!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τρώτε πουλιά;
Re: Τρώτε πουλιά;
Στρουθοκάμηλο τρώω, τα μεγάλια πουλιά σκάστε τα τρώω. Τα μικρά δεν μ΄αρέσουν σκάστε.
Ordem e Progresso.
Μα γι' αυτό λέω ότι τα μικρούλια δε μπορώ ούτε να τ' αντικρύσω. Τα λυπάμαι. Άμα είναι από κείνα που μεγαλώνουν, εννοείται τους δίνουμε και καταλαβαίνουν
Τέτοια, κοτσύφια κτλ ήθελα να ξερα τι τους ευχαριστεί και τα τρώνε
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Προφανώς υπάρχει ένα fine γούστο, που εγώ δεν καταλαβαίνω. Όπως με τα κεφαλάκια αρνιών. Θεωρείται καλός μεζές, αλλά εμένα δεν μου λέει τίποτα.Naida έγραψε: 04 Μάιος 2018, 20:23Τέτοια, κοτσύφια κτλ ήθελα να ξερα τι τους ευχαριστεί και τα τρώνε
Ordem e Progresso.
Απο κατσικι προτιμω εγω συνηθως.Το μυαλο,με αλατοπιπερο και λιγο ξυδι.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ναι.Nameless Ghoul έγραψε: 04 Μάιος 2018, 20:18 Το μεγαλύτερο πουλί που έφαγα ποτέ (σκάστε!) ήταν στρουθοκάμηλος, αλλά δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, κάτι σαν υπερμεγέθες κοτόπουλο λίγο πιο σκληρό (ξανασκάστε!).
Μυαλό τρώω. Μόνο μυαλό.GoBack έγραψε: 04 Μάιος 2018, 20:26Απο κατσικι προτιμω εγω συνηθως.Το μυαλο,με αλατοπιπερο και λιγο ξυδι.
Ordem e Progresso.
-
Nameless Ghoul
Αυτά τα πολύ μικρά είναι όντως ανοησία, τι να πρωτοφάς, δεν έχουν σχεδόν καθόλου κρέας πάνω τους. Συνήθως τα σκοτώνουν και τα τρώνε κάτι μικροτσούσουνοι ανασφαλείς για να δείξουν ότι ξέρουν από όπλα και είναι και πολύ άντρες και κυνηγοί ναούμ'.
Το κεφαλάκι αρνιού είναι άλλη ιστορία, χορταίνεις νόστιμη και πολύ εύπεπτη πρωτεΐνη - μυαλό και μάτια και γλώσσα είναι όλα τα λεφτά.
Καλα και το κρεας ειναι νοστιμο αφου ειναι ολο κοντα σε κοκκαλο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Tα Μπεκατσίνια ηταν πάντα περιζήτητο υλικό για τους μεγάλους σέφ και λατρεμένο από τους καλοφαγάδες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Nameless Ghoul
Πάπσε κι εσύ ππππτττττωχή.Custom_F έγραψε: 04 Μάιος 2018, 20:28Ναι.Nameless Ghoul έγραψε: 04 Μάιος 2018, 20:18 Το μεγαλύτερο πουλί που έφαγα ποτέ (σκάστε!) ήταν στρουθοκάμηλος, αλλά δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, κάτι σαν υπερμεγέθες κοτόπουλο λίγο πιο σκληρό (ξανασκάστε!).![]()
Πω πω ναι ούτε κεφαλάκι τρώω, ούτε μπορώ να το βλέπω. Ούτε μάτια, μυαλά, πνευμόνια, γλώσσα κτλ. δε μ'αρέσει η υφή τους που είναι μαλακά.Μόνο τ'αμελέτητα και τα συκώτια μ'αρέσουν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Nameless Ghoul
-------
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nameless Ghoul την 04 Μάιος 2018, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Nameless Ghoul
Naida έγραψε: 04 Μάιος 2018, 20:31Πω πω ναι ούτε κεφαλάκι τρώω, ούτε μπορώ να το βλέπω. Ούτε μάτια, μυαλά, πνευμόνια, γλώσσα κτλ. δε μ'αρέσει η υφή τους που είναι μαλακά.Μόνο τ'αμελέτητα και τα συκώτια μ'αρέσουν.
Τι διαβάζω σήμερα ο άθρωπος παναίαμ'...
τι είναι αυτά;
Μετα σε πειραζει ο κυριουλης που σου κανει λιγο μασαζακι... μηπως του ταχεις πει αυτα;Naida έγραψε: 04 Μάιος 2018, 20:31 Πω πω ναι ούτε κεφαλάκι τρώω, ούτε μπορώ να το βλέπω. είναι μαλακά... τ'αμελέτητα... μ'αρέσουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 273 Απαντήσεις