Ρε Έθνι, τροχονόμος στο τσουτσούνι μου θα μπείς ρε μαν?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Φεβ 2019, 18:59πες μας τωρα οτι σου αρεσει αυτο![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς να γίνεις σούπερμαν
Re: Πώς να γίνεις σούπερμαν
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ο πιο σύντομος δρόμος είναι να αποκτήσεις πολύ χρήμα, βλ. Iron Man, Batman.
Που να τρέχεις να συμμετέχεις σε περίεργα πειράματα και αν σου κάτσει κανένα ατύχημα που θα σε βοηθήσει...
Για να μην μιλήσουμε για κληρονομικό χάρισμα...
Που να τρέχεις να συμμετέχεις σε περίεργα πειράματα και αν σου κάτσει κανένα ατύχημα που θα σε βοηθήσει...
Για να μην μιλήσουμε για κληρονομικό χάρισμα...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
φροντισε για μασκα, να αισθανεσαι την ανωνυμία οπως στο πχορουμ, και απο κει και περα οτι αγαπας.Gherschaagk έγραψε: 19 Φεβ 2019, 19:48Με κορμάκι ή χωρίς;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Kauldron έγραψε: 19 Φεβ 2019, 19:51Ρε Έθνι, τροχονόμος στο τσουτσούνι μου θα μπείς ρε μαν?![]()
Χελωνάκι,να με συμπαθάς αλλά ούτε εμένα μ'αρέσει ο κλώνος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Σύμφωνα με τα σύγχρονα χολιγουντιανά πρότυπα αν δεν διαγνωσθείς με άσπεργκερ, διπολική τύπου Ι ή έστω με μια ελαφριά σπαστική κολίτιδα, δύσκολα συγκαταλέγεσαι στο ηρωικό πάνθεο.
Ευτυχώς που από μικρός είμαι τίγκα στα ψυχαναγκαστικά και έτσι θυμίζω μρ Μονκ.
Επίσης, μην αγνοείτε τα πρότυπα της πλούσιας ελ μυθολογίας και δη του τρωικού κύκλου. Δλδ τί ήταν ο Αχιλλεύς πέρα από ένας σούπερμαν με μερακλίδικες τάσεις;
Ευτυχώς που από μικρός είμαι τίγκα στα ψυχαναγκαστικά και έτσι θυμίζω μρ Μονκ.
Επίσης, μην αγνοείτε τα πρότυπα της πλούσιας ελ μυθολογίας και δη του τρωικού κύκλου. Δλδ τί ήταν ο Αχιλλεύς πέρα από ένας σούπερμαν με μερακλίδικες τάσεις;
Δεν πειράζει κουλουράκι μου. Βασικά δεν είναι η εμφάνιση, με τραβάει πιο πολύ οτι (φαίνεται να) είναι κακιά.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 19 Φεβ 2019, 21:00![]()
![]()
![]()
Χελωνάκι,να με συμπαθάς αλλά ούτε εμένα μ'αρέσει ο κλώνος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
ΜάσκαΑσέβαστος έγραψε: 19 Φεβ 2019, 20:56φροντισε για μασκα, να αισθανεσαι την ανωνυμία οπως στο πχορουμ, και απο κει και περα οτι αγαπας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τρελοεποχή.mec έγραψε: 19 Φεβ 2019, 19:37Μιλάω για επιπλέον δυνατότητες. Αυτό ήταν ένα παράδειγμα από δουλειά, όπου μια κοπέλλα αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να γίνει σουπεργούμαν (ικανή σε πολλά). Αλλά και στην κοινωνική ζωή, καθώς η κοινωνία αλλάζει γρήγορα, θα είσαι υποχρεωμένος στο εξής να είσαι καλός σε πολλά πράγματα για να τα βγάλεις πέρα. Πχ βρίσκομαι συχνά σε παρέες με άτομα διαφορετικής προέλευσης και υπάρχει πάντα το ζήτημα της γλώσσας. Δηλαδή σε ποια γλώσσα να μιλήσουμε που να καταλαβαίνουν όλοι. Άρα το «μιλάω τη γλώσσα μου και τα κουτσοβολεύω με λίγα αγγλικά» τελείωσε. Πρέπει να είσαι ικανός να κατέχεις μία ή και δύο γλώσσες καλά πλέον.Natasha έγραψε: 19 Φεβ 2019, 18:48Και θα τον πληρώνουν ελάχιστα. Αυτό ήθελες να πεις με το θέμα σου;mec έγραψε: 19 Φεβ 2019, 18:44 Μία γνωστή μου έπιασε δουλειά σε ένα σουπερμάρκετ και την περάσαν από όλα τα πόστα. Υποψιάζομαι ότι το κάνουν για να έχουν το προσωπικό σε ετοιμότητα οπουδήποτε χρειαστεί.
Εχω γίνει σουπεργουμαν, μου λέει, πετάω από την ταμειακή μέχρι τους φούρνους στο λεπτό και δεν μου αντιστέκεται τίποτα.
Αυτό δυστυχώς θα είναι το μέλλον του εργαζόμενου. Θα τον κάνουν τιραμόλα και σούπερμαν με το ζόρι.
"Άχρι καιρού..."
Να μην πας, δεν είναι ωραία.Gherschaagk έγραψε: 19 Φεβ 2019, 21:45ΜάσκαΑσέβαστος έγραψε: 19 Φεβ 2019, 20:56φροντισε για μασκα, να αισθανεσαι την ανωνυμία οπως στο πχορουμ, και απο κει και περα οτι αγαπας.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν δεν μου το έλεγες θα πήγαινα.
Τώρα και δεν θα πάω και δεν θα ντυθώ κατγούμαν... Γμτ!
Σε επηρέασα με την δύναμη της σκέψης μου γι'αυτό αυτό πήρες την απόφαση να μη πας, στο τσακ σε πρόλαβα.Gherschaagk έγραψε: 19 Φεβ 2019, 22:29 Αν δεν μου το έλεγες θα πήγαινα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η μαλακία με το καρναβάλι είναι ότι είναι μακριά
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ακριβώς!!! Γιατί αλλιώς θα πήγαινα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση