Μην παρεις σκυλο.don't speak έγραψε: 05 Μάιος 2018, 13:15Μην το παίρνεις προσωπικά, κάτι με διώχνει από τα σεντόνια.
Έχω και εγώ τα θέματά μου![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντρέπεστε να χρησιμοποιείτε τα χάλκινα;
Re: Ντρέπεστε να χρησιμοποιείτε τα χάλκινα;
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Καλά που το διευκρίνισες, νόμιζα για τη Γουμένισσα ήταν το νήμα.Custom_F έγραψε: 05 Μάιος 2018, 12:37 Για τα νομισματα, λεω, που εχουν το χαρακτηριστικο χρωμα. Μονολεπτα, διλεπτα, πενταλεπτα. Ντρεπεστε να τα χρησιμοποιειτε;
Στη δουλειά πάντως, όποτε πάω να ξεφορτωθώ κανένα και ο πελάτης δεν το θέλει, του λέω "παρ' τα, μην τα πετάς, βαλ' τα στη γλάστρα για χαλκό".
Άσχετο, αλλά αυτό που δεν ξέρουν πολλοί, είναι ότι δεν είναι μασίφ χάλκινα αλλά σιδερένια με επιχάλκωση.
Αυτό.Custom_F έγραψε: 05 Μάιος 2018, 13:11 Αυτο που λεω ειναι να ξερεις κατι ποσο κανει, να παρεις ακριβως αυτη την ψιλαδουρα μαζι και να τη δωσεις. Μετρημενη.
Πάντα έχω στο πορτοφόλι μερικά από αυτά για να δίνω ακριβώς το ποσό (αν το θυμηθώ)
Τα υπόλοιπα τα μαζεύω και τα ρίχνω στο παγκάρι της εκκλησίας.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
θα είχε ενδιαφέρον ανα κομματική προτίμηση μια ερευνα τετοια, προσωπικά ποτέ παντως και ρευστο πολυ σπανια πια
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ειδες ε;shrike έγραψε: 05 Μάιος 2018, 13:20Άσχετο, αλλά αυτό που δεν ξέρουν πολλοί, είναι ότι δεν είναι μασίφ χάλκινα αλλά σιδερένια με επιχάλκωση.Custom_F έγραψε: 05 Μάιος 2018, 12:37 Για τα νομισματα, λεω, που εχουν το χαρακτηριστικο χρωμα. Μονολεπτα, διλεπτα, πενταλεπτα. Ντρεπεστε να τα χρησιμοποιειτε;
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Έχω χρόνια να τα ξοδέψω, τα έδινα πάντα για διάφορους καλούς σκοπούς. Δεν ήθελα καν να μπαίνω στη διαδικασία να τα μετράω ο ίδιος για να βεβαιωθώ ότι είναι σωστά και ύστερα να περιμένω κάποιον καταστηματάρχη να τα μετρήσει για να βεβαιωθεί και αυτός (και να με βρίζει και από μέσα του). Ο χρόνος μου αξίζει περισσότερο.
Τώρα που κάνουμε όλες τις συναλλαγές με κάρτες έχουμε αρκετά λιγότερα στη διάθεση μας στο σπίτι. Και όταν με το καλό θα επικρατήσει παντού το πλαστικό χρήμα, δε θα υπάρχουν νομίσματα και τραπεζογραμμάτια αλλά θα μας απασχολεί απευθείας μόνο αυτό που έχει σημασία: η αξία του προϊόντος ή της υπηρεσίας.
Τώρα που κάνουμε όλες τις συναλλαγές με κάρτες έχουμε αρκετά λιγότερα στη διάθεση μας στο σπίτι. Και όταν με το καλό θα επικρατήσει παντού το πλαστικό χρήμα, δε θα υπάρχουν νομίσματα και τραπεζογραμμάτια αλλά θα μας απασχολεί απευθείας μόνο αυτό που έχει σημασία: η αξία του προϊόντος ή της υπηρεσίας.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Μα... δεν είπα ότι εσύ δεν το ξες.Custom_F έγραψε: 05 Μάιος 2018, 13:22Ειδες ε;shrike έγραψε: 05 Μάιος 2018, 13:20Άσχετο, αλλά αυτό που δεν ξέρουν πολλοί, είναι ότι δεν είναι μασίφ χάλκινα αλλά σιδερένια με επιχάλκωση.Custom_F έγραψε: 05 Μάιος 2018, 12:37 Για τα νομισματα, λεω, που εχουν το χαρακτηριστικο χρωμα. Μονολεπτα, διλεπτα, πενταλεπτα. Ντρεπεστε να τα χρησιμοποιειτε;![]()
Τη φράση μου την ξεκίνησα με "άσχετο", όχι με "άσχετη".
