!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντρέπεστε να χρησιμοποιείτε τα χάλκινα;
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Ντρέπεστε να χρησιμοποιείτε τα χάλκινα;
τώρα που το είπες συνειδητοποίησα ότι έχω πολύ καιρό να πάω με τον κουβά στην τράπεζα... από τότε που έχουνε βάλει παντού πληρωμή με το ακούμπημα της κάρτας τα έχω κόψει τα μετρητά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
Ορέστης 35
Εγω ειχα πληρωσει με εικοσαλεπτα και πενηνταλεπτα ενα σουβλακι και μονο που δε με εβρισαν. Αυτες οι μαγκιες μονο στην Ελλαδα βεβαια.
- Dwarven Blacksmith
Στο σουπερμάρκετ το έχουνε κι εδώ, αλλά για πάνω από EUR 25 θέλει PIN οπότε δώρον άδωρον. Εκεί δεν έχουνε τέτοια "ασφάλεια";Chilloutbuddy έγραψε: 05 Μάιος 2018, 14:05 τώρα που το είπες συνειδητοποίησα ότι έχω πολύ καιρό να πάω με τον κουβά στην τράπεζα... από τότε που έχουνε βάλει παντού πληρωμή με το ακούμπημα της κάρτας τα έχω κόψει τα μετρητά.
εγω παλι δεν θέλω να τα βλέπω επειδή τα σιχαίνομαι. Δεν θέλω να υπάρχουν στον χώρο μου, αποφεύγω να τα ακουμπάω, με ανατριχιάζει ο ήχος που κάνουν κανουν και κάθε φορά που τα πιάνω μετά θέλω να πλύνω τα χέρια μου.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
πάνω από $100... κάπου 70Ε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Μάιος 2018, 14:08Στο σουπερμάρκετ το έχουνε κι εδώ, αλλά για πάνω από EUR 25 θέλει PIN οπότε δώρον άδωρον. Εκεί δεν έχουνε τέτοια "ασφάλεια";Chilloutbuddy έγραψε: 05 Μάιος 2018, 14:05 τώρα που το είπες συνειδητοποίησα ότι έχω πολύ καιρό να πάω με τον κουβά στην τράπεζα... από τότε που έχουνε βάλει παντού πληρωμή με το ακούμπημα της κάρτας τα έχω κόψει τα μετρητά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Δε με εννόησες ορθώς.
*κάποια άλλη φορά
γιατί δώρον άδωρον; σε κουράζει η εισαγωγή του PIN ή δεν μπορείς να το θυμάσαι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Μάιος 2018, 14:08Στο σουπερμάρκετ το έχουνε κι εδώ, αλλά για πάνω από EUR 25 θέλει PIN οπότε δώρον άδωρον. Εκεί δεν έχουνε τέτοια "ασφάλεια";Chilloutbuddy έγραψε: 05 Μάιος 2018, 14:05 τώρα που το είπες συνειδητοποίησα ότι έχω πολύ καιρό να πάω με τον κουβά στην τράπεζα... από τότε που έχουνε βάλει παντού πληρωμή με το ακούμπημα της κάρτας τα έχω κόψει τα μετρητά.
- Dwarven Blacksmith
Ποιο το νόημα της ανέπαφης συναλλαγής κάρτας-μηχανήματος όταν εξαναγκάζεσαι σε πολλαπλή επαφή δαχτύλου-μηχανήματος;gassim έγραψε: 05 Μάιος 2018, 14:14γιατί δώρον άδωρον; σε κουράζει η εισαγωγή του PIN ή δεν μπορείς να το θυμάσαι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Μάιος 2018, 14:08Στο σουπερμάρκετ το έχουνε κι εδώ, αλλά για πάνω από EUR 25 θέλει PIN οπότε δώρον άδωρον. Εκεί δεν έχουνε τέτοια "ασφάλεια";Chilloutbuddy έγραψε: 05 Μάιος 2018, 14:05 τώρα που το είπες συνειδητοποίησα ότι έχω πολύ καιρό να πάω με τον κουβά στην τράπεζα... από τότε που έχουνε βάλει παντού πληρωμή με το ακούμπημα της κάρτας τα έχω κόψει τα μετρητά.
Σπατάλη τεχνολογίας και χρόνου.
Μια χαρα σε εννοησα, μην ανησυχεις.
- Βινόσαυρος
Τετοια προβλήματα δημιουργεί ο καπιταλισμός...
ενώ στον κομμουνισμό έχεις το κουπονάκι σου και ξεσκάς.
ενώ στον κομμουνισμό έχεις το κουπονάκι σου και ξεσκάς.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Έχει εδω ενας μηχανημα που τα ριχνει μεσα και μετράει αυτόματα το ποσο. Απο περσυ τα μαζεύω και τα πηγαίνω εχω φτασει και 55 ευρω. Τωρα πρεπει να ειναι 30 μαζευονται και τα παω
Πριν συμπληρωνα πχ 20 και 15 λεπτα εδινα τα 20 και 15 η αν δεν ειχα εδινα 50 και 15 κι επαιρνα ρεστα 30
Το μηχανημα αυτο βρισκεται σε σουπερ μαζι με βενζινάδικο αλλα πρεπει να το εχουν κι οι τραπεζες
Πριν συμπληρωνα πχ 20 και 15 λεπτα εδινα τα 20 και 15 η αν δεν ειχα εδινα 50 και 15 κι επαιρνα ρεστα 30
Το μηχανημα αυτο βρισκεται σε σουπερ μαζι με βενζινάδικο αλλα πρεπει να το εχουν κι οι τραπεζες
55 ευρω σε χάλκινα;bluerose έγραψε: 05 Μάιος 2018, 14:56 Έχει εδω ενας μηχανημα που τα ριχνει μεσα και μετράει αυτόματα το ποσο. Απο περσυ τα μαζεύω και τα πηγαίνω εχω φτασει και 55 ευρω. Τωρα πρεπει να ειναι 30 μαζευονται και τα παω
Ολο το καλοκαιρι μαζι με 10λεπτα
20 λεπτα ταχω με τα ευρω και συνηθως φευγουν για ψωμι κτλ
Θυμαμαι ψωνισα κι ολας απ τα 55 και πηρα και ρεστα απ την ιδια. Λεω θα στα ξαναφερω. Τα παιρνουν τα ψιλα παω και βλεπω το στρογγυλο αυτο μηχανημα δουλευει και μετα δινουν χαρτινα η κανεις ψωνια
Ειχα παει μια φορα στο φουρνο κι εφερε μια 500 ευρω. Σε ψιλα γενικως. Απο τοτε μου ηρθε και μενα αντι να τα συμπληρωνω. Βρηκα και το μηχανημα κι οποτε οκ
20 λεπτα ταχω με τα ευρω και συνηθως φευγουν για ψωμι κτλ
Θυμαμαι ψωνισα κι ολας απ τα 55 και πηρα και ρεστα απ την ιδια. Λεω θα στα ξαναφερω. Τα παιρνουν τα ψιλα παω και βλεπω το στρογγυλο αυτο μηχανημα δουλευει και μετα δινουν χαρτινα η κανεις ψωνια
Ειχα παει μια φορα στο φουρνο κι εφερε μια 500 ευρω. Σε ψιλα γενικως. Απο τοτε μου ηρθε και μενα αντι να τα συμπληρωνω. Βρηκα και το μηχανημα κι οποτε οκ
Καλοοο!
Όλο κ κάπου θα υπάρχει κ δω...
Για επαγγελματιες ειναι καλο αντι να καθονται να μετρανε ταμειο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 94 Απαντήσεις