!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καψερέ Γιωργάκη Σαολίν

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Re: Καψερέ Γιωργάκη Σαολίν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR »

Ακόμη δεν μπήκε ο Nandros να μας τραμπουκήσει ? ? ? :011: :011:
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Λεγεών έγραψε: 19 Φεβ 2019, 10:09
DIOMEDESGR έγραψε: 19 Φεβ 2019, 09:59
Λεγεών έγραψε: 19 Φεβ 2019, 09:47 Εγώ δεν βγάζω φράγκα εκμεταλλευόμενος στυγνά την πίστη των γύρω μου με τέτοια παραμυθάκια, και έτσι ξέρω σίγουρα τίνος η αρρώστια είναι μεγαλύτερη.

Εσύ κοιτάξου στην καθρέφτη και αναρωτήσου γιατί ένιωσες την ανάγκη να υπερασπιστείς τους θρησκέμπορους, και να τους θεωρήσεις και πιο υγιείς από αυτούς που τους ξεβρακώνουν.
Καλά, μην γινεσαι γραφική θείτσα που την "πνίγει το δίκιο".

Λογικό άλμα 1: Υποτίθεται ότι έχεις μια α νοημοσύνη μεγαλύτερη από αυτή του συγγραφέα του "Γιωργάκη σαολιν" και ασχολείσαι με το να δαχτυλοδειχνεις τους φουκαράδες σε ένα σιχαμερό είδος κουτσομπολίστικου bullying.

Λογικο άλμα 2: Όταν σου το υποδυκνείουν βγάζεις άμυνα χειρότερη από τους "θρησκόληπτους" και υπερασπίζεσαι την ποταπότητα σου.

Μετά από αυτά ΣΊΓΟΥΡΑ ξέρουμε ΠΟΙΟΣ είναι πιο άρρωστος.
Εξακολουθείς να νιώθεις την ανάγκη να υπερασπιστείς όσους "φουκαράδες" εκμεταλλεύονται την πίστη (σου και) του κόσμου γύρω σου, για να βγάλουν χρήματα.

Από την στάση σου συμπεραίνω πως θεωρείς δόκιμο και καλό να υπάρχουν τέτοιες ιστορίες, και φταίνε αυτοί που τις κατακρίνουν ή τις κοροϊδεύουν. Μήπως είσαι θύμα τέτοιων ιστοριών; Μήπως είσαι "φουκαράς"; Δεν ξέρω, δεν μου έχεις κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, μου είσαι πολύ αδιάφορη περσόνα.

Τέλος πάντων, εστιάζω μόνο στην τελευταία σου πρόταση, και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.
1/ Ο τυπάς ξεκίνησε νήμα υπέρ της νομιμοποίησης της οπλοφορίας.
2/ Στο νήμα για τον νεκρό Νιγηριανό, εξανέστη όταν δήλωσα πως; θα εκτελούσα ναρκέμπορους με το όπλο που ο ίδιος προμοτάρει. Όχι μόνο ανησύχησε για τα νομικά δικαιώματα των ναρκέμπορων, αλλά δεν έδειξε καν συμπάθεια για τα θύματα τους.
3/ Εδώ τον βλέπουμε πάλι να ανησυχεί για τα συμφέροντα των θρησκ/χριστέμπορων, αλλά όχι για τα θύματα τους.

Κατά τα λοιπά, μιλάει για λογικά άλματα! :wink
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

DIOMEDESGR έγραψε: 19 Φεβ 2019, 20:02 Ακόμη δεν μπήκε ο Nandros να μας τραμπουκήσει ? ? ? :011: :011:
Έχεις βίτσιο να σου τα χώνουν, βλέπω! :003:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Λεγεών έγραψε: 19 Φεβ 2019, 09:31 Ὁ Γιωργάκης θέλοντας νά ἐπιδείξει τήν δύναμή του συγκέντρωσε τό βλέμμα του σέ μία μεγάλη πέτρα πού ἦταν σέ ἀπόσταση καί ἡ πέτρα ἔγινε θρύψαλα. Τότε ὁ Γέροντας σταύρωσε μία μικρή πέτρα καί τοῦ εἶπε νά τήν σπάσει καί αὐτή. Αὐτός συγκεντρώθηκε, ἔκανε τά μαγικά του, ἀλλά δέν κατάφερε νά τήν σπάσει. Τότε ἄρχισε νά τρέμει καί οἱ σατανικές δυνάμεις, πού νόμιζε ὅτι ἔλεγχε, μή μπορώντας νά σπάσουν τήν πέτρα στράφηκαν ἐναντίον του καί τόν ἐκσφενδόνισαν στήν ἀλλη ὄχθη τοῦ ρέματος.
:smt005: :smt005: :smt005:

Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Nandros έγραψε: 19 Φεβ 2019, 20:17
DIOMEDESGR έγραψε: 19 Φεβ 2019, 20:02 Ακόμη δεν μπήκε ο Nandros να μας τραμπουκήσει ? ? ? :011: :011:
Οι κοινωνικοί θύτες συνήθως προβάλουν τα δικά τους προβλήματα στα θύματά τους, προσπαθώντας να αποστασιοποιηθούν από το έγκλημά τους.

Έτσι και εγώ, σαν θύμα, κατηγορούμαι από εσένα σαν "βιτσιόζος να με τραμπουκίζουν".

Τα συμπεράσματα μπορεί να τα βγάλει κάθε νουνεχής και καλοπροαίρετος συμφορουμίτης που διαβάζει τα απαξιωτικά σου σχόλια.

Και ΝΑΙ, η Αθεΐα είναι θρησκεία με φανατικούς οπαδούς. :g030:
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Nandros έγραψε: 19 Φεβ 2019, 20:15
Λεγεών έγραψε: 19 Φεβ 2019, 10:09
DIOMEDESGR έγραψε: 19 Φεβ 2019, 09:59 Καλά, μην γινεσαι γραφική θείτσα που την "πνίγει το δίκιο".

Λογικό άλμα 1: Υποτίθεται ότι έχεις μια α νοημοσύνη μεγαλύτερη από αυτή του συγγραφέα του "Γιωργάκη σαολιν" και ασχολείσαι με το να δαχτυλοδειχνεις τους φουκαράδες σε ένα σιχαμερό είδος κουτσομπολίστικου bullying.

Λογικο άλμα 2: Όταν σου το υποδυκνείουν βγάζεις άμυνα χειρότερη από τους "θρησκόληπτους" και υπερασπίζεσαι την ποταπότητα σου.

Μετά από αυτά ΣΊΓΟΥΡΑ ξέρουμε ΠΟΙΟΣ είναι πιο άρρωστος.
Εξακολουθείς να νιώθεις την ανάγκη να υπερασπιστείς όσους "φουκαράδες" εκμεταλλεύονται την πίστη (σου και) του κόσμου γύρω σου, για να βγάλουν χρήματα.

Από την στάση σου συμπεραίνω πως θεωρείς δόκιμο και καλό να υπάρχουν τέτοιες ιστορίες, και φταίνε αυτοί που τις κατακρίνουν ή τις κοροϊδεύουν. Μήπως είσαι θύμα τέτοιων ιστοριών; Μήπως είσαι "φουκαράς"; Δεν ξέρω, δεν μου έχεις κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, μου είσαι πολύ αδιάφορη περσόνα.

Τέλος πάντων, εστιάζω μόνο στην τελευταία σου πρόταση, και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.
2/ Στο νήμα για τον νεκρό Νιγηριανό, εξανέστη όταν δήλωσα πως; θα εκτελούσα ναρκέμπορους με το όπλο που ο ίδιος προμοτάρει. Όχι μόνο ανησύχησε για τα νομικά δικαιώματα των ναρκέμπορων, αλλά δεν έδειξε καν συμπάθεια για τα θύματα τους.
3/ Εδώ τον βλέπουμε πάλι να ανησυχεί για τα συμφέροντα των θρησκ/χριστέμπορων, αλλά όχι για τα θύματα τους.