- YouOnlyLiveOnce
Ναι αμε ,δεν εχω θεμα!Οπως ειπες λεφτα ειναι και αυτα.Custom_F έγραψε: 05 Μάιος 2018, 13:11Αυτο το καταλαβαινω. Σπανια να τυχει να το κανω για να μην καθυσερω οπως λες τους υπολοιπους. Αυτο που λεω ειναι να ξερεις κατι ποσο κανει, να παρεις ακριβως αυτη την ψιλαδουρα μαζι και να τη δωσεις. Μετρημενη.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 05 Μάιος 2018, 13:07 αλλα οταν εχει πολυ κοσμο
δεν θα κατσω να μετρησω ψιλα μια ωρα ας πουμε και να περιμενουν οι αλλοι.
Ηθελα να το επισημανω.shrike έγραψε: 05 Μάιος 2018, 13:23 Μα... δεν είπα ότι εσύ δεν το ξες.
Τη φράση μου την ξεκίνησα με "άσχετο", όχι με "άσχετη".![]()
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Εδώ δεν μπορώ τα δίποδα κατοικίδια, λες να πάρω τετράποδο;Custom_F έγραψε: 05 Μάιος 2018, 13:17Μην παρεις σκυλο.don't speak έγραψε: 05 Μάιος 2018, 13:15Μην το παίρνεις προσωπικά, κάτι με διώχνει από τα σεντόνια.
Έχω και εγώ τα θέματά μου![]()
Παλι στα πουλια την πας στην κουβεντα. Τι θα γινει με σενα;
-
[42]
σουπερμαρκετ πληρώνω με κάρτα οπότε τα γλιτώνω τα χάλκινα.
στα τσιγάρα και το ψωμί μου δίνουν καμιά φορά κάνα τάληρο, τα βάνω στο τασάκι στο αμάξι και τα σπρώχνω πάλι σε αυτούς την επόμενη φορά
στα τσιγάρα και το ψωμί μου δίνουν καμιά φορά κάνα τάληρο, τα βάνω στο τασάκι στο αμάξι και τα σπρώχνω πάλι σε αυτούς την επόμενη φορά
- Dwarven Blacksmith
Βασικά ντρέπομαι να τρώω το χρόνο του πωλητή.
Κάνει τόση ώρα να τα μετρήσεις που γίνεται τελείως όκουαρντ η κατάσταση.
Τι εννοεις τρως το χρονο του; ειναι συγκεκριμενος ο χρονος που δουλευει. Ειτε κανει τη μια δουλεια, ειτε καποια αλλη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Μάιος 2018, 13:53 Βασικά ντρέπομαι να τρώω το χρόνο του πωλητή.
Οκουαρντ γινεται απο κομπλεξ, οχι; Απλως μετραει χρηματα.
- Dwarven Blacksmith
Καλά ότι δε μπορεί να πάει σπίτι του δε σημαίνει ότι δε μπορεί να ξεθολώσει.Custom_F έγραψε: 05 Μάιος 2018, 13:59Τι εννοεις τρως το χρονο του; ειναι συγκεκριμενος ο χρονος που δουλευει. Ειτε κανει τη μια δουλεια, ειτε καποια αλλη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Μάιος 2018, 13:53 Βασικά ντρέπομαι να τρώω το χρόνο του πωλητή.
Οκουαρντ γινεται απο κομπλεξ, οχι; Απλως μετραει χρηματα.![]()
Και φυσικά αν υπάρχει επόμενος πελάτης τρώς και το δικό του χρόνο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 94 Απαντήσεις
- 3028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 46 Απαντήσεις