!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τροποποίηση για αντικατάσταση των όρων “μητέρα” και “πατέρας” στα σχολεία της Γαλλίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Τροποποίηση για αντικατάσταση των όρων “μητέρα” και “πατέρας” στα σχολεία της Γαλλίας
Πρέπει να αποδεχτούν οι φεμινιστριες ότι το Ο αναφέρεται σε όλα τα γένη γιατί Ο Άνθρωπος είναι αρσενική λέξη. Έτσι θα είναι πιο εύκολο για όλους.
Εγώ έτσι μιλάω, λέω έχω βγει με κάποιον, και εννοώ άνθρωπο, ανεξαρτήτως γένους.
Εγώ έτσι μιλάω, λέω έχω βγει με κάποιον, και εννοώ άνθρωπο, ανεξαρτήτως γένους.
Re: Τροποποίηση για αντικατάσταση των όρων “μητέρα” και “πατέρας” στα σχολεία της Γαλλίας
Μια σπόρια
Αν μπουν στα σχολικά έγγραφα η αλλου ειδικές διατάξεις για τα ομοφυλοφυλα ζευγάρια που έχουν παιδι , χωρις να καταργηθεί ο όρος μητέρα η πατέρας για όλα τα υπολοιπα ετερόφυλα ζευγάρια , υπάρχει πρόβλημα ;
Σεβαστα τα δικαιώματα των ομοφυλιφυλλων ζευγαριών αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάξουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι
Η κόρη μου έχει και πατέρα και μητέρα , δεν έχει κηδεμόνα Α και κηδεμόνα Β ..
Αν μπουν στα σχολικά έγγραφα η αλλου ειδικές διατάξεις για τα ομοφυλοφυλα ζευγάρια που έχουν παιδι , χωρις να καταργηθεί ο όρος μητέρα η πατέρας για όλα τα υπολοιπα ετερόφυλα ζευγάρια , υπάρχει πρόβλημα ;
Σεβαστα τα δικαιώματα των ομοφυλιφυλλων ζευγαριών αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάξουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι
παλι δεν καταλαβαινω το προβλημα. εκει που λεει μητερα-πατερας, ας γραφει μπαμπης-βαγγελης. θα στραβωσει ο μπαμπης που θα τον γραφουν ως "μητερα" ενω αυτοπροσδιοριζεται κι αυτος "πατερας"Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Φεβ 2019, 09:59ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2019, 09:47Μπαμπάς 1, μπαμπάς 2Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Φεβ 2019, 19:58 Που είναι το περίεργο;
Τι θα γράψει το παιδάκι άμα έχει δύο μπαμπάδες;
ή
προφιτερόλ 1, προφιτερόλ 2
κλπ![]()
Δε συμπληρώνεις τον τίτλο του πεδίου, ο τίτλος υπάρχει και το γεμίζεις με την απάντηση.
Αλήθεια δεν έχει χρειαστεί να κάνετε ποτέ μια αίτηση;
στα παπαργια μας.
δηλαδη πρεπει να στραβωσουν ολοι οι υπολοιποι, που ενω ειναι κανονικοι πατεραδες-μητερες θα πρεπει να αναγραφονται ως γονεας 1-2; αφου δεν αυτοπροσδιοριζεται ο αλλος ως γονεας 1, αλλα ως πατερας. αυτος δεν εχει δικαιωμα αυτοπροσδιορισμου;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Στο φινάλε , κάποιος που παντρεύεται σαν ομοφυλοφυλος έναν συντροφο ιδιο φύλλο με αυτόν , σημαίνει οτι δεν έχει πρόβλημα με τον κοσμο για τος επιλογές του αυτές ...
Για την ώρα γράφουν womyn αντί για women ακριβώς επειδή το women έχει μέσα το men.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Φεβ 2019, 11:59 Πρέπει να αποδεχτούν οι φεμινιστριες ότι το Ο αναφέρεται σε όλα τα γένη γιατί Ο Άνθρωπος είναι αρσενική λέξη. Έτσι θα είναι πιο εύκολο για όλους.
Λάθος διατύπωση.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Φεβ 2019, 12:03 Μια σπόρια
Η κόρη σου το παιδί έχει γονέα 1 και γονέα 2.
Το θέμα δεν είναι να αντικατασταθεί ο προσδιορισμός γονέας από τον προσδιορισμό κηδεμόνας γιατί ο στόχος των συγκεκριμένων αλλαγών δεν είναι ο ρόλος της κηδεμονίας (που είναι κάτι γενικότερο) αλλά η κατοχύρωση του γονεϊκού ρόλου χωρίς τους ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς της πατρικής ή μητρικής ιδιότητας που απαιτούν/συνεπάγονται προσδιορισμό φύλου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ποιος είναι ο ...γονέας ενα , εγώ η η γυναικα μου ;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2019, 12:11Λάθος διατύπωση.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Φεβ 2019, 12:03 Μια σπόρια
Το θέμα δεν είναι να αντικατασταθεί ο προσδιορισμός γονέας από τον προσδιορισμό κηδεμόνας γιατί ο στόχος των συγκεκριμένων αλλαγών δεν είναι ο ρόλος της κηδεμονίας (που είναι κάτι γενικότερο) αλλά η κατοχύρωση του γονεϊκού ρόλου χωρίς τους ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς της πατρικής ή μητρικής ιδιότητας που απαιτούν/συνεπάγονται προσδιορισμό φύλου.
Με τι κριτήρια θα βάλουν εμένα γονέα δυο ;
Ακου ...ρατσιστικος ο όρος πατέρας και μητέρα !!!
Σέβομαι πλήρως τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών αλλά δεν θα μου επιβάλουν και τα δικά τους πρότυπα στην προσωπική μου ζωή !!
Δείτε αυτά τα βίντεο.
Το πρώτο δείχνει το περιεχόμενο του βιβλίου και το δεύτερο μια πρακτική εφαρμογή.
Το πρώτο δείχνει το περιεχόμενο του βιβλίου και το δεύτερο μια πρακτική εφαρμογή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το κακό με αυτά τα κινήματα των ομοφυλοφυλων ΔΕΝ είναι οτι θέλουν να προασπίσουν τα δικά τους δικαιώματα και ελευθερίες (σεβαστα πλήρως εφόσον αφορουν τους ίδιους ως ενήλικοι συναινούντες ) αλλά το οτι θέλουν να επιβάλουν τα δικά τους πρότυπα και στους υπόλοιπους ..
Και αυτό είναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ
Οσο για κινήματα της αριστεράς αντί να φροντίσουν για τα εργατικά δικαιώματα η κοινωνικό κράτος , ασχολούνται με τέτοια θέματα !!
Και αυτό είναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ
Οσο για κινήματα της αριστεράς αντί να φροντίσουν για τα εργατικά δικαιώματα η κοινωνικό κράτος , ασχολούνται με τέτοια θέματα !!
Οι υπήκοοι είναι αναγκασμένοι να προσαρμοστούν στις επιταγές της εξουσίας που καθορίζει τα ηθικά πρότυπα της κάθε εποχής ανάλογα με τα συμφέροντα της, αγαπητέ Αινειάν.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Φεβ 2019, 12:15Ποιος είναι ο ...γονέας ενα , εγώ η η γυναικα μου ;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2019, 12:11Λάθος διατύπωση.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Φεβ 2019, 12:03 Μια σπόρια
Σέβομαι πλήρως τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών αλλά δεν θα μου επιβάλουν και τα δικά τους πρότυπα στην προσωπική μου ζωή !!
Αυτό δεν επαναλαμβάνεις συνέχεια;
Οπότε, γουστάρεις ή όχι θα υπακούσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Με αυτά νομίζει ο Μακρόν ότι θα σταματήσει τα κίτρινα γιλέκα;
Δεν μπορούν να ασχοληθούν με αυτά που λες γιατί τα κινέζικα και τα ινδικά μεροκάματα είναι αμείλικτα.Αλλά με κάτι πρέπει να ασχολούνται.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Φεβ 2019, 12:22 Το κακό με αυτά τα κινήματα των ομοφυλοφυλων ΔΕΝ είναι οτι θέλουν να προασπίσουν τα δικά τους δικαιώματα και ελευθερίες (σεβαστα πλήρως εφόσον αφορουν τους ίδιους ως ενήλικοι συναινούντες ) αλλά το οτι θέλουν να επιβάλουν τα δικά τους πρότυπα και στους υπόλοιπους ..
Και αυτό είναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ
Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Φεβ 2019, 11:59 Πρέπει να αποδεχτούν οι φεμινιστριες ότι το Ο αναφέρεται σε όλα τα γένη γιατί Ο Άνθρωπος είναι αρσενική λέξη. Έτσι θα είναι πιο εύκολο για όλους.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
πατησιωτης
Αινειάν λυπούμαι αλλά ότι και να ψηφίσεις αριστερό,συριζα ή ΚΙΝΑΛ ή Γιώργο Παπανδρέου (ειδικά αυτόν)ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Φεβ 2019, 12:15 Ποιος είναι ο ...γονέας ενα , εγώ η η γυναικα μου ;
http://lastpoint.gr/to-poly-to-kapa-kapa/
Τι ακριβώς εννοείς; Ότι πλέον η αριστερά αλιεύει ψήφους μόνον στα πεδία της διαφορετικότητας;πατησιωτης έγραψε: 21 Φεβ 2019, 12:27 Με αυτά νομίζει ο Μακρόν ότι θα σταματήσει τα κίτρινα γιλέκα;![]()
Δεν μπορούν να ασχοληθούν με αυτά που λες γιατί τα κινέζικα και τα ινδικά μεροκάματα είναι αμείλικτα.Αλλά με κάτι πρέπει να ασχολούνται.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Φεβ 2019, 12:22 Το κακό με αυτά τα κινήματα των ομοφυλοφυλων ΔΕΝ είναι οτι θέλουν να προασπίσουν τα δικά τους δικαιώματα και ελευθερίες (σεβαστα πλήρως εφόσον αφορουν τους ίδιους ως ενήλικοι συναινούντες ) αλλά το οτι θέλουν να επιβάλουν τα δικά τους πρότυπα και στους υπόλοιπους ..
Και αυτό είναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
πατησιωτης
Ακριβώς.Το αναλύει το επόμενο λινκ.Αναδιανομή υπάρχει μόνο εκεί που υπάρχει περίσσευμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2019, 12:35Τι ακριβώς εννοείς; Ότι πλέον η αριστερά αλιεύει ψήφους μόνον στα πεδία της διαφορετικότητας;πατησιωτης έγραψε: 21 Φεβ 2019, 12:27 Με αυτά νομίζει ο Μακρόν ότι θα σταματήσει τα κίτρινα γιλέκα;![]()
Και αυτό είναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ
Οσο για κινήματα της αριστεράς αντί να φροντίσουν για τα εργατικά δικαιώματα η κοινωνικό κράτος , ασχολούνται με τέτοια θέματα !!![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Financial man
-
- 27 Απαντήσεις