτη". Πρέπει να 'ναι κάτι σαν το virtue signalling των αριστερών.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”