!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Νομίζω γκουρμε είναι ο συνδυασμός φαινομενικά ασυνδύαστων και μαγείρεμα με ιδιαίτερες συνήθως πολύπλοκες τεχνικές ή ετσι ξεκινησε τλχ. Πλέον γκουρμε λεμε τις μικρες μερίδες με ιδιαίτερο στήσιμο και εξωφρενική τιμή 
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Γκουρμέ είναι οτιδήποτε με καλή πρώτη ύλη μαγειρεμένο καλά και σωστά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
stergiosbik
Αυτη την εντυπωση εχει ο κοσμος ή κατι σαν αυτο που εγραψε η argouen;
παω σουπερ μαρκετ και ψαχνω στα αλλαντικά τι καινουργιο να παρω και μου κάνει η κοπελα "παρτε γκουρμέ" .
η υφη ειναι λιγότερο ζελοειδής απο σαν πατσά με ροζ χρώμα, αλλά δεν παυει να ειναι αλλαντικό.
το γκουρμε νμζ ειναι περισσότερο αφηρημενο και από τις ντελικατές σουβλακερί .
η υφη ειναι λιγότερο ζελοειδής απο σαν πατσά με ροζ χρώμα, αλλά δεν παυει να ειναι αλλαντικό.
~~¥~~
Έτσι έχει επικρατήσει. Γι' αυτό και βλέπεις διαχωρισμούς σε γκουρμέ μαγαζια και τ' άλλα. Αλλά μπορεί να πας σε μια παρακμή ταβέρνα και να φας γαμώ τα φαγητά . Ε δε θα το πεις γκουρμέ.argouen έγραψε: 23 Φεβ 2019, 12:48 Νομίζω γκουρμε είναι ο συνδυασμός φαινομενικά ασυνδύαστων και μαγείρεμα με ιδιαίτερες συνήθως πολύπλοκες τεχνικές ή ετσι ξεκινησε τλχ. Πλέον γκουρμε λεμε τις μικρες μερίδες με ιδιαίτερο στήσιμο και εξωφρενική τιμή![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Μπα είναι κατά το "εγώ είμαι μάγειρας,εγώ είμαι σεφ","εγώ είμαι κρεοπώλης, εγώ σουβλατζής, εγώ έχω μπουτίκ κρεάτων" και άλλες τέτοιες παπαριές από ζούδια με ανωτάτη λεμοντ-ική.lyna έγραψε: 23 Φεβ 2019, 13:19 παω σουπερ μαρκετ και ψαχνω στα αλλαντικά τι καινουργιο να παρω και μου κάνει η κοπελα "παρτε γκουρμέ" .
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Οι απόφοιτοι της Λε Μοντ επανδρωνουν τα σουβλατζιδικα κατα πλειοψηφια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Καλά, ναι, που να βρεις γενίτσαρο του Κεμπάμπ πια. Και τα σουβλατζίδικα χάλασαν.Αγις έγραψε: 23 Φεβ 2019, 14:38 Οι απόφοιτοι της Λε Μοντ επανδρωνουν τα σουβλατζιδικα κατα πλειοψηφια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ειχα γνωρισει μερικους.
Δυο απ αυτους προτειναν να τους παραχωρησω τα παϊδάκια για να τα φτιαξουν με κάτι σαν σως απο κοκα κολα κ καιμακι καφε . Δεν θυμάμαι καλα - γεμισαν αιμα τα μάτια μου -βουιζαν τα αυτιά μου και επιασα τον μπαλτά .
Η μόνη καλλιτεχνικη φλεβα ισως υπηρχε σε εναν στην χαρακτικη . Ειχε γεμισει ολο το ταβλι με βελη - καρδουλες - τα αρχικα κ αχ βαχ .
Δυο απ αυτους προτειναν να τους παραχωρησω τα παϊδάκια για να τα φτιαξουν με κάτι σαν σως απο κοκα κολα κ καιμακι καφε . Δεν θυμάμαι καλα - γεμισαν αιμα τα μάτια μου -βουιζαν τα αυτιά μου και επιασα τον μπαλτά .
Η μόνη καλλιτεχνικη φλεβα ισως υπηρχε σε εναν στην χαρακτικη . Ειχε γεμισει ολο το ταβλι με βελη - καρδουλες - τα αρχικα κ αχ βαχ .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Ε θα τους πετύχεις σε κάνα μάστερσεφ.Αγις έγραψε: 23 Φεβ 2019, 14:52 Ειχα γνωρισει μερικους.
Γκουρμε ειναι στα πρωτα ραντεβου οταν θελεις να τον χωσεις.
Μετα εχει σουβλακια, πατσιτσιο και τετοια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Daje έγραψε: 23 Φεβ 2019, 14:58 Γκουρμε ειναι στα πρωτα ραντεβου οταν θελεις να τον χωσεις.
σιγα μην πληρωσει ο αλβανός τη λεμοντΑγις έγραψε: 23 Φεβ 2019, 14:38 Οι απόφοιτοι της Λε Μοντ επανδρωνουν τα σουβλατζιδικα κατα πλειοψηφια.
μηδενιστής όπως πάντα.
~~¥~~
- Cecily Anne
Daje έγραψε: 23 Φεβ 2019, 14:58 Γκουρμε ειναι στα πρωτα ραντεβου οταν θελεις να τον χωσεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban