!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σιχαίνομαι τις απόκριες
Σιχαίνομαι τις απόκριες
Ας αναστήσομε το νήμα απο τα παλιά.
Υπάρχουν και άλλοι που δεν αντέχουν αυτή την φαρσοκωμωδία; Απο οτι θυμάμαι ναι.
Πως θα περάσετε το τριήμερο.
Όσο πιο μακρυά γίνεται ή μέσα στα μηχανοκίνητα τσαντίρια ;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- wooded glade
Re: Σιχαίνομαι τις απόκριες
Εγώ λατρεύω τις απόκριες, τα κουστούμια, τις μεταμφιέσεις, και ιδιαίτερα τους καρναβαλουςΕρμής έγραψε: 22 Φεβ 2019, 11:20 Ας αναστήσομε το νήμα απο τα παλιά.
Γι αυτό μπαίνω κι εδώ άλλωστε
Είναι απο τις λίγες φορές που ο μεταφορικός καρνάβαλος είναι λιγότερο θλιβερός απο τον κυριολεκτικό.
-
stergiosbik
Κι εγω τις σιχαινομαι.
Τις θεωρω κατι εντελως αχρηστο και απορω πως υπαρχει κοσμος που τις γουσταρει και περναει ομορφα μ αυτες.
Ακομη και απο μικρο παιδι ξενερωνα μ αυτες και δεν μου αρεσε να ντυνομαι.
Μεγαλο καραγκιοζιλικι.
Χωρις πλακα,τους μεγαλους που μασκαρευονται τους θεωρω ανθρωπους πολυ χαμηλου επιπεδου.
Τις θεωρω κατι εντελως αχρηστο και απορω πως υπαρχει κοσμος που τις γουσταρει και περναει ομορφα μ αυτες.
Ακομη και απο μικρο παιδι ξενερωνα μ αυτες και δεν μου αρεσε να ντυνομαι.
Μεγαλο καραγκιοζιλικι.
Χωρις πλακα,τους μεγαλους που μασκαρευονται τους θεωρω ανθρωπους πολυ χαμηλου επιπεδου.
Τα είπες ακριβώς ανάποδα.Ερμής έγραψε: 22 Φεβ 2019, 11:24 Είναι απο τις λίγες φορές που ο μεταφορικός καρνάβαλος είναι λιγότερο θλιβερός απο τον κυριολεκτικό.
Λυπάμαι αλλά ως Εμπενίτζερ Σκρούτζ θα συμφωνήσω
Μόνο θεματικά πάρτυ μου αρέσουν, να ντυθώ Αμαντέους κάθε μέρα απόκριες θα ήθελα, με βενετσιάνικες μάσκες και όχι τραβελοχαβαλέ
και γιατί πρέπει να τρώμε κάθε χρόνο στην μάπα επετειακά Αι Γουίλ Σαρβάιβ και λάτιν κιτς ;
Με καλή χορευτική μουσική ξενερώνουμε ; Δεν σηκωνόμαστε να χορέψουμε ;
Μόνο θεματικά πάρτυ μου αρέσουν, να ντυθώ Αμαντέους κάθε μέρα απόκριες θα ήθελα, με βενετσιάνικες μάσκες και όχι τραβελοχαβαλέ
και γιατί πρέπει να τρώμε κάθε χρόνο στην μάπα επετειακά Αι Γουίλ Σαρβάιβ και λάτιν κιτς ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Είναι εντελώς διαφορετικό το καρναβάλι της Βενετίας ή το Halloween που ειναι θεματικά, με αυτή την ελ γελοιότητα που ο άλλος θα ντυθεί πειρατής, η αλλη σεξυ νοσοκομα, ο άλλος μωρό, η άλλη αγελαδίτσα και όλο αυτο το μπουλούκι θα πάει έξω για να πιει σα να ειναι σε πενταήμερη.Μπίστης έγραψε: 22 Φεβ 2019, 11:28 Λυπάμαι αλλά ως Εμπενίτζερ Σκρούτζ θα συμφωνήσω
Εντάξει άλλο τα παιδάκια και είναι λογικό, αλλά να σαρέσει να ντύνεσαι καρνάβαλος μετά την εφηβεία;
Μια χαρά επιβεβαιωνόμαστε. Βλέπεις ποια άτομα δεν θέλουν τις απόκριες και βγάζεις συμπέρασμα.
Και μιλάμε για νούμερο ένα γιορτή κοινωνικής αλληλεπίδρασης με συμβολισμούς που πηγάζουν από την ίδια την ανάγκη για κοινωνική ζωή.
Και μιλάμε για νούμερο ένα γιορτή κοινωνικής αλληλεπίδρασης με συμβολισμούς που πηγάζουν από την ίδια την ανάγκη για κοινωνική ζωή.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Μια χαρά επιβεβαιωνόμαστε. Βλέπεις ποια άτομα θέλουν τις απόκριες και βγάζεις ξανά συμπέρασμα.
Γιά άλλους είναι δουλειά (καρναβαλοι 24/7) και δε γουστάρουν,Ερμής έγραψε: 22 Φεβ 2019, 11:37 Μια χαρά επιβεβαιωνόμαστε. Βλέπεις ποια άτομα θέλουν τις απόκριες και βγάζεις ξανά συμπέρασμα.
για άλλους πάλι διασκέδαση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 22 Φεβ 2019, 13:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ισως η πιο ασχημη περιοδος του χρονου.Οι δε καρναβαλιστες ειναι ατομα γτπκ.Κυριολεκτικα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Πιο δηθενιά και απο τον πρόσφατο J-ντινο .
- Gherschaagk
- Συντονίστρια

Η Κυριακή της Αποκριάς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.