!!! DEVELOPMENT MODE !!!

O Άκης Τσοχατζόπουλος είναι ο τζέντλεμαν της πολιτικής.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: O Άκης Τσοχατζόπουλος είναι ο τζέντλεμαν της πολιτικής.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

πατησιωτης έγραψε: 22 Φεβ 2019, 19:19
Στο συνέδριο του 2000 ήταν αυτός ο λόγος.
Ο Σημίτης είχε διατάξει σκληρό ροκ και την παράσταση είχε κλέψει ο Ευάγγελος τότε που είπε "όποιος δεν θέλει να πάει φυλακή να ψηφίσει πασόκ".
Ο Άκης εκτός από αυτό το λόγο δεν είχε ποτέ χαρακτηριστεί σαν σκληρός πασόκιος. Ήταν προεδρικός βέβαια, είχε πει και το "ότι ώρα λέτε εσείς κύριε πρόεδρε" αλλά θεωρείτο αγαθή φυσιογνωμία.
Μόνο ένας ανόητος θα την έπεφτε στον Διονύση Σαββόπουλο επειδή κάποτε είχε εκφραστεί εγκωμιαστικά για τον Άκη.
Η περιπέτεια στην οποία ενεπλάκη ήταν πολύ αργότερα, το 2009. Κάποιες συνηθισμένες μικορατασθαλείες που τις μεγένθυναν σε μέγεθος μαμμούθ ήταν κατά τη γνώμη μου αλλά την εποχή που ελέχθησαν αυτά από τον Σαββόπουλο δεν υπήρχε τίποτα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Nito
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nito »

Ο Άκαρος είχε όραμα για τον τόπο. Αφού όμως το συνέδριο ήθελε Κινέζο, no problem. :102:
Άφησε στην μπάντα τις σιδερένιες ιεδεολογικοπολιτικοκοινωνικοοικονομικές αρχές του και είπε "θα γίνω πλούσιος ή θα πεθάνω προσπαθώντας".
Και εγώ στην θέση του έτσι θα απαντούσα στην αχαριστία.
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

τζέντλεμαν τον αρχηγο των αρπακτηκών και των λιγούρηδων;

Ουτε για αστειο.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Ενας λαϊκό τσόγλανος ηταν που τωρα "μασαει" αυτα που έκρυψε.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Nito έγραψε: 22 Φεβ 2019, 19:30 Ο Άκαρος είχε όραμα για τον τόπο. Αφού όμως το συνέδριο ήθελε Κινέζο, no problem. :102:
Άφησε στην μπάντα τις σιδερένιες ιεδεολογικοπολιτικοκοινωνικοοικονομικές αρχές του και είπε "θα γίνω πλούσιος ή θα πεθάνω προσπαθώντας".
Και εγώ στην θέση του έτσι θα απαντούσα στην αχαριστία.
Μου θύμισε τον στοίχο του Σιδηρόπουλου
"κι όσο για τον ταμία που πήγε ν' αμυνθεί,
όταν αναρωτήθηκε για ποιον και το γιατί,
"στα αρχίδια μου" ψιθύρισε
και γέμισε τις τσάντες."

Άπαξ και επικράτησε η συμμορία του Αβραάμ, με την Δεξιά από απενταντι, οτιδήποτε άλλο θα ήταν Δον Κιχωτισμός.

Πάντως μια τέως γραμματέα του που ξέρω, εμφάνισε ένα χοντρό πρόβλημα υγείας αρκετά χρόνια μετά την λήξη της συνεργασίας τους και τον πέτυχε σε ταίμινγκ που ετοιμαζόταν για μπουζού. Ο Άκης πάντα άρχοντας, έβγαλε από τα καβατζωμένα και καθάρισε. Κύριος, τηρουμένων των αναλογιών.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Hey Baby έγραψε: 22 Φεβ 2019, 19:23
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Φεβ 2019, 10:45 Έχω την εκτύπωση ότι είναι ΝΔ. Πάντως δεν έχω καμιά διάθεση να τον υπερασπιστώ. Θεωρώ ότι έχει κάνει ζημιά όσο δέκα προεδρικά πασόκ
Ας πουμε οτι ηταν γλυφτης και επιδοτουμενος
Πώς ακριβως εκανε ζημια όσο 10 προεδρικά πασοκ;
Με τα τραπεζάκια έξω αποενοχοποιήθηκε (και διευρύνθηκε) η εθνοπλέμπα. Τεράστια όσο και ανεπίστρεπτη ζημία που θα πληρώνετε για πολλές δεκαετίες ακόμα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Εικόνα τσέτλεμαν Ακης :D
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

wooded glade έγραψε: 22 Φεβ 2019, 19:28
πατησιωτης έγραψε: 22 Φεβ 2019, 19:19
Στο συνέδριο του 2000 ήταν αυτός ο λόγος.
Ο Σημίτης είχε διατάξει σκληρό ροκ και την παράσταση είχε κλέψει ο Ευάγγελος τότε που είπε "όποιος δεν θέλει να πάει φυλακή να ψηφίσει πασόκ".
Ο Άκης εκτός από αυτό το λόγο δεν είχε ποτέ χαρακτηριστεί σαν σκληρός πασόκιος. Ήταν προεδρικός βέβαια, είχε πει και το "ότι ώρα λέτε εσείς κύριε πρόεδρε" αλλά θεωρείτο αγαθή φυσιογνωμία.
Μόνο ένας ανόητος θα την έπεφτε στον Διονύση Σαββόπουλο επειδή κάποτε είχε εκφραστεί εγκωμιαστικά για τον Άκη.
Η περιπέτεια στην οποία ενεπλάκη ήταν πολύ αργότερα, το 2009. Κάποιες συνηθισμένες μικορατασθαλείες που τις μεγένθυναν σε μέγεθος μαμμούθ ήταν κατά τη γνώμη μου αλλά την εποχή που ελέχθησαν αυτά από τον Σαββόπουλο δεν υπήρχε τίποτα.
Μπα.Από όσα λέει φαίνεται ότι είναι αντιπολίτευση και μάλλον είναι την εποχή Μητσοτάκη,το 1993.Εγώ έχω να θυμάμαι μια άλλη παροιμιώδη στάση του πριν έλθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία το 1980 σε αμφιθέατρο.Είχε βγει τότε η Θάτσερ και είχαν αρχίσει τα πρώτα ερωτηματικά στις ελληνοαριστερές πρωτοπορίες μήπως και κάτι δεν πάει καλά παγκοσμίως.Αφού είπε διάφορα για το συμβόλαιο με τον λαό δέχθηκε ερωτήσεις και ρωτάει ένας φοιτητής τι είναι μονεταρισμός.Αν είναι δυνατόν να ρωτάς τον Άκη τι είναι ο μονεταρισμός το 1980 :D .Τέλος πάντων αφού οι διεθνείς ειδήσεις έλεγαν ότι η Θάτσερ εφαρμόζει μονεταρισμό ρώτησε.
Κομπιάζει ο Άκης και απαντά : Δεν ξέρω τι είναι αλλά ενωμένος ο λαός μπορεί να τον αντιμετωπίσει. :D
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Συμφωνώ στη ψυχολογική εκδοχή που δίνει ο Nito και ο Υπερκουλτουριάρης χωρίς φυσικά να παραγνωρίζεται η επίδραση του ανδρεοπαπανδρεϊκού προτύπου σε σχέση με τη βουτιά του Τσοχατζόπουλου μέσα στη ρεμούλα
πατησιωτης έγραψε: 23 Φεβ 2019, 07:25 Αφού είπε διάφορα για το συμβόλαιο με τον λαό δέχθηκε ερωτήσεις και ρωτάει ένας φοιτητής τι είναι μονεταρισμός.Αν είναι δυνατόν να ρωτάς τον Άκη τι είναι ο μονεταρισμός το 1980 :D .Τέλος πάντων αφού οι διεθνείς ειδήσεις έλεγαν ότι η Θάτσερ εφαρμόζει μονεταρισμό ρώτησε.
Κομπιάζει ο Άκης και απαντά : Δεν ξέρω τι είναι αλλά ενωμένος ο λαός μπορεί να τον αντιμετωπίσει. :D
πατησιώτη, εσύ ήσουν εκείνος ο φοιτητής;
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Όχι.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Maspoli έγραψε: 23 Φεβ 2019, 08:17 Συμφωνώ στη ψυχολογική εκδοχή που δίνει ο Nito και ο Υπερκουλτουριάρης χωρίς φυσικά να παραγνωρίζεται η επίδραση του ανδρεοπαπανδρεϊκού προτύπου σε σχέση με τη βουτιά του Τσοχατζόπουλου μέσα στη ρεμούλα
Αυτή είναι ταυτόσημη με κάθε εξουσία. Οι Δεξιοί με τις τοστιέρες από την Ζίμενς ήταν καλύτεροι; Στα κομμουνιστικά καθεστώτα μια χαρά έριχναν μάσες επι υπαρκτού και αργότερα οι ίδιοι άνθρωποι συνέχισαν επι καπιταλισμού.
Το αγώι ξυπνάει το αγωγιάτη, λένε. Οι αυταπάτες διαλύονται γρήγορα. Το θέμα είναι τι μένει για τον κόσμο.
Ο Άκης δεν ήταν ο χειρότερος. Ερωτεύτηκε στα 70 του και είπε να κόψει την συνηθισμένη ταρίφα για πάρτη του. Απλά μόνο αυτόν παρέδωσαν στα λιοντάρια. Ως πολιτικός πάντως, ποτέ δεν ήταν χυδαίος ή προκλητικός.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”