.
Ναι, κάνει μπαμ το γεγονός πως είναι πολύ μπερδεμένος.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Ιωάννης Ειρηναίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιωάννης Ειρηναίος »

DIOMEDESGR έγραψε: 21 Φεβ 2019, 13:57 Οι κοινωνικοί θύτες συνήθως προβάλουν τα δικά τους προβλήματα στα θύματά τους, προσπαθώντας να αποστασιοποιηθούν από το έγκλημά τους.

Έτσι και εγώ, σαν θύμα, κατηγορούμαι από εσένα σαν "βιτσιόζος να με τραμπουκίζουν".

Τα συμπεράσματα μπορεί να τα βγάλει κάθε νουνεχής και καλοπροαίρετος συμφορουμίτης που διαβάζει τα απαξιωτικά σου σχόλια.

Δεν ξέρω αν η αθεϊα είναι ακριβώς θρησκεία, πάντως ναι έχει φανατικούς οπαδούς.

Για αυτό και εγώ επιλέγω να μην είμαι τίποτα. Τώρα που δεν είμαι πια χριστιανός, με ρωτάνε πολλοί και τι είσαι άθεος; Όχι, τους απαντάω, δεν είμαι τίποτα. Ο κανένας, που έλεγε και ο Οδυσσέας.

Στα παπάρια μου και αν υπάρχει, στα παπάρια μου και αν δεν υπάρχει θεός. Εγώ θα κερδίσω τίποτα;
Μόνο αν κερδίσω ποτέ στη ζωή μου το τζόκερ και έχω αμύθητη περιουσία, με βιλλάρες, πισινάρες, γυναικάρες και αμαξάρες θα ξαναπιστέψω τον ιουδαιοχριστιανό.
Ο παλαιός των ημερών...
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Κίτρινος πράκτωρ εναντίον Γέροντος, ταινία καράτε.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

ο Γιωργακης παντως,πρεπει να ειναι ο πρωτος μαθητης Σαολιν,που διδασκεται καρατε στο Θιβετ.
Μπορει κι ο τελευταιος.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

DIOMEDESGR έγραψε: 21 Φεβ 2019, 13:57
Nandros έγραψε: 19 Φεβ 2019, 20:17
Οι κοινωνικοί θύτες συνήθως προβάλουν τα δικά τους προβλήματα στα θύματά τους, προσπαθώντας να αποστασιοποιηθούν από το έγκλημά τους.

:goodpost: :bravo:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: 21 Φεβ 2019, 14:52
Δεν ξέρω αν η αθεϊα είναι ακριβώς θρησκεία, πάντως ναι έχει φανατικούς οπαδούς.

Για αυτό και εγώ επιλέγω να μην είμαι τίποτα. Τώρα που δεν είμαι πια χριστιανός, με ρωτάνε πολλοί και τι είσαι άθεος; Όχι, τους απαντάω, δεν είμαι τίποτα. Ο κανένας, που έλεγε και ο Οδυσσέας.

Στα παπάρια μου και αν υπάρχει, στα παπάρια μου και αν δεν υπάρχει θεός. Εγώ θα κερδίσω τίποτα;
Μόνο αν κερδίσω ποτέ στη ζωή μου το τζόκερ και έχω αμύθητη περιουσία, με βιλλάρες, πισινάρες, γυναικάρες και αμαξάρες θα ξαναπιστέψω τον ιουδαιοχριστιανό.
Εσύ υπάγεσαι στο μοναδικό είδος Αθέων που όντως ΔΕΝ είναι Θρησκεία και διατηρούν ένα χαμηλό και ταπεινό προφίλ που θα έκανε ΠΟΛΛΟΥΣ "χριστιανούς" να ντραπούν μέχρι τις κάλτσες τους. Είσαι ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΗΣ.

Σου εύχομαι να είσαι γερός για να μπορείς να βαστάξεις τις ωμότητες και τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τους μουτζαχεντίν τόσο των θρησκειών όσο και των "άθεων" που φανατίζονται όμως περισσότερο από τους θρησκευόμενους.

Γνώμη μου είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ να γίνεις Χριστιανός όταν θα αποκτήσεις όλα αυτά που ονειρεύεσαι. Πριν από αυτά θα πρέπει να βρεις τον δρόμο σου.
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Thor έγραψε: 21 Φεβ 2019, 16:09 ο Γιωργακης παντως,πρεπει να ειναι ο πρωτος μαθητης Σαολιν,που διδασκεται καρατε στο Θιβετ.
Μπορει κι ο τελευταιος.
:+1:

:p3:
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Nandros έγραψε: 19 Φεβ 2019, 20:15

.
Όποιος δημοσίως δηλώνει ότι θα ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ δίχως δίκαιη δίκη και απολογία ανθρώπους που κατηγορούνται για κάτι, έστω και εμπόριο ναρκωτικών, αυτός αποτελεί ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ που μισει την ανθρώπινη προσωπικότητα και προσπαθεί να βγάλει μισάνθρωπα ένστικτα με την πρόθεση αυτή. (προσωπική μου άποψη που δεν αναφέρεται σε κάποιον που έγραψε σε αυτό εδώ το νήμα).

Αν δε ο ίδιος άνθρωπος τάσεται ΚΑΤΑ της νομιμοποίησης των ναρκωτικών ουσιών, γεγονός που θα γκρέμιζε την παγκόσμια παράνομη αγορά των ουσιών αυτών, θέτοντας εκτός αγοράς τεράστια παράνομα καρτέλ, αφήνει ΥΠΟΨΙΕΣ ότι μπορεί να θέλγεται απο την δύναμη των ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ είτε πνευματικά είτε αντλώντας ΥΛΙΚΑ αγαθά από αυτό το γεγονός.

Στο δε νήμα που συζητάμε, τα θύματα είναι σαφώς οι "θρησκειοεμποροι" ή "χριστιανεμποροι" μιας και:
α) Κανείς νόμος της πολιτείας ΔΕΝ απαγορεύει να δημοσιεύουν κάποιοι άνθρωποι φανταστικές ιστορίες με σαολίν, αγίους, δράκους. ufo και μαγικά φίλτρα. Αυτοί που ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ λοιδωρούν τέτοιους ανθρώπους δίνουν την εντύπωση ψυχοπαθολογικών προσωπικοτήτων που ασχολούνται με αυτά που κοροϊδεύουν γιατί απλούστατα το κενό στην ζωή τους είναι ΑΝΥΠΟΦΟΡΟ.
β) Όσο ΧΑΖΟΣ και να είναι κάποιος δικαιούται πρόσβαση στο αγαθό που λέγεται ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ. Ρατσιστές και λοιποί φασίστες σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμοποιούν την λοιδωρία για να ασκήσουν ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.

Τελικά πιο επικίνδυνοι για την κοινωνία και πιο διεστραμμένοι από κάποιον που κάνει "λογικά άλματα" είναι αυτοί που στο όνομα του δικού τους συστήματος πεποιθήσεων (πίστη) προσπαθούν να φιμώσουν και να λοιδορήσουν τους συνανθρώπους τους, επικαλούμενοι μάλιστα ΠΑΙΔΙΚΑ επιχειρήματα του στυλ "εμείς εργαζόμαστε για τα δικαιώματα των χριστιανών, δεν θέλουμε να τους εκμεταλλεύονται" δηλώνοντας ταυτόχρονα εχθροί των Χριστιανών. :roll:

Πιστεύω να έγινα σαφής χωρίς να προσβάλω την προσωπικότητα κανενός.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

εντάξει Διομήδη λήχτε το τώρα, μας πρήξατε. δεν θέλουμε να γυρίσουμε σε ανησυχίες που είχαμε στο δημοτικό.
το θέμα του νήματος απλά είναι μπανάλ και μια εύκολη ευκαιρία για κρητική εκ του ασφαλούς (σε θρησκόπληκτους ταλιμπάν) από όπου προκύπτει και το unfair της υπόθεσης.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

tanipteros έγραψε: 19 Φεβ 2019, 15:18 τελικά εγώ δεν κατάλαβα.... σε όλο το στόρι μας λέει ότι ο Βουδδισμός είναι Σατανισμός;
Είναι η πάγια θέση των Αγιορειτών ότι οτιδήποτε άλλο εκτός του Χριστιανισμού είναι Σατανισμός;
Πάντες οι Θεοί των εθνών δαιμόνια. Ψαλμ. 95.5
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”