!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς να γίνεις σούπερμαν
Πώς να γίνεις σούπερμαν
Εντάξει, έβαλα πιασάρικο τίτλο. Αλλά ας το δούμε καλύτερα. Αν θεωρήσουμε ότι ο μαν είναι ο συνηθισμένος άνθρωπος, τότε ο σούπερμαν υπάρχει και είναι κάποιος με περισσότερες δυνατότητες.
Μία ευνοούμενη κατηγορία είναι οι φιλόδοξοι άνθρωποι, διότι έχουν ένα σταθερό κίνητρο προς κάτι που τους αναγκάζει να κάνουν αναβάθμιση στα συστήματά τους και να έχουν προβάδισμα.
Μία ευνοούμενη κατηγορία είναι οι φιλόδοξοι άνθρωποι, διότι έχουν ένα σταθερό κίνητρο προς κάτι που τους αναγκάζει να κάνουν αναβάθμιση στα συστήματά τους και να έχουν προβάδισμα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Πώς να γίνεις σούπερμαν
Θέλω να γίνω κατγούμαν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ποια είν' αυτή;
Μία γνωστή μου έπιασε δουλειά σε ένα σουπερμάρκετ και την περάσαν από όλα τα πόστα. Υποψιάζομαι ότι το κάνουν για να έχουν το προσωπικό σε ετοιμότητα οπουδήποτε χρειαστεί.
Εχω γίνει σουπεργουμαν, μου λέει, πετάω από την ταμειακή μέχρι τους φούρνους στο λεπτό και δεν μου αντιστέκεται τίποτα.
Αυτό δυστυχώς θα είναι το μέλλον του εργαζόμενου. Θα τον κάνουν τιραμόλα και σούπερμαν με το ζόρι.
Εχω γίνει σουπεργουμαν, μου λέει, πετάω από την ταμειακή μέχρι τους φούρνους στο λεπτό και δεν μου αντιστέκεται τίποτα.
Αυτό δυστυχώς θα είναι το μέλλον του εργαζόμενου. Θα τον κάνουν τιραμόλα και σούπερμαν με το ζόρι.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Α, αυτό εννοείς με σούπερμαν, να γίνεις Βέγγος;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
νομιζω μια καλη μεθοδος ειναι η σουπερμαντολινη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Και θα τον πληρώνουν ελάχιστα. Αυτό ήθελες να πεις με το θέμα σου;mec έγραψε: 19 Φεβ 2019, 18:44 Μία γνωστή μου έπιασε δουλειά σε ένα σουπερμάρκετ και την περάσαν από όλα τα πόστα. Υποψιάζομαι ότι το κάνουν για να έχουν το προσωπικό σε ετοιμότητα οπουδήποτε χρειαστεί.
"Άχρι καιρού..."
ελα πατρα. ειναι η καταλληλη εποχη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Eθνικοκοινωνιστης
διαβαζεις τακτικα Τζουτσε και Σουν Τζου και εφαρμοζεις τακτικα τις διδαχες των στην καθημερινοτητα σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 19 Φεβ 2019, 18:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Όχι αποκλειστικά. Αυτό είναι σούπερμαν με την κακή του όρου έννοια. Εννοώ γενικώς τις πάνω από τα συνηθισμένα δυνατότητες. Οι εποχές εξελίσσονται τόσο αβέβαια που θα αναγκαστούμε από μόνοι μας να κάνουμε «πρωταθλητισμό» για να επιβιώσουμε. Όποιος το κατάλαβε και προετοιμάζεται για αυτό θα βρεθεί σε ευνοική θέση. Τους αλλους θα τους φάει η μαρμάγκα. Φαντάσου για παράδειγμα την καθυστεριά ωρισμένων μικροεπιχειρηματιών που δεν έχουν καν site internet.
- Eθνικοκοινωνιστης
πες μας τωρα οτι σου αρεσει αυτο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μιλάω για επιπλέον δυνατότητες. Αυτό ήταν ένα παράδειγμα από δουλειά, όπου μια κοπέλλα αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να γίνει σουπεργούμαν (ικανή σε πολλά). Αλλά και στην κοινωνική ζωή, καθώς η κοινωνία αλλάζει γρήγορα, θα είσαι υποχρεωμένος στο εξής να είσαι καλός σε πολλά πράγματα για να τα βγάλεις πέρα. Πχ βρίσκομαι συχνά σε παρέες με άτομα διαφορετικής προέλευσης και υπάρχει πάντα το ζήτημα της γλώσσας. Δηλαδή σε ποια γλώσσα να μιλήσουμε που να καταλαβαίνουν όλοι. Άρα το «μιλάω τη γλώσσα μου και τα κουτσοβολεύω με λίγα αγγλικά» τελείωσε. Πρέπει να είσαι ικανός να κατέχεις μία ή και δύο γλώσσες καλά πλέον.Natasha έγραψε: 19 Φεβ 2019, 18:48Και θα τον πληρώνουν ελάχιστα. Αυτό ήθελες να πεις με το θέμα σου;mec έγραψε: 19 Φεβ 2019, 18:44 Μία γνωστή μου έπιασε δουλειά σε ένα σουπερμάρκετ και την περάσαν από όλα τα πόστα. Υποψιάζομαι ότι το κάνουν για να έχουν το προσωπικό σε ετοιμότητα οπουδήποτε χρειαστεί.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Με κορμάκι ή χωρίς;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση