Απίθανο επιχείρημα. Ζητάω από το κράτος να με απαλλάξει από την φορολόγηση για να μπορώ να προσφέρω 40% χαμηλότερες τιμές στο καταναλωτικό κοινό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
11 δις κερδη, μηδεν φοροι. Only in America
- hellegennes
Re: 11 δις κερδη, μηδεν φοροι. Only in America
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αυτό συμβαίνει γιατί ο μέσος Αμερικάνος είναι πανηλίθιος και νομίζει ότι μπορεί να γίνει κι αυτός Μπέζος. Εκτός κι αν μιλάμε για τον Γιάννη Μπέζο, οπότε δεν είναι τόσο απίθανο.Chilloutbuddy έγραψε: 19 Φεβ 2019, 07:57 O μέσος Αμερικάνος γενικά είναι κατά των πολλών φόρων. Δημοκρατία είναι, εκλογές έχουν, αν δεν τους αρέσει μπορούν να ζητήσουν υψηλότερους φόρους.
Αλλά δε νομίζω ότι δεν τους αρέσει, εξάλλου ο μέσος Αμερικάνος θέλει να γίνει και αυτός Μπέζος, και όταν γίνει Μπέζος θέλει κι αυτός να μπορεί να πληρώνει χαμηλούς φόρους. Δε μπορείς να του αλλοιώνεις έτσι το όνειρο φίλε.
Πώς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δεν είναι ακριβώς πανηλίθιος, είναι τρομερά αισιόδοξος. Και η αισιοδοξία αυτή είναι βασισμένη σε πραγματικά ιστορικά προηγούμενα και ριζωμένη στη συνείδησή του από γενιά σε γενιά. Δεν είναι πολύ μακριά τα χρόνια που το Αμερικάνικο όνειρο ήταν κάτι χειροπιαστό και μετρήσιμο σε πραγματικά δολάρια, και κράτησε και πολλές δεκαετίες. Και θα πάρει πολλά χρόνια για να ξεχαστεί.hellegennes έγραψε: 19 Φεβ 2019, 08:11 Αυτό συμβαίνει γιατί ο μέσος Αμερικάνος είναι πανηλίθιος και νομίζει ότι μπορεί να γίνει κι αυτός Μπέζος. Εκτός κι αν μιλάμε για τον Γιάννη Μπέζο, οπότε δεν είναι τόσο απίθανο.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- wooded glade
40% υψηλότερες θα γίνουν, όπως και σε κάθε καταναλωτικό είδος που έχει επιβληθεί φόρος και συριζοφόρος.hellegennes έγραψε: 19 Φεβ 2019, 08:09Απίθανο επιχείρημα. Ζητάω από το κράτος να με απαλλάξει από την φορολόγηση για να μπορώ να προσφέρω 40% χαμηλότερες τιμές στο καταναλωτικό κοινό.
Ο φόρος περνιέται στον πελάτη, είναι αξίωμα. Αν είσαι φοιτητής και το αμφισβητήσεις αυτό στο μάθημα, ο καθηγητής που είναι συνήθως στην ΚΥΠ με τον Ντάνο Κρυστάλλη θα σου κάνει και φάκελο μάλιστα.
Όλοι βέβαια πληρώνουν φόρους, και οι άνεργοι με την "πρώτη φορά αριστερά" που έχουμε τώρα και η Amazon επίσης. Η εκστρατεία του Σύριζα κατά της Amazon είναι για tax over the internet.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- hellegennes
Αυτό λέω καμάρι μου. Αφού η μη φορολόγηση μειώνει τις τιμές, ζητάω από το κράτος να με απαλλάξει από την φορολόγηση για να ωφεληθούν οι καταναλωτές.wooded glade έγραψε: 19 Φεβ 2019, 08:2940% υψηλότερες θα γίνουν, όπως και σε κάθε καταναλωτικό είδος που έχει επιβληθεί φόρος και συριζοφόρος.hellegennes έγραψε: 19 Φεβ 2019, 08:09Απίθανο επιχείρημα. Ζητάω από το κράτος να με απαλλάξει από την φορολόγηση για να μπορώ να προσφέρω 40% χαμηλότερες τιμές στο καταναλωτικό κοινό.
Ο φόρος περνιέται στον πελάτη, είναι αξίωμα. Αν είσαι φοιτητής και το αμφισβητήσεις αυτό στο μάθημα, ο καθηγητής που είναι συνήθως στην ΚΥΠ με τον Ντάνο Κρυστάλλη θα σου κάνει και φάκελο μάλιστα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Περί Μπέρνι:
Ανακοίνωσε υποψηφιότητα σήμερα.
Ανακοίνωσε υποψηφιότητα σήμερα.
- wooded glade
στην κόβα σουhellegennes έγραψε: 19 Φεβ 2019, 17:36Αυτό λέω καμάρι μου. Αφού η μη φορολόγηση μειώνει τις τιμές, ζητάω από το κράτος να με απαλλάξει από την φορολόγηση για να ωφεληθούν οι καταναλωτές.wooded glade έγραψε: 19 Φεβ 2019, 08:2940% υψηλότερες θα γίνουν, όπως και σε κάθε καταναλωτικό είδος που έχει επιβληθεί φόρος και συριζοφόρος.hellegennes έγραψε: 19 Φεβ 2019, 08:09
Απίθανο επιχείρημα. Ζητάω από το κράτος να με απαλλάξει από την φορολόγηση για να μπορώ να προσφέρω 40% χαμηλότερες τιμές στο καταναλωτικό κοινό.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- hellegennes
Μου αρέσει που περιμένω και απάντηση με περιεχόμενο από σένα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
challenger
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
250 εκατομμύρια δολλάρια ζητάει από το φεικνιουζάδικο του Μπέζου μαθητής γυμνασίου που τον συκοφάντησε ως ρατσιστή.
https://www.breitbart.com/the-media/201 ... -coverage/
- Northern Spirit
Γιατι μονο 250 εκατομυρια; Ας ζητησει 1 δις.
Πατησιωτη βλεπω ποσταρεις ακομη και ασημαντες ειδησεις εφοσον -προερχονται απο το Breitbart. Φοιτητης μηνυσε την Washington Post...Wow!!
Aποσπασμα απο το Lawsuit:

Πατησιωτη βλεπω ποσταρεις ακομη και ασημαντες ειδησεις εφοσον -προερχονται απο το Breitbart. Φοιτητης μηνυσε την Washington Post...Wow!!
Aποσπασμα απο το Lawsuit:
Kαι η Washington Post ητανε μονο η αρχη..Θα ακολουθησουνε μηνυσεις και σε αλλα μηντια την επομενη εβδομαδα..“The Post wrongfully targeted and bullied Nicholas because he was the white, Catholic student wearing a red ‘Make America Great Again’ souvenir cap on a school field trip to the January 18 March for Life in Washington, D.C. when he was unexpectedly and suddenly confronted by Nathan Phillips (‘Phillips’), a known Native American activist, who beat a drum and sang loudly within inches of his face (‘the January 18 incident’),” the lawsuit filed by lawyers Todd V. McMurtry and L. Lin Wood in the U.S. District Court for the Eastern District of Kentucky reads.
Φανταζομαι θα ζηταει μερικα δις δολλαρια συνολικα..Το τι θα παρει βεβαια δεν θα το γραψει ποτε το Breitbart.In a tweet Saturday, Wood announced via Twitter that he would begin filing defamation lawsuits against several news outlets this week. “Nick Sandmann is 16 years old has 2+ years to identify accusers sue them,” he said. “No member of mainstream social media mob who attacked him should take comfort from not being sued in initial round of lawsuits which will commence next week. Time is Nick’s friend, not his enemy.”
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
πατησιωτης
Eσύ μπορεί να την θεωρείς ασήμαντη αλλά εδώ μιλάμε για την υπόθεση Μπέζου (αυτός είναι ο ιδιοκτήτης της Άμαζον) και ανέφερα το θέμα επειδή παρακολουθώντας την αμερικανική διαπλοκή
ήξερα ότι είναι τμήμα της διαμάχης Τραμπ - Μπέζου.Και πριν αλέκτωρ λαλήσει ο πρόεδρος μίλησε.
https://www.breitbart.com/politics/2019 ... gton-post/
-
πατησιωτης
Εκεί βέβαια είναι άλλα τα μεγέθη και τα "βοθροκάναλα της διαπλοκής"
τα σκάνε χοντρά.Συμβόλαιο εκατομμυρίων υπέγραψε ο Στεφανόπουλος.
https://pagesix.com/2019/02/19/george-s ... 1478860428
https://pagesix.com/2019/02/19/george-s ... 1478860428
- Dwarven Blacksmith
sys3x μη σου μπαίνουν ιδέεςπατησιωτης έγραψε: 20 Φεβ 2019, 14:05 250 εκατομμύρια δολλάρια ζητάει από το φεικνιουζάδικο του Μπέζου μαθητής γυμνασίου που τον συκοφάντησε ως ρατσιστή.
- Northern Spirit
Φυσικα το οτι χρησιμοποιουνε τον πιτσιρικα οι ρεπουμπλικανοι και ο Τραμπ για πολιτικα ωφελη δεν το σχολιαζεις..πατησιωτης έγραψε: 20 Φεβ 2019, 18:33 Eσύ μπορεί να την θεωρείς ασήμαντη αλλά εδώ μιλάμε για την υπόθεση Μπέζου (αυτός είναι ο ιδιοκτήτης της Άμαζον) και ανέφερα το θέμα επειδή παρακολουθώντας την αμερικανική διαπλοκήήξερα ότι είναι τμήμα της διαμάχης Τραμπ - Μπέζου.Και πριν αλέκτωρ λαλήσει ο πρόεδρος μίλησε.
Βαλανε τον πιτσιρικα να κανει αγωγη για 250 εκ..Και το στηριζεις..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 255 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR
-
- 7 Απαντήσεις